• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • centrale verwarmingsinstallaties

Resultaten voor

Centrale verwarmingsinstallaties - Import export

 1. AXINAR SMPC

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De in 2010 opgerichte firma Axinar SMPC was oorspronkelijk een fabrikant van boilers en verwarmingssystemen. Axinar beheerst de metaalbewerking tot in de puntjes en is uitgegroeid tot een toonaangevende OEM-fabrikant van hoogwaardige metalen onderdelen binnen de bewerkingsindustrie, gebaseerd in het noorden van Griekenland. Ons bewezen track record als een betrouwbare leverancier van grote West-Europese bedrijven weerspiegelt ons streven hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij beschikken over geavanceerde CNC-bewerkingsmachines zoals draaibanken, freesmachines, plasmasnijders, walsen en lasinstallaties en zijn in staat een breed assortiment metalen precisie-onderdelen te vervaardigen die volledig aan uw specificaties voldoen. Met een productiecapaciteit van 3.000 ton per jaar, kunnen wij bestellingen van elke grootte verwerken. Wij streven ernaar nauwkeurig ontworpen en vervaardigde metalen onderdelen van topkwaliteit te leveren en eindproducten te vervaardigen die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Wij hechten belang aan duurzame, op vertrouwen gebaseerde banden met onze klanten en leveranciers en bieden hoogwaardige service. Met meer dan tien jaar ervaring, bieden wij uitzonderlijk maatoplossingen die toegesneden zijn op uw specifieke behoeften. Onze productielijn is ontworpen om snel te kunnen produceren zonder af te doen aan de kwaliteit.

 2. SOS CHAUFFAGISTE DEPANNAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOS CHAUFFAGISTE DEPANNAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Centrale verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Montreuil, Frankrijk.

 3. ECO ENERGIA 3000

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO ENERGIA 3000, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Centrale verwarmingsinstallaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Kachels, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Centrale verwarmingsinstallaties, en Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is gevestigd in Cenon, Frankrijk.

 4. DÉPANNAGE FRISQUET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DÉPANNAGE FRISQUET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Centrale verwarmingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, stadsverwarming, conceptie verwarmingsinstallaties, en onderhoud verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. LES ARTISANS PROS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES ARTISANS PROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, reparatie sloten, Loodgieterswerk - uitvoering, Centrale verwarmingsinstallaties, en waterketels. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE

  België

  TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningssystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. TMS - Technical Maintenance Service - heeft een zeer lange en aansprekende staat van dienst op het gebied van koeling, verwarming en airconditioning. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, langjarige ervaring en een no-nonsense oplossingsgerichte instelling. TMS zet zich voor honderd procent dienstverlenend voor haar klanten in en neemt de complete zorg voor onder meer koelinstallaties en klimaatbeheersing uit handen.TMS adviseert, levert en installeert en kan met een eigen 24/7 serviceapparaat een volledige nazorg garanderen. Bijzonder is de dienst telebeheer. Deze speciale afdeling van TMS beschikt over een 24/7 bemande meldkamer, van waaruit ervaren koeltechnische operators alle koel-, HVAC- en verlichtinginstallaties binnen een winkel of bedrijfsgebouw op afstand kunnen bewaken.

 2. M. DEWEER & ZN

  België

  sanitaire installaties. Nog steeds houdt M. Deweer & Zn het vakwerk hoog in het vaandel. En dat kan enkel als je kan vertrouwen op kwaliteitsvolle materialen. Vaak zijn dit niet de goedkoopste materialen, maar wel steeds de beste koop op lange termijn. Daarnaast hangt de duurzaamheid van een sanitaire inrichting af van wie het heeft uitgewerkt en geïnstalleerd. M. Deweer & Zn kan vertrouwen op heel wat bekwame medewerkers, maar is steeds op zoek naar bijkomende gemotiveerde installateurs, met of zonder ervaring. M. Deweer & Zn heeft naast installaties in privéwoningen de nodige expertise opgedaan om grote installaties in verzorgingsinstellingen (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, rusthuizen, ...) en bedrijven uit te voeren. Heel vaak wordt in opdracht van een studiebureau en aan de hand van een lastenboek een project uitgewerkt.

 3. DUBOIS CONTROL

  België

  Dubois ctrl is een middelgrote installateur van HVACs en elektrotechniek. Van klein kantoor tot grote site leveren we onze projecten 'tijdig, volledig en aan de overeengekomen prijs' op. Kwalitatieve en comfortabele installaties voor moderne kantoren en commerciële ruimtes zijn onze troeven. Naargelang de wens van de bouwheer, ontwerpen we zelf een volledige installatie of volgen we het lastenboek van het studiebureau. Door onze dekking van alle technieken en ervaring met 'leading edge' technologie kunnen we ultra-moderne en naadloos geïntegreerde installaties opleveren. Dubois ctrl is uw partner om een sterk gebouw neer te zetten!

 4. CT-O

  België

  Uw comfort is onze drijvende kracht ... Elke installatie van sanitair, verwarming of ventilatie draagt onze permanente zorg weg. Van badkamerrenovatie tot complex totaalproject: onze inhouse projectleiders, installateurs en onderhoudstechniekers stellen zich helemaal ten dienste. Telkens opnieuw. Waarin maakt CT-O het verschil? Onze projectleiders screenen uw behoefte en bieden u persoonlijk advies, vanaf de keuze van de materialen bij de vakspecialist/groothandel tot na de oplevering. U bent onze eerste gesprekspartner op alle vlakken. En de laatste. CT-O plaatst uw installaties vlot, stipt en stijlvol. CT-O staat ook in voor de broodnodige preventieve controles, periodiek onderhoud en snelle depannage (7/7). Werken met een professionele partner als CT-O biedt niets dan voordeel. Voor uw comfort alleen.

 5. PAEPENS

  België

  WELKOM BIJ PAEPENS Familiale groothandel met hoofdzetel gelegen te Ninove gespecialiseerd in de distributie van artikelen in verwarming, sanitair en klimatisatie. In onze toonzaal kan u de laatste nieuwe trends in sanitair en verwarming ontdekken. In badkamers varieert ons gamma van de basic standaardbadkamer tot en met juweeltjes met geïntegreerde stoomcabine, systeembad of sauna. U weet niet welke kiezen ? Geen probleem, in onze testruimte kan u diverse wellness in werking zien of zelf uitproberen ! Zo zal u nooit teleurgesteld zijn in wat u ook kiest. Onze ervaring in verwarming bedraagt reeds meer dan 50 jaar en daardoor kunnen wij u de optimale combinaties aanbieden. We hebben een dusdanig vertrouwen in onze partners dat we bijna alle mogelijkheden op onze eigen nieuwbouw toegepast hebben: Verwarming op gas en stookolie, verwarming en sanitair warm water via zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, ventilo­konvektoren, warmtepomp, …

 1. GOSSEYE

  België

  Ontstaan in 1946 is Gosseye nv een familiale onderneming uit Ronse dat zich in de voorbije decennia een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd heeft tot een installatiebedrijf voor totaaloplossingen van gepersonaliseerde klimaatinstallaties. … van woningen tot kastelen … van sportcomplex tot zwembaden … van burelen tot fabriekstorens van 30 m … van kapel tot kerken. Wij willen vooral excelleren door onze stielkennis over installaties. De kwaliteit daarvan zorgt voor onbetaalbare mond-tot-mondreclame.

 2. E.L.C.-S.V.C.

  België

  ELC-SVC is een gevestigde waarde in Tielt-Winge, op het kruispunt van de Leuvensesteenweg met de Blereberg, vlakbij Tielt stelplaats. Bart Willems en zijn team helpen u graag verder in onze winkel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan: airco & koeling elektriciteitsmaterialen keukentoestellen sanitair ventilatie verlichting verwarming waterbehandeling en pompen zonne-energie Toonbankbediening is 1 van onze troeven: onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder. Sinds kort hebben wij ook een pick & pay ruimte waar u “doe het zelf producten”, verlichting en kranen kan uitkiezen. Voor onze installateurs hebben wij een technisch winkelgedeelte. Wij hebben een eigen plaatsingsdienst: van kleine klusjes zoals het vervangen van een kraan of lampen tot het plaatsen van grote installaties. Contacteer ons! Wij garanderen een vlotte en snelle levering. Bestellen kan ook telefonisch of via mail. Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde winkel.

 1. CROES BELLEN

  België

  De grote kracht van Croes-Bellen is vakkennis, opgedaan gedurende meer dan 4 decennia. Bovendien staat een familiebedrijf garant voor gemotiveerde medewerkers, die de familienaam Croes zo veel mogelijk krediet willen laten geworden! Onder het motto "een tevreden klant is er twee waard" gaan we de toekomst partij geven. Vandaag de werkdag zijn 7 arbeiders actief voor NV Croes-Bellen waaronder (klein)zoon Maikel Croes. Hun opdrachten worden uitgezet door huidig zaakvoerder Ronny Croes en hij krijgt hiervoor ondersteuning van vrouw Sonja en dochter Stefanie. Zij zorgen onder meer ook voor de goede verstandhouding met bouwbedrijven, studiebureaus en architecten. Hun vertrouwen is gegroeid met de jaren en dit privilege blijft hopelijk nog lang behouden. Alle stockitems die nodig zijn voor een optimale service, worden netjes bewaard in een handelspand van ca 1250m². Daarvan bestaat ca 200m² uit toonzaal en burelen, die in 2012 vernieuwd zijn.

 2. METALUNION

  België

  Metalunion cvba werd opgericht in 1928 en heeft 2 divisies : een divisie CENTRALE VERWARMING met hoofdkantoor in Wommelgem en vestigingen in Vilvoorde en Maldegem en een divisie STAAL met vestiging in Brugge. Onze divisie, de divisie CENTRALE VERWARMING (HVAC) is een gespecialiseerde groothandel in verwarmingsproducten die uitsluitend verkoopt aan professionelen. Vanuit de 3 vestigingen, die samen goed zijn voor meer dan 20.000m² opslagcapaciteit, verzorgen een 60-tal medewerkers de dagdagelijkse dienstverlening naar onze klanten. Een uitgebreid gamma van meer dan 35000 artikelen waaronder buizen, fittings, kraanwerk, radiatoren, gaswandketels, staande ketels (zowel residentieel als groot vermogen), boilers, waterverzachters, zonnesystemen, warmtepompen … zijn ter beschikking van onze klanten voor afhalingen en gratis leveringen in uw magazijn of op de werf en dit door één van onze 10 volledig uitgeruste vrachtwagens.

 3. IMMO DK

  België

  SDKe is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van technische uitrustingen en gebouwentechniek in zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten alsook in het uitwerken van maatregelen die de energiehuishouding van de gebouwen bevorderen. Stabiliteit Centrale verwarming Ventilatie Koeling Imotica/telematica/domotica Sanitair Brandbestrijding (brandblusmiddelen/sprinkler) Elektriciteit (sterk- en zwakstroom) Brandmelding (melding-waarschuwing-alarm-detectie) Gestructureerde bekabeling Telefonie Toegangscontrole Liften Grootkeukens Medische gassen (perslucht, zuurstof, vacuüm, stikstof) Milieuvergunningen Warmtekrachtkoppelingen (WKK) Koude- en warmteopslog (KWO) Boorgat Energie Opslag (BEO) Medische apparatuur EPB-verslaggeving

 4. ECO SYSTEMS

  België

  Om comfortabel te kunnen wonen hebben we energie nodig. Het verkrijgen van energie is kostbaar en fossiele brandstoffen worden schaarser. Ook willen we zuiniger met ons milieu omgaan. Eco Systems biedt consumenten al 20 jaar oplossingen om comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk te wonen. Eco Systems is gespecialiseerd in alle benodigde technieken: verwarming, ventilatie, sanitair en zonne-energie. U heeft dus maar één aanspreekpunt en alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Zonder hiaten of dubbele onderdelen. En het is gemakkelijk voor uw onderhoud en service. Voor nieuwbouw en verbouwingen Wij verzorgen zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen en aanpassingen aan bestaande technische installaties. Hierbij ligt onze focus vooral op energiezuinige installaties. Omdat ook voor ons de energieprijzen stijgen werken wij liefst in eigen regio.

 5. LEENARDS WARMTE- EN LUCHTTECHNIEK

  Nederland

  Zoek je met spoed een cv-installatiebedrijf? Bel ons op (070) 355 84 84. Leenards Warmte- en Luchttechniek installeert, repareert en onderhoudt cv-installaties in heel Den Haag en omgeving. Wij werken in woningen, bejaardenhuizen, bedrijven en scholen. Ons personeel heeft warm contact met de klant en springt voor je in de bres als je cv-installatie het even niet meer doet. Wij staan dezelfde dag nog bij je voor de deur! Het liefst voorkomen we die situatie natuurlijk en daarom raden we iedereen aan de installatie regelmatig na te laten kijken door een erkende cv-monteur. Uiteraard zijn wij aangesloten bij UNETO-VNI en bovendien zijn wij erkend legionella-adviseur.

 6. VAN ESPEN MARC

  België

  Ons bedrijf biedt diensten aan in de installatie, onderhoud en herstelling van verwarming, airconditioning, ventilatie, condensatieketels gas - mazout, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, zonneboilers, airco, warmtepompen, verwarmingsaudit gas - mazout, afstellen gasbranders en stookoliebranders, industriële en residentiële klimaatregeling, koelwaterleidingen, glycol-watertoepassingen, inktleidingen. Energie vaten met hernieuwbare energiën. Wij hebben vele referenties in de regio Leuven, Herenthout, Westerlo, Aarschot, Begijnendijk, Diest, Mechelen Gecertificeerde koeltechnicus.

 7. VERSANI

  België

  Versani nv , opgericht in 1975, is een trendsettende Kempense groothandel in de wereld van sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Ons motto is dan ook om altijd ‘dat ietsje meer na te streven…’ En dit op alle vlakken: - Een ‘ervarings’ showroom van 2200m² - Specifieke testruimtes speciaal voor u - Een uitgebreid persoonlijk advies - Adviseurs met jarenlange ervaring - Gratis offerte - Lid van een aankoopgroepering Alsan voor de beste prijs/kwaliteit - Uitgebreid aanbod - Enkele A-merken voor elk budget - Topmaterialen gecombineerd met een aanbod accessoires om “u” tegen te zeggen - Diverse exclusiviteiten in het gamma - ... Kortom... Vakmanschap van A tot Z, waarbij Versani uw garantie is voor uw droombadkamer en/of ventilatie-, verwarmingssysteem op maat.

 8. DEBEVER

  België

  Debever n.v. uit Pittem is uw deskundige partner voor de installatie en onderhoud van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en elektriciteitswerken. U vindt onze teams geregeld aan het werk in zowel particuliere woningen als in industriële (fabrieken, ateliers) of agrarische complexen (stallen, hangars). Ook in handelszaken en openbare gebouwen zijn we vaak actief. De kiem van wat Debever n.v. vandaag is, ligt al in de jaren ’60. Jaar na jaar, decennium na decennium zijn wij dankzij onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak gegroeid tot een middelgrote KMO met meer dan 30 werknemers die constant op de baan zijn om oplossingen voor verwarming, sanitair, airco, ventilatie of elektriciteit bij ons steeds toenemende klantenbestand. Mond-aan-mond reclame en tevreden klanten hebben ons groot gemaakt, en zo mochten we ook onze actieradius steeds uitbreden van regio Pittem tot de buurgemeentes Ardooie, Wingene, Zwevezele, Tielt tot over de hele provincie West-Vlaanderen en tot Oost-Vlaanderen toe.

 1. SIX

  België

  Reeds van bij het begin streven we ernaar naast de kwaliteit die aangeboden wordt een standvastige structuur te ontwikkelen waarbij de kwaliteit ook zorgt voor de rendabiliteit van het bedrijf. Door de jarenlange inzet van alle medewerkers heeft ons bedrijf zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke pion op de aannemersmarkt van EPDM, roofing, zink- en koperwerken, sanitair, koeling, ventilatie, centrale verwarming en algemene renovaties van totaalprojecten. Bovendien werd, in aanvulling van de afdeling centrale verwarming, ook een technische dienst opgericht zodat mensen niet in de kou blijven staan en steeds kunnen rekenen op onze kwaliteit en service.

 2. GROTERM

  België

  Groterm is een installatiebedrijf dat door zijn rijke ervaring van meer dan 50 jaar een vaste waarde is geworden op het vlak van verwarming, sanitair en ventilatie in de woningbouw. Met meerdere plaatsingsploegen en een goed uitgebouwde technische dienst realiseren wij elk project in nieuwbouw of renovatie met blijvende service achteraf. We voeren complete realisaties uit voor particulieren, aannemers en bouwpromotoren. Speciaal voor particulieren ontwikkelden we met Instakits een aantal handige bouwpakketten waarmee men op basis van onze expertise zelf aan de slag kan.

 3. BIO ENERGIE OP MAAT

  Nederland

  Bio Energie op Maat is al ruim 12 jaar importeur van hoogwaardige houtgestookte CV ketels van het Duitse merk HDG en het Deense merk NBE.Onze biomassaketel productlijnen voorzien in een breed aanbod van 10 kW tot 1000 kW, ofwel vanaf de particuliere woning tot aan grote woon en bedrijfscomplexen. Bij ons kunt u terecht voor een houtvergasser - stukhoutketel, pelletketel, snipperketel en alle toebehoren. Bent u de alsmaar stijgende prijzen voor fossiele brandstoffen ook beu? Start nu met besparen door het toepassen van een houtgestookte CV ketel! Stukhoutketels zijn houtgestookte CV systemen op blokken hout. Houtblokken zijn veelal gezaagde en gekliefde bomen maar ook het afval van de houtverwerkende industrie zoals planken en balken kunnen als stukhout gezien worden. In tegenstelling tot de houtkachel waarbij de straling van de kachel zorgt voor warmte, biedt onze stuk houtketel een oplossing voor de complete centrale verwarming en eventueel het tapwater. Houtpellet ketels zijn houtgestookte CV systemen op houtpellets (houtkorrels). Houtpellets worden hoofdzakelijk gemaakt van houtafval van de houtverwerkende industrie. In tegenstelling tot de pelletkachel waarbij de straling zorgt voor warmte, biedt onze pelletketel een oplossing voor de complete centrale verwarming en eventueel het tapwater.

 4. ELSAVE

  België

  Elsave bvba is al jarenlang hét adres voor de professionele vakman die kiest voor kwaliteit én budget. We bieden u een uitgebreid gamma aan toestellen en onderdelen van de meest gerenommeerde topmerken op de markt. Elsave bvba biedt u niet alleen een ontzettend uitgebreid aanbod aan onderdelen voor gas-, mazout- en brandertoestellen. Onze professionals kennen onze productcatalogus ook tot in de kleinste details. Onze medewerkers adviseren u dan ook zorgvuldig, zodat het juiste product krijgt voor uw project. Elsave bvba beschikt over een ruime stock aan producten voor elke loodgieter, verwarmings- of sanitaire expert. Onze snelle service is uw beste garantie op een vlotte, professionele opvolging van uw vraag. Alle installateurs, loodgieters en verwarmingsinstallateurs zijn welkom in onze depot. We staan bekend om ons ruime gamma, dat verdeeld wordt tegen correcte, concurrentiële prijzen. Uiteraard geldt op al onze producten de fabrieksgarantie, zodat u met een gerust hart onze artikels mee naar de werf neemt.

 5. PEETERS & ZONEN

  België

  Peeters en Zonen uit het Limburgse Bree heeft vakspecialisten in huis voor de installatie van centrale verwarming, sanitair, warmtepompen, airconditioning, brandbestrijding en luchtventilatiesystemen. Als toonaangevend installatiebedrijf, actief in België en de buurlanden, zijn ze de ideale partner voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zowel professionele aannemers, als industriële en particulire klanten kunnen op hen beroep doen. Rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, appartementen, ... is voor Peeters & Zonen geen probleem. Dagelijks staan er meer dan 70 mensen klaar voor u te helpen. Ze hebben een klasse 6 voor ventilatie, sanitair, verwarming en koeling.

 6. VANDEWALLE

  België

  Vandewalle biedt u een volledig geïntegreerde aanpak. Wij doen alles in eigen beheer : ventilatie, verwarming, sanitair, regeltechniek en elektriciteit. Dat heeft als voordelen dat we uw project optimaal kunnen plannen, dat we tijd besparen en flexibiliteit winnen.Bovendien hebben we de kwaliteit van a tot z perfect onder controle. Voor u de sleutel tot een zorgeloze samenwerking.Sterk in service! Installatie : onze technici hebben hun vak al jaren in de vingers. We hebben steeds de juiste specialist in huis. Regeltechniek : we bouwen onze eigen schakelborden en staan zelf in voor de programmering. Door dit maatwerk zijn uw installaties perfect afgesteld naar uw noden. Onderhoud : onze onderhoudsprogramma's dragen bij tot bedrijfszekere installaties en helpen defecten te voorkomen. 24 / 24 service : dag en nacht staan wij paraat met technische ondersteuning. Wij laten u nooit in de kou staan !

 7. VEH TECHNICS

  België

  VEH Technics is een jong, dynamisch en succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke oplossingen inzake verwarmings- en koelsystemen. Wij zijn een totaalleverancier op het vlak van groene, hernieuwbare energie. Wij proberen klanten dan ook perfect aan te voelen, en hun behoeften inzake energiebesparing en hernieuwbare energie om te zetten in een op maat uitgewerkte oplossing. VEH Technics werkt steeds met een ruim gamma aan kwalitatieve en degelijke merken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zaakvoerder Freddy Van Eeckhoudt heeft meer dan 37 jaar ervaring in de HVAC (Heating Ventilation en Air Cooling) sector. Zijn ruime kennis en passie voor deze sector, tesamen met zijn droom om een eigen bedrijf te starten, hebben geleid tot het opstarten van VEH Technics. Zijn gedrevenheid en ervaring als leidinggevende bij projecten in grote bedrijven wil hij nu aanwenden om degelijke en efficiënte oplossingen voor alternatieve, groene energie aan te bieden.

 8. LEMMENS CV

  België

  Uw partner voor een groenere toekomst! Verwarming : Lemmens cv is sedert 25 jaar een vaste waarde en vertrouwde partner voor diverse bouwfirma’s en particulieren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vertrouwde technieken zoals plaatsing van radiatoren en vloerverwarming, condensatieketels, zonneboilers, maar ook voor een oplossing op maat kan u steeds bij ons terecht. Sanitair : Door samen te werken met groothandels die een uitgebreide toonzaal kunnen aanbieden in elke regio kan Lemmens voor u in samenspraak met toonzaaladviseurs en eigen persoonlijke inbreng een badkamer aanbieden naar ieders wens en budget waar het zalig vertoeven is (Grohe, Ideal Standard, Desco, Duravit...). Zonnepanelen : IRS solar heeft een stevige reputatie en jarenlange ervaring. Indien u dak geschikt blijkt, liggen zonnepanelen in ieders bereik. Warmtepompen : De warmtepomp is in staat om zowel voor verwarming als voor uw sanitair warm water te zorgen (Daikin).

 9. BELCOTEC

  België

  Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf. Ons ervaren team van ingenieurs en bekwame vaklui kan elke opdracht aan met daarbij een voorliefde voor duurzame oplossingen. Naast de klassieke technieken hebben wij in het segment van duurzame oplossingen expertise kunnen opbouwen met de installatie van warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers en hybride ventilatieconcepten. Van bij de start worden de diensten steeds verder uitgebouwd en worden op-maat-oplossingen aangeboden in verwarming, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties. Hiervoor investeren we van bij de start in mensen, maar tevens in middelen en dit zowel op het vlak van ICT als in gereedschappen en tools. Voor onze klanten realiseren wij projecten in verschillende sectoren gaande van toepassingen in kantoren, productiehallen, rusthuizen, appartementen, ...

 10. VAN DEN BRIELE

  België

  Van Den Briele is een installatiebedrijf voor verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair. We gaan prat op totaalzorg: ons professionele team levert niet alleen kwalitatieve prestaties en installaties, we staan de klant ook van in het begin bij met advies. Naast het installatiewerk verzorgen we ook het onderhoud van installaties. Dankzij onze nauwe samenwerking met zusterbedrijf AEW – de specialist in elektrotechnische installaties binnen de Democo Group – kunnen we technische totaaloplossingen aanbieden die discipline overschrijdend zijn.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Centrale verwarmingsinstallaties - Import export

Aantal resultaten

2.057 Bedrijven