• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conceptie van packaging

Resultaten voor

Conceptie van packaging - Import export

 1. KARE-PACK

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

  Website Open In New icon
 2. IPC

  Mauritius

  Verified by Europages badge

  Sinds 1941 is IPC (Printing and Commercial Stationery Ltd.) voornamelijk een familiedrukkerij. Wij beschikken over een eigen team van grafische ontwerpers die de prepress en certificering van uw bestanden verzorgen. Zij identificeren uw behoeften en vinden de juiste oplossingen en technieken voor elk van uw projecten. Elk van uw kunstwerken is uniek en verdient al onze expertiseEen ingenieuze alchemie tussen menselijke ervaring en materiaal met een erkende drukkwaliteit. Wij bieden digitaal drukwerk aan om beter aan uw verwachtingen te voldoen: fotoboeken, diverse kaarten, folders, boeken in beperkte oplage... met de afwerkingen die u wenst: snijden, warm stempelen, embossing...Bent u op zoek naar een bepaalde verpakking? Wij gebruiken onze talenten om uw identiteit zo goed mogelijk over te brengen. Gelegen in het hart van de hoofdstad, biedt onze IPC winkel een breed scala aan schrijfwaren: gepersonaliseerde notitieboeken, trendy pennen, ontwerpkaarten voor alle gelegenheden... Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. IZOL LUXURY PACKAGING

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Onze firma is opgericht in 1977 en legde zo de basis van zijn hoofdproductie met kartonnen dozen. Vandaag bekend als Izol Luxury packaging, bieden wij onze klanten unieke verpakkingsontwerp oplossingen met 43 jaar ervaring in deze sector. Wij bieden ons breed assortiment van producten en vakkennis aan vele activiteitssectoren: • Cosmetica • Sieraden • Textiel • Confectiekleding • Voeding • Glaswerk • E-Commerce • Detailhandel • Industrie • Geschenken en veel meer! Bij Izol Luxury packaging luisteren wij naar behoeftes van onze klanten en werken zij aan zij om onze producten te leveren. Onze doelstellingen voor correcte verpakking zijn de vermindering van verpakkingsafval, van kosten, het voorstellen van nieuwe grondstoffen, in lijn te blijven met de belangrijkste verpakkingstrends en de vraag te combineren met de beste productietechnieken! Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio met onder meer: -Stijve dozen, -Vouwbare dozen, -Kraftpapier verpakking, -Luxe verpakking, -Cosmetica verpakking, -Stijve magnetische dozen, -Verzendingsdozen, -Industriële verpakking, -Verpakking voor afhaalmaaltijden en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Onze onderneming houdt zich bezig met de productie van verpakkingen, met veel verschillende productieprocessen onder één dak; wij vervaardigen veel verschillende producten, van hard karton tot luxe handgemaakte verpakking tot vouwbare dozen versterkt met karton en golfkarton. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. OSQ GROUP

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  OSQ Group is één van de voornaamste fabrikanten van milieuvriendelijke biologisch afbreekbare verpakkingen voor voedingsmiddelen en catering wegwerpartikelen voor Russische bedrijven. Het productassortiment aangeboden door OSQ omvat: - kartonnen doosjes voor salades en pasta, - wegwerp lunchboxen, - verpakking voor sandwiches, hotdogs, sushi en rollen, - papieren wegwerpbekers en houders, - verpakking voor gebak en koek, - verpakking voor pizza's, pasteien en ciabatta, - sterke papieren tassen met handvat en zonder handvat, - voedsel verpakking. De kartonnen en papieren dozen en verpakkingen van OSQ zijn vloeistof- en vetwerend, ze zijn geschikt voor gebruik in de magnetronoven, ze hebben een aantrekkelijk design en zijn beschikbaar in een groot aantal soorten en maten. De verpakkingen van OSQ zijn vervaardigd in overeenstemming met de wereldwijde normen en zijn ISO en HACCP gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 5. DIFFULICE

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Sinds 2018 is DIFFULICE de Zwitserse specialist in cosmeticaverpakkingen. Het bedrijf verzorgt industriële onderaanneming voor de verpakking van uw cosmetische of farmaceutische assortimenten, al dan niet in Zwitserland. Wij kunnen u ook een breed scala aan producten leveren: zoals potten, flessen en tubes, in overeenstemming met goede productiepraktijken, hygiëneprocedures en kwaliteitsprocedures. Onze ultramoderne faciliteiten bevinden zich in het hart van de hoofdwegen van Franstalig Zwitserland en maken ons verpakkingscentrum tot een van de marktleiders. Onze productielijnen zijn geschikt voor het industrieel afvullen van kleine, middelgrote en grote series cosmetische of dermocosmetische producten, ongeacht hun vloeibare of halfvaste galenische vorm (melk, balsem, lotion, olie, gel, peeling, enz.) en in verschillende verpakkingsformaten van 10 ml tot 500 ml (fles, tube, pot, airless, enz.).

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. 4S PACK

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Wij zijn een producent van papieren bekers in Istanboel, Turkije.De firma 4S Pack, met een ervaring van meer dan 40 jaar op de Plastic en Verpakking markt, werd opgericht door Fetih Plastik. De firma is actief onder het 4S Pack merk en houdt zich bezig met het ontwerp, prototype, matrijsproductie met gebruik van de modernste en meest geavanceerde technologieën, flexodruk, age painting, alle fases worden intern uitgevoerd en wij verlenen geïntegreerde diensten aan onze klanten. Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio van producten met onder meer: Kartonnen bekers, beker deksels, bekerhouders en veel meer, zoals u kunt ontdekken op onze website! Als een van de marktleiders in deze sector is het onze missie om de bewustheid en betrouwbaarheid te handhaven, onze innovatiewerkzaamheden en technologische investeringen voort te zetten. Wij hebben een zeer dynamisch team en richten ons op de Europese markt met onze hoogste productkwaliteit in alle opzichten, gedreven door een ervaren en helderziende directie. 4S Pack verzekert onvoorwaardelijke klanttevredenheid en internationale kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. LIBO COSMETICS CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge

  Libo Cosmetics Co., Ltd is een wereldwijde marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van verpakkingen voor cosmetica, zoals poederdoosjes, lippenstifthulzen, mascara tubes, lipgloss tubes en veel meer. Wij voorzien beroemde merken van kwaliteitsverpakkingen voor cosmetica en verlenen ontwerpdiensten om de merken te helpen om op te vallen op de markt. Met ultramoderne installaties en kantoren wereldwijd, gevestigd in China, Taiwan en de VS, in totaal meer dan 40.000 vierkante meter, en meer dan 500 vakmensen.

  Website Open In New icon
 3. SGH HEALTHCARING

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  SGH Healthcaring is een ontwerper, fabrikant en aannemer van medische hulpmiddelen. Wij produceren primaire verpakkingen en doseeraccessoires voor de toediening van geneesmiddelen en voedingssupplementen in droge en vloeibare vorm (doseerpipetten, doseerlepels en -bekers, druppelaars, pillendoosjes, flessen).

  Website Open In New icon
 4. HCP PACKAGING UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge
 5. PACKAGING SLOVENIA, KADROVIK D.O.O.

  Slovenië

  Verified by Europages badge
 1. MEHMEN & THEISSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. CARTONNAGE ADSA

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. MALVEGA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. PACKEX GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. DELTA COMPOSANTS PACKAGING

  Frankrijk

  « DELTA COMPOSANTS is gespecialiseerd in het ontwerpen van soepele packaging bestemd voor de levensmiddelenindustrie, de industrie en cosmetica.. Ons assortiment biedt zowel neutrale standaardoplossingen (www.sacs-and-bags.fr) als bedrukte zakken op maat en ook kunnen wij Facinity zakken in een bepaalde vorm ontwerpen. Wij zijn leverancier van soepele technische verpakkingen met accessoires: SSTA. Met ons machinepark, gespecialiseerd in kleine productieseries, kunnen wij aan uw vraag naar vormzakjes, zipzakjes, zakjes met dop in het midden of in een punt voldoen (wijnmarkt). Gecombineerd met printtechnieken (Helio, Flexografie, Offset, Digitaal), kunnen wij customized zakjes leveren met uw merk. »

 6. FUN DISPLAYS

  België

  MS Group FUN Displays SA is een team met 20 jaar ervaring in de packaging, golfkarton of compact en displays van karton van alle types. Wij richten ons op het vervaardigen van producten van superieure kwaliteit en een service die perfect op uw verwachtingen aansluit. Wij voeren uw creaties en uw behoeften uit, en dit binnen een tijdspanne van 24 tot 48 uur dankzij ons dynamische en ervaren team. Van het ontwerp tot aan de uitvoering van uw projecten bieden wij u een team van maquetisten en grafisten alsook moderne productiemethoden om zo goed mogelijk uw verpakkingen te ontwerpen en af te maken. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om leveringen te maken op aanvraag en wij kunnen eveneens uw voorraad beheren. Wij werken in België en dan met name in Wallonië, in Luxemburg, Limburg in Nederland, alsook in de noordelijke departementen van Frankrijk.

 7. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met Köstlin Prepress Services kunt u professioneel alle stappen van het prepress-proces voor elke afzonderlijke verpakkingscomponent en voor elk drukproces implementeren. Voor dit doel is een centrale contactpersoon verantwoordelijk voor elk project in ons huis, die de coördinatie van alle werkzaamheden overneemt. Met ons als centrale interface heeft u er een krachtige partner aan uw zijde, die u zowel in de aanmaakfase van uw verpakkingsontwerp ondersteunt, zorgt voor de specifieke reproductie van elk verpakkingstype, coördineert met uw fabrikanten en heeft een van de modernste producties voor flexografische drukplaten en sleeves. Onnodige overlappingen in deze fase worden vermeden, de efficiëntie wordt verhoogd en de kosten worden verlaagd. Daarnaast bieden we u onze op maat gemaakte databaseoplossing, die uw individuele "verpakkingsworkflow" met goedkeuringsbeheer in kaart brengt en fungeert als een verzamelpunt voor uw definitieve afdrukgegevens.

 8. DE-PACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Innovatieve verpakkingen en klantspezifieke ontwikelingen: KLD, kunststof reservoirs, schuimplastic verpakkingen, EPS- en EPP-verpakkingen, dieptrekverpakkingen, HKP-verpakkingen, vakverpakkingen, ESD/VC Bij onze doelstellingen staat klanttevredenheid voorop! Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen en verpakken uw producten transportveilig, qua volume geoptimaliseerd en voordelig, waarbij het geheel een positieve uitstraling biedt. Wij adviseren u graag over alle aspecten van de verpakkingen van uw producten: - Schuimplastic verpakking - dragers voor kleine ladingen (KLD) - kunststof verpakking - fixeerverpakking - golfkarton-, massiefkarton- en houtverpakkingen - speciale soorten ESD-/VCI-verpakkingen Onze diensten - verpakkingsontwikkeling met monster en technische documentatie in 2D en 3D - Valtest volgens DIN 22248 met documentatie - loonverpakkingen - voorraadbeheer met "Just in Time"-leveringen

 9. WISSER VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Sinds meer dan 30 jaar een betrouwbare partner en leverancier van verpakkingen en diepgetrokken vacuümproducten, onder meer voor de automobielindustrie en vele andere sectoren; tevens Ontwikkeling en constructie. Producten: Kunststof profielen, technische kunststof onderdelen, diepgetrokken vacuümproducten, kunststof onderdelen voor de automobielindustrie, ladingdragers, kunststof trays, thermogevormde kunststof onderdelen, klantspecifieke kunststof profielen, klantspecifieke kunststof verpakkingen, werkstukdragers

 10. QUATRE MAINS

  België

  Ontwerpbureau Quatre Mains werkt graag samen met KMO’s. Voor de samenwerking met deze opdrachtgevers heeft het bureau een traject ontwikkeld dat is gebaseerd op empathie, expertise en ervaring. Dit resulteert in ontwerpen die perfect functioneren in de markt waarin deze bedrijven actief zijn. De naam van het design bureau Quatre Mains staat voor de vier handen van de stichters: Patrick De Grande en zijn echtgenote Els Goethals. Samen startten zij ruim 30 jaar geleden een ontwerpbureau voor verpakkingen. Op dit ogenblik telt Quatre Mains 18 medewerkers, waaronder een tiental creatieven. De missie is onveranderd gebleven: verpakkingen ontwerpen met een sterke klemtoon op creativiteit, veel aandacht voor het product en de brand identity. Quatre Mains werkt voor allerlei opdrachtgevers, van kleine ambachtelijke producenten tot grote multinationals. Veel opdrachtgevers komen uit de voeding. Verbazend is dat niet. Els Goethals is één van de bekendste food stylistes in Vlaanderen en tot de uitrusting van Quatre Mains behoort een speciaal voor foto shoots van gerechten uitgeruste keuken en een fotostudio.

 1. DESIGNREPUBLIC

  België

  DesignRepublic is een ervaren, maar jong van geest, branding en packaging design bureau gevestigd in Brussel, het centrum van Europa. Sinds de oprichting van het bureau in 2009 werken we voor een divers scala aan klanten, van multinationals tot lokale start-ups. Onze core business situeert zich in de FMCG terwijl we tegelijkertijd een sterke expertise hebben ontwikkeld in corporate identity branding. Onze grootste kracht is het combineren van creativiteit met een down to earth attitude, resulterend in een ontwerp dat eigentijds is, aantrekkelijk voor zijn publiek en alle potentie heeft om glorieus te worden. DesignRepublic offers 'Creativity that Sells'

 2. BUDELPACK

  Nederland

  Voortdurende variatie in verpakkingen prikkelt uw klanten tot aankopen. Variatie in portiegrootte en gebruiksgemak is ook het antwoord op actuele thema's zoals vergrijzing, gezonde scholen en kleine huishoudens. Wij vertalen trends en klantwensen in onderscheidende en/of probleemoplossende verpakkingen. Met ons brede assortiment productverpakkingen en onze innovatieve verpakkingsconcepten blijft u consumenten boeien en binden. Dit doen wij: Primair verpakken van voedingsmiddelen voor merkeigenaren U levert uw voedingsmiddelen naakt aan in vaste, vloeibare, poeder- of korrelvorm. Wij verpakken ze netjes, veilig en hygiënisch in een verpakking naar wens. Primair verpakken vereist spe-cifieke kennis. Wij kennen het gedrag van naakte voedingsmiddelen en lege verpakkingen. En weten precies hoe we uw producten moeten verpakken om ze te laten schitteren in het schap.

 3. MIP PACKAGING

  Frankrijk

  Fabrikant van trays voor cd, dvd, blu ray en geheugenkaarten – Luxe verpakkingen met transparante of gekleurde plateaus voor multimediaproducten – Transformatie van plastic door injectie om polystyreen plateaus te maken voor de verpakking van cd, dvd, blu ray en geheugenkaarten Grote productlijn beschermd door internationale gedeponeerde octrooien en handelsmerken. MIP is SONY DADC Green Partner gecertificeerd en een Erkend exporteur (meer dan 85% van de omzet in de export) Made in France

 4. IMPREMTA AUBERT

  Spanje

  Wij bieden u een complete service, van de creatie en het ontwerp van originelen tot de voorbereiding van documenten voor het drukwerk van het briefpapier van uw onderneming, catalogi, publicaties, boeken, reclamemateriaal, enz. Wij hebben een vakkundig en ervaren team en richten ons op nieuwe technologieën, . Complete service, van het ontwerp tot de vervaardiging van originele modellen. Papier, bedrijfscommunicatie, catalogi, publicaties, boeken, enz.

 5. MALIP

  Frankrijk

  Communicatiedragers van PVC of soepel plastic, volledig personaliseerbaar: kleur, markering 1 tot 4 kleuren en vierkleurendruk. Etui autopapieren 3 of 4 delen, etui voor vervoerpasje, onderhoudmapje, mapje met vouwsluiting, kaarthouder voor rijbewijs, mapje voor aanrijdingsformulier, autohuurmapje. Mapje doktersvoorschrift, kaft gezondheidsboekje, eenvoudige mapjes, reclametassen, mapje met vouwsluiting, aktetassen, spel-etui, lidmaatschapsetui, badgehouder.

 6. MOONEN PACKAGING

  België

  60 jaar geleden zijn we ooit klein begonnen. Met passie en ambitie zijn we nu een innovatieve verpakkingsspecialist geworden. Wij denken mee in ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen, verpakkingsmaterialen, hygiëneproducten en disposables. Inmiddels kunt u uit 10.000+ verschillende artikelen kiezen. Die brengen we dagelijks naar klanten in heel Europa, voornamelijk in de retail, foodservice en industrie.

 7. EVERBETTER

  Nederland

  Everbetter is een branding en design bureau voor een succesvolle merkpositionering, innovatieve merkstrategie en krachtige corporate identity. Met de vakkundige kennis en creativiteit die Everbetter in huis heeft halen ze het beste in jouw merk naar boven. De toegewijde researchers, conceptontwikkelaars en designers zetten alles op alles om een duurzame connectie tussen jouw merk en je doelgroep te creëren. Wil je meer weten? Kijk op Everbetter.nl

 8. DAVPACK

  Verenigd Koninkrijk

  Packaging supplier in the UK

 9. LINEA GLAM FRANCE

  Frankrijk

 10. OLMIPLAST

  Frankrijk