• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • citrusvruchten

Resultaten voor

Citrusvruchten - Import export

 1. NEGOPRIM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  NEGOPRIM SAS is een onderneming gespecialiseerd in de distributie van verse groente en fruit, gevestigd in het zuiden van Frankrijk. In het midden van een productiegebied met meer dan 1.000 kwekerijen, ideaal gelegen tussen Spanje en Italië, dichtbij de autonome haven van Marseille, biedt de firma NEGOPRIM u een breed assortiment van verse groenten en fruit, geleverd binnen een termijn van D+1. Van de bestelling tot de levering, NEGOPRIM beheert de voorbereiding, de afhaling en de levering voor een optimale servicekwaliteit afhankelijk van uw vragen en eisen. Door samen te werken met een netwerk van kwaliteitsgericht kwekerijen en transportbedrijven, die in staat zijn aan de vraag te voldoen, en van transportbedrijven die experts zijn in temperatuurgecontroleerde leveringen, verzekert NEGOPRIM zich dat de volledige koelketen wordt gehandhaafd en dat de kwaliteit van de groenten en het fruit voldoen aan uw eisen. Bovendien biedt de eenvoudigheid van het proces u de mogelijkheid de levering vanaf de bestelling te volgen. NEGOPRIM SAS: bestelling vanaf 1 pallet.

 2. GREYPE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Greype France, een dynamisch team met hart voor het vak, gewijd aan het verhandelen van hoogwaardige producten met een constante kwaliteit, biedt altijd een luisterend oor voor uw behoeften en vereisten. Kwaliteit, snelle respons, knowhow zijn geen loze concepten maar de basis van onze dagelijkse bedrijfsfilosofie. Wij beschikken tevens over certificeringen zoals IFS (een vereiste om te kunnen leveren aan het supermarktwezen in Frankrijk, Duitsland en Italië) en Globalgap coc. Greype France is gevestigd op het multimodale platform Saint-Charles te Perpignan, het grootste centrum voor groente en fruit in Europa. Dankzij de dynamische, toegewijde teams met hart voor hun vak verzorgt Greype France de import en export van verse seizoensgroente en -fruit van topkwaliteit. Onze catalogus biedt een breed assortiment producten waaronder: • Een lijn slasoorten met SUCRINE en ICEBERG; • Asperges; • Paprika's en courgettes; • Cirtrusvruchten (met of zonder blad) die zeer in trek zijn bij onze consumenten; • Aubergines; • Artisjokken, één van onze bestsellers; • Selderij; •Broccoli; •Zoete aardappels; •Perzikken en nectarines. Onze interne aanpak staat garant voor een gezond, eerlijk en goed verhandelbaar product waarbij de hygiënische maatregelen, de voedselveiligheid en de regelgeving voor de door ons aangeboden producten nageleefd worden, van het verbouwen tot de levering, via de verpakking. Greype voert al deze processen uit met een team van betrokken en ervaren professionals.

 3. Durdaslar

  Turkije

  Verified by europages badge

  Durdaslar is sinds 1989 een toonaangevende groente- en fruitgroothandelaar in Kumluca/Antalya en de omliggende regio. Opgericht door Durmuş Durdaş en zijn drie zonen. Dit familiebedrijf bestaat al drie generaties lang en dragen de tradities en kennis van generatie op generatie door. Durdaslar kende een aanzienlijke groei om een belangrijk bedrijf te worden in de regio en behoort tot de topbedrijven van het land. Onze jaarlijkse leverhoeveelheid bedraagt meer dan 120.000 ton groente en fruit en wij streven naar constante verbetering dankzij institutionalisering. In 2003, werd onze verpakkingssite een volwaardig bedrijf dat Kumluca dient met een 3000-ton koelruimte voor opslag. Wij openden een commissie in de regio van Elmali in 2011 en breidden uit met talloze filialen in Antalya. Wij hebben tevens een branche in Bulgarije, voor gekoelde opslagruimte voor onze klanten. Wij leggen ons toe op het leveren van verse groente en fruit aan consumenten dankzij productie, nauwkeurig afgestelde hoeveelheden en een perfecte timing. Ons assortiment omvat meerdere tomatensoorten (zoals normaal, roze, donkerpaars, ovale, Seyit, cocktail, ronde, enz.) peper- paprikasoorten (Californische peper, Charleston, Hete Charleston, groene puntpepers, paprika, Capia Rood, Rode Chili, Groene Chili, Hongaarse paprika, Hongaarse Charlie, Bianca, enz.), komkommersoorten (klassieke en snoepkomkommers, stekelige komkommers), courgettes, aubergines (Crystal en klassieke aubergine), watermeloen, meloen, granaatappels, sinaasappels, mandarijnen, citroenen, abrikozen, perziken, aardbeien, Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om onze producten te ontdekken!

 4. ASYA FRESH

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASYA FRESH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Groenten, vers, verpakte granaatappels, verse groente en fruit, vijgen, verste groenten, kerstomaten, perziken, en Import/export van fruit. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 5. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een jong groothandelsbedrijf voor groente en fruit en leveren uitsluitend producten van topklasse. Wij leveren: verse groente en fruit zoals citrusvruchten, druiven, appels, granaatappels, aardbeien, steenvruchten, knoflook, sla, zoete aardappelen, komkommers, tomaten, paprika's, slasoorten, pepers, uien, exotisch fruit. \n\nOnze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij onze directe leveranciers/ boerderijen in Nederland, België, Spanje, Italië en Egypte. \n\nWij leveren groothandelaren, detailhandelaren en catering restaurants

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italië

  Al meer dan 40 jaar leeft en werkt het landbouwbedrijf Morsilva samen met de natuur. Ons bedrijf is een familiebedrijf. De kwekerij van citrusvruchten bevindt zich op de hoogvlakte van Sibari, de bakermat van Magna Grecia, waar dankzij het ideale klimaat, producten van topkwaliteit kunnen worden gekweekt. Deze kwekerij waar o.m. clementines en navelsinaasappelen worden geteeld, strekt zich uit over 50 hectare. Op jaarbasis worden ongeveer 800 ton vruchten gekweekt. De teelt van clementines is de speerpunt van onze productie van citrusvruchten.

 2. EXOTIFRUIT EU

  Nederland

  Onze missie: We willen dat iedereen kan genieten van een zo vers mogelijk stuk fruit. En terwijl we dit doen, zullen we proberen de wereld een betere plek te maken dan hoe we hem aantroffen toen we aan onze missie begonnen. Onze doelen: Ons netwerk uitbreiden met nieuwe langetermijnrelaties zodat we onze financiële groei kunnen verbeteren en we meer kunnen investeren in een duurzame wereld. Zonder een voetafdruk achter te laten op deze aarde. Onze waarden: Wij geloven in een eerlijke wereld. Eerlijkheid en integriteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Handelen met sterke ethiek is een prioriteit voor iedereen die de organisatie vertegenwoordigt, evenals het gedrag van het bedrijf als geheel.

 3. TERRABONA COOP. V

  Spanje

  Sinaasappels en mandarijnen uit fruitgaarden in Valencia. Als u naar de uitzonderlijke regio van de fruitgaarden van Valencia gaat, kunt u onze bomen bewonderen in de gemeentes van Rafelbunyol, Museros en Puig de Santamaría, aan de voet van het natuurpark van la Sierra Calderona. In deze streek, waar de waterstromen en de eeuwenoude afgronden naargelang de waterstand de nodige substraten en voedingsstoffen voor de groei van onze bomen afgeven, voeren wij al sinds meer dan 150 jaar ons beroep uit.

 4. AMEFRUITS SL

  Spanje

  Wij hebben deze import-export onderneming opgericht in 1994. Sinds het begin zijn onze objectieven gebaseerd op de ontwikkeling van commerciële relaties tussen Spanje en de rest van de wereld. Wij houden in het bijzonder toezicht op de kwaliteit van de verschillende producten, die wij commercialiseren.

 5. UNEXPORT

  Spanje

  UNEXPORT is een syndicaat dat meerdere landbouwcoöperaties samenbrengt, ingezet in het service-aanbod dat altijd concurrerende is op de internationale markten. Fruit en groenten, ecologische producten.

 1. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypte

  International Traders is een Egyptische onderneming opgericht in 2004 en gespecialiseerd in import en export. Met meer dan 20 jaar ervaring sector beschikken wij over een grondige kennis op het gebied van logistiek en handel. We zijn zeer flexibel en bezitten een breed gamma van producten om aan iedere behoefte van de klant tegemoet te kunnen komen.

 2. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Spanje

  Anton Import Export is een onderneming met een brede ervaring in inkoop, verkoop en export van groeten en fruit. Onze onderneming onderscheidt zich door onze kwaliteit en onze ernst. Ons werk is gericht op de landbouwers (inkoop van fruit) en op de grote verkoopmarkten van fruit. Na het plukken van de vruchten in de velden, worden zij in uit onze vrachtwagens geladen in de opslagplaats, waar zij worden gewassen en behandeld met natuurlijke was en daarna verwerkt door de dozeninpakmachines.

 1. VIVAI RUSSO SSA

  Italië

  Vivai Russo, ontstaan in de jaren 60, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van planten voor bebossing, sierplanten, mediterrane en tropische planten, palmen, fruitbomen, citrusvruchtbomen en olijven.

 2. MAROC FRUIT EUROPE BV

  Nederland

  Maroc Fruit Europe is gespecialiseerd in de import van groenten en fruit uit Marokko. Het assortiment bestaat o.a. uit citrus, granaatappels en olijven.We verkopen op de Nederlandse, Franse en Russische markt.Voor meer informatie neem contact op met info@marocfruiteurope.com

 3. SUN IC VE DIS TICARET VE DANISMANLIK

  Turkije

  SUN IC VE DIS TICARET VE DANISMANLIK is gespecialiseerd in het leveren van verse groente en fruit. De producten die wij kunnen exporten zijn als volgt; bloemkool, tomaten, witte en groene kool, rode peper, citrusvruchten, aardbeien. Daarnaast zijn wij ook groothandel in koffie en thee

 4. MOROCCANCITRUS

  Duitsland

  Het bedrijf MOROCCANCITRUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren mandarijnen, en sinaasappels. Het is gevestigd in Niddatal, Duitsland.

 5. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren citrusvruchten, en tomaten. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 6. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf DREAMCELSIUS GROUP AFRICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Citrusvruchtensappen en concentraten, Geraffineerde zonnebloemolie, vetstoffen voor voedingsmiddelen, en Citrusvruchten. Het is gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika.

 7. AFRIGOODGROW

  Egypte

  Het bedrijf AFRIGOODGROW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van groenten, Zoete aardappels, en uien. Het is gevestigd in Alexandria, Egypte.

 8. FRUTÉATE

  Spanje

  Het bedrijf FRUTÉATE, is een Distributeur, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, Fruit en groenten - import-export, groothandel in fruit en groenten, levensmiddelen - import/export, en import/export-productie en verkoop fruit en groente. Het is gevestigd in Alcanar, Spanje.

 1. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippijnen

  Het bedrijf KIMELLA AGRI TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Citrusvruchten, bananen, en mango. Het is gevestigd in Mandaluyong City, Filippijnen.

 2. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugal

  Het bedrijf FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren sinaasappels, en citroenen. Het is gevestigd in Algoz, Portugal.

 3. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Griekenland

  Het bedrijf GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is gevestigd in Gythio, Griekenland.

 4. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistaan

  Het bedrijf FARQLEET INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Citrusvruchten, Tropische vruchten, biologische landbouwproducten, verse groente en fruit, Citrusvruchten, en Tropische vruchten. Het is gevestigd in Faisalabad, Pakistaan.

 5. ADRASAN DIS TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ADRASAN DIS TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, citrusvruchten, Tuinbouwgewassen, gedroogde vruchten, en droge groenten. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 6. PERUZZO GROUP

  Italië

  Het bedrijf PERUZZO GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren citrusvruchten, en tafeldruiven. Het is gevestigd in Comiso, Italië.

 7. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ALGOROS VIVEROS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfboomkwekerijen, sierplanten, citrusvruchten, en exporteurs van palmbomen. Het is gevestigd in Elche (Alicante), Spanje.

 8. ECMR FRUITS

  Turkije

  Het bedrijf ECMR FRUITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import export van appels, en citrusvruchten. Het is gevestigd in Pamukkale, Turkije.

 9. FYTRON

  Griekenland

  Het bedrijf FYTRON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is gevestigd in TRAGANO, Griekenland.

 10. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchten en groenten, citrusvruchten, typische producten, en gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Cerignola, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis