• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie- anorganisch - grondstoffen en derivaten

Resultaten voor

Chemie- anorganisch - grondstoffen en derivaten - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 2. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 3. RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH. Wij zijn specialisten in betonadditieven en oppervlaktebeschermingsproducten voor de betonverwerkende industrie. Ons productengamma omvat meer dan 200 producten uit de volgende gebieden: Betonadditieven, oppervlaktebeschermingsproducten, betonlosmiddelen, reinigings- en onderhoudsproducten, gritkorrels als kras- en laagbescherming, doseersystemen. Ervaren betoningenieurs (VDB) en adviseurs ondersteunen u bij de keuze van de juiste producten, bij het uitvoeren van geschiktheidsproeven in het laboratorium of in de fabriek, en bij het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke oplossingen. Alle producten en diensten worden gemeten en geëvalueerd volgens de specificaties van het DIN EN ISO 9001-gecertificeerde QM-systeem. Voorts voldoen alle betonhulpstoffen die worden gebruikt voor ongewapend, gewapend en voorgespannen beton, voor stort- en stortklaar beton en voor beton voor geprefabriceerde elementen aan de norm EN 934-2. De productiecontrole in de fabriek wordt gecertificeerd door een onafhankelijk controleorgaan (MPA NRW).

 4. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 5. CHEMISCHE FABRIK KALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Chemische Fabrik Kalk GmbH (CFK), een bedrijf van de K + S Group, is nu een handelsbedrijf.Het bedrijf werd in 1858 opgericht als Chemische Fabrik Vorster & Grüneberg, Keulen en werd in 1892 omgedoopt tot Chemische Fabrik Kalk GmbH. Soms was de CFK de tweede grootste frisdrankproducent in Duitsland en, met maximaal 2.400 werknemers, een van de grootste werkgevers in de regio Keulen aan de rechteroever van de Rijn. De belangrijkste fabrieksschoorstenen vormden decennia lang het silhouet van het district Kalk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Christiani Chemie GmbH, gevestigd in Arnsberg, Hochsauerland, handelt biologische en anorganische chemicaliën van geselecteerde producenten om ze aan hun klanten te verkopen. De bestelling van de klant en de productaanvoer worden zodanig verwerkt dat de chemicaliën de klant rechtstreeks bij de fabrikant bereiken. Het product wordt vervoerd door expediteurs die zijn opgedragen door Christiani Chemie GmbH. Onze algemeen directeur en onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de handel in chemicaliën en kunnen de door de klant gewenste kwaliteit leveren voor de hele service. Dit geldt in het bijzonder voor de transportinspecties van de transporteur met betrekking tot de huidige bestelling, die worden uitgevoerd door elk transport, waarbij een volledige verwerking en testen wordt bereikt door het gebruik van moderne softwaretools.

 2. PACA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Minder is meer! Dit is de slogan waarmee PACA GmbH meer dan 30 jaar geleden in de distributie begon. En dit slechts met één enkel product: Super Lube. Vandaag produceren wij niet alleen smeermiddelen, maar ook speciale reinigingsmiddelen en verzorgingsproducten, bij voorkeur met het etiket van onze klanten. Ofwel ontworpen volgens uw tekening, maar ook nieuwe ontwerpen door ons eigen creatieve team. Onze producten zijn natuurlijk niet gratis, maar met onze slimme concepten creëren we kostenneutraliteit en in de meeste gevallen zelfs ook nog extra winst. Ons eigen assortiment is nog steeds zeer beheersbaar. Dit komt vanwege de strikte normen die we voor opname in ons assortiment toepassen: Kostenbesparende potentiële, snelle afhandeling en hoge marges voor onze klanten. Aan de andere kant, vereist de optimale ontwikkeling van de waarde van onze goederen voor de klant, een competente en betrouwbare service.

 3. INTEGRATED CHEMICALS SPECIALTIES

  Nederland

  Verified by europages badge

  Integrated Chemicals Specialties (ICS) is distributeur van speciale chemicaliën in de Benelux en Duitsland. Met 15 professionals en chemische specialisten vormt ICS: EEN FANTASTISCH KLEIN BEDRIJF. ICS is continu op zoek naar nieuwe klanten, markten en applicaties voor bestaande en nieuwe producten en leveranciers waar ICS waarde toe kan voegen met zijn diensten op het gebied van digitale marketing, verkoop en distributie. Zoekt wereldwijd naar partners voor langdurige toelevering. ICS heeft een kantoor in Hong Kong voor sourcing in Azië.

 4. MATCO

  België

  Verified by europages badge

  Handel & distributie van chemicaliën voor de levensmiddelen-, reinigingsmiddelen-, kleefmiddelen-, verf-, textiel- & kunststofindustrie. Post Consumer PVB voor de giet-, extrudeer- & injectie van PP, PE, PVC voor de kunststof-, textiel- en automobielindustrie.Recycling van non-conforme chemicaliën. Samenstelling en menging van chemicaliën op maat. Compounds voor vloerbedekking en kunstgras voor sport & leisure toepassingen (compounds op basis van EVA). Beheer van afval (gevaarlijk en ongevaarlijk afval). ADR gecertificeerde onderneming werkzaam in de EU, MOE, MO, India en China.

 5. KETTLITZ-CHEMIE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KETTLITZ-CHEMIE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Rennertshofen, Duitsland.

 1. ROBERT TIMM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT TIMM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. PETER W. THIELEMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER W. THIELEMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. ADDITIVE MANUFACTURING & RESEARCH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADDITIVE MANUFACTURING & RESEARCH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 2. PROCHEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROCHEM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslag in een pakhuis. Het is gevestigd in Oberthal, Duitsland.

 3. TRADICON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRADICON GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. LIEBAU CHEMIE HANDELSGES. MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIEBAU CHEMIE HANDELSGES. MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Großhansdorf, Duitsland.

 5. MCW MÜLLER CHEMIKALIEN WERTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MCW MÜLLER CHEMIKALIEN WERTSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 6. NEWOS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEWOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Granulaten voor kunststofindustrie, en Chemicaliën voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 7. CHEM - SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHEM - SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 8. GWT GESELLSCHAFT FÜR WASSERTECHNIK MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GWT GESELLSCHAFT FÜR WASSERTECHNIK MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 1. HEYMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEYMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Lichtenau, Duitsland.

 2. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BÜFA Chemikalien maakt deel uit van de BÜFA Group, een middelgroot, onafhankelijk familiebedrijf in de chemische industrie.Sinds 1883 handelen we in chemicaliën.En we gebruiken deze ervaring om u uitvoerig, bekwaam en individueel te adviseren.Ons dienstenaanbod gaat tegenwoordig veel verder dan het handelen in basischemicaliën.Wij assembleren, slaan op en verdelen chemicaliën in bijna alle klassen van gevaarlijke stoffen - snel, flexibel en betrouwbaar.De teams in onze twee distributiecentra - Altmoorhausen bij Oldenburg en Almelo in Nederland - garanderen een tijdige levering.Natuurlijk ook just-in-time, bijvoorbeeld door niveaumetingen rechtstreeks op uw site.Onze medewerkers zullen u met plezier en toewijding adviseren en houden de voortdurend veranderende milieueisen, wettelijke vereisten en technische mogelijkheden in het oog.

 3. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van hoog zuivere soorten zoutCalcium en magnesium chloride zijn hier van cruciaal belang.Ook voor het oplossen, het kristalliseren, het drogen, het verpulveren verpakken en herverpakken we voor u.De gehele productfolio is leverbaar. Centraal staan calcium- en magnesiumchloride. Zeezout mengsels zijn nieuw in het programma.Daarnaast lossen we op, kristalliseren we, drogen, vermalen en pulveriseren we, en verpakken we eveneens opnieuw op aanvraag van de klant.Alle producten vindt u op onze productlijst.Het GMP-laboratorium bewerkt ook externe analysetaken bewerkt en heeft de beschikking over een ICP OES en een ICP-MS voor analyse van elementen en spoorelementen.

 4. CHEMOGAS

  België

  Chemogas is actief in vullen, mengen en wereldwijd vermarkten en distribueren van chemische gassen. Het bedrijf, opgericht in 1975, is actief in 60 landen op alle continenten. Chemogas levert een breed gamma van gassen, bijvoorbeeld voor de sterilisatie van medisch materiaal, het harden van metaal, of koelgassen voor diverse industrieën, maar ook producten voor de opwaardering van zetmeel in de voeding. Gasverpakking wordt geleverd zowel onder hoge of lage druk, in uiteenlopende verpakkingen, afhankelijk van het soort gas en de wensen van de klant.

 5. WISTEMA GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting van Winfried en Helena Friedel in 1990 is WISTEMA GmbH actief in de chemische distributiebranche.Als een gestaag groeiend familiebedrijf hebben we een sterke wereldwijde aanwezigheid in dynamische markten en hebben we filialen en vertegenwoordigingen in Europa en daarbuiten.Onze activiteiten zijn gericht op hoogwaardige distillaten op het gebied van oplosmiddelen, alcoholen, oliën en vetzuren.Daarnaast vertegenwoordigen wij producenten van topkwaliteit, met wie wij uitsluitend markten bedienen in de Life Science sector (tussenpersonen voor farmaceutische producten, persoonlijke verzorging, huishoudelijke reinigingsproducten), voedsel en technische toepassingen.Ons bijkantoor in Kerpen zorgt voor de bedrijfsunit Polymeren, Was en Schadeverkoop.Als gecertificeerde afvalverwerkingsspecialist creëren we individuele recyclingconcepten en adviseren we onze klanten uitvoerig via ons regelmatig opgeleide gespecialiseerde personeel.WISTEMA heeft 30 mensen in dienst met een jaaromzet van ca. 50 miljoeneuro.

 6. DEQUACHIM

  België

  DEQUACHIM is een familiebedrijf dat in 1983 werd opgericht en is gevestigd in België. De onderneming is ISO 9001-gecertificeerd en specialiseert zich in de productie van aluminiumzouten. Het betreft aluminiumsulfaat- en natriumaluminaatoplossingen die worden gebruikt voor verscheidene industriële toepassingen: papier, pigmenten (TiO2), meststoffen, verhardingsversneller en verharder voor beton, geprecipiteerde silica, afvalwaterbehandeling en productie van drinkwater. Momenteel worden er andere producten ontwikkeld, zoals kaliumaluminaat, aluminiumchloride en kaliumnitraat. Sinds 2000 is DEQUACHIM ook erkend als afvalverwerkingscentrum en verzamelt zij secundaire grondstoffen, zoals loog. Opslag, loonfabricage en verpakking vormen een nieuw onderdeel van ons bedrijf. De onderneming ontwikkelt haar activiteiten vooralsnog met name in Europa.

 7. INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV

  Nederland

  International Solvent Solutions is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van chemische grondstoffen direct van producenten aan industriele verbruikers. Onze kracht ligt in onze open manier van communiceren en in ons streven om deze grondstoffen veilig en op tijd at te leveren bij de afnemers. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en aan al onze partners om zo tot de grootst mogelijke waarde te komen voor onze leveranciers en afnemers, ongeacht de taak die we moeten uitvoeren. Tweede specialisatie van ISS is het vinden van toepassingen voor chemisch afval, bij-producten en reststromen welke vrijkomen bij de productie van chemische grondstoffen. In plaats van vernietigng of verbranding van deze producten hebben wij veelal mogelijkheden deze producten toe te passen in processen waar de materialen worden gebruikt voor de productie van nieuwe producten of worden toegepast in speciale mengsels. Door op deze manier de producten te hergebruiken vermindert de consumptie van nieuwe grondstoffen, is er minder energieverbruik en verminderd de luchtverontreiniging afkomstig van verbrandings- en productie processen. Hergebruik is een belangrijk onderdeel in het streven naar afvalvermindering en in de "Reduce, Reuse, Recycle" afvalhiërarchie.

 8. VINK CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  VINK CHEMICALS GmbH & Co. KG is specialist voor biociden en biocideproducten. Met onze specialisatie van de toepassingsspecifieke productie van individuele biocideformules en op maat toegesneden dienstverlening rondom dit onderwerp verhelpen wij een belangrijke markttekortkoming in de Duitse en internationale biocidemarkt. Wij beschikken over een moderne opslag voor gevaarlijke goederen en eigen installaties voor de productie van biocideproducten volgens de modernste standaards. Productontwikkeling en kwaliteitscontrole vinden in ons eigen laboratorium plaats. De handel met geselecteerde speciale chemicaliën vormen een perfecte afronding van ons aanbod. Vink Chemicals is uw betrouwbare partner voor biociden, cosmetische grondstoffen, industriële chemicaliën en systeemreinigingsmiddelen. Wij leveren niet alleen op maat gemaakt biocideformules, maar bieden bovendien een select assortiment belangrijke handelschemicaliën en grondstoffen voor uw benodigdheden.

 9. GB-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Wij verkopen sinds 1974 organische en anorganische industriële en speciale chemicaliën voor diverse industrieën. In de reinigings- en ontsmettingsmiddelenindustrie leveren wij bijvoorbeeld: Amine, oxo-alcoholen, broomverbindingen, zetmeelderivaten, fosfaten en NTA, die wij veelal van bekende Europese fabrikanten afnemen. Opdat onze producten snel en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in het gebied waar we distribueren, met name de D/A/CH regio, bevoorraden wij deze in verschillende opslagplaatsen. Als een distributiebedrijf voor chemische producten is de kwaliteit van onze producten en hun levering voor ons van centraal belang. Onze certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2008 maakt van ons een verantwoordelijke partner. Flexibel, sterk en samenwerkend: wij zijn kleine en middelgrote bedrijven uit overtuiging en onderhouden een vertrouwelijke zakelijke relatie met onze klanten en leveranciers. „In ons klopt het hart van onze klanten, maar ook die van de leveranciers“ – Horst Ludwig, directeur.

 10. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie- anorganisch - grondstoffen en derivaten - Import export

Aantal resultaten

7.175 Bedrijven