• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - non-ferro

Resultaten voor

Buizen en pijpen - non-ferro - Import export

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 3. PIPELIFE

  België

  Fabrikanten van kunststofleidingsystemen . Het standaardgamma van Pipelife is: Polypropyleen binnenhuisafvoer Plastitube PP, Kessel douchegoten Compact, Linearis en Linearis Super 60, Kessel vloerputten en sifonputten, Kessel keerkleppen Staufix, Kessel terugstroombeveiligingen Pumpfix en Staufix FKA, Kessel hemelwaterfilters en regenwaterrecuperatie, Kessel vetafscheiders en olie-en benzineafscheiders, Coprax PPC, … Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan materialen voor diverse sectoren. Pipelife Belgium levert aan de drinkwatersector, gasdistributiesector en rioleringssector. Wij zijn ook bekend bij de sanitaire installateurs om ons brede aanbod.

 4. TUBOBEL

  België

  Tubobel produceert jaarlijks ongeveer 200 km buizen in gewapend en ongewapend beton met inwendige diameters van 300 tot en met 1600 mm. Daarnaast maakt Tubobel ook doorpersbuizen met inwendige diameters van 800 tot en met 1600 mm, evenals diverse elementen voor rioleringswerken. Tubobel biedt een totaal prefabpakket van ontwerp en studie tot fabricatie, kwaliteitscontrole en levering. Complexe hoekputten, valkamers, overstortputten, verzamelputten, pomputten, uitstroomconstructies, bezinkbekkens, stuwbakken, ed. worden kant en klaar op de bouwwerf geleverd.

 5. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BRT

  België

  B.R.T. ontwikkelde daaruit een uniek productieapparaat voor het walsen en coaten van verzinkte stalen profielen. Deze buizenlijn biedt onbeperkte mogelijkheden zoals het online perforeren, lasnaadbewerking, callibratie en afkorten op korte lengtes. De coatinglijn bevat meerdere voorbereidingsprocessen als perfecte waarborg voor het aanbrengen van elektrostatische poederlak.

 2. JACOB ROHRSYSTEME

  Duitsland

  JACOB stootvaste, overlangs gelaste, buigen buis- en verdeelsystemen voor het vervoer van bulkgoederen, in de industrie voor ontstoffing en uitlaat lucht technologie, alsmede aandrijving met lange druk voor de volgende toepassingen

 3. KERAMO STEINZEUG

  België

  Steinzeug-Keramo is een dochteronderneming van Wienerberger AG en beschikt over twee productievestigingen in Duitsland (Frechen en Bad Schmiedeberg), één in België (Hasselt) en één in Nederland (Belfeld). We zijn Europa's grootste fabrikant van gresbuizen en hulpstukken voor rioleringssystemen. In al onze productievestigingen worden kwalitatief hoogstaande gresbuizen vervaardigd die wereldwijd worden geëxporteerd.

 4. FERO

  België

  Fero Staal Antwerpen is uw Specialist in stalen buizen, flenzen, fittings, afsluitkranen. Snelle levering en betrouwbare staalservice.

 5. NIKIFOROV PE

  Oekraïne

 1. NUOVA SGUASSERO

  Italië

 2. SERVICE MONTAGE SOUDURE

  Frankrijk

 3. SRE

  Frankrijk

 4. A SIMARD METALINOX

  Frankrijk

 5. CEFIVAL

  Frankrijk

 6. AS PROD SARL

  Frankrijk

 7. DAMSTAHL FRANKFURT

  Duitsland

 8. EIDER INDUSTRIE

  Frankrijk

 9. ACALIN

  België

 10. EURL JOSSE STEPHANE

  Frankrijk

 1. TOLERIE INDUSTRIELLE MIDI PYRENEES

  Frankrijk

 2. SOUDURE CHAUDRONNERIE CHRISTOPHE GAGNON

  Frankrijk

 3. TRONCY

  Frankrijk

 4. M.C.I.

  Frankrijk

 5. METAL INDUSTRIEL

  Frankrijk

 6. SCHMITZ METALL- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Duitsland

 7. CASTEX SOTECOM

  Frankrijk

 8. MASTER INDUSTRIE

  Frankrijk

 9. CEFINOX

  Frankrijk

 10. PIPE CONSTRUCT

  België

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

4.444 bedrijven