• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven - vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Conserven - vlees en vleeswaren - Import export

 1. GOLOSITÀ SANNITE SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 2. BEEF EXCLUSIEF

  Nederland

  Verkoop van kwalitatief goed vlees, delicatessen, big Green Egg, Weber barbecues en aanverwante producten. Beef Exclusief.....het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Koken, barbecue-en, en alles wat hierbij hoort, is onze grote passie. Een hele avond gezellig eten met familie en vrienden, het liefst heerlijk buiten, dat maakt het leven toch nog mooier? En dat is nu precies waar het bij ons om draait. Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen en barbecues”, het is een concept. Wij proberen niet alleen producten aan de man te brengen, maar ook een gevoel, een beleving. Niet alleen van onszelf, maar ook van anderen die onze passie delen. Natuurlijk kunnen wij uw bestelde vlees versturen, keurig verpakt en binnen een dag, maar is het niet veel leuker om het op een zaterdag op locatie af te komen halen, en even te kijken wat er die dag op de barbecue of in de smoker ligt? ...

 3. VLEESWAREN STEEN

  België

  Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

 4. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

 5. SCHIETSE

  België

  Wij bieden onze klanten een uitgebreid, maar verfijnd, assortiment van zo'n 5000 zorgvuldig geselecteerde fijne vleeswaren, traiteur-artikelen, zuurkool-specialiteiten en kazen aan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRUGSE VLEESCENTRALE

  België

  De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrijk

 3. EL POZO

  Spanje

 4. MAISON CONQUET

  Frankrijk

 5. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

 1. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrijk

 2. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

  Portugal

 3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

 4. MAISON GARCIA

  Frankrijk

 5. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

  Polen

 6. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

 7. LES COCHONNAILLES

  België

 8. NIFICO

  Polen

 9. ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL

  Spanje

 10. METZGEREI KULLEN

  Duitsland

 1. ALTOPIANO COLFIORITO SRL

  Italië

 2. ZELTE- UND GETRÄNKEEXPRESS ZGE GMBH

  Duitsland

 3. KLINGENSTEIN EVENT (E. K.)

  Duitsland

 4. PETER CORDES

  Duitsland

 5. GEFLÜGELSCHLACHTEREI DÖRING GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. GASTHOF HOHLWEGWIRT

  Oostenrijk

 7. EISTRAUM HAMBURG

  Duitsland

 8. GASTHOF WEBERHÄUSL

  Oostenrijk

 9. RENATE SCHÄFER

  Duitsland

 10. THOMAS DIERINGER

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Conserven - vlees en vleeswaren - Import export

Aantal resultaten

8.510 bedrijven