• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - staal

Resultaten voor

Buizen en pijpen - staal - Import export

 1. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1983 levert Seeberger kwalitatief hoogwaardige producten »Made in Germany«. Als familiegeleide, middelgrote onderneming zijn wij altijd een persoonlijke en competente contactpersoon voor onze klanten. Vertrouwen en betrouwbaarheid vormen de basis voor een op partnerschap gebaseerde samenwerking. Onze positie als solide, zelfstandige onderneming zullen wij ook in de toekomst door de permanente verbetering van onze diensten en activiteiten uitbouwen. Dit garandeert planningsbeveiliging en continuïteit.Product-trefwoorden: afstandshuls afstandshulzen afstandsbuis afstandsbuis asbussen asbuis asbuis asbuizen inlaatspruitstuk inlaatmoffen krimpmof krimpmoffen afstandshulzen afstandshouders afstandskokers afstandsbuizen kokers kokers klemkokers drukverminderaars hoofdsteunbuis hoofdsteunbuizen lagerbussen, etc.

 2. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Stalen buizen zijn overal: van balpennen tot sportwagens tot steigers.Om deze redenen hebben onze oprichters Matthias Schellen en Ulrich Flack zich al vroeg toegewijd aan de industrie waar ze vandaag een beslissende invloed op hebben. We zijn een heel open bedrijf.Open voor nieuwe dingen, voor innovatie en voor gekke ideeën.We houden van staal en alles wat staal tot leven kan brengen.Voor ons zijn er voorlopig geen grenzen.Pas als we alles hebben geprobeerd.We hebben een lange weg afgelegd met deze claim en we kijken ernaar uit om u er deel van uit te laten maken. Onze kerncompetentie: bewerking van buizen.Onze expertise: buizen in alle vormen en materialen.Met een netwerk van verwerkende bedrijven implementeren we een breed scala aan oppervlaktecoatings en zorgen zo voor indrukwekkende resultaten voor elke klantwens, hoe individueel ook.

 3. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dames en heren, ISP is een wereldwijd actieve handelsonderneming voor stalen buizen, andere staalproducten en metalen met hoofdkantoor in Bremen. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES e.K.: Wij hebben 20 jaar professionele ervaring in het segment van de staal- en staalpijpenhandel. ISP beschikt over een groot netwerk van leveranciers, voorraadhouders, expediteurs, klanten en verwerkingsbedrijven. ISP bedient alle staalsectoren op het gebied van industrie en energie. We zijn actief op het gebied van: - Staalconstructie holle profielen koud/heet/rond - Kwaliteitsstaal warmgewalst/gesmeed/glanzend - stafstaal zwart/gegalvaniseerd in roestvrij staal of koolstofstaal - Buizen met dikke wand naadloos/gelast - Buizen met normale wand naadloos/gelast - Buistoebehoren ASTM/EN in roestvrij staal of koolstofstaal - Buismateriaal in roestvrij staal. Ketelbuizen volgens ASTM/EN in naadloos of gelast - Hydraulische buizen naadloos in gefosfateerd of gegalvaniseerd - Zuigerstangen in verchroomd of alleen geslepen - Plaatstaal fijn/grof/scheurplaten in koolstofstaal of roestvrij staal - Steunen IPE/HEA/HEB/HEM in zwart/gestraald/geprimerd.Wij kunnen de volgende bewerkingen aanbieden: - zagen - zandstralen/primeren - speciale oppervlaktecoatings, bijv.AGI Q151 of PE-mantel - gegalvaniseerd.

 4. C+R HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1984 in München heeft C+R HYDRAULICS GmbH zich als moderne, voorraadhoudende specialist op hydraulisch gebied ontwikkeld tot een fabrikant van naam op de Europese markt. Ons uitgebreide leverprogramma dat uit meer dan 900 afmetingen van de meest uiteenlopende producten op het gebied van gietijzer, zuigerstangen, zuigerbuizen en HPZ-buizen bestaat, is met name op de behoeften van de hydraulica afgestemd. Op maat gemaakte hydraulische componenten op wens van de klant ronden ons aanbod perfect af. De gebundelde kennis van onze hooggekwalificeerde medewerkers uit talloze projecten en probleemoplossingen wordt door onze klanten en partners zeer gewaardeerd. De charme van een innovatief geleide, middelgrote onderneming die korte beslissingstrajecten kent, maakt het onze partners uit de industrie en handel mogelijk om tijdig op uitdagingen te reageren. Profiteer van onze ervaring: wij verwezenlijken snel uw wensen!

 5. HASS PIPE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Hasspipe is een fabriek van putbuizen uit Konya, Turkije die in 2018 opgericht werd. Wij zetten ons in om een toonaangevend bedrijf te blijven dat gebruik maakt van de meest moderne technologieën om onze klanten hoogwaardige producten te leveren. Wij hebben onze reputatie opgebouwd met het produceren van producten in series en op maat. Onze producten voldoen aan de internationale normen zoals TS, EN en ISO. Daarnaast passen wij om een constante kwaliteit in al onze producteprocessen te behouden het ISO 9001: 2000 Kwaliteitsbeheersysteem toe. Bij Hasspipe produceren we PVC putbehuizingen, buizen en fittingen voor filters, metalen putbehuizingen, spiraal gelaste buizen, schachtpijpen en fittingen. Onze productie is gericht op het beantwoorden aan de behoeften van de industriële, handels- en woonsectors. Wij zijn er trots op onze producten overal ter wereld te leveren en werken nauw samen met onze klanten om 100% klanttevredenheid te bereiken. Wij leggen het accent op zorgvuldig snijden, kwaliteitscontrole en veiligheid en wij hebben al snel kunnen bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige buisoplossingen. Of u nu standaard producten of maatoplossingen zoekt, wij hebben de expertise, vakkennis en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JUMAMETAL, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Juma Metal, S.L. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage van paaltjes voor wijnstokken, naast schroefvormige buizen en leidingen. Wij willen onze klanten vooral een custom made service bieden. Deze service begint met de fabricage van het eindproduct met behulp van kwaliteitsgrondstoffen en eindigt met de levering van de bestelde goederen bij de klant met onze eigen transportmiddelen.

 2. NPI ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van NPI Italia is het resultaat van een lange familietraditie. De industriële activiteiten van de familie Parigi begonnen in 1950 in Milaan. Aan het eind van de jaren 1960 werd de activiteit overgedragen naar Monza en in 1975 diende Cesare Parigi het patent in voor Parinox, de eerste flexibele rubberen buis met roestvrijstalen vlechtwerk bedoeld voor verbinding tussen het waternetwerk en elk type kraan. Dit product maakt de onderneming over de hele wereld bekend. NPI Italië maakt sinds 2014 deel uit van de Neoperl Groep.

 3. LE ROI DU FER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LE ROI DU FER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Périgny, Frankrijk.

 4. COMMENTFER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMMENTFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalpijpen, ijzeren stangen, en aluminium platen. Het is gevestigd in Poitiers, Frankrijk.

 5. PETER DRÖSSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER DRÖSSER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Engelskirchen, Duitsland.

 1. PRESTA-STAHL HANDELSGES. MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRESTA-STAHL HANDELSGES. MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. GÜNTHER + SCHRAMM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÜNTHER + SCHRAMM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Oberkochen, Duitsland.

 1. NIEDAX KABELVERLEGE-SYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIEDAX KABELVERLEGE-SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Wolkersdorf Im Weinviertel, Oostenrijk.

 2. WUPPERMANN METALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WUPPERMANN METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Altmünster, Oostenrijk.

 3. INTERNATIONAL METAL SERVICE NORD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERNATIONAL METAL SERVICE NORD GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. HANS KÖRBER GMBH

  Duitsland

  Wij produceren producten die ingebouwd niet meer zichtbaar zijn. Hun functie is echter merkbaar. Onze producten garanderen veiligheid. In energiecentrales, in de scheeps- en installatiebouw. Waar met vloeistoffen, gassen of stoom wordt gewerkt, worden wereldwijd onze producten aangeschaft. Met passie produceren wij bochtstukken, ketelbodems, fittingen en speciale constructies uit staal die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. En omdat wij dat al meer dan 100 jaar doen, telt ons familiebedrijf tot de veelgevraagde specialisten op dit gebied. Betrouwbaar, competent en met persoonlijk service. Het is onze missie om onze klanten als partner terzijde te staan en hen te ondersteunen bij de succesvolle realisatie van hun projecten. Wij willen met onze producten ertoe bijdragen dat onze klanten om iedere hoek komen en daarvoor de juiste bochtstukken krijgen.

 5. DYLAN BELGIE

  België

  Met een jaarlijkse groepsomzet van meer dan 380 miljoen euro zijn wij één van de grootste Europese voorraadhoudende handelsondernemingen in buizen, staven, gesmede producten, flenzen, afsluiters, kniestukken en koppelstukken, in alle maten en kwaliteiten. Wij houden een voorraad van koolstofstaal, roestvast staal, duplexstaal, super duplexstaal, laag gelegeerd staal, buis- en leidingaccessoires. Onze interne machinemagazijn gecombineerd met onze professionele vakkennis en flexibiliteit bevestigen ons succes en onze reputatie in het oplossen van problemen en het naleven van de strakste leveringstermijnen. Onze voorraad van leidingaccessoires, koppelstukken, flenzen en afsluiters bedraagt meer dan 90.000 ton en is verspreid over heel Europa voor de distributie aan bedrijven in sectoren zoals petrochemie, energieproductie en offshore, alsmede EPC en fabrikanten. Het vakbekwame personeel, bekend met de EN, ASME en internationale normen en ondersteund door een opvolgdienst en een gespecialiseerde exportafdeling, coördineert de productie van enkele producten tot maatwerkprojecten.

 6. JB TUBES

  Nederland

  GROOTHANDEL EN SPECIALIST IN BUIZEN EN ASSEN JB Tubes BV in 2016 opgericht als aanvulling op het reeds complete hydrauliek pakket van JB Hydraulics BV. Naast ons zeer uitgebreide pakket hydrauliek leidingbuis (koolstof- en roestvast staal), zijn wij in staat om diverse kwaliteiten hardverchroomde assen, warmgewalste- en koudgetrokken buizen (naadloos en gelast) te leveren. Dezelfde buizen kunnen wij als cilinderbuis leveren in een geboord/gehoonde uitvoering (H8/H9). Wij werken samen met gerenommeerde handelaren en leveranciers die beschikken over de door keurinstanties vereiste approvals, waardoor wij in staat zijn de markt wereldwijd te bedienen.

 7. METAALHANDEL PILLAERT

  België

  Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Het Westvleterse bedrijf levert metaalwaren voor de industrie, landbouw en particulieren. Als trouwe partner in de metaalhandel speelt de firma flexibel en snel in op de steeds groeiende vraag van klanten. Met een ruime voorraad en een uitgebreid aanbod helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder. Vandaag telt de KMO 10 werknemers en geldt Metaalhandel Pillaert als een referentie in de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. Aan het roer staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe. Samen met het dynamische Pillaert-team mikken ze op een goede en flexibele dienstverlening. Vandaag gebeld is straks geleverd. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet gratis een aanhangwagen (L= 6 m). Als klant van Metaalhandel Pillaert kan u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen.

 8. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrijk

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST, sinds 1954 gespecialiseerd in de import en export van staal, staat bekend als een hoogwaardige handelaar in kwaliteitsstaal. Wij onderhouden vertrouwelijke relaties met de beste Europese fabrieken. Naast de basisstaalsoorten bieden wij u een uitgebreid assortiment van staalsoorten met hoogwaardige eigenschappen. Wij voldoen aan al uw behoeftes uit onze voorraad, speciale maten en kwaliteiten, bijvoorbeeld balken, staalplaten, platen, buizen, gewalst staal, profielen, enz.

 1. VAN LEEUWEN

  Nederland

  Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. We zijn in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika zorgen we ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de markten Industry en Energy. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten. Meer dan buizen De kern van ons bedrijf is de handel in stalen buizen en buistoepassingen. Van Leeuwen is in 1924 als eenmanszaak in Zwijndrecht begonnen. Sindsdien heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt: Van Leeuwen biedt meer producten en diensten aan dan alleen stalen buizen en buistoepassingen. Bijvoorbeeld de producten stafstaal, afsluiters en balken. En de diensten keuringen en materiaaltesten, en voorraadbeheer en logistieke diensten. We beschikken over een wereldwijd netwerk van vijftig grotendeels voorraadhoudende vestigingen in 22 landen in Europa, het Midden-Oosten, Australië, Azië en Amerika. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van logistieke processen, voorraadplanning en projectmanagement.

 2. GIMATEX

  Nederland

  Gimatex BV est une société internationale de négoce créé en 1980. Nous nous focalisons sur le commerce de tube en acier soudé galvanisé à chaud et brut. Notre équipe dispose d’une expérience et d’un savoir-faire étendus, ce qui nous permet de garantir un niveau de qualité élevé. Négoce international : Fourniture d’usine de tubes ronds, carrés et rectangulaires de profilés tubulaires. Tous nos tubes sont disponibles en différentes quantités, dimensions et qualités pour répondre à tous vos besoins standard comme spécifique. Stock et Projet : Un stock important et une grande capacité de stockage à Venlo, pour une livraison rapide afin de rationaliser les projets au Benelux, en Allemagne et en France. Nous agissons en tant qu’intermédiaire entre les fabricants et les entreprises sidérurgiques de stockage en fournissant une large gamme de services à valeur ajoutée. A travers les années, Gimatex a construit une relation forte et durable avec plusieurs fabricants d’acier en Europe et dans le monde. Gimatex propose une gamme intéressante de produits en acier, provenant directement de notre usine ou de notre stock. Gimatex produit des tubes et des profilés tubulaires galvanisés directement de notre stock ou en sortie d’usine. Si vous le souhaitez, le produit peut être coupé sur mesure et les extrémités sont ébavurées et traitées par projection de zinc grâce à notre machine à scier moderne, qui nous permet de répondre à tous vos besoins.

 3. TUBEXACT

  Frankrijk

  TUBEXACT, gevestigd op 1 uur van Parijs, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van koud getrokken precisiebuizen en -profielen. Ons assortiment bestaat uit 10 productfamilies van getrokken metalen en legeringen. Onze buizen zijn bestemd voor diverse sectoren, o.m. de automobielsector, regelsystemen, aansluittechniek, metingen en analyses. Dankzij de specifieke machines van Tubexact kunnen wij rechte en opgerolde buizen aanbieden van ferro en non-ferro metalen in combinatie met onze expertise wat betreft het snijden en buigen. De buizen in eender welk metaal kunnen tot 6 meter lang zijn. Dankzij de trekbanken voor precisiebuizen hebben we in ons aanbod een specifiek assortiment buizen met een buitendiameter van 0, 20 tot 40 mm en een wanddikte van 0, 05 tot 3 mm met verschillende mogelijkheden wat betreft de staat van het metaal: koud gesmeed, uitgegloeid, ultragehard. Tubexact vervaardigt ook halffabrikaten en artikelen in kleine en middelgrote oplagen van koper, messing, aluminium e.d.

 4. FBM INDUSTRIAL SERVICES

  België

  FBM Industrial Services in Gent is gespecialiseerd in complete staalconstructies voor zowel industriële als civiele toepassingen. Met de volledig cnc-gestuurde machines worden plaatwerkproducten met hoge nauwkeurigheid vervaardigd. De nauwe samenwerking met Feyter Industrial Services zorgt voor optimaal resultaat: - Hoog kennisniveau - Werkplaatsen in Gent en Terneuzen - Staalconstructies, trappen en leuningen - Samenwerking voor optimaal resultaat - Piping - Montage - Koolstofstaal, roestvrijstaal en aluminium - CNC gestuurde machines Innoveren en slagvaardig ondernemen met een visie komen tot uiting in het one-stop-shopping concept van deze divisie. FBM biedt haar klanten een full service pakket. Condition monitoring en revisies van rotating equipment worden door eigen deskundige vakmensen uitgevoerd. Dankzij het voortdurend opleiden en trainen van werknemers kunnen steeds nieuwe diensten aan het pakket worden toegevoegd.

 5. VOGEL TUBE BENDING B.V.

  Nederland

  Vogel Tube Bending is een metaalverwerkingsbedrijf die al tientallen jaren actief is in de industrie. Door continu door te ontwikkelen zijn ze één van de toonaangevende bedrijven in de maakindustrie. De hoofdtak van het bedrijf is buizen buigen en dan met name koud-doorn buigen. Daarnaast doen ze ook aan profielen walsen, lassen, solderen en aan pijpeindbewerking. Wij zijn actief in vele sectoren waaronder de automotive industrie, de koelingindustie en de verwarmingsindustrie. Dat wij kwaliteitswerk afleveren kan ook onderschreven worden door onze certificaten. Zo hebben wij onder andere een ISO 9001: 2016 en een IATF 16949: 2016 voorheen ISO/TS 16949.

 6. HYDROSTAL SP. Z O.O. ZP

  Polen

  We leiden het bedrijf Hydrostal met zijn hoofdkantoor in Brzeszcze. Wij vervaardigen hondenkennels voor zelf-assemblage, residentiële metalen hekken en gegalvaniseerd, koud gewalst of warm gewalste staal strips. Wij fabriceren ook gegalvaniseerde koud gevormde onderdelen die worden gebruikt voor PVC schrijnwerk en koud gevormde onderdelen gemaakt van koud - en warm gewalst stalen platen om te verbeteren.

 7. CONFORMATS MECALTUB, S.L.

  Spanje

  Bewerking, koudbewerking, kouduitrekken, koudcentreren, koud kegelvorming van pijpen zonder verlies van materiaal. Wij bewerken metalen zoals ijzer, roestvrij staal, messing, koper, aluminium, titaan... Fabricage op bestelling.

 8. BRT

  België

  B.R.T. ontwikkelde daaruit een uniek productieapparaat voor het walsen en coaten van verzinkte stalen profielen. Deze buizenlijn biedt onbeperkte mogelijkheden zoals het online perforeren, lasnaadbewerking, callibratie en afkorten op korte lengtes. De coatinglijn bevat meerdere voorbereidingsprocessen als perfecte waarborg voor het aanbrengen van elektrostatische poederlak.

 9. BRAKO

  België

  Brako nv is een industriële handelsonderneming in de staalsektor. Wij leveren buizen, flenzen, fittingen en profielen : zowel in staal als in roestvaststaal. Ook in voorraad vindt U gietijzeren fittingen, stalen roosters en het volledige gamma Bekaert-draadmateriaal.

 10. WILLEMS TECNO

  België

  Willems Tecno is een begrip in de regio Vlaams-Brabant. Sinds de oprichting in 1961 door Jules Willems, heeft het bedrijf een mooie groeicurve gekend en een indrukwekkend klantenportfolio uitgebouwd door hun excellente service en betrouwbare reputatie. Sinds 2010 staat Steven Verdrengh aan het roer van Willems Tecno die verder bouwt op de traditie met een ambitieuze blik op de toekomst.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - staal - Import export

Aantal resultaten

4.630 Bedrijven