• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cap - computer aided planning

Resultaten voor

Cap - computer aided planning - Import export

 1. WEISE SOFTWARE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEISE SOFTWARE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. AMIA SYSTEMS

  België

  AMIA Systems is een spin-off gevestigd in België van de "Vrije Universiteit Brussel", winnaar van de RISE 2015 prijs als de beste innovatieve starter. Wij helpen industriële bedrijven bij het Visualiseren, Kwantificeren & Optimaliseren van de indeling van hun fabriekshallen, hun Kalenderbeheer & Planning en de parameters van Algemene Efficiëntie van Machines (OEE). Wij richten ons met name op bedrijven in de sectoren van onderhoud (MRO), productie en opslag. Wij bieden software oplossingen, scholing en adviezen. Onze oplossingen: SIMOGGA Layout Design geeft de gebruiker de mogelijkheid zijn stromen te visualiseren, meerdere reorganisatiescenario's te kwantificeren en de indeling van zijn fabriek te optimaliseren. SIMOGGA Planner stelt de gebruiker in staat de productie te plannen en het beste alternatief te valideren, afgestemd op zijn behoeftes en beperkingen. SIMOGGA Connect brengt een realtime verbinding tot stand tussen de ERP of de machines en SIMOGGA om de huidige staat van de fabriek en de productie te monitoren. AMIA Systems werkt voor diverse industriële ondernemingen, zoals DAF Trucks (Auto-industrie), Twin Disc (Machines), enz.

 3. ARTIFICES WEB

  Mexico

  Software ontwikkeling, webapplicaties en systemen op maat, dat is de specialiteit van Web Framers (onderdeel van Tecnocen Group). Wij zijn professionele software designer, wij passen ons aan de eisen van onze klanten aan, met als resultaat een softwareprogramma dat volledig voorziet in wat u nodig heeft. Dankzij onze technische vakkennis wordt het rendement verhoogd, wij ontwikkelen informatiesystemen die procesautomatisering en controlebeheer mogelijk maken voor een betere efficiëntie en productiviteit.

 4. IB KRATES OÜ

  Estland

  software Systeemanalyse en programmering. Ontwikkeling van ingebouwde software.Hulpmiddelen voor software-ontwikkelingAutomatische apparatuur en systemen: Productie van beheersinstalalties van industriële productieprocessen; Levering van warmte en water; Wetenschappelijke instituties: Wetenschappelijk en ontwikkelde activiteiten in de sector van natuurlijke wetenschap en technologie.

 5. DMC-ORTIM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DMC-ORTIM GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH

  Duitsland

  Het bedrijf MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 2. FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI

  Turkije

  Het bedrijf FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele telefoons reparatie service, Beheer van samenwerkingswerkzaamheden, groupware, Open Source software, en Software Knowledge Management. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Software voor industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren CAP - computer aided planning, hulpmiddelen voor fabrieksautomatisering (cim), en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 4. BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS

  Portugal

  Het bedrijf BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 5. SYSCOMM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SYSCOMM LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 1. BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Utilities en antivirus - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - software, CAP - computer aided planning, Planborden en planningssystemen, Software voor boekhouding, Informatica - software, CAP - computer aided planning, en Planborden en planningssystemen. Het is gevestigd in Obermichelbach, Duitsland.

 2. SKYLIZ CONNECT

  Luxemburg

  Het bedrijf SKYLIZ CONNECT, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Milieu-audit, optimalisering software, productieplanning, satellietnavigators, en Milieu-audit. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 1. ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren CAP - computer aided planning, en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 2. REALEYE

  Polen

  Het bedrijf REALEYE, is een Distributeur, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 3. GEORGEBRUMA

  Griekenland

  Het bedrijf GEORGEBRUMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. 1STPLAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 1STPLAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren CAP - computer aided planning, en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. TRACTATIS

  Duitsland

  Het bedrijf TRACTATIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Software voor planning beheer. Het is gevestigd in Ruhland, Duitsland.

 6. ANKATEK BILIŞIM

  Turkije

  Het bedrijf ANKATEK BILIŞIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto cad operator, en cursus autocad. Het is gevestigd in Breuberg, Duitsland.

 8. WEBSITEGREECE.COM

  Griekenland

  Het bedrijf WEBSITEGREECE.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 1. VOXEP INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf VOXEP INDUSTRY, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren wettelijke diensten voor industriele bedrijven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. 1902SOFTWARE

  Filippijnen

  Het bedrijf 1902SOFTWARE, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Philippines, Filippijnen.

 3. GAUL.IT

  Duitsland

  Het bedrijf GAUL.IT, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren computerapparatuur voor de voorbereiding van cd’s ter plaatse. Het is gevestigd in Hückelhoven, Duitsland.

 4. INFINITY GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INFINITY GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Brighton, Verenigd Koninkrijk.

 5. HARRY BIRNSTIEL EDV

  Duitsland

  Het bedrijf HARRY BIRNSTIEL EDV, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - informatica, CAP - computer aided planning, Import-export - informatica, en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. B&I ITSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B&I ITSYSTEME GMBH, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - informatica, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Import-export - informatica, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 7. CTT COMPUTERTECHNIK AKTIENGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf CTT COMPUTERTECHNIK AKTIENGESELLSCHAFT, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - informatica, CAP - computer aided planning, Import-export - informatica, en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 8. SYSTEMHAUS BISSINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SYSTEMHAUS BISSINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren CAP - computer aided planning, Import-export - informatica, CAP - computer aided planning, en Import-export - informatica. Het is gevestigd in Gundelfingen a.d. Donau, Duitsland.

 9. AEROTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AEROTECH GMBH, en actief in de sector CAP - computer aided planning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Import-export - informatica, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Import-export - informatica. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 10. WEGO DATEN UND MELDETECHNIK INGENIEURBÜRO G. WEBER

  Duitsland

  Het bedrijf WEGO DATEN UND MELDETECHNIK INGENIEURBÜRO G. WEBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - informatica, CAP - computer aided planning, Import-export - informatica, en CAP - computer aided planning. Het is gevestigd in Gauting, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis