• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • champignons

Resultaten voor

Champignons - Import export

 1. MYCOTRITION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de teelt en verwerking van medicinale paddestoelen.Onze richtlijnen zijn: • Premiumkwaliteit van onze grondstoffen • Transparante en veilige tracering van teelt tot levering • Constante controles door geaccrediteerde Duitse laboratoria • Verwerking in onze productie-eenheden in Duitsland en Oostenrijk • Persoonlijke klantenservice. Bij elke levering ontvangt u gedetailleerde analyses en certificaten die veilig en betrouwaar zijn voor de verhandelbaarheid ten aanzien van voedselkwaliteit en / of biologische certificering. Kwaliteitscontrole en analyse op het hoogste niveau. Onze inspectie voor inkomende goederen en kwaliteitsborging worden in Duitsland uitgevoerd volgens GMP-SOP kwalificatie en validatie.De grondstof is getest op zware metalen, pesticiden en microbiologie, evenals op radioactiviteit en polycyclische aromatische koolwaterstoffen, een totaal van meer dan 250 parameters.

 2. VÉGÉPACK

  België

  Verified by europages badge

  De heerlijke smaak van vers(e) groente en fruit! VEGEPACK is sinds meer dan 20 jaar uw leverancier van champignons, verse groente, sla en fruit. VEGEPACK is gestart in september 1997 en heeft stevige handelsrelaties opgebouwd met de belangrijkste ondernemingen binnen de distributie in België en in het Groothertogdom van Luxemburg. VEGEPACK heeft bij zijn oprichting zijn hoofdkantoor en bedrijf gebouwd in het industriegebied van WEYLER in Arlon. Deze keuze is gemaakt vanwege de kwaliteit en de efficiëntie. Deze infrastructuren zijn met name geschikt voor het verpakken en de verwerking van groenten. Gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit. Onze producten zijn B.R.C gecertificeerd. In elk stadium worden strenge controles uitgevoerd. Deze nauwkeurige follow-uo garandeert een onberispelijke kwaliteit en presentatie. De traceerbaarheid van elk product wordt is ook gegarandeerd.

 3. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. MICOTEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICOTEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Shiitake, Op broeibed gekweekte champignons, en truffels. Het is gevestigd in Gravina In Puglia, Italië.

 5. MADJAROV 92

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MADJAROV 92, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en planten - medicinaal, Champignons, Ganzeleverpastei, Houtwaren, Gedroogde vruchten, lavendel, saffraan, noten, en hazelnoten. Het is gevestigd in Kubrat, Bulgarije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MINICHAMP BV

  Nederland

 2. VEC CHAMP

  Nederland

  VEC Champ. Heerlijke, gebruiksklare champignons & Delicatessen In het hart van de Europese champignonteelt verwerken wij deze eetbare paddenstoelen tot gebruiksklare producten voor de Groothandel, Industrie, Retail en Catering. Tijdwinst en gebruiksgemak zijn daarbij de sleutelwoorden voor onze klanten. Kwaliteit (met een grote K) is ons eigen sleutelwoord. Die benadering zorgt voor een alsmaar groeiende klantenkring. Daarnaast produceren we een breed assortiment van delicatessen, o.a. gegrild en gevuld, al of niet op basis van champignons. En we leveren ook nog diverse groenten voor grootgebruik, in emmers, glas en blik. Welkom bij VEC Champ.

 3. KAREL STERCKX

  België

  Het composteringsbedrijf Sterckx werd gesticht door Jan Sterckx in 1967. Jan Sterckx en zijn echtgenote Ghislaine Cleppe speelden toen in op de noden van de markt. Eind de jaren 60 schakelden de Westvlaamse vlassers immers massaal over op de kweek van champignons. Karel Sterckx studeerde af in 1972 aan de UG als landbouwkundig ingenieur en trad in de voetsporen van zijn vader in 1974. Sinds 1990 staat hij samen zijn vrouw Annemie Vandekerckhove aan het hoofd van het bedrijf nv Karel Sterckx. In oktober 1999 kwam ook zijn zoon Bart Sterckx in de zaak. Hij studeerde bio-ingenieur aan de Gentse universiteit en deed nadien nog een master over de sturing van composteringsprocessen.

 4. OAKFIELD CHAMPIGNONS

  Nederland

  Oakfield Champignons BV is een agrarisch productie- en handelsbedrijf te Stramproy in Nederland. De kwekerij levert witte champignons, kastanje champignons en diverse soorten exotische paddenstoelen, zowel gangbaar als biologisch. Oakfield Champignons BV produceert ongeveer 80 ton paddenstoelen per week. Deze paddenstoelen worden door Oakfield Champignons BV zelf verkocht. Alles (productie, verpakken, expeditie en verkoop) gebeurt op één en dezelfde locatie. Hierdoor kunnen maximale versheid en optimale houdbaarheid gegarandeerd worden.Oakfield Champignons BV bespeelt beide kanten van de markt. In de kwekerij hebben we de ervaring en kennis vwb het kweken van paddenstoelen. We hebben jarenlang geproduceerd voor de Engelse retail (Waitrose, Morissons, Tesco, ..). Onze sales-afdeling kent de markt en spreekt de taal van de handel. Door de combinatie van deze twee kanten van de markt, zorgen we ervoor dat onze klanten steeds weer krijgen wat ze verwachten en daardoor geheel ontzorgd zijn.

 5. RE PORCINO

  Italië

  Ons jonge maar uiterst dynamische onderneming richt zich vanwege de aard van haar producten en vanwege haar waarden tot gespecialiseerde structuren, zowel detailhandelaren als distributienetwerken en biedt iedereen een product dat aan de verwachtingen van de meest veeleisende consument voldoet.

 1. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italië

  Al vele jaren is Sulpizio Tartufi synoniem met kwaliteit en ervaring in de verwerking van het meest gewaardeerde product ter wereld, de truffel. Geselecteerde grondstoffen en de degelijke traditie van een familiebedrijf waar alle productiefasen met ambachtelijke zorg worden uitgevoerd maken van onze producten een echte delicatesse voor uw papillen die uw gerechten met een verfijnde toets verrijkt.

 2. CHAMPIGNONS LESAGE

  België

  Lesage Champignons is als dynamisch Belgisch bedrijf één van de grotere spelers op de markt van de champignonteelt. Dankzij onze ervaring in de sector, staan we het hele jaar door garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze productie is uitsluitend bestemd voor de versmarkt in binnen- en buitenland. Vandaag ligt die productie 20 keer zo hoog als in onze beginjaren, ondertussen zo’n 40 jaar geleden.

 1. FRESH MUSHROOM EUROPE

  België

  Fresh Mushroom Europe is de meest innovatieve kracht in de champignonsector. Een sterke speler door een continue focus op markten, wensen van klanten, beheersing van kosten en gemotiveerde telers en medewerkers. Naast het complete assortiment paddestoelen heeft FME de laatste jaren diverse innovaties geintroduceerd zoals de gevulde witte champignons, gevulde portobello's met geitenkaas. Creatieve convenience producten voor diverse eetmomenten.

 2. MYCELIA

  België

  Kant en klare pakketten om thuis champignons, oesterzwammen, shiitake en andere zwammen te kweken.

 3. FUNGHI FARMS

  Nederland

  Machinaal geoogste champignons

 4. LTD. LIGAZA

  Rusland

  Het bedrijf LTD. LIGAZA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsextracten, Cantharellen, Boleten, en Voedingsextracten. Het is gevestigd in Ekaterinburg, Rusland.

 5. H.J.GABATHULER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf H.J.GABATHULER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren droge paddestoelen en champignons, diepvriespaddenstoelen, en paddestoelen groothandel. Het is gevestigd in Au (sg), Zwitserland.

 6. ONISS

  Oekraïne

  Het bedrijf ONISS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, groenteconserven, en Champignons. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Duitsland

  Het bedrijf TÖLLE HANDELSKONTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Champignons. Het is gevestigd in Schieder-Schwalenberg, Duitsland.

 8. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BARIA TEK. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Import-export - levensmiddelen, en droge groenten. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. HAYGER MANTAR

  Turkije

  Het bedrijf HAYGER MANTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, Fruit en groenten - import-export, Relatiegeschenken, Fruit en groenten - import-export, Relatiegeschenken voor bedrijven, en droge paddestoelen en champignons. Het is gevestigd in Saraykoy, Turkije.

 2. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren specerij met truffels, en Luxeartikelen. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 3. PUNTO AGRI

  Italië

  Het bedrijf PUNTO AGRI, is een Multi-Category, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, Drinkbakken voor dieren, doe-het-zelfartikelen, Champignons, Drinkbakken voor dieren, en Broedmachines en kunstmoeders voor de pluimveeteelt. Het is gevestigd in Siano, Italië.

 4. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Turkije

  Het bedrijf HAYGER OYSTER MUSHROOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanje

  Het bedrijf NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, oesterzwammen, en shiitakes. Het is gevestigd in Villalgordo Del Jucar, Spanje.

 6. GRASS LLC

  Rusland

  Het bedrijf GRASS LLC, is een Multi-Category, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische voeding, Biologische voeding, paddestoelen groothandel, verpakte champignons, en bevroren paddestoelen en champignons. Het is gevestigd in Krasnoyarsk, Rusland.

 7. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is gevestigd in Motta Di Livenza, Italië.

 8. CARAKOLANDIA

  Portugal

  Het bedrijf CARAKOLANDIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren binnenoor, en champignon. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 9. FAUNDEZ S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FAUNDEZ S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is gevestigd in Rabanales (zamora), Spanje.

 10. O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren champignon, en oesterzwammen. Het is gevestigd in Vila Meã, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis