• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen en pijpen - titaan

Resultaten voor

Buizen en pijpen - titaan - Import export

 1. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Titaan is een metaal met een hoge sterkte, een lage dichtheid en een hoge corrosiebestendigheid. Titaan kan net als iedere andere staalsoort worden gelast, bewerkt en gevormd. Titaan heeft een smeltpunttemperatuur van 1668°C, hoger dan die van staal, terwijl titaan toch de helft minder weegt dan roestvast staal. Vanwege zijn onovertrefbare sterkte en corrosiebestendigheid is titaan de het favoriete metaal voor ingenieurs in de lucht- en ruimtevaart, de petrochemie en de medische sector. De hogere sterkte van titaan geeft ingenieurs de mogelijkheid dunnere materialen te gebruiken, wat op zich weer kosten van grondstoffen en intern transport bespaart. Titaan wordt gebruikt in vliegtuigen voor motoren en frames, in de auto-industrie, petrochemie, medische implantaten, offshore buissystemen, ontziltingsinstallaties, pulp- en papierfabrieken en warmtewisselaars (buis- en compacte types) om er maar een paar te noemen. Titaan heeft zelfs zijn weg gevonden naar uw lokale winkelstraat, aangezien het populair is geworden bij kopers van brilmonturen, zonnebrillen, horloges en sieraden.

 2. INTERALLOY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De Interalloy, gevestigd in de Zwitserse stad Schinznach-Bad, is een gespecialiseerde leverancier van precisiebuizen voor een breed scala aan speciale toepassingen.Een breed scala aan producten en productie, gecombineerd met professionele expertise en vele jaren ervaring, maken ons een betrouwbare en flexibele partner voor specifieke eisen van industrie en handel Wij produceren afgewerkte onderdelen op aanvraag met korte levertijden voor uw masterbestellingen.Tegenwoordig is Interalloy een toonaangevende leverancier van precisiebuizen voor speciale vereisten, evenals een fabrikant van afgewerkte buisonderdelen. We blijven specialisatie bevorderen met constante innovaties. Sinds oktober 2015 heeft Interalloy ook een eigen productie- en logistieke locatie in Hörbranz (AT) in de EU. Dit biedt onze klanten een vereenvoudigde relatie met de EU-markt.

 3. ARA-T ADVANCE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH is uw competente partner voor contractproductie voor alle soorten speciale materialen.Wij leveren halffabricaten, afgewerkte onderdelen volgens tekeningen en bieden daarnaast verschillende metaalbewerking evenals zand- en spuitgieten. Sinds 2005 leveren wij kleine en grote hoeveelheden aan internationale klanten, deels direct beschikbaar vanuit ons magazijn in Dinslaken. Wij produceren volgens nationale en internationale normen en normen, zoalsDIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM of AMS. Neem contact met ons op - we doen u graag een passend aanbod Bestellen: Titanium (halffabricaten, componenten, folie, stang, draad, schroeven, moeren, Ti-AMS 4911, tantaal, zirkonium, niobium, wolfraam, molybdeen, koper, nikkel , Roestvrij staal, legeringen, gesinterde legeringen

 4. TITANEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TITANEX GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Gunningen, Duitsland.

 5. GAB TITAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAB TITAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 2. ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-gedraaide producten uit titaan, en nikkel. Het is gevestigd in Rostock, Duitsland.

 3. DELTA METAL

  Frankrijk

  DELTA METAL is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van koperlegeringen, speciale bronssoorten, wolfraam, molybdeen en titaan. Wij beschikken ook over de mogelijkheid onderdelen naar tekening te produceren, alsmede grote gecentrifugeerde kroonwielen met een diameter van ongeveer 2, 5m. Ons gamma bestaat uit meer dan 50 nuances waaronder: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, enz ...Als experts in koperlegeringen en speciaal brons tot 420HB, zijn wij erin geslaagd ons uit te breiden in Europa en werken in alle industriële sectoren en outsourcing zoals bewapening, de marine, de ijzer-en staalindustrie, autofabrikanten, mechanica, revolverbankdraaiwerk, kunststofinjectie, persgieten en anderen. Ons verkoopteam staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen op de meest korte termijn en dit het hele jaar door.

 4. TITANEX GMBH

  Zwitserland

  Hier bent u sinds 1997 op de juiste plek voor titanium, tantaal, niobium, wolfraam, wolfraamkoper, molybdeen en andere speciale materialen. Sinds 2011 staat Anodurit (R) voor de nieuwste anodisatietechnologie voor titanium, tantaal en niobium.Op ware grootte, vrij van zandstralen, bestand tegen vastlopen, uitstekende wrijvingseigenschappen. Tantalum markeerstiften voor implantaten, afgewerkte onderdelen gemaakt van tantaal, wolfraam, W-Cu, molybdeen en titanium.Voor de medische industrie, de ruimtevaart, de chemische en farmaceutische industrie. Inkoop in de VS en sinds 2001 in China.Volledige controle door jaarlijkse audits direct in de fabrieken. Madetec Europe Stuttgart, Swisstech Basel, Oberflächen und Schichten Stuttgart, IDS Keulen - beurzen, waar u ons kunt aanspreken en ontmoeten.

 5. DUISBURG TUBES PRODUCTION AG

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar zijn wij ontwikkelaar en fabrikant van precisiebuizen uit zirkonium-, titaan- en nikkellegeringen voor gebruik in veeleisende branches voor de meest uiteenlopende toepassingen. In totaal staat meer dan 16.000 m² overdekt oppervlak ter beschikking voor de productie, kwaliteitscontrole en logistiek. Er zijn meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers in deze afdelingen actief. Een ervaren team uit ingenieurs en technici houdt zich bezig met de behoeften van de klant.

 1. ELECTROVEK-STEEL

  Oekraïne

  Electrovek-Steel is een belangrijke voorraadhouder en handelaar in roestvast staal, titaan, diverse soorten zeldzaam aardmetaal, hittebestendig metaal (W, Mo, Ta, Nb), speciale op nikkel gebaseerde legeringen evenals koper- en op koper gebaseerde legeringen (messing, brons), witmetaal, thermokoppel- en verwarmingselementmetaal. Wij kunnen metaalrollen in standaard vorm (plat, lang, getrokken) leveren evenals gesmede en bewerkte stukken en onderdelen vervaardigd volgens uw specifieke bestelling.

 2. INTERALLOY AG

  Zwitserland

  Het bedrijf INTERALLOY AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen buizen, precisiebuizen van staal, Buigen van pijpen en buizen, en Kniestukken. Het is gevestigd in Schinznach-Bad, Zwitserland.

 1. KIND MATERIALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIND MATERIALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Lindlar, Duitsland.

 2. BERTOLD OBERLE OHG

  Duitsland

  Het bedrijf BERTOLD OBERLE OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Kämpfelbach, Duitsland.

 3. DERCHUN INDUSTRIES CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf DERCHUN INDUSTRIES CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Titaanstaaf, en Titaanplaat. Het is gevestigd in Dongguan,guangdong, China.

 4. TW METALS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf TW METALS FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - roestvrij staal, en Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is gevestigd in Saint AY, Frankrijk.

 5. SHAANXI RONGYUAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO.LTD

  China

  Het bedrijf SHAANXI RONGYUAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Titaanblad, Staven van titanium, CNC-gedraaide producten uit titaan, en flens van titanium. Het is gevestigd in Xian, China.

 6. ASHAPURA STEEL

  Singapore

  Het bedrijf ASHAPURA STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - roestvrij staal, Buizen en pijpen - titaan, Buizen en pijpen - roestvrij staal, en Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Mei Hwan, Singapore.

 7. GALAXY INDUSTRIAL LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf GALAXY INDUSTRIAL LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - titaan, en Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

 8. TITANIUM SERVICES FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf TITANIUM SERVICES FRANCE SAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Titaanschroef, titaan en -legeringen, titaanplaten, en Staven van titanium. Het is gevestigd in Vourles, Frankrijk.

 1. DE NORA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DE NORA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Rodenbach, Duitsland.

 2. BASISMETALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BASISMETALL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen, Titaanplaat, Titaanblad, en titanium alloye. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. PAKSHAL STEEL & ENGG. CO

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf PAKSHAL STEEL & ENGG. CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 4. STABTEC GMBH

  Italië

  Het bedrijf STABTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs, speciale en gewone staalsoorten, Titaanstaaf, Titaanbuis, en Titaanschroef. Het is gevestigd in Valdagno, Italië.

 5. U.S TITANIUM INDUSTRY INC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf U.S TITANIUM INDUSTRY INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen, pijpen, buizen van metaal, en legeringen. Het is gevestigd in Los Angeles, Verenigde Staten.

 6. NIPPON TITANIUM METALS CORPORATION

  Japan

  Het bedrijf NIPPON TITANIUM METALS CORPORATION, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Osaka, Japan.

 7. BAOJI RUICHENG TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BAOJI RUICHENG TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Baoji, China.

 8. HERMITH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMITH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Munich, Duitsland.

 9. TECHNALLOY, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf TECHNALLOY, S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en titaan voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Sant Cugat Del Vallès, Spanje.

 10. NINGBO EVER TITAN METAL INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO EVER TITAN METAL INDUSTRIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - titaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven van titanium, en chassis van titaan voor fietsen. Het is gevestigd in Ningbo, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen en pijpen - titaan - Import export

Aantal resultaten

3.710 Bedrijven