• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • citrusvruchten

Resultaten voor

Citrusvruchten - Import export

 1. NEGOPRIM

  Frankrijk

  NEGOPRIM SAS is een onderneming gespecialiseerd in de distributie van verse groente en fruit, gevestigd in het zuiden van Frankrijk. In het midden van een productiegebied met meer dan 1.000 kwekerijen, ideaal gelegen tussen Spanje en Italië, dichtbij de autonome haven van Marseille, biedt de firma NEGOPRIM u een breed assortiment van verse groenten en fruit, geleverd binnen een termijn van D+1. Van de bestelling tot de levering, NEGOPRIM beheert de voorbereiding, de afhaling en de levering voor een optimale servicekwaliteit afhankelijk van uw vragen en eisen. Door samen te werken met een netwerk van kwaliteitsgericht kwekerijen en transportbedrijven, die in staat zijn aan de vraag te voldoen, en van transportbedrijven die experts zijn in temperatuurgecontroleerde leveringen, verzekert NEGOPRIM zich dat de volledige koelketen wordt gehandhaafd en dat de kwaliteit van de groenten en het fruit voldoen aan uw eisen. Bovendien biedt de eenvoudigheid van het proces u de mogelijkheid de levering vanaf de bestelling te volgen. NEGOPRIM SAS: bestelling vanaf 1 pallet.

 2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederland

  Wij zijn een jong groothandelsbedrijf voor groente en fruit en leveren uitsluitend producten van topklasse. Wij leveren: verse groente en fruit zoals citrusvruchten, druiven, appels, granaatappels, aardbeien, steenvruchten, knoflook, sla, zoete aardappelen, komkommers, tomaten, paprika's, slasoorten, pepers, uien, exotisch fruit. \n\nOnze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij onze directe leveranciers/ boerderijen in Nederland, België, Spanje, Italië en Egypte. \n\nWij leveren groothandelaren, detailhandelaren en catering restaurants

 3. CASTROFRUTTA SAS

  Italië

 4. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italië

  Al meer dan 40 jaar leeft en werkt het landbouwbedrijf Morsilva samen met de natuur. Ons bedrijf is een familiebedrijf. De kwekerij van citrusvruchten bevindt zich op de hoogvlakte van Sibari, de bakermat van Magna Grecia, waar dankzij het ideale klimaat, producten van topkwaliteit kunnen worden gekweekt. Deze kwekerij waar o.m. clementines en navelsinaasappelen worden geteeld, strekt zich uit over 50 hectare. Op jaarbasis worden ongeveer 800 ton vruchten gekweekt. De teelt van clementines is de speerpunt van onze productie van citrusvruchten.

 5. EXOTIFRUIT EU

  Nederland

  Onze missie: We willen dat iedereen kan genieten van een zo vers mogelijk stuk fruit. En terwijl we dit doen, zullen we proberen de wereld een betere plek te maken dan hoe we hem aantroffen toen we aan onze missie begonnen. Onze doelen: Ons netwerk uitbreiden met nieuwe langetermijnrelaties zodat we onze financiële groei kunnen verbeteren en we meer kunnen investeren in een duurzame wereld. Zonder een voetafdruk achter te laten op deze aarde. Onze waarden: Wij geloven in een eerlijke wereld. Eerlijkheid en integriteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Handelen met sterke ethiek is een prioriteit voor iedereen die de organisatie vertegenwoordigt, evenals het gedrag van het bedrijf als geheel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TERRABONA COOP. V

  Spanje

  Sinaasappels en mandarijnen uit fruitgaarden in Valencia. Als u naar de uitzonderlijke regio van de fruitgaarden van Valencia gaat, kunt u onze bomen bewonderen in de gemeentes van Rafelbunyol, Museros en Puig de Santamaría, aan de voet van het natuurpark van la Sierra Calderona. In deze streek, waar de waterstromen en de eeuwenoude afgronden naargelang de waterstand de nodige substraten en voedingsstoffen voor de groei van onze bomen afgeven, voeren wij al sinds meer dan 150 jaar ons beroep uit.

 2. AMEFRUITS SL

  Spanje

  Wij hebben deze import-export onderneming opgericht in 1994. Sinds het begin zijn onze objectieven gebaseerd op de ontwikkeling van commerciële relaties tussen Spanje en de rest van de wereld. Wij houden in het bijzonder toezicht op de kwaliteit van de verschillende producten, die wij commercialiseren.

 3. UNEXPORT

  Spanje

  UNEXPORT is een syndicaat dat meerdere landbouwcoöperaties samenbrengt, ingezet in het service-aanbod dat altijd concurrerende is op de internationale markten. Fruit en groenten, ecologische producten.

 4. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypte

  International Traders is een Egyptische onderneming opgericht in 2004 en gespecialiseerd in import en export. Met meer dan 20 jaar ervaring sector beschikken wij over een grondige kennis op het gebied van logistiek en handel. We zijn zeer flexibel en bezitten een breed gamma van producten om aan iedere behoefte van de klant tegemoet te kunnen komen.

 5. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Spanje

  Anton Import Export is een onderneming met een brede ervaring in inkoop, verkoop en export van groeten en fruit. Onze onderneming onderscheidt zich door onze kwaliteit en onze ernst. Ons werk is gericht op de landbouwers (inkoop van fruit) en op de grote verkoopmarkten van fruit. Na het plukken van de vruchten in de velden, worden zij in uit onze vrachtwagens geladen in de opslagplaats, waar zij worden gewassen en behandeld met natuurlijke was en daarna verwerkt door de dozeninpakmachines.

 1. VIVAI RUSSO SSA

  Italië

  Vivai Russo, ontstaan in de jaren 60, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van planten voor bebossing, sierplanten, mediterrane en tropische planten, palmen, fruitbomen, citrusvruchtbomen en olijven.

 2. FRUTÉATE

  Spanje

 1. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 2. MOROCCANCITRUS

  Duitsland

 3. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Zuid-Afrika

 4. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugal

 5. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Griekenland

 6. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippijnen

 7. AFRIGOODGROW

  Egypte

 8. ADRASAN DIS TICARET A.S.

  Turkije

 1. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanje

 2. ECMR FRUITS

  Turkije

 3. PERUZZO GROUP

  Italië

 4. GUFRESCO

  Spanje

 5. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Griekenland

 6. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

 7. FYTRON

  Griekenland

 8. ANTFRESH

  Turkije

 9. AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE

  Italië

 10. LUFELE S TRADING

  Zuid-Afrika