• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - tin

Resultaten voor

Buizen en pijpen - tin - Import export

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Duitsland

 2. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

 3. INDUMAT

  België

 4. EMIRPLAST

  Turkije

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Polen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COPIER MACHINERY

  Nederland

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 2. SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD.

  Hongarije

  Ons bedrijf, SIC Hungary Rubber Manufacturing Ltd. is gelegen in een klein stadje aan de voet van de Mátra in noordoost Hongarije, op ongeveer 80 km van Boedapest. Ons bedrijf is relatief jong maar blijft groeien sinds zijn oprichting in 1997. Nu breiden we ons stap voor stap uit en zijn een middelgroot bedrijf geworden dankzij talrijke investeringen die we gemaakt hebben in eigendoms- en productietechnologie. SIC Hungary Ltd. produceert rubber producten op maat van ontwerp tot massaproductie. Ons assortiment omvat machineonderdelen voor de mechanische industrie gemaakt van, of met, rubber. Wij vervaardigen zowel waterleidingen, dichtingsmateriaal als machineonderdelen van klein of groot formaat van verschillende hardheid en kwaliteiten, bestand tegen extreme omstandigheden.

 3. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Duitsland

  Stalen buizen zijn overal: van balpennen tot sportwagens tot steigers.Om deze redenen hebben onze oprichters Matthias Schellen en Ulrich Flack zich al vroeg toegewijd aan de industrie waar ze vandaag een beslissende invloed op hebben. We zijn een heel open bedrijf.Open voor nieuwe dingen, voor innovatie en voor gekke ideeën.We houden van staal en alles wat staal tot leven kan brengen.Voor ons zijn er voorlopig geen grenzen.Pas als we alles hebben geprobeerd.We hebben een lange weg afgelegd met deze claim en we kijken ernaar uit om u er deel van uit te laten maken. Onze kerncompetentie: bewerking van buizen.Onze expertise: buizen in alle vormen en materialen.Met een netwerk van verwerkende bedrijven implementeren we een breed scala aan oppervlaktecoatings en zorgen zo voor indrukwekkende resultaten voor elke klantwens, hoe individueel ook.

 4. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 5. INTERALLOY GMBH

  Oostenrijk

  De Interalloy, gevestigd in de Zwitserse stad Schinznach-Bad, is een gespecialiseerde leverancier van precisiebuizen voor een breed scala aan speciale toepassingen.Een breed scala aan producten en productie, gecombineerd met professionele expertise en vele jaren ervaring, maken ons een betrouwbare en flexibele partner voor specifieke eisen van industrie en handel Wij produceren afgewerkte onderdelen op aanvraag met korte levertijden voor uw masterbestellingen.Tegenwoordig is Interalloy een toonaangevende leverancier van precisiebuizen voor speciale vereisten, evenals een fabrikant van afgewerkte buisonderdelen. We blijven specialisatie bevorderen met constante innovaties. Sinds oktober 2015 heeft Interalloy ook een eigen productie- en logistieke locatie in Hörbranz (AT) in de EU. Dit biedt onze klanten een vereenvoudigde relatie met de EU-markt.

 1. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Sinds 1983 levert Seeberger kwalitatief hoogwaardige producten »Made in Germany«. Als familiegeleide, middelgrote onderneming zijn wij altijd een persoonlijke en competente contactpersoon voor onze klanten. Vertrouwen en betrouwbaarheid vormen de basis voor een op partnerschap gebaseerde samenwerking. Onze positie als solide, zelfstandige onderneming zullen wij ook in de toekomst door de permanente verbetering van onze diensten en activiteiten uitbouwen. Dit garandeert planningsbeveiliging en continuïteit.Product-trefwoorden: afstandshuls afstandshulzen afstandsbuis afstandsbuis asbussen asbuis asbuis asbuizen inlaatspruitstuk inlaatmoffen krimpmof krimpmoffen afstandshulzen afstandshouders afstandskokers afstandsbuizen kokers kokers klemkokers drukverminderaars hoofdsteunbuis hoofdsteunbuizen lagerbussen, etc.

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Duitsland

  Novelis is de toonaangevende producent van platte aluminium walsproducten en is 's werelds grootste aluminium recyclingbedrijf. In nauwe samenwerking met onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen voor fabrikanten van drankblikjes, auto's en speciale producten. Dankzij de wereldwijde productie- en recyclingmogelijkheden van ons geïntegreerde netwerk van geavanceerde rol- en recyclingapparatuur in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, levert Novelis consistent wereldwijd kwaliteitsproducten. Duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf. Dit heeft ook invloed op onze partnerschappen met belanghebbenden in de aluminiumindustrie. Het toenemende gebruik van lichtgewicht, vrijwel recyclebaar aluminium opent nieuwe kansen voor ons om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en hen te voorzien van milieuvriendelijke producten van de verwachte kwaliteit.

 1. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als het om bevestigen, borgen of bewegen gaat, bent u bij HERA Rahmer aan het juiste adres. Van planningsfase tot serieproductie: HERA ontwikkelt en vervaardigt voor u passende oplossingen van draad-, band-, buismateriaal of modules. HERA levert alle ijzerwaren voor bevestigen, borgen en bewegen: - van hoogwaardige materialen - in alle mogelijke geometrieën - conform toepasselijke normen voor hoge veiligheidseisen - desgewenst met goedkeurings- en TÜV-certificaat. Dankzij gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001 kunt u er zeker van zijn dat HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG u altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten levert die de standaard "Made in Germany" eer aandoen.

 2. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Duitsland

  Productie van dunwandige HF-gelaste buizen van aluminium, platte ovale buizen, profielen van aluminium voor de automobielindustrie. Onze producten omvatten: Aluminium buizen, gelaste aluminium buizen, messing buizen, naadloze messing buizen, gelaste messing buizen, koelbuizen uit aluminium.

 3. C+R HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1984 in München heeft C+R HYDRAULICS GmbH zich als moderne, voorraadhoudende specialist op hydraulisch gebied ontwikkeld tot een fabrikant van naam op de Europese markt. Ons uitgebreide leverprogramma dat uit meer dan 900 afmetingen van de meest uiteenlopende producten op het gebied van gietijzer, zuigerstangen, zuigerbuizen en HPZ-buizen bestaat, is met name op de behoeften van de hydraulica afgestemd. Op maat gemaakte hydraulische componenten op wens van de klant ronden ons aanbod perfect af. De gebundelde kennis van onze hooggekwalificeerde medewerkers uit talloze projecten en probleemoplossingen wordt door onze klanten en partners zeer gewaardeerd. De charme van een innovatief geleide, middelgrote onderneming die korte beslissingstrajecten kent, maakt het onze partners uit de industrie en handel mogelijk om tijdig op uitdagingen te reageren. Profiteer van onze ervaring: wij verwezenlijken snel uw wensen!

 4. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 5. ARA-T ADVANCE GMBH

  Duitsland

  ARA-T Advance GmbH is uw competente partner voor contractproductie voor alle soorten speciale materialen.Wij leveren halffabricaten, afgewerkte onderdelen volgens tekeningen en bieden daarnaast verschillende metaalbewerking evenals zand- en spuitgieten. Sinds 2005 leveren wij kleine en grote hoeveelheden aan internationale klanten, deels direct beschikbaar vanuit ons magazijn in Dinslaken. Wij produceren volgens nationale en internationale normen en normen, zoalsDIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM of AMS. Neem contact met ons op - we doen u graag een passend aanbod Bestellen: Titanium (halffabricaten, componenten, folie, stang, draad, schroeven, moeren, Ti-AMS 4911, tantaal, zirkonium, niobium, wolfraam, molybdeen, koper, nikkel , Roestvrij staal, legeringen, gesinterde legeringen

 6. ROHRE-KETTERER GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1975 hebben we ons uitsluitend gericht op het verhandelen van buizen en het verwerken van buizen.Door ons te richten op dunwandige en capillaire buizen, ontstond een unieke knowhow die we dagelijks gebruiken en uitbreiden ten behoeve van onze klanten.Profiteer van onze productie-ervaring en contacten met 's werelds toonaangevende fabrieken die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.Laat ons u overtuigen van onze efficiëntie en productdiversiteit.We gebruiken uitgebreide trainingsmaatregelen, instructies, interne en externe audits om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden en verder te verbeteren.

 7. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 8. KURO KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Meer dan een buis. Wij produceren consequent de hoogste kwaliteit kunststof buizen en fittingen in de industrie en streven naar continue productkwaliteit KURO combineert buisextrusie met een breed scala aan productieprocessen. Buigen, schuimen, frezen, lijmen, lassen en verven van kunststof buisproducten maken net zo goed deel uit van ons als het ontwikkelen van op maat gemaakte materialen die de buis antibacteriële of weerbestendige eigenschappen geven. Als innovatieve marktleider in gegoten kunststof buisonderdelen voor infrastructuur en industrie combineren wij geavanceerde technologie met uitstekende Klantenservice Op maat gemaakte kunststof buis en vormdelen. We creëren complete oplossingen door een uniek verticaal productiegamma.

 1. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italië

  Grazioli Cesare srl is een Italiaans familiebedrijf, wereldwijd actief op het gebied van automatisering en in de sector van agrarische componenten. Vanaf het allereerste begin is ons bedrijf gebaseerd op de principes van betrouwbaarheid, flexibiliteit, stiptheid: sterke punten die we nog steeds met trots dragen. De assistentiediensten van de Grazioli Group zorgen ervoor dat de productie-installaties die aan onze klanten geleverd worden winstgevend zijn en garanderen de constante veiligheid en aanwezigheid van ons personeel tijdens de hele productie. De bewerkingen die de machine kan uitvoeren zijn, onder andere, vormen, snijden, walsen en draadsnijden zonder materiaal te verwijderen. Al meer dan 50 jaar houden we ons bezig met de productie van innovatieve machines en systemen voor het verwerken van stalen buizen en non-ferro metalen, evenals machines op maat, omdat de markt altijd behoefte heeft aan "op maat gemaakte" oplossingen voor individuele behoeften.

 2. CENTROPLAST ENGINEERING PLASTICS GMBH

  Duitsland

  We willen uw leven gemakkelijker maken met onze kunststoffen! Om dit te doen, hebben we ons ten doel gesteld om steeds beter te worden.We noemen deze houding Advance. Dit is waar Centroplast Advance voor staat: Diversiteit en beschikbaarheid herdefiniëren.Uw droombeelden in kunststof verwerkelijken. Maak het bestelproces transparanter en gemakkelijker.Voor deze doelen staat ons team van gespecialiseerde medewerkers tot uw beschikking. Daarnaast hebben we een online portal ontwikkeld waarin u snel en eenvoudig de producten kunt vinden die aan uw individuele wensen voldoen. AdvanceDock: Ons online portaal voor een geoptimaliseerd informatie- en bestelproces.Profiteer van het Advance-principe! Wij zouden het leuk vinden als u met Centroplast zou willen samenwerken.Blijf naar beneden scrollen om meer over ons bedrijf te weten te komen.

 3. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

 4. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Als technologisch toonaangevende leverancier zijn we al vele jaren een voorkeurspartner van de internationale bouwsector.Onze longitudinaal gelaste bekleding voor voorgespannen betontechnologie en rechthoekige uitsparingbuizen voor de prefab industrie zijn slechts twee voorbeelden van onze uitstekende productie-expertise. Daarom streven we voortdurend naar nieuwe innovaties en verbeteringen.Dunwandige, longitudinaal gelaste buizen, verkocht per meter of buisvormige cilinders voor gebruik in verschillende industriële sectoren, zijn een uitdrukking van ons technologisch leiderschap in ontwikkeling en productie. Wij produceren op maat gemaakte buizen en componenten voor "rationele constructie" in de hoogste productkwaliteit die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Bovendien overtuigen wij met ons klantgericht, deskundig advies en een flexibele, betrouwbare en efficiënte service. Daarom bieden we ook oplossingen op maat voor de meest uiteenlopende vereisten.

 5. OPTINOVA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Optinova extrudeert sinds 1971 plastic buizen en profielen gemaakt van fluorkunststoffen, thermoplastische polymeren en thermoplastische elastomeren en heeft productiefaciliteiten in Åland (Finland) en Thailand. Onze verkoopkantoren zijn gevestigd in Duitsland, Zweden, VS, Thailand, China en India Met onze ervaring en knowhow in extrusie ontwikkelen we hoogwaardige componenten die deel uitmaken van innovatieve oplossingen en die de kwaliteit van het dagelijks leven verhogen. In het algemeen beschrijven we hoe en wat we doen met onze leidende ster onder: #feelgoodfactory Wij streven naar een voortrekkersrol door duurzaam te handelen in onze branche en in onze samenleving.Onze inspanningen zijn belangrijk voor de groei van onze mensen en voor ons hele bedrijf.Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld en een groter doel.We nodigen iedereen uit voor Optinova en moedigen hen aan om duurzaamheid op alle niveaus te promoten.

 6. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Duitsland

  Jabitherm Rohrsysteme AG ontwikkelt en produceert voorgeïsoleerde leidingsystemen met als taak het transport van vloeistoffen en gassen. Toepassingsgebieden zijn onder meer de chemische industrie, gas- en olieverwerking, koelingstechnologie en de productie van dranken en voedingsmiddelen. De algemene doelstelling van ons bedrijf is om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, deze aan te passen aan de eisen van de klant en complexe oplossingen te ontwikkelen voor speciale toepassingen. Het concept van voorgeïsoleerde buizen heeft tot doel de getransporteerde media ongewijzigd te vervoeren wat betreft hun thermische eigenschappen. De oorsprong van het constructieve ontwerp ligt in de technologie van stadsverwarmingspijpleidingen, die tot doel hebben warmte over lange afstanden te transporteren. Het gebruik van voorgeïsoleerde buizen boven de grond verandert de eisen voor het product.

 7. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Verenigde Staten

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) is een toonaangevend internationaal bedrijf dat hoogwaardige metaalproducten voor kritische toepassingen vervaardigt. Onze op maat gemaakte metaalproducten omvatten onder andere met water geatomiseerde metaalpoeders, gewalste beklede metaalplaten en specifiek ontworpen metalen precisiebuizen, metaalbuizen met een kleine doorsnede, ultradunne folie, gevormd draad, producten voor thermisch beheer en ontworpen gevormde elementen. Wij hebben productiesites in de VS en het VK, met onder andere AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals en AMETEK SMP Wallingford. Ons bedrijf heeft een belangrijke plaats verworven op de internationale markt van de vervaardiging van hoogwaardige metaalproducten voor branches zoals de medische-, energie-, nucleaire, instrumenten- en weeg-, elektronica, luchtvaart-, defensie-, auto-industrie, olie en gas-, boor en mijnbouw- en de industriesector. Zodra er een nieuwe aanvraag voor ontwerpen binnenkomt voor een metaalproduct op maat, wijdt ons team van metaalbewerkingsexeperts zich aan het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen met een feilloze werking. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 8. NIEMEYER TREIBGASTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Buizen buigen - Dankzij de nieuwste technologie kan Niemeyer u nu ook gebogen metalen buizen aanbieden. Met onze buigmachine BMZ12 van de firma WAFIOS kunnen wij buizen tot een diameter van 12, 7 mm buigen. De gebruiksdoeleinden zijn divers: Gasleiding, remleiding, hydraulische leiding of aircotechniek - wij kunnen elke geometrie buigen uit aluminium, staal / roestvrij staal, koper en vele andere metalen. De buigkop van onze pijpbuigmachine is ontworpen voor gecombineerd rechts en links buigen. Bovendien is een combinatie van trekken, afrollen en vrije-vorm buigen mogelijk. Hierdoor kunnen zeer complexe onderdelen worden gebogen met de grootst mogelijke flexibiliteit en extreem hoge snelheid. Deze hoge productie kan de kosteneffectiviteit verder optimaliseren, waardoor wij goedkoop en snel kunnen leveren. Al meer dan 125 jaar staat de naam WAFIOS voor de hoogste kwaliteitsnormen, veiligheidsnormen en technische innovaties in de Duitse machinebouw. Wij van Niemeyer zijn ervan overtuigd dat deze eigenschappen bij ons passen en geven dit graag door aan onze klanten.

 9. HASS PIPE

  Turkije

  Hasspipe is een fabriek van putbuizen uit Konya, Turkije die in 2018 opgericht werd. Wij zetten ons in om een toonaangevend bedrijf te blijven dat gebruik maakt van de meest moderne technologieën om onze klanten hoogwaardige producten te leveren. Wij hebben onze reputatie opgebouwd met het produceren van producten in series en op maat. Onze producten voldoen aan de internationale normen zoals TS, EN en ISO. Daarnaast passen wij om een constante kwaliteit in al onze producteprocessen te behouden het ISO 9001: 2000 Kwaliteitsbeheersysteem toe. Bij Hasspipe produceren we PVC putbehuizingen, buizen en fittingen voor filters, metalen putbehuizingen, spiraal gelaste buizen, schachtpijpen en fittingen. Onze productie is gericht op het beantwoorden aan de behoeften van de industriële, handels- en woonsectors. Wij zijn er trots op onze producten overal ter wereld te leveren en werken nauw samen met onze klanten om 100% klanttevredenheid te bereiken. Wij leggen het accent op zorgvuldig snijden, kwaliteitscontrole en veiligheid en wij hebben al snel kunnen bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige buisoplossingen. Of u nu standaard producten of maatoplossingen zoekt, wij hebben de expertise, vakkennis en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 10. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Duitsland

  FLEXIBILITEIT IS DE TOEKOMST! Dit motto zijn wij al meer dan 25 jaar trouw gebleven! Door ons productassortiment voortdurend uit te breiden en ons aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten, hebben wij een eersteklas kwaliteitsstandaard bereikt. De constante controle vanaf de aankoop van hoogwaardige materialen tot de productie en correcte levering zorgt ervoor dat deze kwaliteit ook bij u terechtkomt. Of het nu gaat om standaardproducten uit voorraad of op maat gemaakte producten voor uw speciale toepassingsgebied - dankzij onze jarenlange ervaring in de sector "technische slangen" hebben wij bijna altijd de juiste oplossing voor u. Verdere pluspunten voor u zijn onze snelle levertijden, de flexibiliteit bij kleine series en individuele producties en het hoge economische rendement door de lange levensduur van onze producten. Ons doel is u te blijven ondersteunen met service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Motiveer ons via uw "taken" om tot topprestaties te komen!

Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - tin - Import export

Aantal resultaten

3.630 bedrijven