• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • constructiestaal

Resultaten voor

Constructiestaal - Import export

 1. SOLIDIAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende specialist ontwikkelt en produceert solidian niet-metalen wapening van koolstof-, glas- of basaltvezels. Versterkingen worden aangeboden in staaf- of matvorm.De toepassingsgebieden van onze wapening variëren van gevelplaten, bruggenbouw of maritieme constructies tot renovaties. Indien nodig ondersteunt solidian u bij elke stap van het project: beginnend met toepassingsadvies, via de dimensionering van de wapening, tot assistentie direct op de bouwplaats. In ons eigen testlaboratorium bepalen we ook de nodige parameters voor uw individuele bouwproject. Met een team van 270 medewerkers op twee locaties ontwikkelen we voor onze klanten praktische oplossingen voor de gebouwen en constructies van morgen.

  Website Open In New icon
 2. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

  Website Open In New icon
 3. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Hermann Stahlschmidt Stahlges. m.b.h., kortweg HERSTA, werd in 1932 opgericht door de broers Hermann en Walter Stahlschmidt in Düsseldorf en is sindsdien een familiebedrijf. In 1980 verhuisde het bedrijf naar Willich. We zijn de afgelopen decennia niet alleen qua oppervlakte gegroeid, maar hebben ons vooral als bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig zijn wij als specialist in hoogwaardig staal een vast aanspreekpunt voor bedrijven uit de machine- en installatiebouw, de verspanende industrie en de staalhandel - in de regio, in Duitsland, in Europa en in de rest van de wereld! Met 60 ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers hebben we de slanke structuren en efficiënte processen van een middelgroot familiebedrijf behouden. De voorraad van ca.20.000 ton en de modernste technische systemen en software zijn daarentegen kenmerken van een groot bedrijf.

  Website Open In New icon
 4. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

  Website Open In New icon
 5. MONOSTEEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een Turks fabricage- en constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage van staalconstructies, projectontwerp, management, bouw en consultancydiensten. Wij zijn in staat als EPCI-bedrijf te werken.De sectoren waarin wij hebben gewerkt zijn onder meer industriële bouwbedrijven, woningbouwbedrijven, weg- en waterbouw, tunnelbouwbedrijven en mijnbouwbedrijven. Ons modern machinepark en de softwares van het beheersprogramma helpen ons kwaliteit, on-time levering en een geen fout tolerantiedienst aan onze getaxeerde klanten te verzekeren. Wij betrekken onze klanten bij het gehele productieproces.Al onze producties zijn in overeenstemming met de Europese normen.Aarzel niet, neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRANSFER Stahl-Service GmbH is gespecialiseerd in stalen platte producten die uit voorraad beschikbaar zijn.Het bedrijf werd opgericht in Langen bij Frankfurt (Main) in 1989 en heeft sinds 2008 zijn hoodvestiging in Constance aan het Bodenmeer. Onze belangrijkste afzetmarkten zijn Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Samen met onze dochterondernemingen en filialen in heel Europa, produceren wij ongeveer 120.000 ton per jaar warmgewalst, koudgewalst en gecoat staal in rollen, vellen en spleetstroken. Naast talrijke staalfabrieken in Europa werken wij ook samen met de automobielindustrie en een verscheidenheid aan servicecentra.We bieden onze klanten tijdig de materialen die ze nodig hebben, van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs.Via onze opslaglocaties, die overal in Europa zijn gevestigd, kunnen we in korte tijd aan bijna elke wens voldoen.

  Website Open In New icon
 2. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  RG Fences is een bedrijf dat werkzaam is binnen het smeden en slotenmaken. Wij produceren afscheidingen, hekken, poortjes en balustrades. Wij streven ernaar aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en leveren producten die aan alle normen voldoen. Wij vervaardigen metalen hekken, poorten, afscheidingen, draaihekjes en schuifpoortjes op basis van onze catalogus. Wij voeren tevens projecten uit op basis van speciale vereisten van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven uit Polen, Duitsland en overige landen in de Europese Unie.

  Website Open In New icon
 3. HOSELMANN STAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 5. WA PRODUR

  Frankrijk

  WA-PRODUR, slijtagevrije elementen en oplossingen. Slijtvast staal en Staal met hoge rekgrens / Uitsnijden / Buigen / Bewerking / Gemechaniseerd lassen. Onze specialisten in slijtvastheid beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op gebieden die zo bijzonder zijn als ijzer- en staalindustrie, mijnbouw, chemie, bouw, openbare werken, energie, pneumatisch en hydraulisch transport... Het raakvlak van deze vakken? ? De veeleisendheid van robuuste installaties en van betrouwbare oplossingen voor het onderhoud van de uitrustingen.

 1. CLARK MASTS TEKSAM NV

  België

  Wanneer U een Clark Masts product aankoopt, kiest U voor een bedrijf dat een ongeëvenaarde ervaring heeft in een zeer gespecialiseerd product. De bestaande ontwerpen ontwikkeld in de voorbije jaren voor commerciële, civiele en militaire organisaties tonen duidelijk aan dat wij onze verantwoordelijkheid uiterst serieus nemen voor onze huidige en toekomstige klanten. Met haar eigen Research & Development afdeling investeert Clark Masts continu in de optimalisatie van het huidige productenassortiment alsmede in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. Onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen. Clark Masts heeft intussen wereldwijd een plaats gevonden in vele verschillende toepassingen, of het nu gaat om een mast gemonteerd op een voertuig of aanhangwagen, gebouw/shelter of op een driepoot voor grondopstelling. Clark Masts heeft zeker de beste oplossing voor U.

 2. WIT INNOVATIE

  Nederland

  Een draagbalk is een essentieel onderdeel van de draagconstructie van een woning, overspanning of pand .De meest voorkomende reden voor het plaatsen van een dragende balk constructie is bij het plaatsen van een verdiepingsvloer of verwijderen van een draagmuur.In dat geval wordt namelijk een ondersteunend constructieonderdeel verwijderd (dragende muur of pilaar) en dient hier een ander ondersteunend constructieonderdeel voor terug geplaatst te worden. Een draagbalk of steunbalk vangt belastingen uit de opbouw of bovenbouw verdieping op en brengt deze over naar de zgn. oplegging aan de uiteinden van de balk, bv pilaren of muren. De balk dient uiteraard sterk genoeg en voldoende vormvast te zijn. De meest voorkomende materialen zijn stalen, betonnen en houten draagbalken.Afhankelijk van de belasting, functie of de plaats van de draagbalk worden de eigenschappen afgewogen bij de keuze van het materiaal. Denk hierbij aan dakdragers, vloerdragend, gordingen, spanten en overspanningen al dan niet zichtbaar. Bij een bouw of verbouwing is een door ons uitgevoerde constructie berekening verplicht voor de gestelde bouwbesluit veiligheidseisen van uw vergunningsaanvraag en voorkomt onnodige materiaalkosten, scheuren en verzakkingen. Een draagmuur doorbreken en vervangen door een draagbalk contructie creeert ruimte in uw huis en verhoogt de waarde van uw woning. Wij bieden de complete draagconstructie berekening, sloop en verbouwing voor b.v. uw open keuken, uitbouw of nieuwbouw.

 3. HEUVELMAN STAAL BELGIË

  België

  Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel handelt in walserijproducten zoals balkstaal, stafstaal, ronde buizen, profielbuizen en platen. Het staal is afkomstig van producenten uit de hele wereld, is getoetst aan Europese normen en wordt indien gewenst geleverd met fabriekscertificaat. Wij leveren allerhande staalproducten en toebehoren, staalprofielen, metalen, bouwstaal, handelstaal, ...

 4. AKP

  België

  AKP is gespecialiseerd in zowel de realisatie van industriële gebouwen, staalconstructies als plaatbewerking. Ook bieden ze volledige projectontwikkeling op maat aan. Ze werken op verschillende gebied: Bouwwerken (Winkelpanden, Garages, Industriehallen, Woningen, Agrarische Gebouwen), Staalconstructies (Deze afdeling is ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van trappen en bordessen voor industriële toepassingen. En dit zowel voor de eigen projecten als voor staalstructuren in opdracht van derden), Plaatbewerking (In hun afdeling plaatbewerking verzorgen zeIn onze afdeling plaatbewerking verzorgen wij het knip- en plooiwerk van verschillende materialen : staal, aluminium en inox), Projectwinkeling (De bouwwereld is constant in beweging. AKP speelt op een flexibele manier in op veranderende trends. Voor hun projectontwikkelingen zijn ze steeds op zoek naar nieuwe geschikte bouwgronden en bestaande gebouwen die kunnen omgevormd worden naar handelspanden.

 5. BREEDVELD STAAL B.V.

  Nederland

  Breedveld Staal is een groothandel in staal producten. Breedveld Staal werkt met een nauwkeurig samengesteld assortiment nieuwe staalproducten, voor staalverbruikers. De voorraad van Breedveld Staal bestaat voornamelijk uit constructie staal, maar ook roest vrij staal (rvs), aluminium en bij producten zoals lasbochten, fittingen etc. De kleinste aanpassing is voor Breedveld Staal geen enkel probleem! Dankzij een zeer goed geoutilleerd wagen- en machinepark maakt Breedveld Staal alle beloften waar. Telkens weer even flexibel en betrouwbaar.

 6. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en groothandel van en met blank staal.We leveren perfect blank staal, dat een permanente zelfinspectie ondergaat.Kwaliteit wordt niet alleen verzekerd op papier.Wij garanderen u foutloze goederen die u probleemloos kunt verwerken.We kopen onze grondstoffen, gerold rond staal, in bij alle bekende West-Europese staalfabrieken zoals Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko en Swiss Stell.

 7. ADK D.O.O.

  Slovenië

  ADK is een fabrikant van complexe staalstructuren - mobiele kranen, mijnbouw apparatuur, rupskranen, hydro apparatuur - voornamelijk van fijnkorrelig staal. We zijn al 20 jaar onderdeel van de toeleveringsketen van de Liebherr groep. We zijn instaat projecten vanaf de eerste stap (ontwerp) tot de laatste stap (montage) uit te voeren.wij beschikken over de volgende certificaten: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA score voor kredietwaardigheid. We zijn de officiële wederverkoper van Sumitomo in de Balkan.

 8. AMESCO

  België

  Amesco is een metaalconstructiebedrijf, ijzersterk in constructies en installaties voor industriële toepassingen. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een ploeg van ervaren medewerkers. Amesco is gespecialiseerd in staalconstructies, installaties (material handling), montage en onderhoud van metaalconstructie.

 9. CSM - ZWARE METAALBOUW

  België

  CSM nv, met vestigingen in Achel en Hamont, werd in 1964 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van engineering, fabricage, conservering en montage van staalconstructies. Door hun enorme knowhow zoeken de ontwerpingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staaltoepassingen in internationale projecten. CSM houdt zich bezig met zes productgroepen: hoogbouw, architecturaal, industrieel, casing/ducting, bruggen en pretparkattracties.

 10. HERCON

  België

  Hercon is gespecialiseerd in Industriële gebouwen (Garages, Industriehallen, Agrarische gebouwen, Winkelpanden, Woningen), Staalconstructies (Trappen, Bordessen), Metalen dak -en wandbekleding, Tussenvloeren, Renovaties, Cellenbeton en betonpanelen.

 1. NIFRA STAALBOUW

  Nederland

  Nifra doet aan Productie en Montage van staalconstructies, trappen, balustrades en serieproducten voor de gehele bouwsector

 2. METAAL KJ

  België

  Hier kan een aannemer of particulier staal of rvs kopen. Men kan plooiwerken doen en ook boren en lassen en knippen op maat

 3. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Portugal

 4. TMETAL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. MIKOM D.O.O.

  Servië

 6. HALLENBAU CARLO GMBH

  Duitsland

 7. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. ESTANE GMBH

  Duitsland

 9. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Italië

 10. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Polen