• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - tin

Resultaten voor

Buizen en pijpen - tin - Import export

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTUR SCHNABEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - tin. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 2. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRESTIGE METAL SUPPLIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - tin. Het is gevestigd in West Bromwich, Verenigd Koninkrijk.

 3. INDUMAT

  België

  Het bedrijf INDUMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberslangen en - buizen, Buizen en pijpen - tin, Buizen en pijpen - staal, pijpen van kunststof, Rubberslangen en - buizen, Buizen en pijpen - tin, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. EMIRPLAST

  Turkije

  Het bedrijf EMIRPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - tin. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - tin, en Buizen en pijpen - tin. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PARKANEX SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Parkanex, opgericht in 1996, is een toonaangevende Poolse fabrikant van verbindingspijpen voor schoorstenen. Dankzij onze moderne en geautomatiseerde productiesite, kunnen wij hoogwaardige schoorsteenpijpen leveren. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 500.000 meter kunnen wij onze partners in heel Europa snel leveren. Het gebruik van laser lastechnieken maakt mooie lasnaden mogelijk. De volledig geautomatiseerde laklijn met een verwarmingstunnel zorgt voor een uitzonderlijke herhaalnauwkeurigheid en maakt onze schoorsteenpijpen rookvrij bij het eerste gebruik. De geavanceerde plaat walstechnologie garandeert de perfecte rondheid van de elementen. Het schoorsteenpijpsysteem omvat meerdere elementen zoals pijpen, aanpasbare bochtstukken, vaste bochtstukken, radiatoren, verkleiners, kleppen, T- en Y-elementen, enz.Naast schoorsteenpijpen, produceren wij tevens kachelinserts (Uniflam DURO), ventilatieroosters, braseros/barbecues voor in de tuin en meubilair (Artiss), bioethanol haarden en accessoires voor open haarden. Dankzij onze uitgebreide reeks producten voor open haarden kunnen wij een compleet aanbod aan de industrie voor kachels/ open haarden leveren. Wij bieden tevens diensten voor de volgende sectoren: -lasersnijden - walsen van plaatmetaal -gerobotiseerd laswerk (CMT) -buigen van metaalplaten. Kwaliteit is sinds altijd de leidraad van onze activiteit daar wij ervan overtuigd zijn dat kwaliteit vertrouwen schept.

 2. COPIER MACHINERY

  Nederland

  Verified by europages badge

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 3. SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf, SIC Hungary Rubber Manufacturing Ltd. is gelegen in een klein stadje aan de voet van de Mátra in noordoost Hongarije, op ongeveer 80 km van Boedapest. Ons bedrijf is relatief jong maar blijft groeien sinds zijn oprichting in 1997. Nu breiden we ons stap voor stap uit en zijn een middelgroot bedrijf geworden dankzij talrijke investeringen die we gemaakt hebben in eigendoms- en productietechnologie. SIC Hungary Ltd. produceert rubber producten op maat van ontwerp tot massaproductie. Ons assortiment omvat machineonderdelen voor de mechanische industrie gemaakt van, of met, rubber. Wij vervaardigen zowel waterleidingen, dichtingsmateriaal als machineonderdelen van klein of groot formaat van verschillende hardheid en kwaliteiten, bestand tegen extreme omstandigheden.

 4. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 5. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Stalen buizen zijn overal: van balpennen tot sportwagens tot steigers.Om deze redenen hebben onze oprichters Matthias Schellen en Ulrich Flack zich al vroeg toegewijd aan de industrie waar ze vandaag een beslissende invloed op hebben. We zijn een heel open bedrijf.Open voor nieuwe dingen, voor innovatie en voor gekke ideeën.We houden van staal en alles wat staal tot leven kan brengen.Voor ons zijn er voorlopig geen grenzen.Pas als we alles hebben geprobeerd.We hebben een lange weg afgelegd met deze claim en we kijken ernaar uit om u er deel van uit te laten maken. Onze kerncompetentie: bewerking van buizen.Onze expertise: buizen in alle vormen en materialen.Met een netwerk van verwerkende bedrijven implementeren we een breed scala aan oppervlaktecoatings en zorgen zo voor indrukwekkende resultaten voor elke klantwens, hoe individueel ook.

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 2. INTERALLOY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De Interalloy, gevestigd in de Zwitserse stad Schinznach-Bad, is een gespecialiseerde leverancier van precisiebuizen voor een breed scala aan speciale toepassingen.Een breed scala aan producten en productie, gecombineerd met professionele expertise en vele jaren ervaring, maken ons een betrouwbare en flexibele partner voor specifieke eisen van industrie en handel Wij produceren afgewerkte onderdelen op aanvraag met korte levertijden voor uw masterbestellingen.Tegenwoordig is Interalloy een toonaangevende leverancier van precisiebuizen voor speciale vereisten, evenals een fabrikant van afgewerkte buisonderdelen. We blijven specialisatie bevorderen met constante innovaties. Sinds oktober 2015 heeft Interalloy ook een eigen productie- en logistieke locatie in Hörbranz (AT) in de EU. Dit biedt onze klanten een vereenvoudigde relatie met de EU-markt.

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 2. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1983 levert Seeberger kwalitatief hoogwaardige producten »Made in Germany«. Als familiegeleide, middelgrote onderneming zijn wij altijd een persoonlijke en competente contactpersoon voor onze klanten. Vertrouwen en betrouwbaarheid vormen de basis voor een op partnerschap gebaseerde samenwerking. Onze positie als solide, zelfstandige onderneming zullen wij ook in de toekomst door de permanente verbetering van onze diensten en activiteiten uitbouwen. Dit garandeert planningsbeveiliging en continuïteit.Product-trefwoorden: afstandshuls afstandshulzen afstandsbuis afstandsbuis asbussen asbuis asbuis asbuizen inlaatspruitstuk inlaatmoffen krimpmof krimpmoffen afstandshulzen afstandshouders afstandskokers afstandsbuizen kokers kokers klemkokers drukverminderaars hoofdsteunbuis hoofdsteunbuizen lagerbussen, etc.

 3. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Novelis is de toonaangevende producent van platte aluminium walsproducten en is 's werelds grootste aluminium recyclingbedrijf. In nauwe samenwerking met onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen voor fabrikanten van drankblikjes, auto's en speciale producten. Dankzij de wereldwijde productie- en recyclingmogelijkheden van ons geïntegreerde netwerk van geavanceerde rol- en recyclingapparatuur in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, levert Novelis consistent wereldwijd kwaliteitsproducten. Duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf. Dit heeft ook invloed op onze partnerschappen met belanghebbenden in de aluminiumindustrie. Het toenemende gebruik van lichtgewicht, vrijwel recyclebaar aluminium opent nieuwe kansen voor ons om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en hen te voorzien van milieuvriendelijke producten van de verwachte kwaliteit.

 4. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als het om bevestigen, borgen of bewegen gaat, bent u bij HERA Rahmer aan het juiste adres. Van planningsfase tot serieproductie: HERA ontwikkelt en vervaardigt voor u passende oplossingen van draad-, band-, buismateriaal of modules. HERA levert alle ijzerwaren voor bevestigen, borgen en bewegen: - van hoogwaardige materialen - in alle mogelijke geometrieën - conform toepasselijke normen voor hoge veiligheidseisen - desgewenst met goedkeurings- en TÜV-certificaat. Dankzij gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001 kunt u er zeker van zijn dat HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG u altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten levert die de standaard "Made in Germany" eer aandoen.

 5. C+R HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1984 in München heeft C+R HYDRAULICS GmbH zich als moderne, voorraadhoudende specialist op hydraulisch gebied ontwikkeld tot een fabrikant van naam op de Europese markt. Ons uitgebreide leverprogramma dat uit meer dan 900 afmetingen van de meest uiteenlopende producten op het gebied van gietijzer, zuigerstangen, zuigerbuizen en HPZ-buizen bestaat, is met name op de behoeften van de hydraulica afgestemd. Op maat gemaakte hydraulische componenten op wens van de klant ronden ons aanbod perfect af. De gebundelde kennis van onze hooggekwalificeerde medewerkers uit talloze projecten en probleemoplossingen wordt door onze klanten en partners zeer gewaardeerd. De charme van een innovatief geleide, middelgrote onderneming die korte beslissingstrajecten kent, maakt het onze partners uit de industrie en handel mogelijk om tijdig op uitdagingen te reageren. Profiteer van onze ervaring: wij verwezenlijken snel uw wensen!

 6. ROHRE-KETTERER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1975 hebben we ons uitsluitend gericht op het verhandelen van buizen en het verwerken van buizen.Door ons te richten op dunwandige en capillaire buizen, ontstond een unieke knowhow die we dagelijks gebruiken en uitbreiden ten behoeve van onze klanten.Profiteer van onze productie-ervaring en contacten met 's werelds toonaangevende fabrieken die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.Laat ons u overtuigen van onze efficiëntie en productdiversiteit.We gebruiken uitgebreide trainingsmaatregelen, instructies, interne en externe audits om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden en verder te verbeteren.

 7. CENTROPLAST ENGINEERING PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We willen uw leven gemakkelijker maken met onze kunststoffen! Om dit te doen, hebben we ons ten doel gesteld om steeds beter te worden.We noemen deze houding Advance. Dit is waar Centroplast Advance voor staat: Diversiteit en beschikbaarheid herdefiniëren.Uw droombeelden in kunststof verwerkelijken. Maak het bestelproces transparanter en gemakkelijker.Voor deze doelen staat ons team van gespecialiseerde medewerkers tot uw beschikking. Daarnaast hebben we een online portal ontwikkeld waarin u snel en eenvoudig de producten kunt vinden die aan uw individuele wensen voldoen. AdvanceDock: Ons online portaal voor een geoptimaliseerd informatie- en bestelproces.Profiteer van het Advance-principe! Wij zouden het leuk vinden als u met Centroplast zou willen samenwerken.Blijf naar beneden scrollen om meer over ons bedrijf te weten te komen.

 8. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

 1. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Grazioli Cesare srl is een Italiaans familiebedrijf, wereldwijd actief op het gebied van automatisering en in de sector van agrarische componenten. Vanaf het allereerste begin is ons bedrijf gebaseerd op de principes van betrouwbaarheid, flexibiliteit, stiptheid: sterke punten die we nog steeds met trots dragen. De assistentiediensten van de Grazioli Group zorgen ervoor dat de productie-installaties die aan onze klanten geleverd worden winstgevend zijn en garanderen de constante veiligheid en aanwezigheid van ons personeel tijdens de hele productie. De bewerkingen die de machine kan uitvoeren zijn, onder andere, vormen, snijden, walsen en draadsnijden zonder materiaal te verwijderen. Al meer dan 50 jaar houden we ons bezig met de productie van innovatieve machines en systemen voor het verwerken van stalen buizen en non-ferro metalen, evenals machines op maat, omdat de markt altijd behoefte heeft aan "op maat gemaakte" oplossingen voor individuele behoeften.

 2. VIANT AURA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van harte welkom bij Lake Region Medical GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Wij zijn fabrikant van edelstaal, capilairbuizen uit edelstaal, precisiebuizen uit edelstaal, precisiestaalbuizen, precisieonderdelen voor de medische techniek, buisvormdelen uit edelstaal en nog veel meer.

 3. OPTINOVA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Optinova extrudeert sinds 1971 plastic buizen en profielen gemaakt van fluorkunststoffen, thermoplastische polymeren en thermoplastische elastomeren en heeft productiefaciliteiten in Åland (Finland) en Thailand. Onze verkoopkantoren zijn gevestigd in Duitsland, Zweden, VS, Thailand, China en India Met onze ervaring en knowhow in extrusie ontwikkelen we hoogwaardige componenten die deel uitmaken van innovatieve oplossingen en die de kwaliteit van het dagelijks leven verhogen. In het algemeen beschrijven we hoe en wat we doen met onze leidende ster onder: #feelgoodfactory Wij streven naar een voortrekkersrol door duurzaam te handelen in onze branche en in onze samenleving.Onze inspanningen zijn belangrijk voor de groei van onze mensen en voor ons hele bedrijf.Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld en een groter doel.We nodigen iedereen uit voor Optinova en moedigen hen aan om duurzaamheid op alle niveaus te promoten.

 4. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. HASS PIPE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Hasspipe is een fabriek van putbuizen uit Konya, Turkije die in 2018 opgericht werd. Wij zetten ons in om een toonaangevend bedrijf te blijven dat gebruik maakt van de meest moderne technologieën om onze klanten hoogwaardige producten te leveren. Wij hebben onze reputatie opgebouwd met het produceren van producten in series en op maat. Onze producten voldoen aan de internationale normen zoals TS, EN en ISO. Daarnaast passen wij om een constante kwaliteit in al onze producteprocessen te behouden het ISO 9001: 2000 Kwaliteitsbeheersysteem toe. Bij Hasspipe produceren we PVC putbehuizingen, buizen en fittingen voor filters, metalen putbehuizingen, spiraal gelaste buizen, schachtpijpen en fittingen. Onze productie is gericht op het beantwoorden aan de behoeften van de industriële, handels- en woonsectors. Wij zijn er trots op onze producten overal ter wereld te leveren en werken nauw samen met onze klanten om 100% klanttevredenheid te bereiken. Wij leggen het accent op zorgvuldig snijden, kwaliteitscontrole en veiligheid en wij hebben al snel kunnen bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige buisoplossingen. Of u nu standaard producten of maatoplossingen zoekt, wij hebben de expertise, vakkennis en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 6. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 7. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 8. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 9. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL werd in 1997 gevestigd in de Industriezone Polatlı in Turkije en beslaat een ruimte van 23.000 m². Wij zijn een toonaangevend bedrijf in voorgeïsoleerde verbonden buizen ontworpen en vervaardigd voor gebruik van -200 C tot +315 C. Wij leveren voornamelijk diensten voor de geothermische energie en talloze overige sectoren zoals stadsverwarming of -koeling, energieopwekking, bouw, kassenkweek, toerisme en scheepsvaart, waarbij wij het accent leggen op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken met gebruik van technologie die voldoet aan de meest strenge normen, volgens de productienormen EN 253, EN 448, EN 15632 en EN 12201-2 en beschikken over in hun vakgebied ervaren personeel. Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio van producten met onder meer: •Standaard Type Voorgeïsoleerde buizen en fittingen industrieel Type (versterkt met steenwol) voorgeïsoleerde buizen en fittingen, • Voorgeïsoleerde buigzame leidingen (PP-R, HDPE, PE-X) en fittingen, •Stalen buizen polyethyleen buizen en fittingen…. Neem contact met ons op voor meer informatie

 10. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Buisconnectoren en aluminium gietstukken rechtstreeks bij de fabrikant vandaag. Wij produceren onze pijpverbindingen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, waterbestendig aluminium legeringen met een laag soortelijk gewicht, het hoogste niveau van stabiliteit en een natuurlijke corrosieweerstand voor een verscheidenheid aan toepassingen.Graag plannen wij voor u buisvormige structuren voor u op maat en maken uw bouwplannen met stuklijsten. Wij leveren onze buizen met kant-en-klare et gemarkeerde pijpsecties. Machines en veiligheidscomponenten voor leuningen van Brinck buisvormige verbindingslijnen die getest zijn volgens EN ISO 14122-3 TUV. Profiteer van onze ervaring in aluminium gieten en als systeemleverancier.Al meer dan zestig jaar produceren wij aluminium gietstukken op maat voor de automobiel- en machinebouwindustrie als een betrouwbare leverancier.Wij bieden een full-service van het concept en het design tot de uitvoering in volledige service.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - tin - Import export

Aantal resultaten

3.635 Bedrijven