• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserven - vruchten en jam

Resultaten voor

Conserven - vruchten en jam - Import export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrijk

  Clément Faugier te Privas in de Ardèche: fabricage en verkoop van alle producten op basis van kastanjes sinds 1882: marrons glacés, kastanjecrème uit de Ardèche. Fabricage en verkoop van Marpom's, een mix van kastanjecrème en appelmoes. Assortiment BIO producten. Clément Faugier biedt tegenwoordig diepgevroren vruchten- en groentemoes, in porties diepgevroren naturel kastanjepuree, in de vorm van 8 of 15 blokjes.

 2. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrijk

 3. MAISON NIALÉ

  Frankrijk

 4. CONSERVAS RAJOPE

  Spanje

  Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het dehydrateren, de toebereiding en de commercialisering van fruit en groente, rozijnen, halve perziken en rode pepers. Verder produceren wij plantaardige conservenproducten, zoals asperges in blik of pot, perziken op siroop en piquillo pepers. Wij voegen nieuwe smaken toe met behulp van onze traditionele producten, zoals vruchtvlees van rode chorizopepers, vruchtvlees van rode pepers, vruchtenmoes en Reine Claude pruimen gemarineerd in brandewijn.

 5. FRUITIER DES CEVENNES

  Frankrijk

  Als prijswinnaar van de wedstrijd Lozère Gourmande voor zijn abrikozencoulis en zachte fruitsnoepjes biedt deze ambachtelijke jammaker een assortiment van 24 jamsoorten in diverse verpakkingen. Zijn werkplaats, waar hij fruit verwerkt, wil een assortiment producten bieden dat de smaken uit de streek goed vertegenwoordigt en dat de smaak van huisgemaakte producten heel erg benadert. Het fruit wordt aangeleverd door plaatselijke producenten of door plukkers. Ons breed assortiment producten wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, volgens de traditionele kwaliteit en knowhow uit de Cevennen. Aan de jam wordt geen pectine toegevoegd. De zachte fruitsnoepjes worden vervaardigd met vruchtenpulp zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Een assortiment ambachtelijke producten, vervaardigt volgens de traditionele kwaliteit en knowhow uit de Cevennen. Onze ambachtelijke producten worden online verkocht.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INDIVIDUAL ENTREPRENEUR MASLOV DENIS VIKTOROVICH

  Rusland

  Individuele ondernemer (IE) Maslova S.V. is een fabrikant van fruitconserven en jam, snoep, sauzen, gezouten karamel en speciale snoepjes "Shishka v shubke" onder de merknaam "S okhotki". Het assortiment is erg breed.Het jam-assortiment omvat onder meer dennenappeljam, veenbessen in dennensiroop, frambozen met gember, enz. De fabrikant produceert uitsluitend natuurlijke voedingsmiddelen zonder conserveermiddelen, smaakversterkers, kleurstoffen of GGO's. Alle producten van het bedrijf zijn uitsluitend met de hand gemaakt.

 2. BIOSOLNATURA SRL

  Italië

  het bedrijf Biosol Natura is gespecialiseerd in de productie en het inblikken van biologische marmelade en jam. Lokale grondsstoffen die de seizoenen respecteren. Geen toevoeging van conserveermiddelen of verdikkingsmiddelen, uitsluitend de natuurlijke pectine uit het fruit zelf. Onze biologische productie bezit het certificaat IT BIO 006 landbouw UE/NON UE als gecontroleerde operator D09Q.

 3. VIDECA

  Spanje

  De onderneming VIDECA is sinds 1965 gespecialiseerd in de productie en de verkoop van een groot assortiment fruit in blik. Het onderscheidt zich door de verscheidenheid van de exclusieve producten en de uitmuntende kwaliteit: mispels, vijgen, baby peren, druiven zonder vel en pit, muskaatdruiven en meloen- en peerballetjes. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.

 4. ALDIA

  België

  Aldia is een fruitverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van geleien, confituren en fruitbereidingen voor toepassingen in de patisserie, institutionele markt en grootkeuken. Producten : confituren extra (gesuikerd), confituren diabetisch (ongesuikerd), fruit moesen gesuikerd, fruit moesen diabetisch, fruitconserven op siroop, fruit conserven diabetisch, fruitbereidingen, bakkerij jams…

 5. ANTALYA RECELLERI

  Turkije

 1. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugal

 2. SAFRUNAT SL

  Spanje

 1. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanje

 2. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanje

 3. BIOLOKLOCK

  Frankrijk

 4. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrijk

 5. BIONERICA LLC

  Oekraïne

 6. IP BORODIN ALEXANDR ALEXANDROVICH

  Rusland

 7. UNISTAR TREJD

  Noord-Macedonië

 8. SUN & FRUITS

  Spanje

 1. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Frankrijk

 2. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Roemenië

 3. FRUCOPASA

  Spanje

 4. FRESHCUT S.L.

  Spanje

 5. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Sri-Lanka

 6. VARANLAR

  Turkije

 7. PRISCA - JOSE.CADIMA@CASADAPRISCA.COM

  Portugal

 8. ORGANIKADAN

  Turkije

 9. ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turkije

 10. DEZEUTTER

  België