• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carbonzuren en anhydriden

Resultaten voor

Carbonzuren en anhydriden - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. EVONIK INDUSTRIES AG

  Duitsland

  Sinds eind 1991 produceert Evonik acrylzuren in Marl. In de loop van de tijd is de acrylzuurinstallatie één van de grootste in de wereld geworden. Als reactieve monomeer dient acrylzuur voor de fabricage van talrijke verbindingen & polymeren en is het basismateriaal voor polyacrylzuur, kunststoffen en synthetische lak. Acrylzuur (GAA) is de grondstof voor de productie van Superabsorbers (SAP). Volgens moleculair gewicht van bijv. vernettingsgraad vindt het acrylzuur ook een toepassing in vlokkingshulpmiddelen, complexe afbeeldingen en verdikkingsmiddelen. Daarnaast kan monomeer zoals styrol, butadien en vinylacetaat copolymeriseren. Het acrylzuur-aanbodgamma van Evonik omvat leveringen van acrylzuur in verschillende verpakkingen ((in vaten en IBC's) alsook in tankwagens & tankauto's. De acrylzuurinstallatie in Marl en de daarbij behorende managementsystemen zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005 end BS: OHSAS 18001: 2007 alsook EMAS gecertificeerd.

 3. LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Laizhou, Duitsland.

 4. NASSA PRODUCTION & TRADING SA

  Zwitserland

  Het bedrijf NASSA PRODUCTION & TRADING SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Polyethyleen, spoelen van polyethyleen, parels van blanke polystyreen, Chemie - import-export, en Polyethyleen. Het is gevestigd in Camorino, Zwitserland.

 5. ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH

  Duitsland

  Het bedrijf ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Carbonzuren en anhydriden, Zandstralen - staal en metalen, Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor de kunststofindustrie, en benodigdheden voor parfumerie en cosmetica. Het is gevestigd in Kędzierzyn-koźle, Polen.

 2. SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Carbonzuren en anhydriden, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Merzig, Duitsland.

 3. FEINWERK1

  Duitsland

  Het bedrijf FEINWERK1, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Carbonzuren en anhydriden, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Carbonzuren en anhydriden, en Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Schramberg, Duitsland.

 4. IGA-GAS ERICH GRAF KEG

  Oostenrijk

  Het bedrijf IGA-GAS ERICH GRAF KEG, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Carbonzuren en anhydriden, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. OMNICHEM NATURALSPECIALITIES

  België

  Het bedrijf OMNICHEM NATURALSPECIALITIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druivenpitolie, en synthetische tannine. Het is gevestigd in Louvain-La-Neuve, België.

 1. PURAC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PURAC DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carbonzuren en anhydriden, en Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Bingen, Duitsland.

 2. KUZENLER EXIM LTD

  Turkije

  Het bedrijf KUZENLER EXIM LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. KANNE BROTTRUNK GMBH & CO. BETRIEBSGESELLSCHAFT KG

  Duitsland

  Het bedrijf KANNE BROTTRUNK GMBH & CO. BETRIEBSGESELLSCHAFT KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, en Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.