• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carrosseriebouw - touringcars

Resultaten voor

Carrosseriebouw - touringcars - Import export

 1. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  België

  Na 15 jaar ervaring als arbeider in de carrosseriebouw richt Jos De Keermaecker JDK op. Het bedrijf start initieel met het gieten van polyestervloeren en het isoleren van lichte bestelwagens. Deze activiteiten worden op aanvraag ook op verplaatsing uitgevoerd. In deze periode stelt het bedrijf zes mensen te werk. Later kwam de vraag naar het vervaardigen van sandwichpanelen voor vrachtwagens.

 2. POLMET AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf POLMET AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Bussen, gieten van composiet producten tegen maakloon, en Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. SIMURG FOREIGN TRADE

  Turkije

  Het bedrijf SIMURG FOREIGN TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van glas, buscarrosserie, auto-onderdelen, Import-export van glas, en inrichting van bussen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. CAN CAN AUTO

  Turkije

  Het bedrijf CAN CAN AUTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren sportieve accessoires voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. CARROSS' CENTER

  België

  Het bedrijf CARROSS' CENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanhangwagens, mechanische ateliers voor de reparatie van industriele voertuigen, en reparatie auto's. Het is gevestigd in Blaton, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOKTORVIP AUTO DECORATION

  Turkije

  Het bedrijf DOKTORVIP AUTO DECORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren conceptie design auto, vervoer van passagiers met minibussen, schoolbusdienst, en Noodhulpvoertuigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren beschikbaarheid van busjes en minibussen, buscarrosserie, en minibussen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. MINLAZREMONT

  Wit Rusland

  Het bedrijf MINLAZREMONT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoolbus. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. LASER PENTA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf LASER PENTA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laser - las- en snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in La Llagosta, Spanje.

 5. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Carrosseriebouw, Carrosseriebouw - personenauto's, Voertuigen, speciale - carrosserie, Carrosseriebouw - touringcars, Carrosseriebouw, Carrosseriebouw - personenauto's, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Biedenkopf, Duitsland.

 1. BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, kiplaadbakken, Carrosseriebouw - touringcars, en Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Albergaria-A-Velha, Portugal.

 2. BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Carrosseriebouw - touringcars, kiplaadbakken, en Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Vendas Novas, Portugal.

 1. ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 2. AISLAMIENTOS LA MANCHA

  Spanje

  Het bedrijf AISLAMIENTOS LA MANCHA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 3. H. GR. HÖÖTMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H. GR. HÖÖTMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, Carrosseriebouw - personenauto's, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Voertuigen, speciale - carrosserie, Carrosseriebouw - personenauto's, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Bad Bentheim, Duitsland.

 4. CAR-BUS

  Spanje

  Het bedrijf CAR-BUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren minibussen. Het is gevestigd in Manresa, Spanje.

 5. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 6. INDUSTRIAS ZAMARBU SA

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS ZAMARBU SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Manzanares, Spanje.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hekken en afrasteringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Carrosseriebouw - touringcars, en Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Kobylnica, Polen.

 8. ESSEX BODYBUILDERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ESSEX BODYBUILDERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Carrosseriebouw - touringcars, en Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Rayleigh, Verenigd Koninkrijk.

 1. VOKA FINANS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VOKA FINANS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw, Carrosseriebouw - touringcars, Carrosseriebouw, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Hammel, Denemarken.

 2. C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Carrosseriebouw - touringcars, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Rio Maior, Portugal.

 3. ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw, Carrosseriebouw - touringcars, Carrosseriebouw, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Roslev, Denemarken.

 4. ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Carrosseriebouw - touringcars, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Medynia Glogowska, Polen.

 5. OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. BEULAS, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf BEULAS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Arbucies, Spanje.

 7. TRAILWAYS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRAILWAYS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Walsall, Verenigd Koninkrijk.

 8. CARROCERA CASTROSUA SA

  Spanje

  Het bedrijf CARROCERA CASTROSUA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Santiago De Compostela, Spanje.

 9. SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Libchavy, Tsjechische Rep..

 10. ALPHA KARTING SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ALPHA KARTING SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rensport - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - touringcars, en Carrosseriebouw - touringcars. Het is gevestigd in Ales, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis