• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven - vis- schaal- en schelpdieren- slakken

Resultaten voor

Conserven - vis- schaal- en schelpdieren- slakken - Import export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS - uw seafood LINK in Europa Opgericht in 2007 in København, Denemarken, is SIRION SEAFOOD APS uitgegroeid tot een van de toonaangevende seafood Sourcing & QC-bedrijven in Europa.Als een one-stop seafood solution provider in Europa kunnen we een breed scala aan diepgevroren/verse zeevruchten aanbieden met onze professionele diensten (Fabrieksaudit / Kwaliteitscontrole / Ladingtoezicht / Productontwikkeling). Dankzij ons grote netwerk, zeer ervaren leidinggevenden, bekwame QC-team, professionele service en snelle communicatie hebben we in de Scandinavische visindustrie een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor al uw visbehoeften in heel Europa. We werken momenteel samen met veel betrouwbare fabrieken die zijn gecertificeerd met HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Onze voornaamste markten: Europa, VS, Canada, Azië (Japan, Korea, enz.) &overigen. Onze belangrijkste producten die op de markt worden gebracht: Zalm, kabeljauw, kreeft, makreel, octopus, tonijn, schelpdieren, koolvis uit Alaska, kaviaar/kuit, varkensvlees, rundvlees, diervoeder. garnalen (zwarte tijger, vannamei, scampi, kattentijger, enz.), pangasius/swai, wildgevangen vis (tonijn, mahi-mahi, grouper, enz.), gekweekte vis (rode/zwarte tilapia, barramundi, enz.), koppotigen (inktvis, inktvis, pijlinktvis), weekdieren (mosselen, krabben), zeevruchten met toegevoegde waarde (sushi, nobashi, torpedo enz.), zeevruchten in blik, andere (kikker, surimi enz.). Varkenspoten, verse varkenspoot zonder been, bevroren varkensstaart, varkenshaas, varkensribbetjes, varkens half karkas, rundvlees boekmaag, Be

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 3. DELFINO BATTISTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Pasquale Battista startte na de oorlog een klein laboratorium voor de productie van blikconserven in Cetara, dat hij tot in de jaren 90 enthousiast en trots beheerde. In de loop van de jaren is de smaak van onze producten niet veranderd, net zomin als de fasen van het productieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Al deze fasen worden met nauwgezette aandacht uitgevoerd om naleving van de productienormen en de huidige wetgeving te garanderen.

 4. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 5. CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel diepvrieslevensmiddelen, kaviaar, Kweekkaviaar, en Wilde kaviaar. Het is gevestigd in Wommelgem, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GROUP BEN ROMDHAN

  Tunesië

  Hoi, Ik vertegenwoordig de "Group Ben Romdhane" uit Sfax, Tunesie. De volgende bedrijven vallen hieronder; Maristar, Calembo, Meridien Peche, Tunisia Tuna, Aquasea... We hebben een vloot van 40 vissers- boten, kweken dorade en zeebaars op zee, en exporteren tonijn naar Japan. Zodoende zijn we een van de grootste visserij- bedrijven in Tunesië. Onze huidige afzet- markten zijn Italië, Spanje, Japan en Griekenland. Ze hebben mij gevraagd om hun producten, zoals hieronder vermeld, in andere markten te verkopen. 3 soorten garnalen, • Metapenaeus monoceros (klein)• Penaeus Kerathurus (middelgroot- groot)• Parapenaeus Monoceros (witte gambas)Octopus & Zeekat• Octopus vulgaris • Sepia Officinalis Tapijtschelpen• Ruditapes decussatus Indien je geintresseerd bent in een van deze producten en / of meer informatie nodig hebt, gelieve ons te contacteren.RBS

 2. CONSERVAS LAGO PAGANINI SL

  Spanje

  Conservas Lago Paganini is gespecialiseerd in de fabricage en verkoop van ingemaakte vis, schelp- en schaaldieren. Vette vissoorten zijn onze specialiteit (sardines, sardinella, makreel, kleine horsmakreel, zeenaalden en mosselen).

 3. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanje

  Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

 4. CONSERVAS HOYA

  Spanje

  Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

 5. EIRASMAR

  Spanje

  Onderneming die tweeschalige weekdieren en koppotigen verkoopt. Onze producten worden in conserven verkocht.

 1. GADUS

  België

  Visverwerker

 2. KUZDAK SNAILS

  Polen

  We zijn een slakken kwekerij

 1. PESCAVANTE

  Spanje

  Het bedrijf PESCAVANTE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, schaal- en schelpdieren, schaal- en schelpdieren, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en schaal- en schelpdieren in blik. Het is gevestigd in La Coruña, Spanje.

 2. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS ANGELACHU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, bonito's, visconserven, en Vis - gezouten. Het is gevestigd in Santoña-Cantabria, Spanje.

 3. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

  Het bedrijf SEAWELL HIRTSHALS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 4. CARLINO SRL

  Italië

  Het bedrijf CARLINO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Ansjovis, Gastronomie - specialiteiten, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Sciacca, Italië.

 5. SALTEN SEAFOOD AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SALTEN SEAFOOD AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeekreeft, bidsprinkhaankreeften, en Zeekreeft. Het is gevestigd in Sandhornøy, Noorwegen.

 6. GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS

  Portugal

  Het bedrijf GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Azeitão, Portugal.

 7. DOUGEN CO., LTD.

  Japan

  Het bedrijf DOUGEN CO., LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Osaka, Japan.

 8. NEVA OCEANS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NEVA OCEANS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Groenten, vers, bewerkte vis et visserijproducten, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Groenten, vers. Het is gevestigd in Dronten, Nederland.

 1. HELIKOTURCA

  Turkije

  Het bedrijf HELIKOTURCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren levende slakken, en slakken. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Rabo De Peixe, Portugal.

 3. TAKOSA FOOD CO.,LTD

  Japan

  Het bedrijf TAKOSA FOOD CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsalg. Het is gevestigd in Uki, Japan.

 4. KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. ITTIMAR

  Italië

  Het bedrijf ITTIMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsverwerking, vis in blik, schaal- en schelpdieren in blik, en Voedingsverwerking. Het is gevestigd in Cicciano, Italië.

 6. CONSERVAS PINHAIS & CA., LDA

  Portugal

  Het bedrijf CONSERVAS PINHAIS & CA., LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte sardientjes, en verpakte makreel. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 7. CAVIARNA

  Oekraïne

  Het bedrijf CAVIARNA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Ukraine, Oekraïne.

 8. BUENAVISTA INICIATIVAS EMPRESARIALES S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BUENAVISTA INICIATIVAS EMPRESARIALES S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rauwe slakken. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 9. CONSERVAS ARTESANAS VINAROS, SL

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS ARTESANAS VINAROS, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Vinaros, Spanje.

 10. SLIVEN SNAILS

  Bulgarije

  Het bedrijf SLIVEN SNAILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, levende slakken, en slakken. Het is gevestigd in Nova Zagora, Bulgarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Conserven - vis- schaal- en schelpdieren- slakken - Import export

Aantal resultaten

1.820 Bedrijven