• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cirkelzaagbladen

Resultaten voor

Cirkelzaagbladen - Import export

 1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ALLES ROND DRAAIBANKEN Al meer dan 40 jaar zijn wij een van de toonaangevende handelshuizen voor precisiegereedschappen voor de industrie van gedraaide onderdelen in Europa en over de hele wereld. Of u nu spantangen, geleidebussen, spanhulzen, gereedschapshouders, snijgereedschappen of ander gereedschap voor uw draaibanken nodig heeft, wij zijn de juiste partner voor u, bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft om te draaien. Met een van de grootste magazijnen in Duitsland en onze eigen modificatie- en productieworkshop zorgen we ervoor dat geen enkele klantvraag onvervuld blijft. Wij leveren bestelde goederen snel, deskundig en betrouwbaar binnen 24 uur. Ook op het gebied van kwaliteit kunt u bij ons terecht. Wij zijn al meer dan 10 jaar gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. Permanente verbetering van onze producten en processen dragen bij aan de gestage toename van klanttevredenheid.

 2. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Meer dan 180 jaar AVOLA - Een merk dat de wereld rond gaat. Kwaliteit, traditie en innovatie zijn de waarden van de machinebouwer AVOLA in Hattingen (aan de Ruhr). Wat is de bedrijfsfilosofie achter deze AVOLA waarden? Voortdurende ontwikkeling en toekomstgericht handelen, gebaseerd op systematisch denken, is wat ons allen drijft, ten voordele van onze klanten. Vandaag zijn deze over de hele wereld verspreid in Duitsland, de Duitstalige landen en de rest van Europa, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Oceanië. Talloze octrooien en gebruiksmodellen, in drie verschillende eeuwen, zijn indrukwekkende indicatoren van de ongebreidelde innovatiekracht van AVOLA. Het uitgangspunt van de onderneming waren machines voor de textielindustrie. Machines voor de landbouw volgden en ongeveer 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste cirkelzaag met een houten frame op de markt. Het huidige productassortiment omvat meer dan 30 zagen en bedient drie verschillende industrieën: de weg- en waterbouw met bouwcirkelzagen, de vuurvaste industrie met steenzaagmachines en de timmerindustrie met afkortzaagmachines voor ondertafels. Miljoenen zagen, accessoires en reserveonderdelen zijn tot op heden verkocht en hebben het AVOLA merk gemaakt tot wat het nu is: Een sterke, competente en betrouwbare partner voor handel en industrie.

 3. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij staan voor innovatieve gereedschapspansystemen en snijgereedschappen. ProLock® voor snelwisselsystemen en gereedschapshouder. Snijgereedschap wordt gedefinieerd door het merk ProChipper®.Productie verdeeld in CNC gedraaide en gefreesde onderdelen productie, in CNC machines voor de productie van snijgereedschappen. Wereldwijd geïnstalleerd zijn b.v.. ProLock® EasyFix opspanflenzen en ProLock® EasyFix opspansets voor freesboren. Bekend zijn het QuickStep rasterverstelsysteem voor figuurzagen en de SSA zelfklemmende opspanningen voor het snel wisselen van deuvelboren. Wij bieden HSK-koppelingen voor handmatige en automatische gereedschapswissel. Holle conische schachten volgens DIN69893 en HSK machinebevestigingen volgens DIN69063, in het bijzonder HSK type E en HSK type F. HSK houders, spantanghouders, freesboren, CNC boorhouders voor hogesnelheidsmachines. HSK-adapters, HSK-bevestigingsflenzen, HSK-adapters voor de vervaardiging van snijgereedschappen en testapparatuur voor HSK-spindels. De kennisbasis van tientallen jaren gereedschapsproductie en de samenwerking met fabrikanten van werktuigmachines maakt het mogelijk om klemsystemen en snijgereedschappen te ontwikkelen die precies op de toepassing zijn afgestemd. Service "Bepaling van het vereiste motoraandrijfvermogen" voor industriële cirkelzaagtoepassingen met onze PowerCoach berekeningsprogramma's. Ons aanbod omvat ook: GlueLiner® schaafzaagbladen, SplineCut precisiezaagbladen met gelapte spline-slijping voor minimale oppervlakteruwheid en RiffelTec® opruwsysteem.

 4. FREMONT AFFUTAGE

  Frankrijk

  Sinds 1990 zijn wij gespecialiseerd in het slijpen en vervaardigen van messen en snijgereedschap voor de agrovoedingsindustrie. Ons beroep: messenslijper voor de agrovoedingsindustrie. Slijpen van messen en snijgereedschap onder waterstraal. Slijpen, uitlijnen en controleren van de staat van cuttermessen. Slijpen van koteletsnijder, schijven van hamsnijmachines, cirkelmessen, roosters en messen van hakselmachines. Slijpen van messen voor topsealers. Fabrikant van snijmessen voor topsealers. Slijpen en vervaardigen van messen voor foliesnijders. Matrijsbekleding voor topsealer. Slijpen van splijtmessen. Wij leveren en vervaardigen cirkelmessen, gladde schijven, cirkelmessen met microtanden, geribbelde snijschijven, snijschijven met spleten. Slijpen van messen voor brochettes agrovoedingsindustrie. Slijpen van stroopmessen. Getande messen. Messen en roosters voor hakselmachines voor de agrovoedingsindustrie. Fabrikant van messen voor slachthuizen, blikjesfabrieken en kaasfabrieken. Maar ook slijpen van messen voor de cosmetica-industrie en voor de farmaceutische industrie. Alle soorten tanden.

 5. RIGHI INOX

  Italië

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POVELATO

  Italië

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italië

 3. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

 4. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

 5. METALL KOFLER GMBH

  Oostenrijk

 1. LA TOOLS & SERVICE ANDREAS LORENZ

  Duitsland

 2. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 100 jaar is het bedrijf Carl Augustus Hüchelbach een betrouwbare partner en leverancier voor de gebruikers van cirkelzagen in de metaal- en houtverwerkende industrie, alsook in machinemessen in de voedsel- en papierindustrie. Daarnaast produceren we halffabricaten (ronde platen /zaagbladruggen) voor de vervaardiging van hardmetalen cirkelzaagbladen. Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge mate van flexibiliteit bij de verwerking van bestellingen. Met onze verharding garanderen wij de beste kwaliteit uit een enkele bron. Alles wordt inhouse geproduceerd, van de eerste snede van de grondstoffen, via de hitte- en oppervlaktebehandeling tot het kant en klare product. De firma van Carl August Hüchelbach werd in 1904 opgericht en werd van generatie op generatie voortgezet. In het jaar 1999 werd een transformatie van de juridische vorm van een GmbH & Co. KG uitgevoerd. Onze bedrijfsfilosofie is heel eenvoudig: altijd alleen het beste voor onze klanten.

 1. WALTER GMBH

  Duitsland

  Precisie - Hardmetaal cirkelzagen - Sinds 1985 staat de naam WALTER voor kwalitatief hoogwaardige hardmetalen cirkelzaagbladen - gemaakt in Duitsland. Het productspectrum loopt uiteen van een breed scala aan standaard- en aangepaste cirkelzaag bladen in alle denkbare afwerkingen. De diameters liggen tussen 80 en 550 mm. Onze zaagbladen kunnen vinden hun toepassing in de hout-, kunststof-, aluminium- en staalverwerking. We gebruiken tientallen miljoenen carbide tanden per jaar. . Uw toegevoegde waarde bij de productie van kwaliteits masterbladen van WALTER: WALTER verwerkt uitsluitend koudband 75Cr1 van Duitse kwaliteit, materiaalnummer 1.2003 nieuwste stikstof lasertechnologie voor oppervlakken zonder walshuid, bombastische geslepen oppervlakken voor duidelijke grens van plexiglas productie van precisie - cirkelzaag bladen: De meest moderne, volautomatische soldeertechnologie met behulp van kwalitatief hoogwaardige wolfraamcarbide tanden

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

 3. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Passionate Cutting en ARNTZ produceren hoogwaardige bandzaagbladen met een uitstekende levensduur voor gebruik in een grote verscheidenheid aan materialen: Bandzaagbladen van bimetaal, hardmetaal en koolstofstaal, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

 4. DEMACH ZAAGTECHNIEK

  Nederland

  Ruim 20 jaar verkoopt Demach Zaagtechniek zaagbanden van het merk Eberle voor de metaalindustrie en tevens verkopen wij bandzaagmachines en alle toebehoren. Kies voor onze ervaring, kwaliteit en snelle service.

 5. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italië

 6. CAS TECH

  Italië

 7. CAS TECH

  Italië

 8. RIKAMA MARIO RIEGER

  Duitsland

 1. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Duitsland

 2. Başkurt Makina

  Turkije

 3. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrijk

 4. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Turkije

 5. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Duitsland

 6. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Duitsland

 7. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Duitsland

 8. LEITZ ITALIA SRL

  Italië

 9. BREISCH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Duitsland

 10. PENTAR

  Polen