• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cementindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Cementindustrie - machines en materialen - Import export

 1. BUILDING DRYER

  België

  Building Dryer verhuurd klimaat. Wij verhuren bouwdrogers voor bouwdroging. Mobiele verwarmingen voor evenementen en bouwwerven alsook voor de industrie. Mobiele airco's voor de warme periodes in het jaar. Ook kunnen wij u bijstaan met CO afzuiging in besloten ruimten. Of ventilatie met ventilatoren. Bouwdroger huren... Building Dryer staat u bij met de beste machines en de juiste knowhow. Huur uw elektrische verwarming of theater op diesel bij Building Dryer. Vanaf 3KW tot. ... Toestellen tot 380KW. Berekend en geplaatst op lokatie. Dit voor uw faasttent, magazijn of industriehal. Kan voorzien worden van uitblaaskasten. Is uw kantoor of winkel in de zomer te warm? Wij beschikken over de mobiele airco's voor grote ruimten en evenementen. Ventilatoren huren voor luchtverplaatsing of afzuiging. Kijk op onze website en sta versteld van ons grote gamma. Tevens zijn alle ontvochtigers en warmtekanonnen ook te koop. Vraag raad, wij staan u bij met de juiste calculatie en advies. Wij werken enkel met topmerken: Dryfast, thertmobile, Trotec, enz.

 2. JOOS WEYLAND

  België

  Joos Weyland is gespecialiseerd in Cementering, plaffonering, sierpleisters en gyproc.

 3. BETOMIX

  België

  -Cement, stortbeton, kalk en gips -Vervaardiging van storklare beton

 4. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SANTA SANAYI LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Turkije

  Het bedrijf FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf DOUDOUX JULES ET FILS, is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Cementindustrie - machines en materialen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, industriële mechanica, Cementindustrie - machines en materialen, en Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 2. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Equatoriaal-Guinee

  Het bedrijf CEMENTO COLA GRUPO EVITA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bata, Equatoriaal-Guinee.

 3. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 4. MEGA EXPORT & IMPORT

  Turkije

  Het bedrijf MEGA EXPORT & IMPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 5. KHM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KHM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Tuntenhausen, Duitsland.

 1. GEORGIOS MARMARAS

  Griekenland

  Het bedrijf GEORGIOS MARMARAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Acharnes, Griekenland.

 2. REMIND INTERNACIONAL

  Mexico

  Het bedrijf REMIND INTERNACIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ciudad De México, Mexico.

 1. BUTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BUTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Cisano Bergamasco, Italië.

 2. POZZATO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POZZATO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Sandrigo, Italië.

 3. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Breek- en maalmachines, Cementindustrie - machines en materialen, en Breek- en maalmachines. Het is gevestigd in Denain, Frankrijk.

 4. NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Lecce, Italië.

 5. ITECA SOCADEI SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ITECA SOCADEI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen, Cementindustrie - machines en materialen, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 6. PUGLIA LEGNAMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PUGLIA LEGNAMI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Apricena, Italië.

 7. FERREDIL CERU' S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FERREDIL CERU' S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 8. COMMET NOLEGGIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COMMET NOLEGGIO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Alessandria, Italië.

 1. CEAM COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE ASCENSORI E MONTACARICHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEAM COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE ASCENSORI E MONTACARICHI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 2. SPIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPIC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Riese Pio X, Italië.

 3. G.S.G. GLOBAL SERVIZI GENERALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.S.G. GLOBAL SERVIZI GENERALI S.R.L., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 4. TECNOEDILIZIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOEDILIZIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Solbiate Arno, Italië.

 5. SIGMA

  Italië

  Het bedrijf SIGMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Bellaria Igea Marina, Italië.

 6. S.I.R.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.I.R.I. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 7. DYWIT

  Italië

  Het bedrijf DYWIT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cementindustrie - machines en materialen, Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen, Cementindustrie - machines en materialen, en Gipsbranderijen en pleisterproducten - machines en materialen. Het is gevestigd in Cusago, Italië.

 8. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf EMPRIN E VAGNONE S.A.S., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie en slepen - vrachtwagens, Cementindustrie - machines en materialen, Reparatie en slepen - vrachtwagens, en Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Venaria Reale, Italië.

 9. GRECO COMBUSTION SYSTEMS

  Oostenrijk

  Het bedrijf GRECO COMBUSTION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Krems, Oostenrijk.

 10. CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cement en additieven, Verhuur van industriële installaties, Cement en additieven, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Enns, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Cementindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.231 Bedrijven