• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bundelmachines

Resultaten voor

Bundelmachines - Import export

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

  Website Open In New icon
 2. BANDALL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bandall ontwikkelt, produceert en distribueert sinds 1990 wereldwijd bundel- en banderolleeroplossingen met banderollen van folie of papier. De banderolleeroplossingen dragen voor een belangrijk deel bij aan minder verpakkingsmateriaal, minder restafval en minder plastics. Bandall machines kunnen als enige in de wereld flinterdun banderolleermateriaal verwerken (vanaf 35 mu), waarmee enorme besparingen worden gerealiseerd op materiaal, opslag en transport. Bovendien hebben ze de laagste operationele kosten. De machines worden in meer dan 100 landen verkocht via meer dan 50 distributeurs. Gericht op schadevrij bundelen, actieverpakkingen, Shelf Ready Packaging en Branding by Banding. U profiteert van puur Nederlandse technologie. De machines zijn schoon, reuk- en rookvrij, dankzij het 'Ultra Clean Seal' systeem. Ze worden toegepast in de gehele industrie, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, de grafische, de farmaceutische en de logistieke industrie.

  Website Open In New icon
 3. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en verkopen al meer dan 50 jaar wereldwijd folieverpakkingsmachines. Elke Kallfass filmverpakkingsmachine heeft veel expertise in systeemoplossingen en ervaring in de branche. Ons uitgebreide machineprogramma omvat hoeklasmachines, 1 of 2 zijlasmachines, foliesluitmachines, buiszakmachines, bundelverpakkingsmachines (case packers), spanningspakkers, krimptunnels en een grote keuze aan componenten, zoals Grijperaanvoer, transportbanden, oplegsystemen, stapelstations en folievouwinrichtingen.De verpakkingssystemen van Kallfass verwerken polyethyleenfolies (PE), polypropyleenfolies (PP), polyolefinefolies (PO) of ook biofolies uit hernieuwbare grondstoffen zoals PLA-folies. Kallfass verpakkingssystemen zijn beschikbaar voor handmatige, gedeeltelijk geautomatiseerde of volledig geautomatiseerde folieverpakkingen. Met onze systemen, enkele of meerdere pakketten ofmultipacks in volledige verpakking of met foliemof geproduceerd worden

 5. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TGM - TECNOMACHINES

  Italië

  Verified by europages badge

  Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij automatische buisvervaardigingsmachines die aluminium, polyethyleen, polyfolie, gerolde en automatische reciprocerende en continue kartonneermachines kunnen vullen en sluiten. De verzorgde kwaliteit van onze tubevulmachines, etuis, monoblokken en onze afvullijnen voor het vullen van flesjes en potjes wordt gewaarborgd tot in de kleinste details: van de materiaalkeuze tot de assemblage, via de toegepaste testen van de machine zelf.

  Website Open In New icon
 2. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 3. CONTROLPACK SYSTEMS

  Frankrijk

  De Groep CONTROLPACK SYSTEMS heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van oplossing voor het optimaliseren van processen in de verpakkingsindustrie. Onze technische en commerciële dienst beschikt over gedegen ervaring in allerlei industrietakken en toepassingen waarvoor we talrijke projecten en custom made onderzoek hebben ontwikkeld om de kosten aan het einde van de productielijn te beperken. CONTROLPACK heeft voor ieder gebied een gespecialiseerd team: krimpfolieverpakking, sluiten van kartonnen dozen, omsnoering, samenvoegen van producten d.m.v. krimpfolie, bescherming en bevestiging van de lading, etiketteren en markeren, het in zakken doen en verpakken. Dankzij de ervaring opgebouwd sinds de oprichting van de onderneming alsook de nauwe samenwerking met onze klanten zijn we uitgegroeid tot een bevoorrecht partner op technologisch vlak. Onze expertise geeft de verpakking van uw producten een toegevoegde waarde en samen zullen we de meest geschikte oplossing vinden om aan uw behoeften te voldoen.

 4. POLYPACK EUROPE

  Frankrijk

 5. NOVIPACK

  Frankrijk

 1. BIESSE PACKAGING SRL

  Italië

 2. BIPACK-FRANCE

  Frankrijk

 3. KALLFASS FRANCE

  Frankrijk

 4. ECI CONCEPT

  Frankrijk

 5. SMIPACK S.P.A.

  Italië

 6. TSEIN - TÔLERIE FINE

  Frankrijk

  TSEIN is specialis in de industriële plaatwerkerij en is werkzaam in iedere fase van de werkzaamheden tegen maakloon en de transformatie van metaal - lasersnijden, buigen, polijsten, borstelen - en maakt industriële installaties en gehelen, voornamelijk van rvs.TSEIN voert zijn werkzaamheden in talrijke industriesectoren uit (levensmiddelen, nucleair, scheepvaart, geneeskunde (apotheken, laboratoria), de bouw (gevelwerkers, inrichters) lucht- en ruimtevaart en balneotherapie) en maakt talrijke soorten onderdelen, machines en installaties: Carterisation (60% van onze activiteit in de levensmiddelensector); Elektrische of elektronische schakelkasten op maat: Chassis van machines (verpakkingsmachines, bundelmachines, krattenvulmachines transportbanden); Zeven; Diverse reserveonderdelen; Inrichting voor binnen en buiten.

 7. TIMPACK

  België

  Flowpack Timpack nv biedt u een groot gamma van zowel horizontale als verticale flowpackers aan, maar ook een flowpacker die regelbaar is in hellingsgraad (Swing! ). Ook afvulsystemen behoren tot ons gamma. Horizontale flowpack, verticale flowpack, dogpack, afvul-machine, flowpackers, verpakkingsmachines X-ray inspectie De nieuwe norm voor de toekomst? Nauwkeuriger en veelzijdiger dan een metaaldetector! ! Duur? Minder dan voorheen dankzij de nieuwe technologie van de Finse fabrikant MEKITEC ! ! Checkwegers en uitwerpsystemen Timpack nv vertegenwoordigt voor de Belux markt de Italiaanse fabrikant PACKITAL. Checkwegers, controlewegers, uitwerpsystemen, metaaldetectoren, ... Ander verpakkings- en transportsystemen In samenwerking met onze partners, kan Timpack nv u ook krimpfolie verpakkingsmachines, palletwikkelaars, mailingmachines, bundelmachines, strappingmachines, etc aanbieden.