• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven - vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Conserven - vlees en vleeswaren - Import export

 1. LE COUSTELOUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. VLEESWAREN STEEN

  België

  Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

 3. BEEF EXCLUSIEF

  Nederland

  Verkoop van kwalitatief goed vlees, delicatessen, big Green Egg, Weber barbecues en aanverwante producten. Beef Exclusief.....het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Koken, barbecue-en, en alles wat hierbij hoort, is onze grote passie. Een hele avond gezellig eten met familie en vrienden, het liefst heerlijk buiten, dat maakt het leven toch nog mooier? En dat is nu precies waar het bij ons om draait. Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen en barbecues”, het is een concept. Wij proberen niet alleen producten aan de man te brengen, maar ook een gevoel, een beleving. Niet alleen van onszelf, maar ook van anderen die onze passie delen. Natuurlijk kunnen wij uw bestelde vlees versturen, keurig verpakt en binnen een dag, maar is het niet veel leuker om het op een zaterdag op locatie af te komen halen, en even te kijken wat er die dag op de barbecue of in de smoker ligt? ...

 4. TERBEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

 5. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SANPAREIL

  België

  Onze smeerworsten worden vervaardigd door twee producenten. Ten eerste is er het Belgische Sanpareil, de tweede producent is Alimpex Maso s.r.o., gevestigd in Dobřejovice vlak bij Praag. De samenwerking met deze twee bedrijven begon reeds in het jaar 2005 en in 2010 werd de firma Sanpareil uiteindelijk opgenomen in de groep ALIMPEX FOOD a.s. Tegenwoordig werken beide producenten nauw samen en ze exporteren naar bijna heel Europa en naar enkele staten erbuiten.

 2. SCHIETSE

  België

  Wij bieden onze klanten een uitgebreid, maar verfijnd, assortiment van zo'n 5000 zorgvuldig geselecteerde fijne vleeswaren, traiteur-artikelen, zuurkool-specialiteiten en kazen aan.

 3. BUVENS

  België

  Gevogelte en specialiteiten, koude bereidingen, groot wild, klein wild.

 4. BRUGSE VLEESCENTRALE

  België

  De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.

 5. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA DROSERA GOURMANDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, Relatiegeschenken, medailles, Ganzeleverpastei, Relatiegeschenken, en streekproducten. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

 1. IBÉRICOS DE VEGASECA

  Spanje

  Het bedrijf IBÉRICOS DE VEGASECA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, producten van vleeswaren, ham, en Kaas. Het is gevestigd in Cuéllar, Segovia, Spanje.

 2. TASTE OF PROVENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf TASTE OF PROVENCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Sisteron, Frankrijk.

 1. EBNER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EBNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Vleeswaren, Worst, Conserven - vlees en vleeswaren, Slachtafval, Vleeswaren, Worst, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Irnfritz, Oostenrijk.

 2. EL POZO

  Spanje

  Het bedrijf EL POZO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren algemene markten van vlees en derivaten. Het is gevestigd in Alhama De Murcia, Spanje.

 3. MAISON GARCIA

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON GARCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Vleeswaren - conserven, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Villeneuve Les Bouloc, Frankrijk.

 4. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

  Het bedrijf JN PACK ( JN FOOD ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, kant-en-klare hoofdgerechten, groenteconserven, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 5. HEIDINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - industriële, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Hotel, Bakkerij - industriële, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Hotel. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. MAISON CONQUET

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON CONQUET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren slagerij, rundvlees, kalfsvlees, en varkensvlees. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

 7. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

  Polen

  Het bedrijf WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren varkensvleeswaren, en worst. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 8. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Ham, Vleeswaren - conserven, Ham, eendenvlees, en Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrijk.

 1. SAS LE REVELOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS LE REVELOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleesconserven, Conserven, en Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Revel, Frankrijk.

 2. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrijk

  Het bedrijf EURALIS GASTRONOMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Ganzeleverpastei, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Blok hele eendeleverpastei, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Lescar Cedex, Frankrijk.

 3. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

  Portugal

  Het bedrijf MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, worsten, vers vlees, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Vila Nova De Santo André, Portugal.

 4. SALAISONS JOUVIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SALAISONS JOUVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Chorizo. Het is gevestigd in Nogent Sur Oise, Frankrijk.

 5. LES COCHONNAILLES

  België

  Het bedrijf LES COCHONNAILLES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Verpakking - kunststof, Conserven - vlees en vleeswaren, diepvriesproducten, Onderhoudsmiddelen, industrieel, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Liège, België.

 6. NIFICO

  Polen

  Het bedrijf NIFICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kippen en kuikens - vers, Conserven - vlees en vleeswaren, pluimvee, Kippen en kuikens - vers, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Goczalkowice Zdroj, Polen.

 7. ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL

  Spanje

  Het bedrijf ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, voedingsconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, biologische voedingsmiddelen, en halal gehaktballen. Het is gevestigd in Los Yebenes, Spanje.

 8. FRANZISKA STOLLE GMBH BRENZ

  Duitsland

  Het bedrijf FRANZISKA STOLLE GMBH BRENZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Diepvriesproducten, Conserven - vlees en vleeswaren, Slagerijvlees en vers pluimvee, Slachtafval, Diepvriesproducten, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Brenz, Duitsland.

 9. MARKUS DIETERICH

  Duitsland

  Het bedrijf MARKUS DIETERICH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Reizen en toerisme, Hotel, Voorstellingen - organisatie, Conserven - vlees en vleeswaren, Reizen en toerisme, Hotel, en Voorstellingen - organisatie. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 10. HOTEL GASTHOF ADLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf HOTEL GASTHOF ADLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gastronomie - specialiteiten, Reizen en toerisme, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gastronomie - specialiteiten, en Reizen en toerisme. Het is gevestigd in St. Gallenkirch, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis