• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - non-ferro

Resultaten voor

Buizen en pijpen - non-ferro - Import export

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUGEN GEYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Königsbach-Stein, Duitsland.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 4. PIPELIFE

  België

  Fabrikanten van kunststofleidingsystemen . Het standaardgamma van Pipelife is: Polypropyleen binnenhuisafvoer Plastitube PP, Kessel douchegoten Compact, Linearis en Linearis Super 60, Kessel vloerputten en sifonputten, Kessel keerkleppen Staufix, Kessel terugstroombeveiligingen Pumpfix en Staufix FKA, Kessel hemelwaterfilters en regenwaterrecuperatie, Kessel vetafscheiders en olie-en benzineafscheiders, Coprax PPC, … Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan materialen voor diverse sectoren. Pipelife Belgium levert aan de drinkwatersector, gasdistributiesector en rioleringssector. Wij zijn ook bekend bij de sanitaire installateurs om ons brede aanbod.

 5. TUBOBEL

  België

  Tubobel produceert jaarlijks ongeveer 200 km buizen in gewapend en ongewapend beton met inwendige diameters van 300 tot en met 1600 mm. Daarnaast maakt Tubobel ook doorpersbuizen met inwendige diameters van 800 tot en met 1600 mm, evenals diverse elementen voor rioleringswerken. Tubobel biedt een totaal prefabpakket van ontwerp en studie tot fabricatie, kwaliteitscontrole en levering. Complexe hoekputten, valkamers, overstortputten, verzamelputten, pomputten, uitstroomconstructies, bezinkbekkens, stuwbakken, ed. worden kant en klaar op de bouwwerf geleverd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRT

  België

  B.R.T. ontwikkelde daaruit een uniek productieapparaat voor het walsen en coaten van verzinkte stalen profielen. Deze buizenlijn biedt onbeperkte mogelijkheden zoals het online perforeren, lasnaadbewerking, callibratie en afkorten op korte lengtes. De coatinglijn bevat meerdere voorbereidingsprocessen als perfecte waarborg voor het aanbrengen van elektrostatische poederlak.

 2. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

 3. JACOB ROHRSYSTEME

  Duitsland

  JACOB stootvaste, overlangs gelaste, buigen buis- en verdeelsystemen voor het vervoer van bulkgoederen, in de industrie voor ontstoffing en uitlaat lucht technologie, alsmede aandrijving met lange druk voor de volgende toepassingen

 4. KERAMO STEINZEUG

  België

  Steinzeug-Keramo is een dochteronderneming van Wienerberger AG en beschikt over twee productievestigingen in Duitsland (Frechen en Bad Schmiedeberg), één in België (Hasselt) en één in Nederland (Belfeld). We zijn Europa's grootste fabrikant van gresbuizen en hulpstukken voor rioleringssystemen. In al onze productievestigingen worden kwalitatief hoogstaande gresbuizen vervaardigd die wereldwijd worden geëxporteerd.

 5. FERO

  België

  Fero Staal Antwerpen is uw Specialist in stalen buizen, flenzen, fittings, afsluitkranen. Snelle levering en betrouwbare staalservice.

 1. NIKIFOROV PE

  Oekraïne

  Het bedrijf NIKIFOROV PE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. NUOVA SGUASSERO

  Italië

  Het bedrijf NUOVA SGUASSERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in San Giorgio Di Nogaro, Italië.

 1. RIOU

  Frankrijk

  Het bedrijf RIOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, buigen en vouwen van kunststoffen, en Plaatwalserij. Het is gevestigd in Petit-Couronne, Frankrijk.

 2. CEFINOX

  Frankrijk

  Het bedrijf CEFINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Auxonne, Frankrijk.

 3. JACOB DOSATEC

  Frankrijk

  Het bedrijf JACOB DOSATEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, en Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Eaubonne, Frankrijk.

 4. SRE

  Frankrijk

  Het bedrijf SRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Fleville Devant Nancy, Frankrijk.

 5. JACOB CINTRAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf JACOB CINTRAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buizen en pijpen - non-ferro, Ketelbouw, buigen van metalen buizen, en Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Chelles, Frankrijk.

 6. ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Plaatwerkerij - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Plaatwerkerij - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en centra voor lasersnijden. Het is gevestigd in Carmaux, Frankrijk.

 7. JACOMEX

  Frankrijk

  Het bedrijf JACOMEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, en staalpijpen. Het is gevestigd in Dagneux, Frankrijk.

 8. EIDER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf EIDER INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Industrieel onderhoud, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Industrieel onderhoud, en hang- en sluitwerk. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 1. AS PROD SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf AS PROD SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in La Crau De Châteaurenard, Frankrijk.

 2. M.C.I.

  Frankrijk

  Het bedrijf M.C.I., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, buigen van metalen, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Chambly, Frankrijk.

 3. MASTER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MASTER INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en accessoires voor leidingen. Het is gevestigd in La Verrie, Frankrijk.

 4. A SIMARD METALINOX

  Frankrijk

  Het bedrijf A SIMARD METALINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Foucherans, Frankrijk.

 5. SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, rvs bakken, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Ramonville-Saint-Agne, Frankrijk.

 6. UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP), is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, roestvrij staal, Aluminium en -legeringen, en lasersnijden van roestvrij staal. Het is gevestigd in Bromsgrove, Verenigd Koninkrijk.

 7. CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Huishoudelijke artikelen - metaal, Buisleidingen - industrieel, Huishoudelijke artikelen - metaal, Ingenieursbureaus - pijpleidingen, en constructie buizen en buisleidingen. Het is gevestigd in Laiz, Frankrijk.

 8. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Het bedrijf BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Profielen en staven - ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Profielen en staven - ferro, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Lódz, Polen.

 9. ATELIER BRETON CHAUDRONNERIE INDUSTRIELLE (ABCI)

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER BRETON CHAUDRONNERIE INDUSTRIELLE (ABCI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en Ingenieursbureaus - pijpleidingen. Het is gevestigd in Arzal, Frankrijk.

 10. CONCEPT METAL

  Frankrijk

  Het bedrijf CONCEPT METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, en centra voor lasersnijden. Het is gevestigd in Louey, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

5.216 Bedrijven