• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • compensatoren

Resultaten voor

Compensatoren - Import export

 1. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Als vanaf 1960 houdt REIFLEXA, voorheen Gummi Reischl, zich bezig met compensatoren en slangleidingen. Vanuit Hamburg werken we overal ter wereld samen met internationale partners. De nauwe samenwerking met de beste leveranciers in Duitsland en Europa, evenals onze gedegen vakkennis garanderen een sterke positie in deze markt. Wat ons vooral goed maakt: sinds de oprichting hebben we onze producten steeds verder ontwikkeld. In de afgelopen decennia hebben we mijlpalen bereikt met nieuwe ideeën, innovaties en gedeeltelijk gepatenteerde ontwikkelingen: ontwikkeling van de eerste balgcompensatoren met draaibare flenzen. ontwikkeling van de volledig symmetrische slangkoppeling tot DN 150 voor de ruwe omstandigheden bij de Duitse landmacht en marine. ontwikkeling van de toevoerarmaturen voor gebruik ter zee voor de marine, aan achtersteven en boeg, met slangen met trekontlasting. ontwikkeling van de Pipeline-hogedrukslangen met de bijbehorende armaturen.

  Website Open In New icon
 2. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

  Website Open In New icon
 3. FERGO ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Met FERGO Armaturen GmbH heeft u een competente en betrouwbare partner in de sector van de besturingstechniek. Wij adviseren u graag over alle soorten schuifafsluiters, afsluit- en terugslagkleppen, evenals pneumatische en elektrische aandrijvingen. Natuurlijk bieden we ook uitgebreide oplossingen voor randapparatuur - bijvoorbeeld voor magneetventielen, klepstandstellers, eindschakelkasten en nog veel meer; ongeacht de omstandigheden en het industriële gebruik van onze producten. Wij zorgen ervoor - dat is onze bedrijfsfilosofie! Absolute klanttevredenheid is een topprioriteit bij FERGO Armaturen GmbH. Hoogwaardige componenten en materialen, gunstige voorwaarden en minimale verwerkings- en levertijden helpen ons om consequent de hoge eisen van onze klanten te overtreffen. Vraag ons het onmogelijke! We werken flexibele oplossingen uit in een zo kort mogelijke tijd.

  Website Open In New icon
 4. JB RUBBER & INDUSTRIE BV

  Nederland

  Verified by Europages badge

  JB RUBBER & INDUSTRIE BV is een gespecialiseerde industriële dienstverlener op het gebied van rubber en industriële producten. JB Rubber & Industrie BV biedt de zeevaart- en mechanische industrie al sinds bijna 25 jaar een breed assortiment producten van topkwaliteit. Onze expertise is onze troef en geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zoeken een oplossing door het probleem vanuit het perspectief van de klant te bekijken. Onze voorraad omvat meer dan 10.000 beschikbare artikelen. JB Rubber & Industrie BV levert industriële slangen in diverse vormen en maten van het merk Alfagomma. Wij hebben een geschikte slang voor elke industrie of toepassing. JB Rubber & Industrie BV staat voor een ruime voorraad, snelle levering en hoge kwaliteit. De leveringstijden zijn nooit extreem lang als we onverwacht niet alles op voorraad hebben dankzij de korte leveringskanalen met onze vrijwel allemaal in Europa gevestigde leveranciers. De nieuwe website werd zo ontworpen dat u met enkele klikken het gewenste artikel of informatieblad kunt terugvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  KOREMA® zachte compensatoren - individuele afmetingen en gecertificeerde materialen voor uw vereisten mogelijk !

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van materialen voor afdichting en thermische isolatie. Productie en verkoop van milieuvriendelijke afdichting en isolatieproducten van hoge kwaliteit. Samenwerking met wereldwijde leveranciers zorgt voor de hoogste kwaliteit van grondstoffen, maar voorziet ook in continue verbetering van de producten. Met onze eigen onderzoekslaboratoria en hooggekwalificeerd technisch personeel, modern materieel en machines kunnen wij onze klanten voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit.

  Website Open In New icon
 2. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. SENAPLASTICS AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 4. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ASPAG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 1. SCHIERITZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. IBK WIESEHAHN GMBH

  Duitsland

  Kwaliteit is de beste verbinding. De IBK WIESEHAHN GMBH is een familiebedrijf dat zich toelegt op 50 jaar moderne oplossingen in industriële technologie - ondersteund door ervaring en innovatie. In de loop der jaren heeft ons assortiment zich ontwikkeld tot een uitgebreid programma voor de industrie op het gebied van slang-, afdichtings- en compensatietechnologie. Daarnaast bieden we een breed scala aan koppelingen en plastic onderdelen. We leveren al een halve eeuw concepten en speciale producten. Wij adviseren onze klanten als partner. Onze klanten behoren tot de meest uiteenlopende industrieën, zoals de staalindustrie, chemische en voedseltechnologie, fabrieken en werktuigbouw. Al generaties lang staat IBK Wiesehahn synoniem voor maximale betrouwbaarheid, lange levensduur en kosteneffectiviteit. Wij leveren individuele antwoorden op uw dagelijkse uitdagingen - persoonlijk, betrouwbaar en snel.

 7. PIREP BELGIUM

  België

  De firma PIREP Belgium n.v., vanaf zijn instelling 33 jaar geleden, is gespecialiseerd in het verkoop van polytetrafluorethyleen (PTFE) meer bekend als «TEFLON®». PTFE TEFLON® De fluorhoudenharsen zijn omgezet door vorming, door compressie of door korrelig of pasta-achtig extrusie als : halffabrikaten : platen, staven, buizen. Mechanisch verwerkte stukken (op tekening of model) Chemische kunde (buizen staal/PTFE, compensator, balgen, schuiven) anti-klevende of anti-corrosie coating en veel andere producten, breed gamma voor verschillende applicaties. Glasweefseldoek geïmpregneerd met TEFLON® Deze weefsels hebben uitstekende mechanishe, thermische en chemische resistentie eigenschappen, bestaan in standard, zelfklevende, poreuze en antistatische kwaliteiten. Tapes voor lasmachines « Heatsealer » of « Zonetape », transportbanden Silicone weefsels Deze verschillende producten uit TEFLON® zijn in volgende industrie gebruiken : voeding, chemisch, aeronautisch, textiel, farmaceutisch, plastiek, verpakking, elektrisch, electronisch, mechanisch, petrochemisch, rubber en schuim.

 8. P. BOONEN EN CO

  België

  P. Boonen & Co n.v. werd opgericht in 1987. Doelstelling: Fabricatie van geconfectioneerde rubberstukken en algemene rubberstukken. Ontwerp en verkoop van flexibele leidingen en compensatoren. Fabricatie en plaatsing van inkommatten en antislipmatten, voornamelijk in rubber. P. Boonen zorgt voor een permanente kwaliteitsverbetering en klantvriendelijke service. Ook wordt er efficiënt ingespeeld op de vragen van de klant. Advies, research en technische bijstand leiden tot een vlotte samenwerking bij het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten.

 9. ELAFLEX

  België

  ELAFLEX NV levert alle originele producten van ELAFLEX GmbH en ELAFLEX TT (Tankstellentechnik), waaronder alle slangen voor petroleumproducten, chemicalien (Gelbring, Polypal Plus, Elaflon, Tecnopal, Slimline enz.), alle daarbij horende koppelingen, de wereldberoemde ZVA benzinevulpistolen en de ERV rubberen kompensatoren. Daarnaast biedt ELAFLEX NV ook een volledig gamma aan slangen en kompensatoren aan. Metalen slangen, compositeslangen, PVC, PU en PTFE slangen. Metalen en PTFE kompensatoren. Alle in de industrie voorkomende koppelingen in messing, aluminium, roestvrijstaal, PE, PTFE, hastelloy enz.

 10. WELLFLEX GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Welllflex - uw partner als het gaat om compensatoren, condenspotten en industriële afsluiters. Wellflex werd in 1989 opgericht als een eenmanszaak en in 1990 omgevormd tot een GmbH. Onze onderneming is gespecialiseerd in de volgende productgroepen: Compensatoren, flexibele metalen slangen, condensaatafvoeren, terugslagventielen, terugslagkappen, handschoepenpompen, afsluiters, niveauelektroden, magnetische klepindicatoren.

 1. DEKOMTE BENELUX

  België

  DeKomTe staat voor hightech compensatoren en is wellicht de meeste gespecialiseerde firma op dit gebied. Wij bieden een volledig gamma compensatoren aan, vanaf de standaard manchetten tot de hoogtechnologische gasturbinecompensatoren. Hieruit werden een aantal nevenactiviteiten en diensten ontwikkeld. Tevens bieden wij u een gespecialiseerd montageteam aan en een service die 24 op 24 uur ter beschikking staat.

 2. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Polen

  Europolit LTD is één van de leidende producenten van technische voeringen en warmte-isolerende materialen in Polen. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van asbestvrij afdichtingsmateriaal, isolatiemateriaal voor hoge temperaturen, materialen voor wrijving en compensatieorganen van weefsel.

 3. CONTITECH BELGIUM

  België

  ContiTach is wereldleider voor rubber- en kunststoftechnologie. Onze producten zijn: luchtveersystemen, gecoat materiaal, compensatoren en buisverbindingen, samenstellingen en elastische platen, tansportbanden, membranen, aandrijvingsriemen, slangen en slangleidingen, drukdoeken, afdichtingssystemen, platen en kunstleer, trillingsdemping / lagersystemen.

 4. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. HD INDUSTRIE GMBH

  Duitsland

 6. HALOGEN LTD

  Rusland

 7. STENFLEX

  Frankrijk

 8. BAMEX SP. Z O. O.

  Polen

 9. LUMOX

  Frankrijk

 10. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk