• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bulldozers en nivelleermachines

Resultaten voor

Bulldozers en nivelleermachines - Import export

 1. NORD TRACTORS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORD TRACTORS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondverzetmachines, machines en apparatuur voor grondverzet, rupsgraafmachines, en gebruikte rupsgraafmachines. Het is gevestigd in Dogliani, Italië.

 2. CEULEMANS LOONWERKEN

  België

  In deze rubriek kunt u een greep van onze activiteiten terugvinden waaronder grondwerken, het uitvoeren van landbouwwerken en tuinbouwwerken, het aanleggen van tuinen, het lasergestuurd nivelleren van terreinen, het plaatsen van keerwanden met betonnen L-profielen of met asobé hardhout in grachten of als niveau-opvang in de tuin, het aanleggen van paardenpistes met speciaal kwartszand al dan niet vermengd met geopad textielstukjes, drainagewerken in de tuin of weide, het leveren en plaatsen van betonnen waterputten en betonnen septische putten, het leveren van recuperatiematerialen zoals gebroken beton, gebroken mengpuin en gebroken steenpuin, het leveren van opvulgrond, aanvulgrond, zavel en gezeefde teelaarde, al dan niet verrijkt met compost.

 3. VERMEER BENELUX

  Nederland

  Vermeer Benelux is als exclusief verdeler voor Vermeer U.S.A. met haar vestigingen in Nederland en België uitgegroeid tot hét betrouwbare adres voor de gele machines. Vermeer Benelux is ook uw dealer voor de producten van de merken DCI, Mc Laughlin, Baroid, SiteTec en Radiodetection die allemaal sterk gerelateerd zijn aan de Vermeer producten. Gestuurde boormachines, mix, pomp en recycling, avegaar boormachines, grondraketten, kabel installatie, kettinggravers, terrain levellers, ploegen, vacuümgravers, skid-steers, hakselaars, stronkenfrezen, shredders en nog meer zijn de producten die Vermeer Benelux aanbiedt.

 4. D&G OP DE BEECK

  België

  D&G Op De Beeck is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken. Reeds 30 jaar hebben wij ervaring binnen deze sector. Wij beschikken over de meest recente en moderne machines om op een zo professioneel mogelijke manier uw werken uit te voeren. Grondwerken en niverelleringswerken door Op De Beeck Dirk en Guy uit Boom (Antwerpen)

 5. SOMABO

  België

  Somabo is sinds 1996 gespecialiseerd in de import / export van gebruikte grondverzetmachines. Onder meer: bulldozers, chargeuse, tracto pelle, mobiele kranen, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XUZHOU MPS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XUZHOU MPS CO., LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, dieplepels, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Xuzhou, China.

 2. HYMAC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren graafmachines, en machines en apparatuur voor de bouw van wegen en autosnelwegen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. DOGAN MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf DOGAN MACHINERY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgarije

  Het bedrijf STROITELNA MEHANISACIA AD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Kranen voor de bouw, Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, en Kranen voor de bouw. Het is gevestigd in Shumen, Bulgarije.

 5. WELTOP MACHINERY

  Turks- en Caicoseilanden

  Het bedrijf WELTOP MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren cilindervoeringen. Het is gevestigd in Kate, Turks- en Caicoseilanden.

 1. PARC MATERIEL

  Luxemburg

  Het bedrijf PARC MATERIEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, verhuur grondverzetmachines, stroomaggregaten, Bulldozers en nivelleermachines, en wielhovels. Het is gevestigd in Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 2. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugal

  Het bedrijf FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, en stansmachines. Het is gevestigd in Pé Da Pedreira, Portugal.

 1. 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA

  Portugal

  Het bedrijf 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Stapelmachines, Cilinders, hydraulisch, Bulldozers en nivelleermachines, Stapelmachines, Cilinders, hydraulisch, en telescopische heftrucks. Het is gevestigd in Benedita, Portugal.

 2. CENTROCAR

  Portugal

  Het bedrijf CENTROCAR, is een Distributeur, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, verhuur van hoogwerkers, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Lavra, Portugal.

 3. EFIR RVM LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf EFIR RVM LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, accessoires en reserveonderdelen, machines en apparatuur voor grondverzet, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 4. MARTOS FRÈRES ET CIE

  België

  Het bedrijf MARTOS FRÈRES ET CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, scheepsbevrachters, dumper, Kaakbrekers, en Verdichters. Het is gevestigd in Moustier-sur-sambre, België.

 5. EMIR MAKINA SANAYI TICARET

  Turkije

  Het bedrijf EMIR MAKINA SANAYI TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Yenimahalle, Turkije.

 6. XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Gulou, China.

 7. NG ATTACHMENTS NUR GROUP

  Turkije

  Het bedrijf NG ATTACHMENTS NUR GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Beijing, China.

 1. EUROTER

  Luxemburg

  Het bedrijf EUROTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren dumper, en laadschoppen. Het is gevestigd in Dudelange, Luxemburg.

 2. HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Ohilo, Verenigde Staten.

 3. PERREGRINI FABIO

  Italië

  Het bedrijf PERREGRINI FABIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Traona, Italië.

 4. DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH

  Polen

  Het bedrijf DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Ruwbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Bulldozers en nivelleermachines, Ruwbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Leszno, Polen.

 5. YUZHDIZELMASH LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf YUZHDIZELMASH LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, onderdelen voor grondverzetmachines, machines en apparatuur voor de bouw van wegen en autosnelwegen, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Melitipol, Oekraïne.

 6. TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 7. DOFRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOFRA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Casalgrasso, Italië.

 8. ELMET SPJ

  Polen

  Het bedrijf ELMET SPJ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 9. THERMOS HABITAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf THERMOS HABITAT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Pomarance, Italië.

 10. NDG S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NDG S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, Schoppen, mechanische, Bulldozers en nivelleermachines, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Gricignano Di Aversa, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis