• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemische bindmiddelen

Resultaten voor

Chemische bindmiddelen - Import export

 1. KURARAY EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kuraray is een wereldwijd actieve onderneming in chemische specialiteiten met hoofdkantoor in Tokio, Japan. Het bedrijf is één van de grootste leveranciers van polymeren en synthetische microvezels en is een internationale leider in de ontwikkeling en toepassing van innovatieve hoogwaardige materialen. De dochteronderneming Kuraray Europe GmbH is de toonaangevende Europese fabrikant van polyvinylalcohol (/KURARAY POVAL™/ ELVANOL™ / MOWIFLEX™ / EXCEVAL™) en polyvinylbutyral (Mowital®). Onder de merknaam van Trosifol® worden Kuraray films geproduceerd, die worden gebruikt in voertuigen, gebouwen en zonne-installaties voor gelaagd veiligheidsglas. Ook zijn chemische specialiteiten, houtskoolfilters, thermoplastische elastomeren, synthetische vezels, kunstleer en tandheelkundige producten beschikbaar in het productassortiment.

 2. MANFRED HÄUSSLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANFRED HÄUSSLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 3. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, Chemische bindmiddelen, Afwatering - installaties en materialen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Thaining, Duitsland.

 4. MOBIUSORB BY MOBIUS-TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOBIUSORB BY MOBIUS-TECHNOLOGIES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Mettlach, Duitsland.

 5. MAVOM

  België

  Mavom is sinds 1938 specialist in productie, marketing en verkoop van hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen. Met vestigingen in Nederland en België en zo'n 70 medewerkers levert Mavom aan een groeiend aantal klanten. Mavom vervaardigt in eigen productie: oppervlaktebehandelings- producten, reinigers en galvanische processen.Verder worden o.a. smeermiddelen, lijmen, onderhoudsproducten en vele andere chemische specialiteiten geïmporteerd. De markten waarop Mavom zich richt zijn de metaal-electro, chemie en elektronica. Een groot deel van Mavom's producten vindt via de technische handel de weg naar de industriële eindafnemer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GOVI

  België

  Govi is uitgegroeid tot een toegewijde producent van gemanipuleerde proces-chemicaliën, geleverd aan een verscheidenheid van industrieën. GOVI levert ongeveer 400 soorten emulsies, dispersies, coatings, verbindingen, losmiddelen, smeermiddelen en kleurstoffen aan klanten in het hout, textiel, touw en netten, print, papier en isolatie industrieën.

 2. NEISIUS BAUTENSCHUTZPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf NEISIUS BAUTENSCHUTZPRODUKTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Kühlungsborn, Duitsland.

 3. MACROOCEAN MATERIALS EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MACROOCEAN MATERIALS EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyesterharsen, en industriële lijmen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. FINEGRI

  Litouwen

  Het bedrijf FINEGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Klaipeda, Litouwen.

 5. I.R.C.A. SERVICE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf I.R.C.A. SERVICE S.P.A., en actief in de sector Scheikunde - onderwijsmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische bindmiddelen, kunststof- en harsmaterialen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Fornovo San Giovanni, Italië.

 1. INNOVA POLIMER

  Turkije

  Het bedrijf INNOVA POLIMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Tuzla/istanbul, Turkije.

 2. LLC MATERIAL WIZARD

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC MATERIAL WIZARD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamide. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 1. PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE

  Duitsland

  Het bedrijf PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren olieabsorptiemiddelen. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 2. ACTICHEM

  België

  Het bedrijf ACTICHEM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische bindmiddelen, Chemische bindmiddelen, bindmiddelen, harsen voor de bouw, en harsbekledingen. Het is gevestigd in Mont-Saint-Guibert, België.

 3. BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Chemische bindmiddelen, Betonwaren en conglomeraten, Palen, beton, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Chemische bindmiddelen, Betonwaren en conglomeraten, en Palen, beton. Het is gevestigd in Neustadt-Glewe, Duitsland.

 4. POLIN KIMYA SAN VE TIC LTD ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf POLIN KIMYA SAN VE TIC LTD ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DIC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIC EUROPE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bekleding - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemische bindmiddelen, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, kunststof- en harsmaterialen, inkten voor drukkerijen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. V-TERRA KFT

  Hongarije

  Het bedrijf V-TERRA KFT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tests - niet destructieve. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische bindmiddelen, Koper en -legeringen, Legeringen - aluminium, Beproevingen - producten en materialen, Chemische bindmiddelen, Koper en -legeringen, Legeringen - aluminium, en Beproevingen - producten en materialen. Het is gevestigd in Tata, Hongarije.

 7. DIETRICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DIETRICH GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Marmer en natuursteen, Chemische bindmiddelen, Daklichten en dakramen, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Marmer en natuursteen, Chemische bindmiddelen, en Daklichten en dakramen. Het is gevestigd in Schwanewede, Duitsland.

 8. CAME SRL

  Italië

  Het bedrijf CAME SRL, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, Alcohol, fenolen en derivaten, Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, en Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Origgio (Va), Italië.

 1. JINAN YUANSHENG CHEMICAL CO LTD

  China

  Het bedrijf JINAN YUANSHENG CHEMICAL CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren toeslagstoffen voor beton. Het is gevestigd in Jinan, China.

 2. VANORA

  Zwitserland

  Het bedrijf VANORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleurstoffen en verven, en Schoenindustrie. Het is gevestigd in Sempach Station, Zwitserland.

 3. MUFUNWART PROJECTS PTY LTD

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf MUFUNWART PROJECTS PTY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, Chemische bindmiddelen, chemische producten voor de chemische en petrochemische industrie, Harsen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Port Elizabeth, Zuid-Afrika.

 4. CORAL PRO MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORAL PRO MANUFACTURING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische bindmiddelen, chemische producten voor de chemische en petrochemische industrie, biochemisch analyselaboratorium, Chemie, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Saint Helens, Verenigd Koninkrijk.

 5. BRENTIS

  Turkije

  Het bedrijf BRENTIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bericht over nieuwe producten, en Polymeren. Het is gevestigd in Kapakli, Turkije.

 6. CHIMICA POMPONESCO SPA

  Italië

  Het bedrijf CHIMICA POMPONESCO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Pomponesco, Italië.

 7. LA BANCA DELLA CALCE

  Italië

  Het bedrijf LA BANCA DELLA CALCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalk, en gebluste kalk. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 8. D.DAYARAM & SONS

  India

  Het bedrijf D.DAYARAM & SONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren recyleerbaar materiaal, en geregenereerde chemische producten. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 9. DALIAN JIN XIANG CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN JIN XIANG CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische bindmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische chemische producten, en industriële chemische producten. Het is gevestigd in Liaoning, China.

 10. WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Het bedrijf WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische bindmiddelen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis