• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven - vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Conserven - vlees en vleeswaren - Import export

 1. LE COUSTELOUS

  Frankrijk

  Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. VLEESWAREN STEEN

  België

  Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

 3. BEEF EXCLUSIEF

  Nederland

  Verkoop van kwalitatief goed vlees, delicatessen, big Green Egg, Weber barbecues en aanverwante producten. Beef Exclusief.....het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Koken, barbecue-en, en alles wat hierbij hoort, is onze grote passie. Een hele avond gezellig eten met familie en vrienden, het liefst heerlijk buiten, dat maakt het leven toch nog mooier? En dat is nu precies waar het bij ons om draait. Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen en barbecues”, het is een concept. Wij proberen niet alleen producten aan de man te brengen, maar ook een gevoel, een beleving. Niet alleen van onszelf, maar ook van anderen die onze passie delen. Natuurlijk kunnen wij uw bestelde vlees versturen, keurig verpakt en binnen een dag, maar is het niet veel leuker om het op een zaterdag op locatie af te komen halen, en even te kijken wat er die dag op de barbecue of in de smoker ligt? ...

 4. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

 5. BRUGSE VLEESCENTRALE

  België

  De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHIETSE

  België

  Wij bieden onze klanten een uitgebreid, maar verfijnd, assortiment van zo'n 5000 zorgvuldig geselecteerde fijne vleeswaren, traiteur-artikelen, zuurkool-specialiteiten en kazen aan.

 2. GOLOSITÀ SANNITE SRL

  Italië

 3. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrijk

 4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

 5. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

 1. EL POZO

  Spanje

 2. MAISON GARCIA

  Frankrijk

 1. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

 2. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrijk

 3. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

  Polen

 4. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

  Portugal

 5. LES COCHONNAILLES

  België

 6. MAISON CONQUET

  Frankrijk

 7. ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL

  Spanje

 8. NIFICO

  Polen

 1. GEFLÜGELSCHLACHTEREI DÖRING GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. ROLLS-TOYS GBR

  Duitsland

 3. PETER CORDES

  Duitsland

 4. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Duitsland

 5. RENATE SCHÄFER

  Duitsland

 6. SCA COOP FOIE GRAS DE CHALOSSE

  Frankrijk

 7. RESTAURANT MALA MIN

  Duitsland

 8. RAMOND & FILS

  Frankrijk

 9. METZGEREI KULLEN

  Duitsland

 10. ZELTE- UND GETRÄNKEEXPRESS ZGE GMBH

  Duitsland