• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • compressoren

Resultaten voor

Compressoren - Import export

 1. TOTALENERGIES LUBRIFIANTS

  Frankrijk

  Total Lubrifiants is een tak van Total die specifiek voor de industrie bestemde producten en diensten biedt. Total Lubrifiants met zijn 120 dochterondernemingen wereldwijd, 42 blendingfabrieken, 5 800 werknemers waarvan 130 onderzoekers, biedt innovatieve en milieuvriendelijke producten en diensten. U kunt terecht bij onze deskundigen die oplossingen voor smering bieden voor meer dan 400 toepassingsgebieden, zij zullen u helpen om een oplossing te vinden voor uw industriële behoeften. Wij werken nauw samen met de fabrikanten en leveranciers van uitrustingen en beschikken over meer dan 4 000 OEM-goedkeuringen wereldwijd. Ook bieden wij een aantal diensten zoals de analyse van oliën (ANAC) en software voor o.m. onderhoudsbeheer met behulp van de computer (TIG6), voor betrouwbare oplossingen. De relatie met de klanten staat bij ons centraal en daarom wijdt een team zich volledig aan de commerciële en technische aspecten die aansluiten bij uw behoeften.

 2. GRENTE-LEMAÎTRE - MACHINES BOIS ET MACHINES METAUX

  Frankrijk

  De firma Grente-Lemaitre heeft 30 jaar ervaring in de export en biedt u een ruime keuze aan tweedehands houtbewerkingsmachines. In onze bedrijfsruimte van 3.500 m² beschikken wij over meer dan 450 constant vernieuwde machines. Wij bieden u een ruime keuze aan merken en prijzen voor tweedehands werktuigmachines. Export van tweedehands houtbewerkingsmachines. Export van metaalbewerkingsmachines. Tweedehands metaalbewerkingsmachine. Tweedehands plaatwerkmachine. Uitzonderlijke machines. Houtbewerkingsmachines: Paneelzaag. Houtcombimachines. Houtfreesbank. Schaafmachines. Schuurmachines voor hout. Vlakschaafmachines. Steekmachines. Houtdraaibanken. Pennenbanken. Zaaguitrustingen. Slijpmachines. Metaalbewerking en plaatwerkmachines: Draaibanken. Metaalfreesmachines. Metaalslijpbanken. Kotterbanken. Buigpersen. Knipmachines. Walsbuigmachines. Buigmachines. Steekmachines. Boormachines. Generatoraggregaten. U kunt op Grente-Lemaitre rekenen voor de aankoop, verkoop, export en verhandeling van tweedehands machines en gereedschap. Verkoop per partij in container of per stuk.

 3. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  White Lion is uw contactpersoon als het gaat om hoogwaardige droogijsstraalsystemen en oplossingen in oppervlaktetechnologie.Onze klanten zijn toonaangevende internationale bedrijven in de auto-industrie, evenals internationale dienstverleners, energiecentrales, chemische bedrijven, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer. We spelen in op uw behoeften en ontwikkelen oplossingen op maat voor geautomatiseerde en handmatige reiniging met droogijs. Met ons brede assortiment accessoires kunt u uw droogijsmachine op elk gewenst moment individueel configureren en aanpassen.Dankzij luchtvracht zijn onze droogijsystemen binnen 24 uur wereldwijd beschikbaar. Als systeemleverancier in deze branche overtuigen we met kwaliteit made in Germany. In deze context profiteert u ook van onze meer dan 25 jaar ervaring in droogijstechnologie en de toepassing ervan. Droogijsstralen en de White Lion-portfolio overtuigen in elk opzicht.White Lion-the dry ice innovators

 4. LUTENA VAKUUM GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging en verkoop van vacuüm-transportinstallaties voor alle industriesectoren, systeemoplossingen en speciale filtertechniek. Aangevuld met pneumatische onderdelen en besturingssystemen. Onze andere producten zijn: Automatiseringstechniek, pneumatische steekverbindingen, vacuüm-transportinstallaties, vacuümonderdelen, vacuümtechniek, persluchtonderdelen, fijnstoffilters, grofstoffilters.

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Duitsland

  Al in 1980 erkende L & W-oprichter Bernd Wagner de toenemende behoefte aan hogedrukoplossingen en begon met het repareren en onderhouden van hogedruksystemen en het verhandelen van hogedrukcompressoren. Dit resulteerde in de technische verbetering van bestaande systemen van andere fabrikanten en de ontwikkeling van eigen compressormodellen. Tegenwoordig is Lenhardt & Wagner GmbH wereldwijd een van de toonaangevende en gerenommeerde bedrijven op het gebied van hogedruktoepassingen. Dankzij onze decennialange ervaring in het bouwen van compressoren zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende adressen op het gebied van hogedruktoepassingen. Of het nu gaat om compressoren, filtersystemen, opslagoplossingen, vulstrips of monitoring, wij bieden u de juiste, hoogwaardige oplossingen.

 2. BUK MACHINES

  Frankrijk

  Buk Machines (Grente-Lemaitre), een bedrijf met 30 jaar expertise in Frankrijk en in het buitenland, biedt u een breed scala aan nieuwe hout- en metaalbewerkingsmachines en nieuwe werktuigmachines. In ons pand van 4.000 m2 staan ongeveer 500 machines, die voortdurend worden vernieuwd. Verkoop van nieuwe houtbewerkingsmachines, verkoop van nieuwe metaalbewerkingsmachines, nieuwe plaatbewerkingsmachines, uitzonderlijke werktuigen. Nieuwe KRRASS afkantpersen, scharen, ponsmachines, rolmachines en lasersnijmachines. Schaafmachine, formaatzaagmachine en schaafmachine ROBLAND. Nieuwe werktuigmachines voor hout, metaal en plaatwerk. Geschikt voor professionals en particulieren. Buk Machines staat tot uw dienst voor de aankoop, verkoop en verhandeling van nieuwe machines en gereedschappen. Verkoop per partij in container of per stuk, wij bieden u een luisterend oor om aan al uw verwachtingen te voldoen. Kom onze voorraad bekijken en plaats uw bestelling.

 3. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Als pionier op het gebied van milieuvriendelijke, olievrije zuigercompressoren staan wij al decennialang voor innovatieve producten die onze klanten op duurzame wijze voorzien van perslucht van hoge kwaliteit." Een onderneming van de wereldwijd opererende Dürr Groep.Dürr Technik maakt deel uit van de Dürr groep van ondernemingen met vestigingen en partners over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bietigheim-Bissingen, in een van de meest innovatieve industriële regio's van Duitsland. Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met compressor- en pomptechnologie.Vandaag profiteren onze klanten van deze jarenlange ervaring. Een innovatieve ontwikkelingsafdeling, uiterst moderne productiefaciliteiten, alsmede gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens onder meer ISO 9001, ISO 13485 en ISO/TS 22163 bieden optimale voorwaarden om zelfs aan de meest veeleisende eisen van de klant te voldoen. Ervaring, kwaliteit en precisie zijn wat ons werk maakt. Een hechte relatie met de klant is voor ons net zo belangrijk als de producten zelf . Want door persoonlijk overleg kunnen wij er zeker van zijn dat wij voor elke klant het beste product uit ons assortiment vinden of ontwikkelen. Onze productfilosofie: Hightech voor de hoogste vereisten. Met onze olievrije compressoren en vacuümpompen bieden wij een breed gamma van topproducten voor de meest uiteenlopende marktsegmenten. Of het nu gaat om een standaardprogramma of een op maat gemaakt product - onze kwaliteitsnormen blijven altijd dezelfde.

 4. PLANET-AIR GMBH

  Duitsland

  PLANET-AIR is uw internationale partner in compressor- en pomptechnologie. De firma "PLANET-AIR" kan terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in de compressorensector. In deze periode werd de knowhow gestadig uitgebreid en werd de nadruk gelegd op klantspecifieke eisen in de markt. Ontwikkeling, productie en verkoopactiviteiten in één hand vormen de basis van onze flexibiliteit. Door competent advies en voortdurende ondersteuning werken wij samen met onze klanten de perfecte perslucht- en vacuümoplossing uit. Onze producten variëren van een enkele unit als bron van perslucht of vacuüm tot een kant-en-klaar compressorsysteem met tank en regelsysteem. Het uitgebreide productassortiment maakt een naadloze persluchtvoorziening mogelijk in een breed scala van toepassingen. Wij realiseren ook graag geïndividualiseerde kleine series voor speciale installatieafmetingen, persluchtkwaliteitseisen of een compleet systeem volgens klantspecificatie. De kwaliteit van het gehele productassortiment heeft bij PLANET-AIR een bijzonder hoge prioriteit. Het modulaire ontwerp stelt ons in staat onze klanten een geavanceerde en betrouwbare oplossing te bieden. Natuurlijk hoort bij kwaliteit ook onze naadloze klantenservice voor en na de aankoop. De eenvoudige bediening en de lage onderhoudsvereisten ondersteunen de gebruiker ook in termen van efficiëntie en zuinigheid.

 5. CONTIMETA

  Nederland

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 1. DIMEXCO GROUP

  België

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

 2. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 1. JAVAC

  België

  Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland. U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook ‘s nachts en in het weekend. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

  Alle producten voor "compressoren"

 2. AF BELGIUM

  België

  Onze producten omvatten alle behoeften aan perslucht, van de kleine compressor voor een garage tot grootschalige farmaceutische en petrochemische installaties, of oplossingen voor ademhalingsgas. Onze ervaring garandeert de selectie van de technologisch meest recente producten om het meest geschikte antwoord te bieden op uw specifieke behoeften. Onze schotten-, schroef- en zuigercompressoren verrichten altijd perfect hun werk, omdat ze speciaal geselecteerd zijn en op maat van uw toepassing. Wij bieden u evenwel meer dan louter een product. Onze persluchtoplossing omvat niet alleen een compressor, maar ook alle andere vereiste componenten voor uw installatie: filters, drogers, reservoirs, ontluchters, waterafscheiders… Dit alles met oog voor een voortdurend geoptimaliseerde energie-efficiëntie! Onze dienst-na-verkoop verzekert een snelle tussenkomst, de klok rond, zeven dag op zeven. Onze zeer ervaren technici stellen alles in het werk om uw problemen snel te verhelpen, ongeacht het merk. We beschikken over een ruime voorraad voor een optimale beschikbaarheid aan wisselstukken voor uw persluchtinstallaties.

 3. LORDAVENUE.COM

  Frankrijk

 4. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Turkije

 5. DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR

  Duitsland

 6. HBG KOMPRESSOREN GMBH

  Duitsland

 7. LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG

  Duitsland

 8. ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH

  Duitsland

 2. ROTAIR SPA

  Italië

 3. LORENZ BERLET E.K. INH. JONATHAN ROST

  Duitsland

 4. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. KLW-WERKBANK KALFF-VERTRIEB INH. OLIVER KALFF

  Duitsland

 6. HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH

  Oostenrijk

 7. GT GERÄTETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 8. PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH

  Duitsland

 9. DRUCKLUFT STÖCKLIN MARKUS STÖCKLIN

  Duitsland

 10. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Compressoren - Import export

Aantal resultaten

1.636 bedrijven