• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • compressoren

Resultaten voor

Compressoren - Import export

 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging en verkoop van vacuüm-transportinstallaties voor alle industriesectoren, systeemoplossingen en speciale filtertechniek. Aangevuld met pneumatische onderdelen en besturingssystemen. Onze andere producten zijn: Automatiseringstechniek, pneumatische steekverbindingen, vacuüm-transportinstallaties, vacuümonderdelen, vacuümtechniek, persluchtonderdelen, fijnstoffilters, grofstoffilters.

 2. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  White Lion is uw contactpersoon als het gaat om hoogwaardige droogijsstraalsystemen en oplossingen in oppervlaktetechnologie.Onze klanten zijn toonaangevende internationale bedrijven in de auto-industrie, evenals internationale dienstverleners, energiecentrales, chemische bedrijven, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer. We spelen in op uw behoeften en ontwikkelen oplossingen op maat voor geautomatiseerde en handmatige reiniging met droogijs. Met ons brede assortiment accessoires kunt u uw droogijsmachine op elk gewenst moment individueel configureren en aanpassen.Dankzij luchtvracht zijn onze droogijsystemen binnen 24 uur wereldwijd beschikbaar. Als systeemleverancier in deze branche overtuigen we met kwaliteit made in Germany. In deze context profiteert u ook van onze meer dan 25 jaar ervaring in droogijstechnologie en de toepassing ervan. Droogijsstralen en de White Lion-portfolio overtuigen in elk opzicht.White Lion-the dry ice innovators

 3. PLANET-AIR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PLANET-AIR is uw internationale partner in compressor- en pomptechnologie. De firma "PLANET-AIR" kan terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in de compressorensector. In deze periode werd de knowhow gestadig uitgebreid en werd de nadruk gelegd op klantspecifieke eisen in de markt. Ontwikkeling, productie en verkoopactiviteiten in één hand vormen de basis van onze flexibiliteit. Door competent advies en voortdurende ondersteuning werken wij samen met onze klanten de perfecte perslucht- en vacuümoplossing uit. Onze producten variëren van een enkele unit als bron van perslucht of vacuüm tot een kant-en-klaar compressorsysteem met tank en regelsysteem. Het uitgebreide productassortiment maakt een naadloze persluchtvoorziening mogelijk in een breed scala van toepassingen. Wij realiseren ook graag geïndividualiseerde kleine series voor speciale installatieafmetingen, persluchtkwaliteitseisen of een compleet systeem volgens klantspecificatie. De kwaliteit van het gehele productassortiment heeft bij PLANET-AIR een bijzonder hoge prioriteit. Het modulaire ontwerp stelt ons in staat onze klanten een geavanceerde en betrouwbare oplossing te bieden. Natuurlijk hoort bij kwaliteit ook onze naadloze klantenservice voor en na de aankoop. De eenvoudige bediening en de lage onderhoudsvereisten ondersteunen de gebruiker ook in termen van efficiëntie en zuinigheid.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al in 1980 erkende L & W-oprichter Bernd Wagner de toenemende behoefte aan hogedrukoplossingen en begon met het repareren en onderhouden van hogedruksystemen en het verhandelen van hogedrukcompressoren. Dit resulteerde in de technische verbetering van bestaande systemen van andere fabrikanten en de ontwikkeling van eigen compressormodellen. Tegenwoordig is Lenhardt & Wagner GmbH wereldwijd een van de toonaangevende en gerenommeerde bedrijven op het gebied van hogedruktoepassingen. Dankzij onze decennialange ervaring in het bouwen van compressoren zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende adressen op het gebied van hogedruktoepassingen. Of het nu gaat om compressoren, filtersystemen, opslagoplossingen, vulstrips of monitoring, wij bieden u de juiste, hoogwaardige oplossingen.

 2. RONIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ronix werd in 2004 opgericht in Duitsland. Omdat de activiteiten van het bedrijf bleven groeien, openden we nieuwe kantoren in twee populaire zakencentra: In de Verenigde Staten (Dubai) en China. We streven ernaar om gereedschap van "topkwaliteit" te leveren. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam voert alle fasen uit van de analyse van de behoeften van de klant, het vaststellen van kwaliteitsnormen en het testen van producten in de praktijk. We staan graag aan je zijde voor al je bouw- en onderhoudsbehoeften en met meer dan 2000 verschillende soorten gereedschap en 34000 soorten reserveonderdelen kunnen we bijna elke klus aan. Ronix biedt een breed assortiment tools van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwaliteit, variëteit, redelijke prijzen, klantenservice en verantwoordelijkheid tegenover onze teamleden en klanten; zijn de vijf kernwaarden waar alle Ronix-leden zich altijd volledig voor inzetten. We streven naar perfectie, we streven er onvermoeibaar naar. Dit is onze doelstelling: de eerste die in je opkomt als het gaat om prestaties en innovatie.

 3. PERMASALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw ervaren dienstverleners als het gaat om de zorg voor uw industriële installaties.Verhuizing of onderhoud, ontmanteling of recycling van uw machines of installaties, wij zijn de professionals met het beste materiaal en jarenlange marktervaring. Met stipte levering, ervaren en met de nodige mankracht zorgen wij voor een vlotte projectrealisatie - wereldwijd. Het behoud van uw faciliteiten en waarden en de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen staan altijd op de voorgrond. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Succesvol en betrouwbaar - al meer dan 25 jaar.

 4. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Bij Global Gases Group (Thailand) Co., LTD, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van koelgassen die de trend zetten in de industrie. Onze producten worden op nauwkeurige wijze vervaardigd om een unieke combinatie van efficiëntie, hoogwaardige prestaties en constante betrouwbaarheid te bieden. Wij verbinden ons ertoe te garanderen dat uw koelsystemen bestand zijn tegen de meest zware omstandigheden. Ons productassortiment omvat HFC, HC, HFO, CFC en HCFC koelmiddelen evenals Heliumgas, MAPP-gas, reserveonderdelen voor koelers en koelmiddelen voor isotanks. Ons motto 'Betrouwbaarheid ten dienste van perfectie' weerspiegelt onze rol als een fundamentele steun voor uw activiteiten. Onze standvastige belofte en een goed geoliede leveringsketen garanderen tijdelijke en ononderbroken leveringen, zodat u beschemd bent tegen onderbrekingen in de leveringen van de nodige koelmiddelen. Door te kiezen voor GG Group Thai krijgt u toegang tot geavanceerde koeltechnologie zodat uw systemen optimaal kunnen werken en ook op de meest cruciale momenten hoogwaardige prestaties behouden. Wij onderscheiden ons niet alleen door onze gassen van topkwaliteit maar tevens door onze constante inzet om een betrouwbaarheid te bieden die uw verwachtingen overschrijdt. Door samen te werken met Global Gases Group (Thailand) Co., LTD, kunt u ervaren hoe onze inzet uw kijk op koelmiddelen volledig kan veranderen. Wij garanderen dat uw systemen koel, robuust blijven en optimaal presteren. Sla samen met ons de weg in naar uitmuntendheid binnen koeling.

 5. DIMEXCO GROUP

  België

  Verified by europages badge

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

 1. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 2. JAVAC

  België

  Verified by europages badge
 1. AF BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Onze producten omvatten alle behoeften aan perslucht, van de kleine compressor voor een garage tot grootschalige farmaceutische en petrochemische installaties, of oplossingen voor ademhalingsgas. Onze ervaring garandeert de selectie van de technologisch meest recente producten om het meest geschikte antwoord te bieden op uw specifieke behoeften. Onze schotten-, schroef- en zuigercompressoren verrichten altijd perfect hun werk, omdat ze speciaal geselecteerd zijn en op maat van uw toepassing. Wij bieden u evenwel meer dan louter een product. Onze persluchtoplossing omvat niet alleen een compressor, maar ook alle andere vereiste componenten voor uw installatie: filters, drogers, reservoirs, ontluchters, waterafscheiders… Dit alles met oog voor een voortdurend geoptimaliseerde energie-efficiëntie! Onze dienst-na-verkoop verzekert een snelle tussenkomst, de klok rond, zeven dag op zeven. Onze zeer ervaren technici stellen alles in het werk om uw problemen snel te verhelpen, ongeacht het merk. We beschikken over een ruime voorraad voor een optimale beschikbaarheid aan wisselstukken voor uw persluchtinstallaties.

 2. TECNIFLON SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS uit Sesto Fiorentino is een industrieel bedrijf dat machines, componenten en accessoires voor compressoren, evenals andere oplossingen voor de mechanische, energie- en petrochemische industrie produceert. Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in machinale bewerking op contractbasis en biedt ontwerp-, productie- en distributiediensten voor haar producten in heel Italië, met inbegrip van de eilanden.

 3. LORDAVENUE.COM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORDAVENUE.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Tuingereedschap, Compressoren, cirkelzaag, boormachine, en Tuingereedschap. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TURKISH MANUFACTURERS UNION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Motors en motorrijwielen, Cosmetica, Import-export - tussenpersonen, Handel, internationaal - adviesbureaus, Adviesbureaus - marketing strategie, Verpakkingen, vers fruit, en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Yalova, Turkije.

 5. HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 6. LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG, is een Distributeur, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Esslingen, Duitsland.

 7. DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR, is een Distributeur, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Büren, Duitsland.

 8. GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Ismaning, Duitsland.

 1. ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. HBG KOMPRESSOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HBG KOMPRESSOREN GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigerpompen, Gascompressoren, afsluiters voor hoge druk, hydraulische aggregaten, Zuigerpompen, proefbanken, waterstof, en hogedrukpompen. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 4. GT GERÄTETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GT GERÄTETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 5. PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Leer, Duitsland.

 6. WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 7. SAMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMEC SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, elektrische motoren, elektrisch aangedreven pompen, Elektromotoren en onderdelen, Eenfasemotoren, transformatoren, elektrische duikpompen, hydraulische pompen, en elektrisch hulpmiddel. Het is gevestigd in Albinea, Italië.

 8. GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Handwitt, Duitsland.

 9. FOCS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOCS SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren, compressoren, onderdelen voor compressoren, en luchtcompressoren. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

 10. MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Compressoren. Het is gevestigd in Oberaudorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Compressoren - Import export

Aantal resultaten

1.635 Bedrijven