• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • componenten- elektrisch en elektronisch - productiemachines

Resultaten voor

Componenten- elektrisch en elektronisch - productiemachines - Import export

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Turkije

  Liva Group is de toonaangevende fabrikant en implementator van bliksemafleidersystemen in Turkije, gevestigd in Izmir. Met ons deskundige team werken we vanuit onze faciliteiten van 4000 m2 gesloten ruimte en 2500 m2 open ruimte, waar we 97% van onze producten zelf produceren. Ons productassortiment omvat bliksembeveiligingssystemen, actieve bliksemafleiders, Franklin-staven, bliksembeveiligingssystemen van het type kooi van Faraday, equipotentiaalstaven en bliksembeveiligingsapparatuur, en thermo-laspoeders en -mallen. Sinds onze oprichting in 2000 bieden we advies, projectontwerp, uitvoering en engineeringdiensten met betrekking tot elektrische systemen, beveiligingssystemen en automatisering. Onze geschiedenis gaat terug tot 2004 toen we onze rechtspersoon LIVA GROUP LTD. In het eerste jaar richtten we ons op het uitvoeren van toepassingsprojecten en creëerden we een AR-GE en Design afdeling om voor de elektriciteitssector te produceren. Vervolgens registreerden we ons merk als LIVA voor onze producten bij het Turkse Patent Institute Trademark Department Chairmanship. We zijn trots op onze uitgebreide portfolio van Liva-merkproducten die goedkeuringen/documenten hebben ontvangen van relevante instellingen. Onze visie is om te blijven vooruitgaan en innoveren terwijl we uitzonderlijke service en productkwaliteit leveren. Ga voor meer informatie over onze producten en diensten naar onze website of neem direct contact met ons op.

 2. ING. ERICH GEISS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Opgericht na 1945 op het hoofdkantoor van vandaag als een handelshuis voor artikelen van haspelbenodigdheden voor reparatie van elektrische motoren. Vervaardiging van motorklemmenborden, trekstangen, klembeugels, kabelschoenen, sleepringlichamen, koolborstels, borstelhouderbouten, klemsteunen, steunbeugels, boutterminals. Sinds het bestaan hebben we meer dan 250 matrijzen ontworpen en geproduceerd. Met deze matrijzen produceren wij elke werkdag voor onze wereldwijde klanten 40.000 stuks motorklemmenborden. Na de start van de productie van sleepring-assemblage, hebben we meer dan 700 verschillende sleepring-assemblagevormen in gebruik voor onze klanten en produceren we ook volgens oude tekeningen van toonaangevende fabrikanten van sleepring-rotor.

 3. ERA - CONTACT GMBH

  Duitsland

  The era-contact GmbH, een bedrijf van de aichele GROUP, is een internationaal opererend, door de eigenaar beheerd bedrijf in de 2e generatie, met meer dan 90 jaar ervaring, is met succes actief op het gebied van spoor, auto's, bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en op het gebied van meet- en medische technologie, mechanische en installatietechniek. Als wereldmarktleider voor elektrische spoorwegkoppelingen en als een innovatieve systeemleverancier voor hightechproducten en -oplossingen op het gebied van kabelassemblage, UIC-connectorsystemen en contactsystemen, ontwikkelen en ontwerpen wij voor toonaangevende voertuigfabrikanten en toonaangevende bedrijven. Onze klanten profiteren van onze ervaring en marktkennis, onze klantgerichte procesorganisatie en onze voortdurende kwaliteitsverbetering. Wij ondersteunen u op het gebied van brainstormen, conceptontwikkeling, ontwerp, 3D-modellering en tekenproductie, FEM-berekening en prototype- en serieproductie.

 4. ECERAMIX GMBH

  Duitsland

 5. ELECTRONIC CONCEPT GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EPN ELECTROPRINT GMBH

  Duitsland

 2. ANS-ANSWER ELEKTRONIK-SERVICE- UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 3. VBE KAMM GMBH

  Duitsland

 4. INSTA GMBH

  Duitsland

 5. SÜDWEST-ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. BINDER ELECTRONIC MANUFACTURING SERVICES GMBH & CO.KG

  Duitsland

 2. EXATRON ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 1. CLEMENS GMBH

  Duitsland

 2. PROVISCOM ELECTRONICS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. E.I.S. GMBH

  Duitsland

 4. KURZ INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 5. GRAF ELEKTRONIK GMBH

  Oostenrijk

 6. IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. ESO ELECTRONIC SERVICE OTTENBREIT GMBH

  Duitsland

 8. PROFECTUS GMBH ELECTRONIC SOLUTIONS

  Duitsland

 1. MKC MICHELS & KLEBERHOFF COMPUTER GMBH

  Duitsland

 2. ILESO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. HEINEN ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 4. SERO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. KERN PCB-FACTORY GMBH

  Duitsland

 6. DP EMBEDDED GMBH

  Zwitserland

 7. BAUDISCH ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 8. KWH ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 9. KARRÉ GMBH ELEKTRONIK

  Duitsland

 10. GRUBER ELECTRONIC GMBH

  Oostenrijk

Filters

Resultaten voor

Componenten- elektrisch en elektronisch - productiemachines - Import export

Aantal resultaten

7.039 bedrijven