• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cementindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Cementindustrie - machines en materialen - Import export

 1. BUILDING DRYER

  België

  Building Dryer verhuurd klimaat. Wij verhuren bouwdrogers voor bouwdroging. Mobiele verwarmingen voor evenementen en bouwwerven alsook voor de industrie. Mobiele airco's voor de warme periodes in het jaar. Ook kunnen wij u bijstaan met CO afzuiging in besloten ruimten. Of ventilatie met ventilatoren. Bouwdroger huren... Building Dryer staat u bij met de beste machines en de juiste knowhow. Huur uw elektrische verwarming of theater op diesel bij Building Dryer. Vanaf 3KW tot. ... Toestellen tot 380KW. Berekend en geplaatst op lokatie. Dit voor uw faasttent, magazijn of industriehal. Kan voorzien worden van uitblaaskasten. Is uw kantoor of winkel in de zomer te warm? Wij beschikken over de mobiele airco's voor grote ruimten en evenementen. Ventilatoren huren voor luchtverplaatsing of afzuiging. Kijk op onze website en sta versteld van ons grote gamma. Tevens zijn alle ontvochtigers en warmtekanonnen ook te koop. Vraag raad, wij staan u bij met de juiste calculatie en advies. Wij werken enkel met topmerken: Dryfast, thertmobile, Trotec, enz.

 2. JOOS WEYLAND

  België

  Joos Weyland is gespecialiseerd in Cementering, plaffonering, sierpleisters en gyproc.

 3. BETOMIX

  België

  -Cement, stortbeton, kalk en gips -Vervaardiging van storklare beton

 4. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SANTA SANAYI LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Turkije

  Het bedrijf FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf DOUDOUX JULES ET FILS, is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Cementindustrie - machines en materialen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, industriële mechanica, Cementindustrie - machines en materialen, en Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 2. MEGA EXPORT & IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf MEGA EXPORT & IMPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 3. GEORGIOS MARMARAS

  Griekenland

  Het bedrijf GEORGIOS MARMARAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Acharnes, Griekenland.

 4. KHM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KHM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Tuntenhausen, Duitsland.

 5. STORRI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STORRI S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 1. SPIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPIC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Riese Pio X, Italië.

 2. NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Lecce, Italië.

 1. BEDA EDIL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BEDA EDIL S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 2. S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPITTEX ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 4. LOMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOMAR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. GRECO COMBUSTION SYSTEMS

  Oostenrijk

  Het bedrijf GRECO COMBUSTION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Krems, Oostenrijk.

 6. CERCOL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CERCOL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Sassuolo, Italië.

 7. CEAM COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE ASCENSORI E MONTACARICHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEAM COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE ASCENSORI E MONTACARICHI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 8. DOKA ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DOKA ITALIA S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Colturano, Italië.

 1. ALBERGO VILLA LA VEDETTA

  Italië

  Het bedrijf ALBERGO VILLA LA VEDETTA, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotel, Cementindustrie - machines en materialen, Hotel, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 2. BATTIFERRO DI MANIAGO

  Italië

  Het bedrijf BATTIFERRO DI MANIAGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 3. VENPA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VENPA S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dolo, Italië.

 4. ITECA SOCADEI SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ITECA SOCADEI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen, Cementindustrie - machines en materialen, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 5. RIGHES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RIGHES S.R.L., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Sedico, Italië.

 6. BUKET

  Turkije

  Het bedrijf BUKET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor de bouw, en laadbak voor rotsen. Het is gevestigd in Ostim / Ankara, Turkije.

 7. MONTATO OLIVIA

  Italië

  Het bedrijf MONTATO OLIVIA, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Este, Italië.

 8. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Breek- en maalmachines, Cementindustrie - machines en materialen, en Breek- en maalmachines. Het is gevestigd in Denain, Frankrijk.

 9. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 10. EDIL - SER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDIL - SER S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Serravalle Sesia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Cementindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.124 Bedrijven