• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - ferro

Resultaten voor

Buizen en pijpen - ferro - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1975 hebben we ons uitsluitend gericht op het verhandelen van buizen en het verwerken van buizen.Door ons te richten op dunwandige en capillaire buizen, ontstond een unieke knowhow die we dagelijks gebruiken en uitbreiden ten behoeve van onze klanten.Profiteer van onze productie-ervaring en contacten met 's werelds toonaangevende fabrieken die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.Laat ons u overtuigen van onze efficiëntie en productdiversiteit.We gebruiken uitgebreide trainingsmaatregelen, instructies, interne en externe audits om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden en verder te verbeteren.

 3. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Duitsland

  Buisconnectoren en aluminium gietstukken rechtstreeks bij de fabrikant vandaag. Wij produceren onze pijpverbindingen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, waterbestendig aluminium legeringen met een laag soortelijk gewicht, het hoogste niveau van stabiliteit en een natuurlijke corrosieweerstand voor een verscheidenheid aan toepassingen.Graag plannen wij voor u buisvormige structuren voor u op maat en maken uw bouwplannen met stuklijsten. Wij leveren onze buizen met kant-en-klare et gemarkeerde pijpsecties. Machines en veiligheidscomponenten voor leuningen van Brinck buisvormige verbindingslijnen die getest zijn volgens EN ISO 14122-3 TUV. Profiteer van onze ervaring in aluminium gieten en als systeemleverancier.Al meer dan zestig jaar produceren wij aluminium gietstukken op maat voor de automobiel- en machinebouwindustrie als een betrouwbare leverancier.Wij bieden een full-service van het concept en het design tot de uitvoering in volledige service.

 4. ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Ons dienstenpakket omvat koudgebogen staal en edelstaal, spanringsystemen, het koudvervormen van alle staal- en edelstaalprofielen en gelaste onderdelen van machinecomponenten.

 5. PAF SOCIÉTÉ DE TRANSFORMATION DE MÉTAUX

  Tunesië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH

  Duitsland

 2. BIM BACHLER INDUSTRIEMONTAGEN GMBH

  Duitsland

 3. MK ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. HESS-INDUSTRIEMONTAGEN GMBH

  Duitsland

 5. CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. TESIUM GMBH

  Duitsland

 2. BFT BOHR-UND FRÄSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. STAHLBAU MERTEN GMBH

  Duitsland

 2. HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH

  Duitsland

 3. NEUHAUS WELDING GMBH

  Duitsland

 4. BARTH + HÖPFINGER GMBH

  Duitsland

 5. TLM TRANSFER-LEITUNGS-MONTAGEN GMBH

  Duitsland

 6. GEISSELMANN GMBH

  Duitsland

 7. ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH

  Duitsland

 8. BORSIG SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. C.S.M. LO CASCIO SRL

  Italië

 3. AM INDUSTRIEMONTAGE

  Duitsland

 4. HAASE TANK GMBH

  Duitsland

 5. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 6. PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER

  Duitsland

 7. WÜST HERBERT AG

  Zwitserland

 8. MAVAG AG

  Zwitserland

 9. ANLAGENBAU WANG GMBH

  Duitsland

 10. VKA VERBUNDWERKSTOFF- UND KUNSTSTOFFANWENDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - ferro - Import export

Aantal resultaten

5.417 bedrijven