• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bundelmachines

Resultaten voor

Bundelmachines - Import export

 1. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bij Temas Group Export Partners stellen we bedrijven in staat succesvol te worden op de wereldmarkt door voor hen nieuwe exportklanten te vinden, leads te genereren en hun export te ontwikkelen. Ons zorgvuldig ontworpen aanbod van services zorgt ervoor dat onze gewaardeerde klanten iets unieks en indrukwekkends ervaren. Met onze originele en indrukwekkende audiocontentcreatie, doeltreffende SEO-services en inzichtelijke social media-consultancy, zorgen we voor meer verkoop en vergroten we de zichtbaarheid van uw merk, waardoor uw bedrijf succesvol wordt. Ons uitgebreide productassortiment voorziet in diverse behoeften en biedt onder andere textielproducten, medische apparatuur, allerlei soorten machines, machinebouw & industrie - apparatuur, landbouwproducten, chemische producten, plastic producten, wegwerptafelgerei, verpakkingsoplossingen, fruit en groenten, landbouwproducten en laserbewerking. Verdiept u zich in onze website en ontdek alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Bij Temas Group Export Partners staat klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service op maat van uw specifieke wensen. Door gebruik te maken van onze expertise in het vinden van nieuwe klanten, het genereren van leads en het stimuleren van exportontwikkeling, bieden we ondersteuning van onschatbare waarde om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en uit te breiden, zodat uw doelen worden bereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

 3. BANDALL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Banderolleren is het proces waarbij één of meerdere producten met een dunne band van papier of folie omwikkeld worden. Dit gebeurt met behulp van een banderolleermachine. Een efficiënte techniek voor functies als bundelen, labelen of sealen. De banderol kan zowel bedrukt als onbedrukt worden gebruikt. Met een breed aanbod aan banderolleermachines én opties is er een oneindige hoeveelheid aan toepassingen mogelijk in vrijwel alle markten. Met slechts een strookje van papier of folie duurzaam bundelen, labelen en/of sealen. Het kan met Bandall banderolleermachines. Het woord duurzaam krijgt daarbij echt betekenis. Niet alleen omdat u met banderolleren gemakkelijk 80% verpakkingsmateriaal bespaart, maar ook omdat u met een uiterst duurzame organisatie te maken hebt. Want Bandall pakt hierin wereldwijd zijn rol. Al meer dan 30 jaar. Bandall is een internationaal opererend familiebedrijf dat zich sinds 1990 volledig richt op duurzame bundel- en banderolleeroplossingen in de verpakkingsindustrie. Daarmee bieden we oneindig veel oplossingen in de gehele industrie, met voordelen voor het terugdringen van plastics en verpakkingsmateriaal. Met een wereldwijd netwerk aan distributeurs en eigen buitenlandse vestigingen is Bandall altijd lokaal vertegenwoordigd.

 4. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren robotten voor pallettisering, en bundelmachines. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 5. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en verkopen al meer dan 50 jaar wereldwijd folieverpakkingsmachines. Elke Kallfass filmverpakkingsmachine heeft veel expertise in systeemoplossingen en ervaring in de branche. Ons uitgebreide machineprogramma omvat hoeklasmachines, 1 of 2 zijlasmachines, foliesluitmachines, buiszakmachines, bundelverpakkingsmachines (case packers), spanningspakkers, krimptunnels en een grote keuze aan componenten, zoals Grijperaanvoer, transportbanden, oplegsystemen, stapelstations en folievouwinrichtingen.De verpakkingssystemen van Kallfass verwerken polyethyleenfolies (PE), polypropyleenfolies (PP), polyolefinefolies (PO) of ook biofolies uit hernieuwbare grondstoffen zoals PLA-folies. Kallfass verpakkingssystemen zijn beschikbaar voor handmatige, gedeeltelijk geautomatiseerde of volledig geautomatiseerde folieverpakkingen. Met onze systemen, enkele of meerdere pakketten ofmultipacks in volledige verpakking of met foliemof geproduceerd worden

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  Verified by europages badge

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 2. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

 3. TGM - TECNOMACHINES S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  TGM - TECNOMACHINES is een toonaangevende fabrikant van automatische verpakkingsmachines voor de cosmetische, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en produceert buisvullijnen, kartonneermachines, krimpverpakkingsmachines, monoblokken voor het vullen van buizen en flessen en machines voor speciale verpakkingen, zoals cartridges met één dosis, dispensers, spuiten en mascaraflesjes, of voor het verwerken van speciale producten zoals siliconen en lijmen.

 4. REFACOM

  België

 5. CONTROLPACK SYSTEMS

  Frankrijk

  De Groep CONTROLPACK SYSTEMS heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van oplossing voor het optimaliseren van processen in de verpakkingsindustrie. Onze technische en commerciële dienst beschikt over gedegen ervaring in allerlei industrietakken en toepassingen waarvoor we talrijke projecten en custom made onderzoek hebben ontwikkeld om de kosten aan het einde van de productielijn te beperken. CONTROLPACK heeft voor ieder gebied een gespecialiseerd team: krimpfolieverpakking, sluiten van kartonnen dozen, omsnoering, samenvoegen van producten d.m.v. krimpfolie, bescherming en bevestiging van de lading, etiketteren en markeren, het in zakken doen en verpakken. Dankzij de ervaring opgebouwd sinds de oprichting van de onderneming alsook de nauwe samenwerking met onze klanten zijn we uitgegroeid tot een bevoorrecht partner op technologisch vlak. Onze expertise geeft de verpakking van uw producten een toegevoegde waarde en samen zullen we de meest geschikte oplossing vinden om aan uw behoeften te voldoen.

 1. POLYPACK EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf POLYPACK EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kartonmachines voor verpakking, en bundelmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Montval Sur Loir, Frankrijk.

 2. ECI CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf ECI CONCEPT, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, verpakking in zakjes, en bundelmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Iffendic, Frankrijk.

 1. SMIPACK S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SMIPACK S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bundelmachines voor verpakking, verpakkingsmachine met koepel, en hoekverpakkingsmachines. Het is gevestigd in San Giovanni Bianco, Italië.

 2. NOVIPACK

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVIPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Folie - kunststof, bundelmachines voor verpakking, banderoleermachine, en Rekfolie. Het is gevestigd in Massy, Frankrijk.

 3. BIESSE PACKAGING SRL

  Italië

  Het bedrijf BIESSE PACKAGING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren bundelmachines voor verpakking, toevoertoestellen voor transportbanden, en halfautomatische en automatische banderoleermachines. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 4. BIPACK-FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIPACK-FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren halfautomatische en automatische banderoleermachines, en bundelmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Amilly, Frankrijk.

 5. KALLFASS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf KALLFASS FRANCE, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermosamenstrekkende kunststoffilms, en bundelmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Saverne, Frankrijk.

 6. TSEIN - TÔLERIE FINE

  Frankrijk

  TSEIN is specialis in de industriële plaatwerkerij en is werkzaam in iedere fase van de werkzaamheden tegen maakloon en de transformatie van metaal - lasersnijden, buigen, polijsten, borstelen - en maakt industriële installaties en gehelen, voornamelijk van rvs.TSEIN voert zijn werkzaamheden in talrijke industriesectoren uit (levensmiddelen, nucleair, scheepvaart, geneeskunde (apotheken, laboratoria), de bouw (gevelwerkers, inrichters) lucht- en ruimtevaart en balneotherapie) en maakt talrijke soorten onderdelen, machines en installaties: Carterisation (60% van onze activiteit in de levensmiddelensector); Elektrische of elektronische schakelkasten op maat: Chassis van machines (verpakkingsmachines, bundelmachines, krattenvulmachines transportbanden); Zeven; Diverse reserveonderdelen; Inrichting voor binnen en buiten.

 7. TIMPACK

  België

  Flowpack Timpack nv biedt u een groot gamma van zowel horizontale als verticale flowpackers aan, maar ook een flowpacker die regelbaar is in hellingsgraad (Swing! ). Ook afvulsystemen behoren tot ons gamma. Horizontale flowpack, verticale flowpack, dogpack, afvul-machine, flowpackers, verpakkingsmachines X-ray inspectie De nieuwe norm voor de toekomst? Nauwkeuriger en veelzijdiger dan een metaaldetector! ! Duur? Minder dan voorheen dankzij de nieuwe technologie van de Finse fabrikant MEKITEC ! ! Checkwegers en uitwerpsystemen Timpack nv vertegenwoordigt voor de Belux markt de Italiaanse fabrikant PACKITAL. Checkwegers, controlewegers, uitwerpsystemen, metaaldetectoren, ... Ander verpakkings- en transportsystemen In samenwerking met onze partners, kan Timpack nv u ook krimpfolie verpakkingsmachines, palletwikkelaars, mailingmachines, bundelmachines, strappingmachines, etc aanbieden.