• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • champignons

Resultaten voor

Champignons - Import export

 1. VÉGÉPACK

  België

  De heerlijke smaak van vers(e) groente en fruit! VEGEPACK is sinds meer dan 20 jaar uw leverancier van champignons, verse groente, sla en fruit. VEGEPACK is gestart in september 1997 en heeft stevige handelsrelaties opgebouwd met de belangrijkste ondernemingen binnen de distributie in België en in het Groothertogdom van Luxemburg. VEGEPACK heeft bij zijn oprichting zijn hoofdkantoor en bedrijf gebouwd in het industriegebied van WEYLER in Arlon. Deze keuze is gemaakt vanwege de kwaliteit en de efficiëntie. Deze infrastructuren zijn met name geschikt voor het verpakken en de verwerking van groenten. Gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit. Onze producten zijn B.R.C gecertificeerd. In elk stadium worden strenge controles uitgevoerd. Deze nauwkeurige follow-uo garandeert een onberispelijke kwaliteit en presentatie. De traceerbaarheid van elk product wordt is ook gegarandeerd.

 2. MYCOTRITION GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de teelt en verwerking van medicinale paddestoelen.Onze richtlijnen zijn: • Premiumkwaliteit van onze grondstoffen • Transparante en veilige tracering van teelt tot levering • Constante controles door geaccrediteerde Duitse laboratoria • Verwerking in onze productie-eenheden in Duitsland en Oostenrijk • Persoonlijke klantenservice. Bij elke levering ontvangt u gedetailleerde analyses en certificaten die veilig en betrouwaar zijn voor de verhandelbaarheid ten aanzien van voedselkwaliteit en / of biologische certificering. Kwaliteitscontrole en analyse op het hoogste niveau. Onze inspectie voor inkomende goederen en kwaliteitsborging worden in Duitsland uitgevoerd volgens GMP-SOP kwalificatie en validatie.De grondstof is getest op zware metalen, pesticiden en microbiologie, evenals op radioactiviteit en polycyclische aromatische koolwaterstoffen, een totaal van meer dan 250 parameters.

 3. MICOTEC SRL

  Italië

 4. VEC CHAMP

  Nederland

  VEC Champ. Heerlijke, gebruiksklare champignons & Delicatessen In het hart van de Europese champignonteelt verwerken wij deze eetbare paddenstoelen tot gebruiksklare producten voor de Groothandel, Industrie, Retail en Catering. Tijdwinst en gebruiksgemak zijn daarbij de sleutelwoorden voor onze klanten. Kwaliteit (met een grote K) is ons eigen sleutelwoord. Die benadering zorgt voor een alsmaar groeiende klantenkring. Daarnaast produceren we een breed assortiment van delicatessen, o.a. gegrild en gevuld, al of niet op basis van champignons. En we leveren ook nog diverse groenten voor grootgebruik, in emmers, glas en blik. Welkom bij VEC Champ.

 5. OAKFIELD CHAMPIGNONS

  Nederland

  Oakfield Champignons BV is een agrarisch productie- en handelsbedrijf te Stramproy in Nederland. De kwekerij levert witte champignons, kastanje champignons en diverse soorten exotische paddenstoelen, zowel gangbaar als biologisch. Oakfield Champignons BV produceert ongeveer 80 ton paddenstoelen per week. Deze paddenstoelen worden door Oakfield Champignons BV zelf verkocht. Alles (productie, verpakken, expeditie en verkoop) gebeurt op één en dezelfde locatie. Hierdoor kunnen maximale versheid en optimale houdbaarheid gegarandeerd worden.Oakfield Champignons BV bespeelt beide kanten van de markt. In de kwekerij hebben we de ervaring en kennis vwb het kweken van paddenstoelen. We hebben jarenlang geproduceerd voor de Engelse retail (Waitrose, Morissons, Tesco, ..). Onze sales-afdeling kent de markt en spreekt de taal van de handel. Door de combinatie van deze twee kanten van de markt, zorgen we ervoor dat onze klanten steeds weer krijgen wat ze verwachten en daardoor geheel ontzorgd zijn.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Italië

  Het bedrijf "La Natura del Bosco" ontstond zo'n 15 jaar geleden dankzij de passie en ervaring op het gebied van onder meer Porcini-paddestoelen, witte truffels, zwarte truffels, Ovoli en Galletti van een boerenfamilie uit Campania. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de import en export van zijn producten, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de producten zelf, waarbij de hoogste kwaliteit en echtheid wordt gegarandeerd.

 2. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italië

  Al vele jaren is Sulpizio Tartufi synoniem met kwaliteit en ervaring in de verwerking van het meest gewaardeerde product ter wereld, de truffel. Geselecteerde grondstoffen en de degelijke traditie van een familiebedrijf waar alle productiefasen met ambachtelijke zorg worden uitgevoerd maken van onze producten een echte delicatesse voor uw papillen die uw gerechten met een verfijnde toets verrijkt.

 3. FRESH MUSHROOM EUROPE

  België

  Fresh Mushroom Europe is de meest innovatieve kracht in de champignonsector. Een sterke speler door een continue focus op markten, wensen van klanten, beheersing van kosten en gemotiveerde telers en medewerkers. Naast het complete assortiment paddestoelen heeft FME de laatste jaren diverse innovaties geintroduceerd zoals de gevulde witte champignons, gevulde portobello's met geitenkaas. Creatieve convenience producten voor diverse eetmomenten.

 4. CHAMPIGNONS LESAGE

  België

  Lesage Champignons is als dynamisch Belgisch bedrijf één van de grotere spelers op de markt van de champignonteelt. Dankzij onze ervaring in de sector, staan we het hele jaar door garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze productie is uitsluitend bestemd voor de versmarkt in binnen- en buitenland. Vandaag ligt die productie 20 keer zo hoog als in onze beginjaren, ondertussen zo’n 40 jaar geleden.

 5. MYCELIA

  België

  Kant en klare pakketten om thuis champignons, oesterzwammen, shiitake en andere zwammen te kweken.

 1. LTD. LIGAZA

  Rusland

 2. H.J.GABATHULER AG

  Zwitserland

 1. ONISS

  Oekraïne

 2. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Duitsland

 3. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. PUNTO AGRI

  Italië

 5. HAYGER MANTAR

  Turkije

 6. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italië

 7. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanje

 8. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Turkije

 1. GRASS LLC

  Rusland

 2. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italië

 3. CARAKOLANDIA

  Portugal

 4. FAUNDEZ S.L.

  Spanje

 5. AGRO TEAM

  Polen

 6. MANTARATOR

  Turkije

 7. WILD MUSHROOM LTD

  Bulgarije

 8. BIONERICA LLC

  Oekraïne

 9. SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI

  Italië

 10. SLM BERRY

  Oekraïne