• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • caseïne

Resultaten voor

Caseïne - Import export

 1. LACTOLAND TROCKENMILCHWERK GMBH

  Duitsland

  Sinds 1989 is Lactoland Trockenmilchwerk GmbH als productie- en handelsonderneming in de zuivelindustrie in vanuit de vestiging Dülmen in het Münsterland actief. 90 medewerkers zorgen ervoor dat wereldwijd klanten van de levensmiddelenindustrie met melkpoederproducten van de hoogste kwaliteit worden bediend. 40.000 ton melkpoederproducten verlaten jaarlijks de fabriek in Dülmen. Sinds 1995 behoort Lactoland tot de Krüger-Groep in Bergisch Gladbach. Onze producten: Melkproteïnen, yoghurtpoeders, melkpoeders, roompoeders

 2. DAIRYCO LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf DAIRYCO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Caseïne, Caseïne, melk en derivaten, zuurcaseïne, en caseïnaten. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 3. HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Caseïne. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 4. TANGER-OST SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TANGER-OST SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Caseïne. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 5. PE DJIVALDIS

  Oekraïne

  Het bedrijf PE DJIVALDIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boter, Kaas, Caseïne, Boter, Kaas, Caseïne, en zuurcaseïne. Het is gevestigd in Nova Ushytsia, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД"

  Oekraïne

  Het bedrijf ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Caseïne, zuurcaseïne, en Caseïne. Het is gevestigd in Новомиколаївка, Новомиколаївський Район, Запорізька Обл, Oekraïne.

 2. MOLOKIJA

  Oekraïne

  Het bedrijf MOLOKIJA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Caseïne, yoghurt, boter, Melk, en Caseïne. Het is gevestigd in Ternopil, Oekraïne.

 3. MEDIACOM

  Oekraïne

  Het bedrijf MEDIACOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren melk, caseïne, en zuurcaseïne. Het is gevestigd in Kremenets, Oekraïne.

 4. SYRY VOLYNY

  Oekraïne

  Het bedrijf SYRY VOLYNY, en actief in de sector Caseïne. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. HERBIGNAC CHEESE INGREDIENTS - HCI

  Frankrijk

 1. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 2. INTERCOL

  Nederland

  Intercol kenmerkt zich als producent van "tailor-made" kleefstoffen op basis van in eigen huis ontwikkelde recepturen. Daarvoor worden alleen de beste grondstoffen met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen gebruikt. Het is van het allergrootste belang dat de ontwikkeling en de toepassingen van kleefstoffen nauw op elkaar zijn afgestemd omdat: - Het verlijmde product aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen - Het opbrengen en verwerken van de lijm storingsvrij moet plaatsvinden. Co-makership is daarbij ons uitgangspunt. Daarom beschikt Intercol over een team deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied. De verkoopadviseurs volgen nauwlettend de zich snel wijzigende markt om ten allen tijde daarop adequaat te kunnen inspelen. Bovendien vindt er voortdurende uitwisseling van kennis plaats met de leveranciers van grondstoffen, met de fabrikanten van opbrengapparatuur en de te verlijmen materialen.

 1. ONLINE STORE D-DETAL

  Oekraïne

  Het bedrijf ONLINE STORE D-DETAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accu's voor tractoren, installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 2. MACHINETECH SWEDEN AB

  Zweden

  Het bedrijf MACHINETECH SWEDEN AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen, installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en vulinstallaties van flessen met vloeibare gassen. Het is gevestigd in Mörrum, Zweden.

 3. IPPA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IPPA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstels en penselen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bezems, installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en Bezems. Het is gevestigd in Tombolo, Italië.

 4. G. & G.

  Italië

  Het bedrijf G. & G., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 5. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.C.A.G. CROTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in Osio Sopra, Italië.

 6. DAVY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAVY S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in San Vittore Olona, Italië.

 7. VIVIAN GROUP S.R.L.

  Italië

 8. SPAZZOLCASA

  Italië

 1. CASENINE

  Nederland

  Salesforce Development Haal meer uit Salesforce met een uitbreiding van uw bestaande Salesforce omgeving met extra business logica en/of front-end componenten. Of bereik meer met een maatwerkoplossing gemaakt door onze Salesforce Experts. Salesforce Integratie Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd en snel de juiste gegevens bij de hand hebben. Wij koppelen uw Salesforce applicatie in de kortste tijd aan uw backend administratie. Veilig, snel en altijd actueel. Salesforce Oplossingen Gebruik onze kant-en-klaar oplossingen zoals JustBilling, een facturatiesysteem gebouwd op het force.com platform van Salesforce, onze standaard koppelingen, Lightning componenten en/of Salesforce DX.