• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cardankoppelingen

Resultaten voor

Cardankoppelingen - Import export

 1. ROTAFLEX GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAFLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Mötz, Oostenrijk.

 2. MONTERO FYE

  Spanje

  Fabrikant en verkoper van: pakkingen, platen voor versterkte grafietpakkingen, PTFE en samengeperst. Pakkinggarnituren voor pompen en kleppen, speciale hogetemperatuurvezels.

 3. AUTO TRANSMISSIONS GROUP

  België

  Revisie van automatische en manuele versnellingsbakken, verkoop en montage van koppelingen en cardanassen. Gepassioneerd in ons vak doen wij ons uiterste best om u top kwaliteit aan te bieden.

 4. AMECANIC

  Turkije

  Het bedrijf AMECANIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor chocolademelk, Bewerkte onderdelen, schaal- en schelpdieren, en vacuümtoiletten. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 5. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FIROW PROPSHAFTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardanassen, spiraalassen, en cardanaandrijving. Het is gevestigd in Holmes Chapel, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. HYDRO-COS SNC

  Italië

  Het bedrijf HYDRO-COS SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren demontagedichtingen voor aquaducten. Het is gevestigd in Castellaneta, Italië.

 4. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen, en onderdelen voor landbouwtractoren. Het is gevestigd in Yozgat, Turkije.

 5. POMIER JOINTS

  Portugal

  Het bedrijf POMIER JOINTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van pakkingen. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 1. AMADOR RIVAS

  Spanje

  Het bedrijf AMADOR RIVAS, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasplaten, industriele afdichtingen, metaal-plastic dichtingen, en Waterstraalsnijden. Het is gevestigd in VIGO - PONTEVEDRA, Spanje.

 2. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 1. BAILEY MORRIS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAILEY MORRIS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardankoppelingen. Het is gevestigd in St Neots, Verenigd Koninkrijk.

 2. OPRUGA D.D.

  Kroatië

  Het bedrijf OPRUGA D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Draadveren, Cardankoppelingen, Bouten en moeren, Mechanische koppelingen, Draadveren, Cardankoppelingen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Varazdinske Toplice, Kroatië.

 3. SUNGHUN

  Zuid Korea

  Het bedrijf SUNGHUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cardankoppelingen, Cardankoppelingen, spillen, en afdichtingen. Het is gevestigd in Incheon, Zuid Korea.

 4. GTS TRASMISSIONI

  Italië

  Het bedrijf GTS TRASMISSIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbindingsstukken van lamellen, en flexibele afdichtingen. Het is gevestigd in Cologno Monzese, Italië.

 5. ARCANSAS SRL

  Italië

  Het bedrijf ARCANSAS SRL, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cardankoppelingen, expansievoegen, Cardankoppelingen, aluminium profielen, en hoekbeschermers. Het is gevestigd in Piagge (Pu), Italië.

 6. ATA FORM CNC LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ATA FORM CNC LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. BELCARD JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELCARD JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardanassen, en cardankoppelingen. Het is gevestigd in Grodno, Wit Rusland.

 8. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf AG GÖRGÜLÜ MAKINA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur reserveonderdelen van machines en uitrustingen gebouwen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. HANGZHOU XIAOXIANG AUTO PARTS MANUFACTURE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU XIAOXIANG AUTO PARTS MANUFACTURE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardankoppelingen. Het is gevestigd in Hangzhou City, China.

 2. SERVOTECNICA

  Italië

  Het bedrijf SERVOTECNICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 3. LACMAN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LACMAN S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cardankoppelingen, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Bouten en moeren, Cardankoppelingen, Transmissie, mechanisch - onderdelen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Chotebor, Tsjechische Rep..

 4. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Cardankoppelingen, Pneumatische koppelingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Cardankoppelingen, en Pneumatische koppelingen. Het is gevestigd in Elsloo Lb, Nederland.

 5. NANOPRODUCTS.DE

  Duitsland

  Het bedrijf NANOPRODUCTS.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cardankoppelingen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Cardankoppelingen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Hout en meubelen - behandeling en bescherming. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 6. HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY

  China

  Het bedrijf HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor vrachtwagens, en drijfassen van sectieschakelaars. Het is gevestigd in hangzhou, China.

 7. CARDYFREN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CARDYFREN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardanassen, en cardanaandrijving. Het is gevestigd in Ribarroja Del Turia (valencia), Spanje.

 8. RSA DIS TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf RSA DIS TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cardankoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren winkel, en Gebogen buizen. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 9. HANGZHOU ZHONGYA UNIVERSAL JOINT CO., LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU ZHONGYA UNIVERSAL JOINT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardankoppelingen, en motorassen en -distributie. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 10. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Italië

  Het bedrijf TOR.MEC AMBROSI SRL, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cardankoppelingen, modulaire structuren, Cardankoppelingen, en precisiemechanica. Het is gevestigd in Santa Maria Di Zevio (Vr), Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis