• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • conserveringsmiddelen

Resultaten voor

Conserveringsmiddelen - Import export

 1. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

  Website Open In New icon
 2. URSATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  URSATEC GmbH staat voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van conserveermiddelvrije farmaceutische, cosmetische en medische producten zoals mond- en neussprays en inhalatiemiddelen. Wij zijn de grondleggers van doseringssystemen zonder conserveringsmiddelen voor farmaceutische en cosmetische toepassingen. Het bedrijf is gestaag gegroeid sinds de oprichting van het bedrijf en heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 1, 5 miljard eenheden verkocht. We ondersteunen de wereldwijde gezondheidszorg in de ontwikkeling en productie van conserveermiddelvrije farmaceutische en cosmetische producten. Gezondheidsautoriteiten over de hele wereld bevelen aan om geneesmiddelen en cosmetica zonder conserveringsmiddelen te ontwikkelen. Conserveringsmiddelen zijn chemicaliën die worden toegevoegd aan medicijnen, voedsel en cosmetica om de groei van pathogene en niet-pathogene micro-organismen te remmen. Conserveringsmiddelen kunnen tal van allergische reacties veroorzaken, zoals allergische rhinitis en rhinitis medicamentosa.

  Website Open In New icon
 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients staat voor de wereldwijde handel met plantaardige grondstoffen, toevoegingsmiddelen en specialiteiten. Sinds vele jaren leveren wij aan de levensmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische en voederindustrie grondstoffen die in een groot aantal bekende producten verder worden verwerkt. De hoge eisen van onze klanten met betrekking tot kwaliteit en prijs/prestatie-verhouding komen voor ons op de eerste plaats. Tot onze producten behoren verdikkings-, bind- en geleermiddelen, antioxidanten, functionele proteïnen, superfoods, melkpoederproducten, aminozuren, psyllium, zuurregulatoren, lecitine, zoetstoffen en zetmeelderivaten, microalgen, extracten en diverse specialiteiten. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de handel in grondstoffen en dat stelt ons in staat om de internationale markt voortdurend te analyseren en onze klanten bij gesignaleerde trends over prijsontwikkelingen en koopbeslissingen advies te geven.

  Website Open In New icon
 4. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WOODCHEM

  Nederland

  We are supplier of biocides, insecticides and fungicides. We are focussing to the development of biological solutions. * Enclean - Biological Algae Control * BIOREPEL - Biological product against fungi * Biological - black coating for wood * Chitosan – Biological pesticides * Presta - Wood protection biocides * Shed & Fence - Wood protection and pigment in one * Vinkocide – preservatives for paints & coatings * Permethrin * Propicanazole * IPBC * Benzalconiumcloride

 2. KONDIPROM LLC

  Rusland

  Welkom bij KONDIPROM LLC! Onze producten: suikermastiek, marsepein, kleurstoffen voor levensmiddelen, vetadditieven, zoetwaren en bakmixen, gels, verbeteraars, voedselingrediënten. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat gericht is op langdurige samenwerking en individuele benadering van elke klant. Door speciale aandacht te besteden aan constant hoge kwaliteit, markttrends te volgen en onze klanten te helpen met feedback over productverbeteringen, kunnen we altijd iets waardevols en specifieks bieden. Jarenlange ervaring van onze gekwalificeerde medewerkers helpen u zich met vertrouwen te ontwikkelen in de markt van banketbakkers en bakkers. Ervaar het werken met merken.Welkom bij onze tevreden en succesvolle klanten!

 3. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanje

  Complete formules en aroma's voor de chemische industrie. Kruiden en specerijen CEYLAMIX.

 4. O SOLE E NAPULE SRL

  Italië

 5. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  België

 1. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italië

 2. HANDARY

  België

 3. GLASS STUDIO

  Bulgarije

 4. SPD PIR

  Oekraïne

 5. YURT KONSERVE

  Turkije

 6. GASTRO OPREMA DOO

  Servië

 7. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Duitsland

 8. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanje

 9. GEBRÜDER LEIMER KG

  Duitsland

 10. LANUCO GMBH

  Duitsland

 1. CROP IBERICA SA

  Spanje

 2. ENERGY366 PTY LTD

  Zuid-Afrika

 3. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  China

 4. MAÇARICO, S.A.

  Portugal

 5. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italië

 6. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italië

 7. SHREE RAM FOOD

  India

 8. DESTILLA GMBH

  Duitsland

 9. AGORÀ AGROALIMENTARE

  Italië

 10. NEW TRADE S.R.L.

  Italië