• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - gietijzer

Resultaten voor

Buizen en pijpen - gietijzer - Import export

 1. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Duitsland

  Buisconnectoren en aluminium gietstukken rechtstreeks bij de fabrikant vandaag. Wij produceren onze pijpverbindingen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, waterbestendig aluminium legeringen met een laag soortelijk gewicht, het hoogste niveau van stabiliteit en een natuurlijke corrosieweerstand voor een verscheidenheid aan toepassingen.Graag plannen wij voor u buisvormige structuren voor u op maat en maken uw bouwplannen met stuklijsten. Wij leveren onze buizen met kant-en-klare et gemarkeerde pijpsecties. Machines en veiligheidscomponenten voor leuningen van Brinck buisvormige verbindingslijnen die getest zijn volgens EN ISO 14122-3 TUV. Profiteer van onze ervaring in aluminium gieten en als systeemleverancier.Al meer dan zestig jaar produceren wij aluminium gietstukken op maat voor de automobiel- en machinebouwindustrie als een betrouwbare leverancier.Wij bieden een full-service van het concept en het design tot de uitvoering in volledige service.

 2. MLA FIXINGS

  België

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Alle producten voor "buizen en pijpen - gietijzer"

 3. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 4. SODELUX SA

  België

 5. SIDERGHISA SRL

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 2. Boray Boru ve Profil A.S

  Turkije

 3. JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA.

  Portugal

 4. HENGSHUI YITONG METAL PRODUCTS CO.,LTD.

  China

 5. ROTEC TECHNO CAST

  India

 1. WEIFANG CHANGSHENG PIPE COMPANY LIMITED

  China

 2. SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH

  Polen

 1. VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL

  Spanje

 2. NANJING GRETEQ INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

 3. HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 4. ALUCET B.V.

  Nederland

 5. WEIFANG CHANGSHENG PIPE CO.,LTD

  China

 6. MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C.

  Italië

 7. TOSCOGOMMA S.R.L.

  Italië

 8. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

  Italië

 1. SERTUBI S.P.A.

  Italië

 2. ENGESPEC COPERSAN

  Brazilië

 3. SUN VALVE COMPANY

  Syrië

 4. VORTEX QINGDAO CO., LTD

  China

 5. EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. FSL - ROHRLEITUNGSBAU GMBH SCHWARZENBERG

  Duitsland

 7. ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH

  Duitsland

 8. RAINHAM STEEL TUBES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. WILSON BYARD LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. BALSAMO ( S.P.A. )

  Italië

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - gietijzer - Import export

Aantal resultaten

3.656 bedrijven