• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cilinders- hydraulisch

Resultaten voor

Cilinders- hydraulisch - Import export

 1. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 2. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ORTAKLAR HYDRAULIC werd opgericht in 1975 en is een toonaangevende fabrikant van hydraulische cilinders en apparatuur voor betonpompen in Turkije. Ons productassortiment evolueert mee met de technologie en de vraag van klanten en omvat nu cilinders voor het leveren van beton, hydraulische cilinders en apparatuur voor het pompen van beton. Sinds het begin van de jaren 2000 hebben we ons met succes uitgebreid naar zowel de binnenlandse als de internationale markten en zijn we erkend als het voorkeursmerk voor pompfabrikanten in de VS, India, Rusland en Australië. Onze diverse activiteitengebieden zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken: •Mobiele bouwmachines, •onderdelen voor betonpompen, •landbouwmachines, •auto-industrie, •industriële voertuigen, •scheepsindustrie en voedingsindustrie.Onze productiemogelijkheden omvatten standaard en klantspecifieke hydraulische cilinders, met binnendiameters van ⌀ 40 tot 400 mm en slagen tot 4000 mm. Ondersteund door flexibele productiemethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van CNC-machines, diepboren, honen, rondslijpen, schiften en rollenpolijsten, automatische lasmachines en een uitgebreid verchroomsysteem, bieden we een breed scala aan onderdelen en toepassingen. Onze geavanceerde faciliteit is gevestigd in KOCAELI en wordt bemand door vakkundig personeel en moderne machines, waarbij efficiëntie en topkwaliteit voorop staan. Het is onze visie om de leiding te nemen in de productie van hydraulische cilinders in Turkije, gedreven door klanttevredenheid, productuitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 4. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf handelt in de levering van in-house productie voor verschillende takken van de faculteit werktuigbouwkunde. Wij voeren de gehele werkcyclus uit, vanaf de voorbereiding van de productie en fabricage van monsters voor de benodigde producten, tot een volwaardige start van de serieproductie en regelmatige aanvoer met optimale logistieke oplossingen, waardoor het mogelijk is om ervoor te zorgen dat producten op de juiste plaats op het juiste moment aankomen, en die overeenkomen met de vereiste voorwaarden, met inbegrip van volledige douane-inklaring.

 5. BSD SPANNTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BSD SPANNTECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Markersdorf, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Illmensee, Duitsland.

 2. EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 3. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructies, hydraulisch, Verbindingen, hydraulisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, Cilinders, hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Constructies, hydraulisch, Verbindingen, hydraulisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Lübbecke, Duitsland.

 4. GRICES HYDRAULIC CYLINDERS SRL

  Italië

  Al meer dan 35 jaar ontwerpt en produceert Grices Hydraulic Cylinders hydraulische cilinders en oleodynamische standaard cilinders (ISO, DIN), gelaste, compacte en speciale cilinders, op verzoek van het technische bureau of de klant. Symbool van Made in Italy, biedt Grices: online configurators; een internationale distributie; een directe technische ondersteuning; een hydraulische test van het hele gamma; verwisselbaarheid met de belangrijkste producenten, waaronder Rexroth, Parker en Atos; een reparatieservice; een kit van onderdelen en pakkingen.

 5. HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Hisan Hidrolik is een in Instanbul gevestigd bedrijf dat sinds 1991 gespecialiseerd is in de productie van hydraulische cilinders. Wij produceren hydraulische cilinders voor papierpersen, schrootpersen, vuilniswagens, voertuigen met zijlading of hefinstallaties met dubbele arm. Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we hydraulische cilinders van diverse afmetingen maken. Wij ontwerpen ze namelijk op basis van uw vereisten voor hydraulische cilinders op maat. Daarnaast produceren wij interne onderdelen voor cilinders. Wij streven ons doel na, te weten een internationale aanwezigheid en wij exporteren nu dan ook naar meer dan 50 landen. Door de jaren heen, hebben wij onze productiecapaciteit uitgebreid om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Wij zijn er trots op dat we beschikken over de ISO , ISO 9001 en ISO 18001 normcertificaties en werken dag in dag uit om deze hoge kwaliteitsnormen na te leven en onze klanten de beste producten en diensten te bieden. We produceren gemiddeld 20.000 cilinders.

 1. HYDROSERVICE ZYLINDERBAU GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 staat HydroService voor de bevoegdheid op het gebied van ontwerp, productie en verkoop van hydraulische cilinders en componenten voor hydraulische systemen. Daarnaast staan speciale productie volgens verzoek en vereiste van de klant op de voorgrond. Wij produceren hydraulische componenten volgens uw wensen om samen met u een technische oplossing te vinden. Onze producten worden wereldwijd gebruikt voor talrijke toepassingen, ongeacht of het gaat om standaard cilinders of complexe speciale oplossingen. Met ongeveer 80 medewerkers, bieden wij innovatieve oplossingen voor de meest veeleisende taken en een 24-uurs service, van advies tot afgewerkte producten. HydroService - uw specialist voor grote en speciale cilinders.

 2. HYDROLAS DI LA SANA LUCA & C. SAS

  Italië

  Onze verkoop in de productie van hydraulische vijzels voor industriële toepassingen geeft ons de mogelijkheid een product te maken dat in staat is aan alle kwaliteits-, prijs- en leveringsvereisten te voldoen. De kwaliteit wordt verzekerd door een productie die volledig geïnternaliseerd is, met geavanceerde precisiemachines, voor alle soorten niet-commerciële onderdelen. De gemaakte productie op digitaal bediende machines berust eveneens op de bewerkingen die gemaakt worden met traditionele machines.

 1. RUHFUS SYSTEMHYDRAULIK GMBH I.L.

  Duitsland

  Wij, Ruhfus Systemhydraulik GmbH, zijn een traditioneel bedrijf, de oprichting heeft al in 1907 plaatsgevonden. Het doel van het bedrijf is de bouw en productie volgens de wens van de klant van hydraulische cilinders en betreffende halfproducten. We leveren eveneens hydraulische systemen, inclusief alle verruwingen en besturingen. Onze specialisatie: diepboren, schillen & bruineren, honen, draaien, frezen, automatisch lassen en lassen met robot, montage van hydraulische cilinders. EN ISO 9001 gecertificeerd.

 2. BEGA SPECIAL TOOLS

  Nederland

  Bega Special Tools is opgericht in 1978. Bega is fabrikant en distributeur van BETEX ® speciaal gereedschap voor een veilige, kosteneffectieve montage en demontage van lagers en aandrijfcomponenten. De tools worden gebruikt in ​​productie- en onderhouds-afdelingen in MRO-en OEM-bedrijven. Bega exporteert naar meer dan 60 landen en levert aan alle soorten industrieën. Met speciale oplossingen bijvoorbeeld in de Wind-, Rail-, Mijnbouw- en Staal-industrie. Ook is Bega distributeur van perma automatische smeersystemen. Wij zijn Perma-tec's grootste voorraadhoudende Distributeur in Europa ! perma-tec werkt al ruim 20 jaar samen met Bega in de Benelux. Medewerkers van Bega worden regelmatig in Duitsland en Nederland geschoold om de laatste ontwikkelingen op zowel smeer-gebied als -toepassingen te volgen. Producten: Montage, inductieverhitters Demontage Bewaking & Uitlijnen Hydrauliek: pompen, cilinders, vijzels 700 bar Automatisch Smeren

 3. TESNILA BOGADI D.O.O.

  Slovenië

  We zijn een familiebedrijf dat sinds 1998 successvol werkzaam is in eigen land en daarbuiten. Dankzij ons betrouwbare werk hebben we een uitstekende reputatie en betrouwbare handelspartners gekregen.We zijn gespecialiseerd in de fabricage, productie en het onderhoud van verzegelwerkzaamheden van hydraulische en pneumatische cilinders, hydraulische assemblages en de productie van talrijke polyurethaan en rubber producten.In onze CNC-centrum bieden we de productie van precieze met CNC bewerkte onderdelen.

 4. VEF METAALBEWERKING

  België

  VEF Metaalbewerking staat voor draaien, frezen, boren, honen, enz. Kortom verspanen zowel CNC als conventioneel is onze passie, evenals constructie, machinebouw, plaatbewerking en laswerk. Grote expertise in hydraulische cilinders [produceren, herstellen, repareren, zowel kleine als grote series]. VEF Metaalbewerking kan op vraag van de klant ook het ontwerp verzorgen. Daarbij worden alle te produceren stukken, onderdelen en cilinders uitgetekend op AUTOCAD 2D en 3D SolidWorks. Plannen worden eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Alle bestanden en ontwerpen worden vanzelfsprekend opgeslagen voor later gebruik.

 5. HYDRAULIEK MORREELS

  België

  Verkoop van hydraulische componenten. Ontwikkeling, constructie, on field start-up, na-verkoop en herstelling van hydraulische systemen. Rétrofitting van bestaande installaties voor het opdrijven van de prestaties, de veiligheid en het naleven van de nieuwste normen voor milieu en gezondheid. Ontwikkeling, constructie, on field montage, na-verkoop en herstelling van hydraulische cylinders. Ontwikkeling en constructie van alle mechanische delen nodig voor de constructie van hydraulische systemen en cylinders. Hardverchromen van cylinderstangen. On-field maintenance van hydraulische systemen.

 6. VAMECO

  België

  VAMECO staat in voor het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hydraulische uitrustingen. Eveneens het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerken aan hydraulische installaties. Naast studiebureau, voornamelijk voor het moederbedrijf VANDEZANDE, heeft de firma VAMECO zich in de loop der jaren ontpopt als een belangrijke ontwerper, bouwer, fabrikant en leverancier van hydraulische uitrustingen zoals hydraulische groepen en cilinders. De onderhoudsdienst staat dag en nacht, 7 dagen op 7 klaar voor dringende interventies. VAMECO is ook gespecialiseerd in piston pompen, vleugel pompen, drukventielen, debietregelventielen, tussenbouwventielen, proportionele ventielen, servoventielen, energie besparende hydraulische groepen en sturingen.

 7. DJEBEL-96 OOD

  Bulgarije

  DJEBEL staat voor innovatieve hydraulische oplossingen en betrouwbare klantenservice. Onze onderneming heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld en kan nu bogen op het vertrouwen van een vaste klantenkring. In de afgelopen jaren hebben wij voortdurend geïnvesteerd in machines en nieuwe technologieën alsmede in de vakbekwaamheid van ons personeel. Dit betekent dat wij altijd kunnen voldoen aan de groeiende vraag en de vereisten van onze klanten en daarnaast in staat zijn onze sterke marktpositie te behouden.

 8. ATELIER DU NORD

  België

  Onze specialiteit is het deskundig ontwikkelen en maken van nieuwe hydraulische cilinders. Alsook het herstellen en vernieuwen van alle hydraulische cilinders, pompen, motoren en ventielen. Wij hardverchromen tevens deskundig alle zuigerstangen, assen, walsen en bussen in eigen huis. Binnen uiterst korte levertijden leveren wij hardchromage van uitzonderlijke kwaliteit. Hardverchromen staat voor een hoge corrosiebescherming, en een zeer hoge slijtageweerstand, voor zowel nieuwe producten, als voor revisie van gebruikte bestaande onderdelen.

 1. ENERPAC

  Nederland

  Enerpac is een grote naam in de ontwikkeling en vervaardiging van hydraulisch gereedschap. Enerpac heeft een zeer compleet assortiment van producten die gebruikmaken van hogedruk hydrauliek: - enkelwerkende hydraulische cilinders - dubbelwerkende hydraulische cilinders - borgmoer cilinders - hydraulische pompen - flenzenspreiders - gereedschappen voor boutverbindingen - momentsleutels ...

 2. VERGUCHT HYDRAULICS

  België

  Vergucht Hydraulics is uw ervaringsdeskundige in hydraulica! Vergucht Hydraulics te Erpe-Mere is gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van o.a. hydraulische cilinders, ventielen, pompen, motoren, filters, manometers, peilglazen, slangen, koppelingen, adapters, leidingbeugels, en centrales. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunt u bij ons rekenen op een correcte service met oog voor detail. Op onze website kunt u onze volledige catalogus en promoties bekijken.

 3. HYDROSERV

  België

  U vindt ons in allerlei sectoren: metaalindustrie, petrochemie, voedingsindustrie, bouw, milieu, scheepvaart, textielbedrijven, landbouw, houtnijverheid, … Onze diensten: Spoedherstellingen van ventielen, pompen , cilinders... Onderhoud en revisie Inbedrijfstelling van nieuwe installaties Storinganalyses van installaties Hydraulische slangen, leidingmontages en verpijpingen Plaatsen, onderhouden en herstelle van hydraulische systemen en luifels op marktwagens

 4. D'HAENE

  België

  D'Haene is sinds jaar en dag actief in het reviseren van motoren, en is specialist in het hardverchromen en precisieslijpen van nieuwe en te reviseren machineonderdelen en het herstellen van hydraulische cilinders De bedrijfsactiviteiten van D'Haene steunen dan ook op drie pijlers: Hardverchromen Precisieslijpen Revisie van motoren Herstellen van hydraulische cilinders

 5. BMF HYDRAULICS

  Nederland

 6. SIGNORI & VILLA

  Italië

  Fabricage van fittings en lijmtangen voor de wijnindustrie. Stempeling, schilling, draaien en snijden van alle metalen. Hydraulische en oleodynamische cilinders. Timmerwerk.

 7. AIRCONTROL INDUSTRIAL S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AIRCONTROL INDUSTRIAL S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in San Sebastian, Spanje.

 8. CONFORTI OLEODINAMICA

  Italië

  Het bedrijf CONFORTI OLEODINAMICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische cilinders, compacte cilinders, draaiende cilinders, en magnetische cilinders. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 9. BYG GROUP DIS. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf BYG GROUP DIS. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cilinders, hydraulisch, Cilinders, hydraulisch, buigen van buizen, en lasersnijden. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. HPS HYDRAULIK PRODUKTIONS SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HPS HYDRAULIK PRODUKTIONS SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Steinbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis