• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie- organisch - grondstoffen en derivaten

Resultaten voor

Chemie- organisch - grondstoffen en derivaten - Import export

 1. PHARMA HERBS

  Kroatië

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs is een toegewijd bedrijf dat is gevestigd in een traditioneel hennepteeltgebied in Europa. We begonnen de hennepbusiness in 2019. In het jaar 2020 begonnen we uit te breiden en onze weg te vinden op de Duitse markt. In het jaar 2021 zijn we begonnen met het maken van onze eigen producten. Onze belangrijkste focus is om mensen te helpen door hen te voorzien van de beste producten die voordelen voor hun gezondheid zullen brengen. B2B: Ons bedrijf levert hennepbiomassa van de hoogste kwaliteit en met volledige traceerbaarheid. Wij bieden ook hennep bloemen (knoppen) in bulk hoeveelheid. Wij hebben een breed CBD-assortiment in onze biomassa dat onze klanten een efficiënte extractie biedt. Wij kunnen elke hoeveelheid leveren die nodig is! Met onze grote partner in Duitsland, bieden wij ook diensten aan zoals: Synthese, extractie, drogen, malen, pastilleren. B2C: Wij bieden alle soorten CBD-producten aan: Druppels, Huidverzorging, Mondverzorging, Actieve crèmes. Wij werken dagelijks om onze productportefeuille te verbeteren en onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 2. ABCR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  abcr. Goede chemie. Onze service maakt het verschil. ABCR is uw totaalaanbieder voor verkoop, productie en onderzoek en ontwikkeling van organische, anorganische en metaalorganische speciale chemicaliën – meer dan 260.000 producten in de online-catalogus & webshop. Eenvoudig selecteren en bestellen. Synthese gewenst? Geen probleem. Ons R & D-team maakt voor u samen - bekwaam en uniek - Abcr-laboratoria - speciale chemicaliën uit onze eigen productie. Met ABCR LABS vertrouwt u op de kwaliteit van zelf geproduceerde speciale chemicaliën die wij in Europa produceren voor de internationale markt. Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter biedt een internationaal team van ervaren scheikundigen u knowhow in onderzoek en ontwikkeling van synthese, productie-ontwikkeling en opschaling tot productie in grote hoeveelheden.Voor de productie van kilo tot ton vindt u laboratoria en fabrieken die reactoren van verschillende groottes beschikbaar hebben.

 3. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

  Alle producten voor "chemie- organisch - grondstoffen en derivaten"

 4. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

 5. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MATCO

  België

  Verified by europages badge

  Handel & distributie van chemicaliën voor de levensmiddelen-, reinigingsmiddelen-, kleefmiddelen-, verf-, textiel- & kunststofindustrie. Post Consumer PVB voor de giet-, extrudeer- & injectie van PP, PE, PVC voor de kunststof-, textiel- en automobielindustrie.Recycling van non-conforme chemicaliën. Samenstelling en menging van chemicaliën op maat. Compounds voor vloerbedekking en kunstgras voor sport & leisure toepassingen (compounds op basis van EVA). Beheer van afval (gevaarlijk en ongevaarlijk afval). ADR gecertificeerde onderneming werkzaam in de EU, MOE, MO, India en China.

 2. FÜLLCO VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FÜLLCO VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Rotenburg (wümme), Duitsland.

 3. CLEANGAS RHEIN-RUHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEANGAS RHEIN-RUHR GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 4. FAUTH GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAUTH GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. RATIOCHEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RATIOCHEM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Kronach, Duitsland.

 1. COMERCIAL GODÓ

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMERCIAL GODÓ, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Corrosiebestrijding, chemisch, alcoholen, ZUREN, distributie van chemicaliën, mengsels van chemische producten voor de rekening van derden, verkoop van chemische producten, en chemisch product. Het is gevestigd in Igualada-Barcelona, Spanje.

 2. DALAN KIMYA ENDUSTRI A.S.

  Turkije

  Dalan is één van de grootste producenten en exporteurs van zeep en producten voor persoonlijke verzorging in Turkije, met meer dan 300 varianten, 70% wordt geëxporteerd naar 5 werelddelen onder de volgende merken: Dalan, Diana, Nancy, Cindy, Alara en Roxy. Naast zijn productie 100% olijfoliezeep volgens de traditionele methodes produceert Dalan stukken zeep, vloeibare zeep, douchegel, body lotion, haarlak, shampoo, hand- en lichaamscrème, scheerzeep en industriële producten zoals glycerine, zeepvlokken, enz…

 1. EVONIK INDUSTRIES AG

  Duitsland

  Sinds eind 1991 produceert Evonik acrylzuren in Marl. In de loop van de tijd is de acrylzuurinstallatie één van de grootste in de wereld geworden. Als reactieve monomeer dient acrylzuur voor de fabricage van talrijke verbindingen & polymeren en is het basismateriaal voor polyacrylzuur, kunststoffen en synthetische lak. Acrylzuur (GAA) is de grondstof voor de productie van Superabsorbers (SAP). Volgens moleculair gewicht van bijv. vernettingsgraad vindt het acrylzuur ook een toepassing in vlokkingshulpmiddelen, complexe afbeeldingen en verdikkingsmiddelen. Daarnaast kan monomeer zoals styrol, butadien en vinylacetaat copolymeriseren. Het acrylzuur-aanbodgamma van Evonik omvat leveringen van acrylzuur in verschillende verpakkingen ((in vaten en IBC's) alsook in tankwagens & tankauto's. De acrylzuurinstallatie in Marl en de daarbij behorende managementsystemen zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005 end BS: OHSAS 18001: 2007 alsook EMAS gecertificeerd.

 2. WISTEMA GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting van Winfried en Helena Friedel in 1990 is WISTEMA GmbH actief in de chemische distributiebranche.Als een gestaag groeiend familiebedrijf hebben we een sterke wereldwijde aanwezigheid in dynamische markten en hebben we filialen en vertegenwoordigingen in Europa en daarbuiten.Onze activiteiten zijn gericht op hoogwaardige distillaten op het gebied van oplosmiddelen, alcoholen, oliën en vetzuren.Daarnaast vertegenwoordigen wij producenten van topkwaliteit, met wie wij uitsluitend markten bedienen in de Life Science sector (tussenpersonen voor farmaceutische producten, persoonlijke verzorging, huishoudelijke reinigingsproducten), voedsel en technische toepassingen.Ons bijkantoor in Kerpen zorgt voor de bedrijfsunit Polymeren, Was en Schadeverkoop.Als gecertificeerde afvalverwerkingsspecialist creëren we individuele recyclingconcepten en adviseren we onze klanten uitvoerig via ons regelmatig opgeleide gespecialiseerde personeel.WISTEMA heeft 30 mensen in dienst met een jaaromzet van ca. 50 miljoeneuro.

 3. GB-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Wij verkopen sinds 1974 organische en anorganische industriële en speciale chemicaliën voor diverse industrieën. In de reinigings- en ontsmettingsmiddelenindustrie leveren wij bijvoorbeeld: Amine, oxo-alcoholen, broomverbindingen, zetmeelderivaten, fosfaten en NTA, die wij veelal van bekende Europese fabrikanten afnemen. Opdat onze producten snel en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in het gebied waar we distribueren, met name de D/A/CH regio, bevoorraden wij deze in verschillende opslagplaatsen. Als een distributiebedrijf voor chemische producten is de kwaliteit van onze producten en hun levering voor ons van centraal belang. Onze certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2008 maakt van ons een verantwoordelijke partner. Flexibel, sterk en samenwerkend: wij zijn kleine en middelgrote bedrijven uit overtuiging en onderhouden een vertrouwelijke zakelijke relatie met onze klanten en leveranciers. „In ons klopt het hart van onze klanten, maar ook die van de leveranciers“ – Horst Ludwig, directeur.

 4. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 5. KAREL STERCKX

  België

  Het composteringsbedrijf Sterckx werd gesticht door Jan Sterckx in 1967. Jan Sterckx en zijn echtgenote Ghislaine Cleppe speelden toen in op de noden van de markt. Eind de jaren 60 schakelden de Westvlaamse vlassers immers massaal over op de kweek van champignons. Karel Sterckx studeerde af in 1972 aan de UG als landbouwkundig ingenieur en trad in de voetsporen van zijn vader in 1974. Sinds 1990 staat hij samen zijn vrouw Annemie Vandekerckhove aan het hoofd van het bedrijf nv Karel Sterckx. In oktober 1999 kwam ook zijn zoon Bart Sterckx in de zaak. Hij studeerde bio-ingenieur aan de Gentse universiteit en deed nadien nog een master over de sturing van composteringsprocessen.

 6. EQUILEX BV

  Nederland

  EQUILEX neemt een belangrijke plaats in als onafhankelijke distributeur van chemicaliën en aardoliederivaten. EQUILEX richt zich tot tussenhandelaren in chemicaliën en raffinaderijproducten, alsook tot de markt van gespecialiseerde chemische producten en landbouwchemie. Equilex heeft een vrij uitgestrekt aanbod ontwikkeld bestaande uit activiteiten en diensten voor de industrie: De verkoop en distributie van chemicaliën in een geografisch gebied voor Europese en internationale leveranciers. Research en bevoorrading van producten voor Europese ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe bronnen buiten hun natuurlijk bevoorradingsgebied. De zuivering van bepaalde ruwe bronnen tegen maakloon. De opzet van een Europese logistieke strategie voor ondernemingen die een nieuw product willen introduceren. De organisatie van opslag en transportdiensten en van herverpakking van producten tegen maakloon. Marktonderzoeken omtrent de producten en de doelmarkten.

 7. IMCD BENELUX

  België

  IMCD Benelux heeft jarenlange ervaring in marketing, verkoop en distributie van speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Met een netwerk van kantoren en magazijnen in Rotterdam, Amersfoort, Wormerveer ( Nederland ) en Mechelen (België), heeft IMCD Benelux de omzet meer dan verdubbeld gedurende de voorbije 10 jaar. Met twee juridische entiteiten die samen IMCD Benelux vormen, levert IMCD naast grondstoffen ook technische ondersteuning. In Mechelen, België, heeft IMCD Benelux bovendien een kleine productie eenheid voor voedingsadditieven en Technische Centra voor zowel de verfindustrie als Food& Nutrition. Onze Technical Centres verstrekken professioneel advies en bieden toonaangevende oplossingen voor de hedendaagse markt. Contacteer uw dichtstbijzijnde IMCD Benelux kantoor en ontdek hoe onze expertise ook voor uw bedrijf een voordeel kan zijn.

 8. TIGRO INDUSTRIES

  België

  De dienstverlening van Tigro Industries bereikt diverse sectoren waaronder chemie, farma, cosmetica, automobiel, voeding, en landbouw, en dit op internationale schaal. Als 'one stop service provider' kan Tigro tal van diensten met toegevoegde waarde leveren, zoals: mengen, formuleren, malen, microniseren en drogen van diverse producten; herverpakken van diverse goederen (vloeistoffen en vaste goederen); opslag van goederen (koelopslag, diepvriesopslag en temperatuur gecontroleerde opslag), tank stockage, distributie en transport van ongevaarlijke en gevaarlijke stoffen (ADR), aankoop van equipment en goederen op maat van uw productieproces, en, ten slotte, consultancy in o.a. milieu, veiligheid, kwaliteit en logistieke processen.

 1. ZAK S.A.

  Polen

  Al meer dan 60 zijn wij, ZAK S.A., één van de grootste chemische bedrijven in Polen. Wij produceren eersteklas stikstofkunstmest voor de landbouw. Wij leveren de kunststof- en chemische procesindustrieën weekmakers, oxoalcoholen en andere chemicaliën van uitstekende kwaliteit.

 2. SO.G.I.S. INDUSTRIA CHIMICA SPA

  Italië

  SO.G.I.S werd opgericht in 1962 door drie Italiaanse families. Dit bedrijf, dat in het begin op engineering gericht was, is geleidelijk uitgegroeid tot een productiesite van stearaten en glycerine en vervolgens derivaten van vetzuren en glycerine. In 1990, ondertekent SO.G.I.S. een overeenkomst met Baerlocher GmbH, de internationale marktleider van additieven voor PVC. Werkzaam op alle markten wereldwijd.

 3. BELKHIM OJSC

  Wit Rusland

  Belkhim OJSC - de grootste leverancier van chemische en voedingsproducten op de markt van Wit-Rusland. Gedurende haar 69-jarige vlekkeloze activiteit heeft Belkhim OJSC nauwe relaties opgebouwd met zowel Wit-Russische producenten als met de giganten van de chemische industrie in Rusland en talrijke andere bedrijven in GOS-landen. Belkhim OJSC biedt de voordeligste voorwaarden als toeleverancier voor de productie, vakbekwame adviezen en lage prijzen.

 4. PROQUIDEZA S.L.

  Spanje

  Proquideza ontwerpt, vervaardigt en commercialiseert chemische specialiteiten bestemd voor de agrovoedings-, voedingsmiddelen- en industriële sector, door specifieke oplossingen op het gebied van hygiëne te leveren. Proquideza biedt een breed assortiment van chemische producten alsmede diensten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie en is in staat om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de huidige markt.

 5. CONTICHIM INTERNATIONAL

  België

  Onze groep beheerst de logistieke aspecten van zowel het weg- en spoortransport als het rivier- en zeetransport. Contichim past een kwaliteitssysteem toe dat een naadloze traceerbaarheid van de producten mogelijk moet maken. Onze activiteiten gaan voornamelijk uit van de Scandinavische landen en bestrijken West-Europa en de Oost-Amerikaanse kust, en in het zuidelijk halfrond, Afrika. Al onze handelspartners zijn bij ons systeem voor kwaliteitscontrole betrokken.

 6. INTERFLON

  België

  Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. Hierdoor heeft Interflon een grootschalige en diepgaande specialisatie op het gebied van smering en is in staat onderhoudskosten te verlagen, energiebesparingen te realiseren en oplossing te bieden voor vrijwel alle smeertechnische vraagstukken in vrijwel elke sector van de industrie.

 7. BAYER

  België

  Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten op het gebied van gezondheid,  landbouw en hoogwaardige materialen. Bayer is in België aanwezig met de deelconcerns Bayer HealthCare, Bayer CropScience en Bayer MaterialScience. De voornaamste markten voor Bayer-producten in België zijn: gezondheidszorg, landbouw, bouwsector en automobielindustrie.

 8. PVS CHEMICALS BELGIUM

  België

  PVS Chemicals biedt dynamische, realistische oplossingen voor de industrie zo divers en veeleisend als elektronica, fabricage, staal, landbouw, de farmaceutische, metaal, afwerking, waterbehandeling en verwerking van levensmiddelen. PVS Chemicals is een wereldwijde fabrikant, distributeur en verkoper van chemische producten en transportdiensten.

 9. BARENTZ

  België

  Barents is een distributeur gevestigd in Europa, bieden wij ingrediënten en grondstoffen. Onze producten van wereldklasse en oplossingen worden uitgebuit in de voedings-, farmaceutische, chemische, cosmetische en diervoeding markten.

 10. CHAMPION CHEMICALS

  België

  Laat het vermogen, de kracht en de levensduur van uw motor volledig tot zijn recht komen met ons moderne assortiment technologisch hoogwaardige smeermiddelen. Olie types: transmissie, moto, boot, industriën, en andere vetten en oliën.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie- organisch - grondstoffen en derivaten - Import export

Aantal resultaten

6.482 Bedrijven