• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - aluminium

Resultaten voor

Buizen en pijpen - aluminium - Import export

 1. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Stalen buizen zijn overal: van balpennen tot sportwagens tot steigers.Om deze redenen hebben onze oprichters Matthias Schellen en Ulrich Flack zich al vroeg toegewijd aan de industrie waar ze vandaag een beslissende invloed op hebben. We zijn een heel open bedrijf.Open voor nieuwe dingen, voor innovatie en voor gekke ideeën.We houden van staal en alles wat staal tot leven kan brengen.Voor ons zijn er voorlopig geen grenzen.Pas als we alles hebben geprobeerd.We hebben een lange weg afgelegd met deze claim en we kijken ernaar uit om u er deel van uit te laten maken. Onze kerncompetentie: bewerking van buizen.Onze expertise: buizen in alle vormen en materialen.Met een netwerk van verwerkende bedrijven implementeren we een breed scala aan oppervlaktecoatings en zorgen zo voor indrukwekkende resultaten voor elke klantwens, hoe individueel ook.

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Novelis is de toonaangevende producent van platte aluminium walsproducten en is 's werelds grootste aluminium recyclingbedrijf. In nauwe samenwerking met onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen voor fabrikanten van drankblikjes, auto's en speciale producten. Dankzij de wereldwijde productie- en recyclingmogelijkheden van ons geïntegreerde netwerk van geavanceerde rol- en recyclingapparatuur in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, levert Novelis consistent wereldwijd kwaliteitsproducten. Duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf. Dit heeft ook invloed op onze partnerschappen met belanghebbenden in de aluminiumindustrie. Het toenemende gebruik van lichtgewicht, vrijwel recyclebaar aluminium opent nieuwe kansen voor ons om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en hen te voorzien van milieuvriendelijke producten van de verwachte kwaliteit.

 3. ANKARA BRONZ

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1974 heeft ANKARA BRONZ zijn vakmanschap verfijnd in een divers spectrum van gietmethodes afkomstig uit Turkije. Ons meesterschap ligt in de kunst van het gieten van brons, aluminium, messing en een medley van speciale koperlegeringen, elk op maat gemaakt voor verschillende schalen. Onder onze vooraanstaande legeringen bevinden zich Tin Brons, Aluminium Brons, Mangan Brons, Silicium Brons, Lood Tin Brons, Hoog Lood Tin Brons en het veelzijdige Nikkel Tin Brons. Ons repertoire omvat een rijk assortiment messing, aluminium en speciale koperlegeringen. In de steeds snellere wereld van metaaltechnologie dragen wij de verantwoordelijkheid om baanbrekende innovaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Het kernethos van ANKARA BRONZ blijft standvastig - een toewijding aan het leveren van onwrikbare kwaliteit in dit voortdurend veranderende landschap. Onze horizon reikt veel verder dan gieten en omvat een eclectische reeks metalen: Brons, aluminium, koper, messing, geïmporteerd nodulair gietijzer, piek, roestvrij staal, kwikstaal, gehard staal en nog veel meer. We zijn er ook trots op dat we Engineering Plastics zoals Kestamide, Polyamide, Politef, Pom c, PVC en Vezel kunnen aanbieden. Ervaar de essentie van diepgaande expertise en avant-gardistische bekwaamheid in gieten en materialen door vandaag nog contact met ons op te nemen. ANKARA BRONZ staat resoluut als uw duurzame partner, met tientallen jaren aan opgebouwde wijsheid in het dynamische domein van de metalen.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 5. RAESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 2. SCHLÖGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHLÖGEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Willstätt, Duitsland.

 3. MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Talheim, Duitsland.

 4. PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Meinerzhagen, Duitsland.

 5. STELOTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STELOTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 1. ALUMECO AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMECO AUSTRIA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in St. Georgen, Oostenrijk.

 2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumbrons, industrieel plastic, aluminiumplaten, vierkante staven van aluminium, koperplaten, polyamide, polyethyleen, en aluminium profielen. Het is gevestigd in Dossenheim, Duitsland.

 1. ALU-TECH-TRADE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU-TECH-TRADE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Mureck, Oostenrijk.

 2. HERRMANN & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERRMANN & CO GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. ALUMECO SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMECO SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Coswig, Duitsland.

 4. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Draad en kabels - aluminium, aluminium profielen, aluminiumstaven, Buizen en pijpen - aluminium, Draad en kabels - aluminium, messing profielen, buizen van messing, en stangen van messing. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. EUMET METALLHANDEL GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Eumet Metallhandel GmbH! Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel: uitstekende productkwaliteit in combinatie met hoge beschikbaarheid en snelle service vormen de basis voor ons bedrijf. Onze uitgesproken kwaliteitsbewustheid en de zorgvuldige controle, van de grondstof tot de levering van de afgewerkte producten, dragen bij aan de hoge kwaliteitsstandaard van onze services. Competent advies, tijdige levering en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kenmerken.EUMET ONZE STERKTE: - COPPER Leidingen voor gas, drinkwater en sanitair volgens EN 1057 + DVGW koel- en airconditioningbuizen volgens EN 12735-1 + -2-industriële leidingen EN 12449-Medische leidingen EN 13348-Condensor / warmtewisselaarleidingen volgens EN, ASTM en ASME-LWC-koperen platen, platen en strips van pijpen volgens EN 1172 + EN 1652

 6. MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Mvs Metallvertriebs- und Service GmbH is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Oost-Westfalen.Wij zijn een voorraadhoudende dealer met een focus op non-ferro metalen halffabrikaten, industriële kunststoffen en bijzondere materialen, en hebben er ons vak van gemaakt om klassieke handel en moderne dienstverlening te combineren ten behoeve van onze klanten.Dankzij een zeer gemotiveerd team van innovatieve en ervaren medewerkers zijn wij nu het aanspreekpunt voor bekende bedrijven uit de industrie, handel en ambacht in heel Duitsland en West-Europa. mvs heeft zich tot taak gesteld alle klantwensen optimaal en professioneel te bedienen.Om deze reden krijgen klanten precies de hoeveelheden die ze nodig hebben - of het nu 10 kg of 10 ton halffabrikaten is.We kijken ernaar uit om met u samen te werken om oplossingen te vinden voor uw inkoopprobleem.

 7. CLAERHOUT ALUMINIUM

  België

  Samenwerken met Claerhout aluminium houdt in: deskundig advies krijgen bij technische problemen monsters van profielen ter beschikking hebben een RAL-kleurenwaaier als werkinstrument krijgen werken met getraind en vakkundig geschoold personeel een grote flexibiliteit bij productie en levering een hoge graad van afwerking een maximale bereikbaarheid: iedere werkdag telefonisch van 8 tot 18 u Claerhout aluminium zorgt ook voor: voorstellen van bestek bij ieder product een perfekte plaatsing van zijn producten met eigen personeel Claerhout Aluminium houdt rekening met de nauwkeurige plannen en detailtekeningen van zijn opdrachtgevers om, met liefde voor het vak, de bestellingen uit te voeren. De aluminium producten kunnen immers niet meer op maat gesneden worden bij de plaatsing op de werk. Standaard producten kan Claerhout Aluminium zeer snel leveren uit zijn voortdurend aangevulde stock. Bewerkte stukken (pons- en plooiwerk, anodiseer- en lakwerk)

 8. LESAGE INDUSTRIES

  België

  Lesage Industries is al 50 jaar wereldleider op het gebied van de productie en distributie vankoperen, messing, aluminium en roestvrijstalen buizen en fittingen (gelegeerde staven en profielen), koelfittingen en afgewerkte buizenproducten… Producten : Naadloze koperen koelbuizen op rol of op lengte, voorgeïsoleerde koperen buis op rol, K65 koperen buis max. druk 120 bar, koperen medische gasbuizen, Cuprogeo koperen buis met pvc-mantel op rol, koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen sanitaire buis met pvc-mantel op rol of op lengte, naakte koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen LWC-buisspoel, koperen productiebuisop lengte, messing productiebuis op lengte, koperen en messing fittingen, roestvrij stalen buis (RVS) op rol of lengte, aluminium getrokken buis op lengte, PN16 de nieuwe henco standard.

 1. FBF

  België

  FBF (Flenzen Buizen Fittings) is actief op gebied van flenzen, buizen en fittings. Dit voortdurend groeiende kwaliteitsbedrijf heeft klanten verspreid over 4 continenten en is de grootste voorraadhouder in Europa met een capaciteit van meer dan 20.000 M². FBF heeft een eigen distributienetwerk over de hele wereld en levert ondermeer aan de chemische en petrochemische industrie, offshore, piping contractors, ... FBF heeft vestigingen in België (hoofdzetel), Nederland en Frankrijk die nauw samenwerken. Bedoeling daarbij is om de klanten zo efficiënt en snel mogelijk te beleveren binnen de overeengekomen afspraken.

 2. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

 3. REMI CLAEYS ALUMINIUM

  België

  Remi Claeys Aluminium is wereldmarktleider in de productie van hoogfrequent gelaste aluminium buizen met productie en bedrijfsleiding in Lichtervelde te België. Met klanten in zowat alle sectoren en dit wereldwijd verspreid, staat Remi Claeys Aluminium gekend als stabiele en flexibele leverancier van kwaliteitsmateriaal, die steeds meedenkt met de klant. Onze firma maakt deel uit van de internationale Sapa Group met vestigingen doorheen Europa, de VS en China. Sapa is de grootste producent van aluminiumprofielen ter wereld. Binnen Sapa Group is Remi Claeys aluminium een onderdeel van de business area Sapa Heat Transfer. Daartoe wordt de focus gericht naar oplossingen binnen de markten van klimaat, drinkwater en milieuvriendelijke energie.

 4. HENBRA

  België

  Hendrickx & C° is de eerste echte speciaalzaak in leidingsystemen, vloerverwarming en ventilatie dewelke zich uitsluitend richt tot de vakman. Buiten eigen producten en/of assemblage zijn wij exclusief verdeler van het Kekelit productengamma. Deze combinatie maakt het mogelijk de vakman een nooit eerder samengebracht productenpallet aan te bieden aan verantwoorde prijzen. Hendrickx & C° zorgt altijd voor “de slimste weg van fabriek naar vakman”.

 5. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Duitsland

  Productie van dunwandige HF-gelaste buizen van aluminium, platte ovale buizen, profielen van aluminium voor de automobielindustrie. Onze producten omvatten: Aluminium buizen, gelaste aluminium buizen, messing buizen, naadloze messing buizen, gelaste messing buizen, koelbuizen uit aluminium.

 6. VERMAKO

  België

  Vermako plastiek serres is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren, construeren en monteren van folieserres, onbeperkt in breedte en lengte.

 7. GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Hacilar, Turkije.

 8. ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxtrudeerde aluminiumprofielen, en zonwerende folie. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 9. ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Pleinfeld, Duitsland.

 10. STÜRMSFS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STÜRMSFS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - aluminium - Import export

Aantal resultaten

3.787 Bedrijven