• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserveringsmiddelen

Resultaten voor

Conserveringsmiddelen - Import export

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients staat voor de wereldwijde handel met plantaardige grondstoffen, toevoegingsmiddelen en specialiteiten. Sinds vele jaren leveren wij aan de levensmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische en voederindustrie grondstoffen die in een groot aantal bekende producten verder worden verwerkt. De hoge eisen van onze klanten met betrekking tot kwaliteit en prijs/prestatie-verhouding komen voor ons op de eerste plaats. Tot onze producten behoren verdikkings-, bind- en geleermiddelen, antioxidanten, functionele proteïnen, superfoods, melkpoederproducten, aminozuren, psyllium, zuurregulatoren, lecitine, zoetstoffen en zetmeelderivaten, microalgen, extracten en diverse specialiteiten. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de handel in grondstoffen en dat stelt ons in staat om de internationale markt voortdurend te analyseren en onze klanten bij gesignaleerde trends over prijsontwikkelingen en koopbeslissingen advies te geven.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 3. PURIF'AIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2020 is PURIF'AIR een onderneming gespecialiseerd in de luchtzuivering en luchtverfrissing. Het biedt een innoverende oplossing om onaangename geuren en het rijpen van fruit, groente en bloemen tegen te gaan. Als u een snelle, efficiënte en ecologische manier zoekt om de lucht en geuren te zuiveren, heeft PURIF'AIR de juiste oplossing voor u. Purif'Air presenteert Pur'sand, ons nu best verkochte product. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbaar en 100% in Frankrijk vervaardigd poeder, ideaal te gebruiken als kattenbakvulling. Pur'sand blokkeert geuren, droogt urine en verfrist de lucht, waardoor het een onmisbare aanvulling is voor als u huisdieren heeft. De door Purif'Air gedekte sectoren zijn gevarieerd en omvatten met name: - Dierenwinkels, tuincentra, boomkwekerijen en sierteelt, - tuinbouw en groothandelaren in groente, fruit en bloemen, - detailhandel in groente, fruit en bloemen, - opslagplatformen voor korte en lange termijn, - land-, zee- of luchttransport over korte en lange afstanden, - behandeling voor kleine en grote koelcellen, - opname van koolwaterstoffen (rook en nevel). De onderneming biedt oplossingen voor een groot aantal sectors om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

 4. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smaakstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences - voeding, Specerijen, extracten en kruiden, Conserveringsmiddelen, natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, aroma's voor de banketbakkerij-industrie, Essences - voeding, natuurlijke aroma's, Specerijen, extracten en kruiden, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Nocera Inferiore, Italië.

 5. WOODCHEM

  Nederland

  We are supplier of biocides, insecticides and fungicides. We are focussing to the development of biological solutions. * Enclean - Biological Algae Control * BIOREPEL - Biological product against fungi * Biological - black coating for wood * Chitosan – Biological pesticides * Presta - Wood protection biocides * Shed & Fence - Wood protection and pigment in one * Vinkocide – preservatives for paints & coatings * Permethrin * Propicanazole * IPBC * Benzalconiumcloride

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanje

  Complete formules en aroma's voor de chemische industrie. Kruiden en specerijen CEYLAMIX.

 2. FODEY ENTERPRISES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FODEY ENTERPRISES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren arabische gom. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Rattenkirchen, Duitsland.

 4. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanje

  Het bedrijf ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, is een Distributeur, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Conserveringsmiddelen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Conserveringsmiddelen, zetmeel voor de voeding, en chemische grondstoffen. Het is gevestigd in Picassent, Spanje.

 5. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VITALUNDFITMIT100 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Jüchen, Duitsland.

 1. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italië

  Het bedrijf CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsconserven, jams, Kruiderijen, en sauzen. Het is gevestigd in Polistena, Italië.

 2. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Spanje

  Het bedrijf INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Specerijen, extracten en kruiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, Conserveringsmiddelen, additieven, Specerijen, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Vilassar De Dalt, Spanje.

 1. HANDARY

  België

  Het bedrijf HANDARY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, en Voedseltoevoegingen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. STIERNON

  België

  Het bedrijf STIERNON, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserveringsmiddelen, parafarmaceutica, onderzoek en ontwikkeling, Conserveringsmiddelen, en voedingssupplementen. Het is gevestigd in Ghislenghien, België.

 3. GALACTIC

  België

  Het bedrijf GALACTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkzuur, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. O SOLE E NAPULE SRL

  Italië

  Het bedrijf O SOLE E NAPULE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenteconserven, azijn, en verpakte broccoli. Het is gevestigd in Marigliano, Italië.

 5. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  België

  Het bedrijf BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, enzymen, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Seneffe, België.

 6. GLASS STUDIO

  Bulgarije

  Het bedrijf GLASS STUDIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren catering, dinerbuffet, en buffetten voor hotels, restaurants en openbare instellingen. Het is gevestigd in Pernik, Bulgarije.

 7. SPD PIR

  Oekraïne

  Het bedrijf SPD PIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 8. GEBRÜDER LEIMER KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBRÜDER LEIMER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserveringsmiddelen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Conserveringsmiddelen, en Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Traunstein, Duitsland.

 1. LANUCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANUCO GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Conserveringsmiddelen, Smaakstoffen, Bijenwas, Voedings supplementen, Conserveringsmiddelen, Smaakstoffen, en Bijenwas. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. THE PROTEIN COMPANY

  België

  Het bedrijf THE PROTEIN COMPANY, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, onderzoek en ontwikkeling, proteinen, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Bastogne, België.

 3. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanje

  Het bedrijf PMP DISTRIBUCIONES, is een Distributeur, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria, Spanje.

 4. YURT KONSERVE

  Turkije

  Het bedrijf YURT KONSERVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. BROES CHEMICALS

  België

  Het bedrijf BROES CHEMICALS, is een Distributeur, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserveringsmiddelen, voedingssupplementen, ingrediënten voor levensmiddelen, zetmeel voor de voeding, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Antwerp, België.

 6. FIBRACO 1998 SL

  Spanje

  Het bedrijf FIBRACO 1998 SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 7. CROP IBERICA SA

  Spanje

  Het bedrijf CROP IBERICA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Gist en giststoffen voor voeding, Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Gist en giststoffen voor voeding. Het is gevestigd in Arganda, Spanje.

 8. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserveringsmiddelen, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 9. MAÇARICO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MAÇARICO, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhouds- en reinigingsartikelen, Conserveringsmiddelen, Onderhouds- en reinigingsartikelen, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Praia De Mira, Portugal.

 10. FGS BESCHICHTUNGEN UND SANIERUNGEN E.K

  Duitsland

  Het bedrijf FGS BESCHICHTUNGEN UND SANIERUNGEN E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor pluimveehouderij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Vleeswaren, Conserveringsmiddelen, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Vleeswaren, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Stockstadt a. Main, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis