• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • caseïne

Resultaten voor

Caseïne - Import export

 1. LACTOLAND TROCKENMILCHWERK GMBH

  Duitsland

  Sinds 1989 is Lactoland Trockenmilchwerk GmbH als productie- en handelsonderneming in de zuivelindustrie in vanuit de vestiging Dülmen in het Münsterland actief. 90 medewerkers zorgen ervoor dat wereldwijd klanten van de levensmiddelenindustrie met melkpoederproducten van de hoogste kwaliteit worden bediend. 40.000 ton melkpoederproducten verlaten jaarlijks de fabriek in Dülmen. Sinds 1995 behoort Lactoland tot de Krüger-Groep in Bergisch Gladbach. Onze producten: Melkproteïnen, yoghurtpoeders, melkpoeders, roompoeders

 2. HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH

  Duitsland

 3. DAIRYCO LLC

  Oekraïne

 4. TANGER-OST SP. Z O.O.

  Polen

 5. ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД"

  Oekraïne

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOLOKIJA

  Oekraïne

 2. MEDIACOM

  Oekraïne

 3. SHANGRI-LA KANGMEI DAIRY PRODUCTS CO.,LTD

  China

 4. HERBIGNAC CHEESE INGREDIENTS - HCI

  Frankrijk

 5. SYRY VOLYNY

  Oekraïne

 1. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 2. INTERCOL

  Nederland

  Intercol kenmerkt zich als producent van "tailor-made" kleefstoffen op basis van in eigen huis ontwikkelde recepturen. Daarvoor worden alleen de beste grondstoffen met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen gebruikt. Het is van het allergrootste belang dat de ontwikkeling en de toepassingen van kleefstoffen nauw op elkaar zijn afgestemd omdat: - Het verlijmde product aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen - Het opbrengen en verwerken van de lijm storingsvrij moet plaatsvinden. Co-makership is daarbij ons uitgangspunt. Daarom beschikt Intercol over een team deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied. De verkoopadviseurs volgen nauwlettend de zich snel wijzigende markt om ten allen tijde daarop adequaat te kunnen inspelen. Bovendien vindt er voortdurende uitwisseling van kennis plaats met de leveranciers van grondstoffen, met de fabrikanten van opbrengapparatuur en de te verlijmen materialen.

 1. JOWAT NEDERLAND

  Nederland

  Wij bieden een oplossing aan al uw lijmproblemen! Lijmsoorten Dispersielijmen Conventionele smeltlijmen Oplosmiddelhoudende lijmen PUR-smeltlijmen (cross-linking d.m.v. vocht) POR-smeltlijmen (cross-linking d.m.v. vocht) 1-component PU-prepolymeren (cross-linking d.m.v. vocht) Contactlijmen/PSA Andere soorten lijm (ureum, cyanoacrylaat, caseïne, enz.) Speciale producten (bindmiddelen, scheidingsmiddelen, reinigingsmiddelen, handenreinigers...)

 2. ONLINE STORE D-DETAL

  Oekraïne

 3. MACHINETECH SWEDEN AB

  Zweden

 4. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italië

 5. DAVY S.R.L.

  Italië

 6. VIVIAN GROUP S.R.L.

  Italië

 7. SPAZZOLCASA

  Italië

 8. G. & G.

  Italië

 1. IPPA S.R.L.

  Italië

 2. CASENINE

  Nederland

  Salesforce Development Haal meer uit Salesforce met een uitbreiding van uw bestaande Salesforce omgeving met extra business logica en/of front-end componenten. Of bereik meer met een maatwerkoplossing gemaakt door onze Salesforce Experts. Salesforce Integratie Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd en snel de juiste gegevens bij de hand hebben. Wij koppelen uw Salesforce applicatie in de kortste tijd aan uw backend administratie. Veilig, snel en altijd actueel. Salesforce Oplossingen Gebruik onze kant-en-klaar oplossingen zoals JustBilling, een facturatiesysteem gebouwd op het force.com platform van Salesforce, onze standaard koppelingen, Lightning componenten en/of Salesforce DX.