• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - aluminium

Resultaten voor

Buizen en pijpen - aluminium - Import export

 1. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Duitsland

  Stalen buizen zijn overal: van balpennen tot sportwagens tot steigers.Om deze redenen hebben onze oprichters Matthias Schellen en Ulrich Flack zich al vroeg toegewijd aan de industrie waar ze vandaag een beslissende invloed op hebben. We zijn een heel open bedrijf.Open voor nieuwe dingen, voor innovatie en voor gekke ideeën.We houden van staal en alles wat staal tot leven kan brengen.Voor ons zijn er voorlopig geen grenzen.Pas als we alles hebben geprobeerd.We hebben een lange weg afgelegd met deze claim en we kijken ernaar uit om u er deel van uit te laten maken. Onze kerncompetentie: bewerking van buizen.Onze expertise: buizen in alle vormen en materialen.Met een netwerk van verwerkende bedrijven implementeren we een breed scala aan oppervlaktecoatings en zorgen zo voor indrukwekkende resultaten voor elke klantwens, hoe individueel ook.

 2. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Duitsland

  Productie van dunwandige HF-gelaste buizen van aluminium, platte ovale buizen, profielen van aluminium voor de automobielindustrie. Onze producten omvatten: Aluminium buizen, gelaste aluminium buizen, messing buizen, naadloze messing buizen, gelaste messing buizen, koelbuizen uit aluminium.

 3. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Duitsland

  Novelis is de toonaangevende producent van platte aluminium walsproducten en is 's werelds grootste aluminium recyclingbedrijf. In nauwe samenwerking met onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen voor fabrikanten van drankblikjes, auto's en speciale producten. Dankzij de wereldwijde productie- en recyclingmogelijkheden van ons geïntegreerde netwerk van geavanceerde rol- en recyclingapparatuur in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, levert Novelis consistent wereldwijd kwaliteitsproducten. Duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf. Dit heeft ook invloed op onze partnerschappen met belanghebbenden in de aluminiumindustrie. Het toenemende gebruik van lichtgewicht, vrijwel recyclebaar aluminium opent nieuwe kansen voor ons om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en hen te voorzien van milieuvriendelijke producten van de verwachte kwaliteit.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

  Alle producten voor "buizen en pijpen - aluminium"

 5. RAESA

  Spanje

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

 2. TUBES INTERNATIONAL GMBH

  Oostenrijk

 3. SCHLÖGEL GMBH

  Duitsland

 4. MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH

  Duitsland

 5. LANGLITZ METALLE GMBH

  Duitsland

 1. PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH

  Duitsland

 2. STELOTEC GMBH

  Duitsland

 1. ALUMECO AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

 2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

  Duitsland

 3. ALU-TECH-TRADE GMBH

  Oostenrijk

 4. HERRMANN & CO GMBH

  Duitsland

 5. ALCOBRA GMBH

  Duitsland

 6. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 7. ALUMECO SERVICE GMBH

  Duitsland

 8. EUMET METALLHANDEL GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Eumet Metallhandel GmbH! Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel: uitstekende productkwaliteit in combinatie met hoge beschikbaarheid en snelle service vormen de basis voor ons bedrijf. Onze uitgesproken kwaliteitsbewustheid en de zorgvuldige controle, van de grondstof tot de levering van de afgewerkte producten, dragen bij aan de hoge kwaliteitsstandaard van onze services. Competent advies, tijdige levering en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kenmerken.EUMET ONZE STERKTE: - COPPER Leidingen voor gas, drinkwater en sanitair volgens EN 1057 + DVGW koel- en airconditioningbuizen volgens EN 12735-1 + -2-industriële leidingen EN 12449-Medische leidingen EN 13348-Condensor / warmtewisselaarleidingen volgens EN, ASTM en ASME-LWC-koperen platen, platen en strips van pijpen volgens EN 1172 + EN 1652

 1. MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Mvs Metallvertriebs- und Service GmbH is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Oost-Westfalen.Wij zijn een voorraadhoudende dealer met een focus op non-ferro metalen halffabrikaten, industriële kunststoffen en bijzondere materialen, en hebben er ons vak van gemaakt om klassieke handel en moderne dienstverlening te combineren ten behoeve van onze klanten.Dankzij een zeer gemotiveerd team van innovatieve en ervaren medewerkers zijn wij nu het aanspreekpunt voor bekende bedrijven uit de industrie, handel en ambacht in heel Duitsland en West-Europa. mvs heeft zich tot taak gesteld alle klantwensen optimaal en professioneel te bedienen.Om deze reden krijgen klanten precies de hoeveelheden die ze nodig hebben - of het nu 10 kg of 10 ton halffabrikaten is.We kijken ernaar uit om met u samen te werken om oplossingen te vinden voor uw inkoopprobleem.

 2. LESAGE INDUSTRIES

  België

  Lesage Industries is al 50 jaar wereldleider op het gebied van de productie en distributie vankoperen, messing, aluminium en roestvrijstalen buizen en fittingen (gelegeerde staven en profielen), koelfittingen en afgewerkte buizenproducten… Producten : Naadloze koperen koelbuizen op rol of op lengte, voorgeïsoleerde koperen buis op rol, K65 koperen buis max. druk 120 bar, koperen medische gasbuizen, Cuprogeo koperen buis met pvc-mantel op rol, koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen sanitaire buis met pvc-mantel op rol of op lengte, naakte koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen LWC-buisspoel, koperen productiebuisop lengte, messing productiebuis op lengte, koperen en messing fittingen, roestvrij stalen buis (RVS) op rol of lengte, aluminium getrokken buis op lengte, PN16 de nieuwe henco standard.

 3. FBF

  België

  FBF (Flenzen Buizen Fittings) is actief op gebied van flenzen, buizen en fittings. Dit voortdurend groeiende kwaliteitsbedrijf heeft klanten verspreid over 4 continenten en is de grootste voorraadhouder in Europa met een capaciteit van meer dan 20.000 M². FBF heeft een eigen distributienetwerk over de hele wereld en levert ondermeer aan de chemische en petrochemische industrie, offshore, piping contractors, ... FBF heeft vestigingen in België (hoofdzetel), Nederland en Frankrijk die nauw samenwerken. Bedoeling daarbij is om de klanten zo efficiënt en snel mogelijk te beleveren binnen de overeengekomen afspraken.

 4. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

 5. HENBRA

  België

  Hendrickx & C° is de eerste echte speciaalzaak in leidingsystemen, vloerverwarming en ventilatie dewelke zich uitsluitend richt tot de vakman. Buiten eigen producten en/of assemblage zijn wij exclusief verdeler van het Kekelit productengamma. Deze combinatie maakt het mogelijk de vakman een nooit eerder samengebracht productenpallet aan te bieden aan verantwoorde prijzen. Hendrickx & C° zorgt altijd voor “de slimste weg van fabriek naar vakman”.

 6. VERMAKO

  België

  Vermako plastiek serres is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren, construeren en monteren van folieserres, onbeperkt in breedte en lengte.

 7. ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI.

  Turkije

 8. GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Turkije

 9. STÜRMSFS AG

  Zwitserland

 10. ALUSELL

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - aluminium - Import export

Aantal resultaten

3.730 bedrijven