• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisleidingen - industrieel

Resultaten voor

Buisleidingen - industrieel - Import export

 1. COPIER MACHINERY

  Nederland

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 2. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Duitsland

  Jabitherm Rohrsysteme AG ontwikkelt en produceert voorgeïsoleerde leidingsystemen met als taak het transport van vloeistoffen en gassen. Toepassingsgebieden zijn onder meer de chemische industrie, gas- en olieverwerking, koelingstechnologie en de productie van dranken en voedingsmiddelen. De algemene doelstelling van ons bedrijf is om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, deze aan te passen aan de eisen van de klant en complexe oplossingen te ontwikkelen voor speciale toepassingen. Het concept van voorgeïsoleerde buizen heeft tot doel de getransporteerde media ongewijzigd te vervoeren wat betreft hun thermische eigenschappen. De oorsprong van het constructieve ontwerp ligt in de technologie van stadsverwarmingspijpleidingen, die tot doel hebben warmte over lange afstanden te transporteren. Het gebruik van voorgeïsoleerde buizen boven de grond verandert de eisen voor het product.

 3. ZAUNER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Wij, de ZAUNERGROUP, zijn momenteel een van de grootste en meest succesvolle werkgevers in de bouw van industriële installaties in Oostenrijk met meer dan 550 werknemers en we bieden hooggekwalificeerd, gemotiveerd personeel interessante kansen en ontwikkelingskansen. Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten, van het eerste concept tot de montage en installatie van complete systemen, inclusief inbedrijfstelling en alle service- en onderhoudswerkzaamheden. Het uitgebreide en gespecialiseerde dienstenaanbod strekt zich uit van pijpleidingconstructie tot stadsverwarmings- en koelsystemen tot projectmanagement en engineering voor de missiekritische, farmaceutische, biotechnologie, fijnchemie, algemene industrie en energiecentraletechnologie. Als familiebedrijf is het vanaf het begin onze topprioriteit geweest om duurzame waarden te creëren en onze medewerkers en het milieu te beschermen.

 4. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 5. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Duitsland

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik is een onafhankelijke middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van stempelingen voor diverse toepassingen met extreme eisen zoals hoge druk, hoge/lage temperatuur, hoge graad aan veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kleine series tot 130 kg gewicht per stuk, alle staalsoorten, onbewerkt of mechanisch bewerkt. Gecertificeerd ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Turkije

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL werd in 1997 gevestigd in de Industriezone Polatlı in Turkije en beslaat een ruimte van 23.000 m². Wij zijn een toonaangevend bedrijf in voorgeïsoleerde verbonden buizen ontworpen en vervaardigd voor gebruik van -200 C tot +315 C. Wij leveren voornamelijk diensten voor de geothermische energie en talloze overige sectoren zoals stadsverwarming of -koeling, energieopwekking, bouw, kassenkweek, toerisme en scheepsvaart, waarbij wij het accent leggen op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken met gebruik van technologie die voldoet aan de meest strenge normen, volgens de productienormen EN 253, EN 448, EN 15632 en EN 12201-2 en beschikken over in hun vakgebied ervaren personeel. Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio van producten met onder meer: •Standaard Type Voorgeïsoleerde buizen en fittingen industrieel Type (versterkt met steenwol) voorgeïsoleerde buizen en fittingen, • Voorgeïsoleerde buigzame leidingen (PP-R, HDPE, PE-X) en fittingen, •Stalen buizen polyethyleen buizen en fittingen…. Neem contact met ons op voor meer informatie

 4. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkije

  Sefine Teknik is gespecialiseerd in bi-metaalbandzagen en de levering van aluminiumzagen, staal- en aluminiumproducten, tapeinden, rails, verankeringen en truss-bars. We bedienen elke regio van Turkije, met een team van technische specialisten die klaar staan om te worden uitgezonden voor projectimplementatie in het land. We kunnen ook exporteren naar regio's in het buitenland (China, Europa, Afrika).Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 21500.

 5. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

  Het bedrijf KAYADERELI CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Inerte bouwmaterialen, Pijpleidingen, Buisleidingen - industrieel, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Additieven voor cement en mortel, Gedroogde vruchten, vers fruit, en verste groenten. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. SERTIP

  België

  Het bedrijf SERTIP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Industrieel onderhoud, industriële isolatie, Ketelbouw, Industrieel onderhoud, en installatie van leidingen. Het is gevestigd in Jumet, België.

 2. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

  Het bedrijf PETROLTECNICA SICILIANA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, Bouten en moeren, hydraulische afsluiters, fittingen van gietijzer, Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Plaatwalserij, ketelbouw mechanisch laswerk, Buisleidingen - industrieel, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Rhinau, Frankrijk.

 2. IBK (INGENIEURBÜRO KRAFTWERKSTECHNIK) ROHRLEITUNGSPLANUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBK (INGENIEURBÜRO KRAFTWERKSTECHNIK) ROHRLEITUNGSPLANUNGS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Bad Lauterberg, Duitsland.

 3. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf KOREMA® GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compensatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Gasturbines, buizen van ptfe, constructie buizen en buisleidingen, Weefselcompensatoren, Compensatoren uit zacht materiaal, Compensatoren in bijzondere uitvoering, Compensatoren voor rookgaskanalen, en Dilatatievoegen. Het is gevestigd in Weiterstadt, Duitsland.

 4. ACI TUYAUTERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ACI TUYAUTERIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren perslucht. Het is gevestigd in Nieul Sur Mer, Frankrijk.

 5. ES HANDEL & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ES HANDEL & SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Waldbröl, Duitsland.

 6. GUTHMANN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met hoofdvestiging in Peseckendorf in de buurt van Oschersleben en werken volgens de AÜG succesvol samen met onze klanten. De Guthmann GmbH is ontstaan uit de eenmanszaak Lutz Guthmann, die sinds 1990 actief is geweest op het gebied van montage. Onze toepassingen richten zich hoofdzakelijk op de installatie en de bouw van pijpleidingen in de sector roestvrij staal in de brouwerij, zuivel, voedings- en farmaceutische industrie. We hebben een vast personeelsbestand van 80 installateurs, 3 CAD-ontwerpers en een lasingenieur die doorheen de tijd expertise heeft opgedaan tijdens verschillende missies, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technologie om onze klanten te helpen. Ons bedrijf werkt met orbitale lastechnologie, endoscopie en bouwbegeleiding in het CAD-gebied. Onze monteurs bezitten de lascertificering volgens Euro-norm en werken met onze eigen hulpmiddelen.

 7. GCER

  Tunesië

  GCER is een naamloze vennootschap opgericht in 2001, die zich voornamelijk bezig houdt met onderzoeken, ontwerp en vervaardiging van buizenstelsels en ketelbouw van SVR (Gelaagd Glas Hars) (buizen en verbindingsstukken, tanks grote diameters, schoorstenen, scrubbers, filters) en van thermoplast en thermoplast met perspassing SVR. GCER beheerst de gemechaniseerde methodes voor de vervaardiging van gelaagde producten: draadomwinding, contactgieten of spuitgieten. Deze activiteit heeft de firma later aangevuld met de activiteit staalbouw (stalen structuren, matrijzen). Wij vervaardigen leidingsystemen van hoogtechnologisch niveau en commercialiseren deze voor diverse branches: chemie, milieu, industrie van fosfaatmeststoffen, waterzuivering en zeewaterontzilting, rioolwater, agrovoedingsindustrie en energie. GCER is ISO 9001 V 2015, ISO 14001 V 2015 en 18001 V 2007 gecertificeerd. Wij verlenen onze diensten van het ontwerp, het projectbeheer en de technische ondersteuning tot het toezicht op locatie.

 8. BÖHLING ROHRLEITUNGS- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor een constructieve en professionele samenwerking op het gebied van pijplijnbouw, technische en operationele planning en kwaliteitscontrole.Wij zijn een middelgroot bedrijf met meer dan 200 werknemers en bestrijken het hele Duitse grondgebied met onze vestigingen in Hamburg, Velbert en Karlsruhe.Met onze intensief opgeleide en ervaren fabrieksmedewerkers, lassers en QA-medewerkers kunnen we nauwgezet werken aan elke taak, van noodoproepen in het weekend tot uitgebreide fabriekssluitingen.Als een trainingsbedrijf op het gebied van installatiemechanica en lastechnologie bieden we jonge mensen een carrièreperspectief en hebben ze de controle over de kwalificaties van de werknemers.

 1. COUSIN SMS

  Frankrijk

  Binnen een internationale context van industriële performance biedt de onderneming Cousin, gevestigd in Le Chambon Feugerolles, tegenwoordig een stevige expertise in al haar activiteiten. Afkomstig uit de traditionele ketelbouw, ontwikkelt en bouwt het bedrijf globale mechanische oplossingen. Als acteur van zijn eigen ontwikkeling heeft Cousin in zijn bedrijf beroepen en technologieën geïntegreerd die het in staat stellen een oplossing op maat te vinden voor de constructie van gehele en halve mechanische systemen. Machinebouw - Ketelbouw plaatwalserij - Vervaardiging van volledige geautomatiseerde stelsels - CN Buigbank - Lasersnijden - waterstraalsnijden.

 2. HL ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  HL Anlagentechnik is uw betrouwbare partner op het gebied van planning, productie, assemblage, constructie van pijpleidingen en montage en inbedrijfstelling.In onze productiefaciliteit in Freckenhorst, in de buurt van Warendorf, produceert ons team van gekwalificeerde en ervaren medewerkers apparatuur voor de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie en assembleert deze.Uw voordeel: Door de samenwerking met de Helmes Apparatebau GmbH & Co.KG kunnen wij u op maat gemaakte complete oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. HL Anlagentechnik levert en produceert complete systemen voor de voedings-, farmaceutische en chemische industrie tot inbedrijfstelling en training van bedieningspersoneel.Wereldwijde montages, volgens nationale en internationale richtlijnen voor de vervaardiging en verwerking van producten in elk land.

 3. ADF TIB

  België

  ADF TIB service bestaat uit het uitvoeren van de engineering, levering, voorbereiding, verwerking en montage van industriële buisleidingen voor alle vloeistoffen en vervaardigd uit verschillende materialen (koolstofstaal, RVS, Uranus, Monel, Hastelloy, kunststoffen). Daarnaast vervaardigt ADF TIB tevens ondersteuningen, toegangs-bordessen, pipe-racks, reservoirs ... Tenslotte is de onderneming eveneens actief in lichte metaalconstructies, plaatwerken, de fabricage van machineonderdelen, ketelmakerij en onderhoud. Naast de industriële buiswerken, legt ADF TIB zich meer en meer toe op onderhoud, logistiek en engineering. Deze uitbreiding van de activiteiten vormt een belangrijke wissel op de toekomst.

 4. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexico

  Koperen buizen, koperen pijpen, hard koperen buizen zijn de topproducten van Empresas M&A. M & A Business wijdt zich aan de nationale distributie van koperen en van koper afgeleide producten van de beste kwaliteit op de markt. Vanwege hun hoge duurzaamheid worden de koperen buizen gebruikt voor gasinstallaties, koeling en airconditioning. Ons materiaal is in overeenstemming met alle geldende internationale normen. Wij hebben de beste elektrische geleiders, de beste rigide en flexibele buizen, kraanbuizen en op spoel geleverde buizen.

 5. LYSAIR

  België

  Lysair is gespecialiseerd in technieken bestemd voor milieubehoud, ontwikkelt en vervaardigt installaties voor industriële ontstoffing, pneumatisch transport en rookgaswassing. Lysair biedt een waaier van producten aan: Leidingwerk en kanaalwerk in staal, roestvrij of gegalvaniseerd staal, ventilatoren, verschillende soorten filters, wassers voor natte en droge toepassingen, sluizen, enz.... De sterkte van Lysair ligt in het brede gamma: Voor zowel afzonderlijke componenten (ventilator, extractiesluis, ...) als deelinstallaties (kanaalwerk, aftransport, ...) en volledige installaties (volledige ontstoffing van de afzuigpunten tot en met de opslag van het gefilterde materiaal) staan wij garant voor een perfecte afwerking die wij volledig (van engineering tot en met onderhoud) zelf kunnen verzorgen.

 6. RUDINOX

  België

  Rudinox bvba, opgericht in 1995 door Rudi Bols, Intussen evolueerde het eenmansbedrijf tot een heuse KMO met ervaren lassers in dienst. Bij Rudinox beschikken we over alle technische knowhow en expertise om al uw projecten, groot of klein, tot een goed eindresultaat te brengen. Kwaliteit en flexibiliteit is daarom bij ons het sleutelwoord en bieden wij u een gepersonaliseerde en gespecialiseerde inox service op maat aan. Zowel voor de particuliere als industriële klant. Inox op maat voor de industrie: piping en skids Rudinox begeleidt totaalprojecten voor de voedingsindustrie, de farmaceutica, de procesindustrie, enz. piping, skids, .. Inox trappen en inox leuningen Rudinox is ook gespecialiseerd in inox trappen en leuningen helemaal aangepast en op maat van uw toonzaal, uw woning, uw productieruimte, uw garage, uw flatgebouw enz.

 7. HAFIBO

  België

  Hafibo is een metaal-verwerkend bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor: plaatbewerking, constructiewerken, industriële buisleidingen. De afdeling Hafibo is gespecialiseerd in staal. Wij verzorgen voor u zowel het opmeten als het tekenwerk, de productie en de montage en dit zowel van plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen (piping). De afdeling Hafinox is voor alle inox constructies een gescheiden afdeling ingericht, dat zowel wat betreft opslag als productie volledig gescheiden is van haar staal afdeling. Zij biedt u sleutel-op-de-deur oplossingen aan op vlak van plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen in de meest diverse soorten roestvast staal. De montage van uw plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen kan gebeuren door onze afdeling Hafitech. Diverse eigen montageploegen zorgen ervoor dat uw goederen op een veilige, efficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze gemonteerd worden.

 8. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Spanje

  Inoxsa is gespecialiseerd in leidingen voor vloeistoffen. Het vervaardigt flexibele slangen van roestvast staal van de hoogste kwaliteit en alle soorten leidingen en technische koppelingen voor de industrie in het algemeen. INOXSA FENDER is een afdeling die gewijd is aan de productie van stootkussens voor kades en schepen. Handel in losse onderdelen en accessoires voor voertuigen, industriële voertuigen.

 9. ABUTRIEK SERVICE

  België

  Abutriek Service doet aan industriële thermische installaties, buisleidingen en elektriciteit. Van A tot Z. Van totaalproject tot ad-hoc-ingreep. calculatie en voorstudie nieuwe projecten ontwerp productie montage en installatie inbedrijfname fijnafregeling MRO herstellingen

 10. POMMEE

  België

  POMMEE is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van custom made uitrustingen onder druk. Onze lassers zijn gekwalificeerd volgens de ASME-, EN- en RCCM-normen voor TIG-, MIG- en SMAW-lasprocessen. Wij kunnen de gedetailleerde productietekeningen ontwerpen en de berekeningsnota's maken volgens de normen EN 13445, Codap, AD 2000 of Asme VIII. ISO 9001 gecertificeerd en goedgekeurd volgens de Europese richtlijn drukapparatuur PED 2014/68 module H1.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis