• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - koper

Resultaten voor

Buizen en pijpen - koper - Import export

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Duitsland

  Het is voor ons niet genoeg om volgens het kwaliteitszorgsysteem DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd te zijn.Als u een constant hoge kwaliteit wilt leveren, beginnen wij met het waarborgen van de kwaliteit van de halffabricaten en eigen productie en eindigen met moderne meetapparatuur, om de werkzaamheden met onze producten te vergemakkelijken.Alleen tijdens het soldeerproces zijn niet alleen de legeringselementen voor hoge procesbetrouwbaarheid van cruciaal belang, maar in het bijzonder de zuiverheid van de oppervlakte van producten.Om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en een constant hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen we op gekwalificeerd personeel, beproefde kwaliteitsgarantie methoden, alsmede over moderne testsystemen.We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam milieubehoud, dat is de reden waarom we niet alleen rekening houden met de wetten voor de bescherming van het milieu.

 2. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. U-VERAL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf U-VERAL AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Hori, Zwitserland.

 4. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italië

  Het bedrijf INNOVARIA - H.E.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - koper, Warmtewisselaars, airconditioning, warmtewisselaars met mobiele buizen voor privé en industrieel gebruik, Buizen en pijpen - koper, industriële koeling, Warmtewisselaars, en installaties van airconditioning en componenten. Het is gevestigd in San Vito Al Torre, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZETAESSE SPA

  Italië

  Het bedrijf ZETAESSE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewerking van kunststoffen, Buizen en pijpen - koper, extrusiemachines voor kunststoffen, CUPEX, buizen voor aquaducten, Bewerking van kunststoffen, FEINROHREN, Buizen en pijpen - koper, en bekledingen voor verwarmingsbuizen. Het is gevestigd in Vedelago, Italië.

 2. LESAGE INDUSTRIES

  België

  Lesage Industries is al 50 jaar wereldleider op het gebied van de productie en distributie vankoperen, messing, aluminium en roestvrijstalen buizen en fittingen (gelegeerde staven en profielen), koelfittingen en afgewerkte buizenproducten… Producten : Naadloze koperen koelbuizen op rol of op lengte, voorgeïsoleerde koperen buis op rol, K65 koperen buis max. druk 120 bar, koperen medische gasbuizen, Cuprogeo koperen buis met pvc-mantel op rol, koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen sanitaire buis met pvc-mantel op rol of op lengte, naakte koperen sanitaire buis op rol of op lengte, koperen LWC-buisspoel, koperen productiebuisop lengte, messing productiebuis op lengte, koperen en messing fittingen, roestvrij stalen buis (RVS) op rol of lengte, aluminium getrokken buis op lengte, PN16 de nieuwe henco standard.

 3. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexico

  Koperen buizen, koperen pijpen, hard koperen buizen zijn de topproducten van Empresas M&A. M & A Business wijdt zich aan de nationale distributie van koperen en van koper afgeleide producten van de beste kwaliteit op de markt. Vanwege hun hoge duurzaamheid worden de koperen buizen gebruikt voor gasinstallaties, koeling en airconditioning. Ons materiaal is in overeenstemming met alle geldende internationale normen. Wij hebben de beste elektrische geleiders, de beste rigide en flexibele buizen, kraanbuizen en op spoel geleverde buizen.

 4. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Gieterij voor continu en centrifugaal gieten in alle gegoten koperen en aluminium legeringen volgens DIN EN 1982 en DIN EN 1706, NE - metalen. Als grondstoffen van buizen, ringen, bussen, platte stangen, vierkante en zeshoekige stangen, platen voor de werktuigbouw, de chemische industrie, de scheepsbouwindustrie en in machinefabrieken. Het QS gecertificeerde bedrijf bezit een eigen laboratorium voor alle grondstoftesten alsook andere vergunningen en afnamemogelijkheden als grondstoffabrikant

 5. BRISCOOL HVAC

  Turkije

 1. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrijk

 2. BIROL INTERNATIONAL

  Turkije

 1. HANDELSPAUL GMBH

  Duitsland

 2. PROMETALL HANDEL AG

  Zwitserland

 3. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Servië

 4. COPPER COM

  Servië

 5. TUSTA TRADING S.L.

  Spanje

 6. CETINKAYA METAL

  Turkije

 7. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Frankrijk

 8. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Turkije

 1. ÇAPARLAR ŞAP

  Turkije

 2. SARL ACR

  Algerije

 3. MOPAC

  België

 4. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Zuid Korea

 5. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  China

 6. CMS SRL COMMERCIO METALLI SEMILAVORATI

  Italië

 7. ALUCET B.V.

  Nederland

 8. DORSET TUBE

  Verenigd Koninkrijk

 9. SC LAROMET SA

  Roemenië

 10. KUPFERRHEYDT GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - koper - Import export

Aantal resultaten

3.393 Bedrijven