• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - gietijzer

Resultaten voor

Buizen en pijpen - gietijzer - Import export

 1. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Buisconnectoren en aluminium gietstukken rechtstreeks bij de fabrikant vandaag. Wij produceren onze pijpverbindingen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, waterbestendig aluminium legeringen met een laag soortelijk gewicht, het hoogste niveau van stabiliteit en een natuurlijke corrosieweerstand voor een verscheidenheid aan toepassingen.Graag plannen wij voor u buisvormige structuren voor u op maat en maken uw bouwplannen met stuklijsten. Wij leveren onze buizen met kant-en-klare et gemarkeerde pijpsecties. Machines en veiligheidscomponenten voor leuningen van Brinck buisvormige verbindingslijnen die getest zijn volgens EN ISO 14122-3 TUV. Profiteer van onze ervaring in aluminium gieten en als systeemleverancier.Al meer dan zestig jaar produceren wij aluminium gietstukken op maat voor de automobiel- en machinebouwindustrie als een betrouwbare leverancier.Wij bieden een full-service van het concept en het design tot de uitvoering in volledige service.

 2. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 3. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 4. SODELUX SA

  België

  Het bedrijf SODELUX SA, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Flenzen - sanitair, Afsluiters en kleppen, Buizen en slangen van PVC, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Flenzen - sanitair, en Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Recogne, België.

 5. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Zonnesysteem aluminiumprofielen, Buizen en pijpen - gietijzer, profielen van aluminium, en staalplaatrollen. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. Boray Boru ve Profil A.S

  Turkije

  Het bedrijf Boray Boru ve Profil A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen, galvanisatieproducten, en Verzinkte profielen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzeren buizen, staalplaten, galvanische bewerkingen metalen, en plat en gevormd onvertind staal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. WB WHITE FOUNDRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WB WHITE FOUNDRY, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, Buizen en pijpen - gietijzer, IJzergieterij - kunst, Gietijzer, speciaal, Gietijzer, ruw en speciaal, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 4. SIDERGHISA SRL

  Italië

  Het bedrijf SIDERGHISA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drainagewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Citta' Sant'angelo, Italië.

 5. JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen buizen en buisleidingen voor de bouwindustrie, en omgekeerde stelling van gegalvaniseerde plaat voor de bouwnijverheid. Het is gevestigd in Paços de Brandão, Portugal.

 1. ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - gietijzer, Leidingfittings - ferro, Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - gietijzer, en Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Lehrte, Duitsland.

 2. SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH

  Polen

  Het bedrijf SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Gietijzerproducten, Buizen en pijpen - gietijzer, en Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Lebork, Polen.

 1. ALUCET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ALUCET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Buizen en pijpen - koper, Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

 2. TOSCOGOMMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOSCOGOMMA S.R.L., en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Buizen en pijpen - gietijzer, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 3. MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C., en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Schuurschijven, Buizen en pijpen - gietijzer, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Solbiate Con Cagno, Italië.

 4. RAINHAM STEEL TUBES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RAINHAM STEEL TUBES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - staal, Buizen en pijpen - ferro, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Rainham, Verenigd Koninkrijk.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - onderdelen en componenten, Buizen en pijpen - gietijzer, Elektriciteit - onderdelen en componenten, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Lodz, Polen.

 6. HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Buizen en pijpen - staal, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 7. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf JINDAL SAW ITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 8. BROSCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BROSCO GMBH, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Loodgieterswerk - sanitair, Bouten en moeren, IJzerwaren - industriële, Loodgieterswerk - sanitair, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Gummersbach, Duitsland.

 1. TUBE COMPANY OF IRELAND LTD

  Ierland

  Het bedrijf TUBE COMPANY OF IRELAND LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 2. SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 3. EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Fareham, Verenigd Koninkrijk.

 4. VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL

  Spanje

  Het bedrijf VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - gietijzer, Buizen en pijpen - ferro, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Sant Cugat Del Valles, Spanje.

 5. KONECKIE ZAKLADY ODLEWNICZE S.A.

  Polen

  Het bedrijf KONECKIE ZAKLADY ODLEWNICZE S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Konskie, Polen.

 6. SERTUBI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SERTUBI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Trieste (Ts), Italië.

 7. MECANIZACION PRAMEC S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MECANIZACION PRAMEC S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, en Buizen en pijpen - gietijzer. Het is gevestigd in Sant Boi De Llobregat, Spanje.

 8. SOCIEDAD COOPERATIVA ANDALUZA TURNAVAL

  Spanje

  Het bedrijf SOCIEDAD COOPERATIVA ANDALUZA TURNAVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - staal, Buizen en pijpen - ferro, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Puerto Real, Spanje.

 9. INDIANA TUBE DANMARK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf INDIANA TUBE DANMARK A/S, en actief in de sector Gietijzer, speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Gietijzer, ruw en speciaal, Buizen en pijpen - gietijzer, en Gietijzer, ruw en speciaal. Het is gevestigd in Kolding, Denemarken.

 10. ELECTROSTEEL EUROPE SA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - gietijzer - Import export

Aantal resultaten

3.354 Bedrijven