• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • caseïne

Resultaten voor

Caseïne - Import export

 1. LACTOLAND TROCKENMILCHWERK GMBH

  Duitsland

  Sinds 1989 is Lactoland Trockenmilchwerk GmbH als productie- en handelsonderneming in de zuivelindustrie in vanuit de vestiging Dülmen in het Münsterland actief. 90 medewerkers zorgen ervoor dat wereldwijd klanten van de levensmiddelenindustrie met melkpoederproducten van de hoogste kwaliteit worden bediend. 40.000 ton melkpoederproducten verlaten jaarlijks de fabriek in Dülmen. Sinds 1995 behoort Lactoland tot de Krüger-Groep in Bergisch Gladbach. Onze producten: Melkproteïnen, yoghurtpoeders, melkpoeders, roompoeders

 2. HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH

  Duitsland

 3. DAIRYCO LLC

  Oekraïne

 4. TANGER-OST SP. Z O.O.

  Polen

 5. HERBIGNAC CHEESE INGREDIENTS - HCI

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД"

  Oekraïne

 2. TAGRIS

  Rusland

 3. SHANGRI-LA KANGMEI DAIRY PRODUCTS CO.,LTD

  China

 4. SYRY VOLYNY

  Oekraïne

 5. INTERCOL

  Nederland

  Intercol kenmerkt zich als producent van "tailor-made" kleefstoffen op basis van in eigen huis ontwikkelde recepturen. Daarvoor worden alleen de beste grondstoffen met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen gebruikt. Het is van het allergrootste belang dat de ontwikkeling en de toepassingen van kleefstoffen nauw op elkaar zijn afgestemd omdat: - Het verlijmde product aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen - Het opbrengen en verwerken van de lijm storingsvrij moet plaatsvinden. Co-makership is daarbij ons uitgangspunt. Daarom beschikt Intercol over een team deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied. De verkoopadviseurs volgen nauwlettend de zich snel wijzigende markt om ten allen tijde daarop adequaat te kunnen inspelen. Bovendien vindt er voortdurende uitwisseling van kennis plaats met de leveranciers van grondstoffen, met de fabrikanten van opbrengapparatuur en de te verlijmen materialen.

 1. JOWAT NEDERLAND

  Nederland

  Wij bieden een oplossing aan al uw lijmproblemen! Lijmsoorten Dispersielijmen Conventionele smeltlijmen Oplosmiddelhoudende lijmen PUR-smeltlijmen (cross-linking d.m.v. vocht) POR-smeltlijmen (cross-linking d.m.v. vocht) 1-component PU-prepolymeren (cross-linking d.m.v. vocht) Contactlijmen/PSA Andere soorten lijm (ureum, cyanoacrylaat, caseïne, enz.) Speciale producten (bindmiddelen, scheidingsmiddelen, reinigingsmiddelen, handenreinigers...)

 2. ONLINE STORE D-DETAL

  Oekraïne

 3. DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY

  Nederland

 4. MACHINETECH SWEDEN AB

  Zweden

 5. G. & G.

  Italië

 6. DAVY S.R.L.

  Italië

 7. IPPA S.R.L.

  Italië

 8. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italië

 9. SABA S.R.L.

  Italië

 10. VIVIAN GROUP S.R.L.

  Italië

 1. SPAZZOLCASA

  Italië