• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • confectie-industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Confectie-industrie - machines en materialen - Import export

 1. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Verified by europages badge

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

 2. ROCHOLL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technische proefmonsters voor uw behoeften. 40 jaar geleden begon Rocholl GmbH zich te specialiseren in de productie en distributie van proefstalen.Het assortiment groeide voortdurend met de verschillende wensen van de klanten: Wij testen testmonsters voor bijna alle te testen materialen. . Speciale ontwerpen voor test- en onderzoeksinstituten zijn een uitdaging die wij graag aangaan. Meer dan 25 werknemers werken in het bedrijf, elk een geselecteerde deskundige op zijn of haar gebied, want kennis van materialen en hun eigenschappen speelt een grote rol bij de productie van proefstalen. Samen met onze samenwerkingspartners voldoen wij aan de hoogste eisen op het gebied van materiaal en ontwerp voor de productie van proefstalen.Wij behoren tot de besten van Europa: De tevredenheid van onze klanten is voor ons het bewijs en de bevestiging. Gerenommeerde bedrijven stellen hun vertrouwen in ons - en genieten van onze partnerschapssamenwerking & klantnabijheid.

 3. WEMADE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als u op zoek bent naar een product sourcing partner in China, dan is WEMADE het ideale bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van gedeeltelijke of volledige productieprocessen voor alle productuitbestedingsbehoeften van onze klanten. Onze inzet voor kwaliteit is voorbeeldig en zorgt voor grondige productinspecties, tests en leveranciersaudits om uw bedrijf te helpen zich te positioneren als marktleider en de concurrentie voor te blijven. Onze filosofie is eenvoudig: wij streven ernaar productieplannen op maat te ontwikkelen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Wij zorgen ervoor dat de fabrieken waarmee wij onze klanten in contact brengen, voldoen aan hun behoeften op het gebied van productoutsourcing. Door te kiezen voor WEMADE profiteert u van de beste uitbestedingsdiensten tegen de eerlijkste en meest duurzame prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. ARA

  België

  Reeds meer dan vijfentwintig jaar is ARA NV België dè specialist wereldwijd in sublimatie transfers. Sublimatieprints worden veelvuldig gebruikt bij de fabricatie van sportkleding, tapijten, etc. Onder hoge druk en bij een temperatuur van +/- 210°C worden de in patroon gesneden polyesterstoffen voor assemblage van de kledij bedrukt. Ara levert u de sublimatiepapieren in vellen op grootformaat (max 180 x 140) in een ongeëvenaarde kwaliteit.

 5. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Portugal

  Het bedrijf JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectie-industrie - machines en materialen, Confectie-industrie - machines en materialen, en Naaimachines voor textiel. Het is gevestigd in Barcelos, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERGLER INDUSTRIESERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERGLER INDUSTRIESERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gelnhausen-Hailer, Duitsland.

 2. ELLI GARMENT SERVICES

  Griekenland

  Het bedrijf ELLI GARMENT SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Peristeri/attica, Griekenland.

 3. PACO BAZÁN

  Spanje

  Het bedrijf PACO BAZÁN, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingstoffen, Confectie-industrie - machines en materialen, Binden, brocheren en afwerken, naaimachines, Bekledingstoffen, Confectie-industrie - machines en materialen, en Binden, brocheren en afwerken. Het is gevestigd in Ubrique-Cádiz, Spanje.

 4. TITO & MATOS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf TITO & MATOS LDA., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spinmachines, en maskers. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 5. LUÍS SAMPAIO MORAIS UNIP. LDA.

  Portugal

  Het bedrijf LUÍS SAMPAIO MORAIS UNIP. LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 1. SISTEMPLAST SA

  Roemenië

  Het bedrijf SISTEMPLAST SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Automatisering - installaties en uitrustingen, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Tanks - metaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Automatisering - installaties en uitrustingen, en ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is gevestigd in Ramnicu Valcea, Roemenië.

 2. WERMAC

  Turkije

  Het bedrijf WERMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. JHM MÁQUINAS LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf JHM MÁQUINAS LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mogi Das Cruzes, Brazilië.

 2. COSMAPORT IMPORTADORA MAQUINAS COSTURA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf COSMAPORT IMPORTADORA MAQUINAS COSTURA LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 3. STEELY RAILS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STEELY RAILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 4. NEVITA OÜ

  Estland

  Het bedrijf NEVITA OÜ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Narva, Estland.

 5. VIEWMODE

  Oekraïne

  Het bedrijf VIEWMODE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleding voor dames. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 6. COTTO

  Oekraïne

  Het bedrijf COTTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectie-industrie - machines en materialen, productie van leren kleding, diverse stoffen, textiel, en Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 7. LVIV SEWING FACTORY

  Oekraïne

  Het bedrijf LVIV SEWING FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren naai- en snijmachines. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 8. CAP BLANC TEXTILE SARL

  Tunesië

  Het bedrijf CAP BLANC TEXTILE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bizerte, Tunesië.

 1. CIFRA SPA

  Italië

  Het bedrijf CIFRA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren enkelsokjes, lingerie, en op maat gemaakte breigoederen. Het is gevestigd in Verano Brianza, Italië.

 2. DERYA MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf DERYA MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ZIRVE BUHARLI UTU

  Turkije

  Het bedrijf ZIRVE BUHARLI UTU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomketels, en textielmachines. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 4. STE DURAND FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf STE DURAND FILS, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleding - kinderen en baby's, Confectie-industrie - machines en materialen, Kleding - kinderen en baby's, en Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 5. RLCONSULTING SRL

  Italië

  Het bedrijf RLCONSULTING SRL, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Confectie-industrie - machines en materialen, Bevestigingsmaterialen, en Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in San Gregorio (Ct), Italië.

 6. FLECOMAT SARL

  Algerije

  Het bedrijf FLECOMAT SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele reparatie, en fitting. Het is gevestigd in Blida, Algerije.

 7. TERMOREP

  Roemenië

  Het bedrijf TERMOREP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectie-industrie - machines en materialen, Hekken en afrasteringen, Confectie-industrie - machines en materialen, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Râmnicu Vilcea, Roemenië.

 8. ROMPRIX EXIM S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf ROMPRIX EXIM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectie-industrie - machines en materialen, Streepjescodes - leesapparatuur, Confectie-industrie - machines en materialen, en Streepjescodes - leesapparatuur. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 9. RICCIARELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RICCIARELLI S.P.A., en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Confectie-industrie - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Confectie-industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pistoia (Pt), Italië.

 10. CALDIMAN

  Spanje

  Het bedrijf CALDIMAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines en -gereedschap voor de confectie-industrie, en fournituren en accessoires voor de kledingindustrie. Het is gevestigd in Getafe, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Confectie-industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

602 Bedrijven