• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • constructiestaal

Resultaten voor

Constructiestaal - Import export

 1. SOLIDIAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende specialist ontwikkelt en produceert solidian niet-metalen wapening van koolstof-, glas- of basaltvezels. Versterkingen worden aangeboden in staaf- of matvorm.De toepassingsgebieden van onze wapening variëren van gevelplaten, bruggenbouw of maritieme constructies tot renovaties. Indien nodig ondersteunt solidian u bij elke stap van het project: beginnend met toepassingsadvies, via de dimensionering van de wapening, tot assistentie direct op de bouwplaats. In ons eigen testlaboratorium bepalen we ook de nodige parameters voor uw individuele bouwproject. Met een team van 270 medewerkers op twee locaties ontwikkelen we voor onze klanten praktische oplossingen voor de gebouwen en constructies van morgen.

 2. NOVELTY STEEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Novelty Steel is opgericht in 2004 en is de toonaangevende exporteur van staalconstructies en metaalproductie in Turkije met klanten over de hele wereld. Bij Novelty Steel bieden we oplossingen voor verschillende industrieën met brede toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in staalproductie bieden we onze kernoplossingen voor staalconstructies, structuren en metaaltoepassingen. Onze belangrijkste werkgebieden zijn bouw, energie en kracht, mijnbouw en machines. Onze fabricaten zijn: • Staalconstructies en -constructies, • Metaalconstructies, • Stalen silo's en tanks, • Geluiddempers, kanalen en schoorstenen, • Staalconstructies, • Stalen hallen, magazijnen en gebouwen, • Lasersnijden, Buigen en Lassen van metaal • Machineonderdelen, frames • Metalen beugels, Flenzen en Ankers • CNC-bewerkingsonderdelen • CNC-freesonderdelen - CNC-draai-onderdelen • Transportbanden en brekers • Pijpleidingfabricage • Pijpspoelen • Roestvrijstaalfabricage • Giet- en smeedstukken • Drukvaten en ketels Novelty Steel exporteert zijn producten naar Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.Al onze producten hebben een CE-markering en zijn gecertificeerd volgens EN 1090-2. Wij bieden staalconstructies van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen in Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Hermann Stahlschmidt Stahlges. m.b.h., kortweg HERSTA, werd in 1932 opgericht door de broers Hermann en Walter Stahlschmidt in Düsseldorf en is sindsdien een familiebedrijf. In 1980 verhuisde het bedrijf naar Willich. We zijn de afgelopen decennia niet alleen qua oppervlakte gegroeid, maar hebben ons vooral als bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig zijn wij als specialist in hoogwaardig staal een vast aanspreekpunt voor bedrijven uit de machine- en installatiebouw, de verspanende industrie en de staalhandel - in de regio, in Duitsland, in Europa en in de rest van de wereld! Met 60 ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers hebben we de slanke structuren en efficiënte processen van een middelgroot familiebedrijf behouden. De voorraad van ca.20.000 ton en de modernste technische systemen en software zijn daarentegen kenmerken van een groot bedrijf.

 5. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery onderscheidt zich met projectgebaseerde activiteiten en levert sinds 2016 consequent Zeytaş-kwaliteit aan klanten in wereldwijde markten zoals Duitsland, Frankrijk, Noord-Irak, Ethiopië en de Egeïsche regio. Onze ultramoderne fabriek, met een maandelijkse productiecapaciteit van 12.000 m2 gesloten ruimte, wordt bemand door een team van gekwalificeerde ingenieurs en bekwame productie- en assemblageteams. Onze kernexpertise ligt in de productie van stalen hallen, magazijnen, hangars, parkeergarages, opslagfaciliteiten en soortgelijke constructies. Ontdek onze diverse projectgebaseerde services, op maat gemaakt om te voldoen aan unieke vereisten op het gebied van hallenbouw: •Staalconstructie •Staalconstructie Fabriek •Staalconstructie platform •Staalconstructie machineplatform •Staalconstructie fabrikant •Staalconstructiegebouwen •Staalconstructie hal •Staalconstructie kraan •Staalconstructie fabrieksgebouw catering, voor een brede klantenkring, waaronder leiders in kabelproductie, bio-energiecentrales, scheepswerven, machines en textiel, onze aanpak is aangepast aan de verschillende behoeften van elk project, zowel nationaal als internationaal.Zeytaş Steel Machinery wordt aangedreven door geavanceerde technologie en een onwrikbare toewijding aan hoge kwaliteitsnormen. Het is een veelgevraagd merk in de industrie en levert consequent uitzonderlijke waarde op projectbasis. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op!

 2. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  RG Fences is een bedrijf dat werkzaam is binnen het smeden en slotenmaken. Wij produceren afscheidingen, hekken, poortjes en balustrades. Wij streven ernaar aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en leveren producten die aan alle normen voldoen. Wij vervaardigen metalen hekken, poorten, afscheidingen, draaihekjes en schuifpoortjes op basis van onze catalogus. Wij voeren tevens projecten uit op basis van speciale vereisten van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven uit Polen, Duitsland en overige landen in de Europese Unie.

 3. BECA METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECA METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, tanks voor koolwaterstof, applicatiesoftware voor de extractie-industrie, werk met landbouwmachines, Constructiestaal, en staalbouw. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLURGICA LEGNANESE SPA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, smeedstaal, getrokken staal, Constructiestaal, en geplaneerd staal. Het is gevestigd in Rescaldina, Italië.

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Constructiestaal, Gereedschapsstaal, blank staal, draad voor veren, draad voor koorden, automatische staal, staaldraad, en aluminiumdraad. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 1. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  TRANSFER Stahl-Service GmbH is gespecialiseerd in stalen platte producten die uit voorraad beschikbaar zijn.Het bedrijf werd opgericht in Langen bij Frankfurt (Main) in 1989 en heeft sinds 2008 zijn hoodvestiging in Constance aan het Bodenmeer. Onze belangrijkste afzetmarkten zijn Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Samen met onze dochterondernemingen en filialen in heel Europa, produceren wij ongeveer 120.000 ton per jaar warmgewalst, koudgewalst en gecoat staal in rollen, vellen en spleetstroken. Naast talrijke staalfabrieken in Europa werken wij ook samen met de automobielindustrie en een verscheidenheid aan servicecentra.We bieden onze klanten tijdig de materialen die ze nodig hebben, van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs.Via onze opslaglocaties, die overal in Europa zijn gevestigd, kunnen we in korte tijd aan bijna elke wens voldoen.

 2. WA PRODUR

  Frankrijk

  WA-PRODUR, slijtagevrije elementen en oplossingen. Slijtvast staal en Staal met hoge rekgrens / Uitsnijden / Buigen / Bewerking / Gemechaniseerd lassen. Onze specialisten in slijtvastheid beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op gebieden die zo bijzonder zijn als ijzer- en staalindustrie, mijnbouw, chemie, bouw, openbare werken, energie, pneumatisch en hydraulisch transport... Het raakvlak van deze vakken? ? De veeleisendheid van robuuste installaties en van betrouwbare oplossingen voor het onderhoud van de uitrustingen.

 1. PLAATBEDRIJF HOLVOET

  België

  Plaatbedrijf Holvoet N.V. is de grootste onafhankelijke coilverwerker in België. In meer dan een halve eeuw industriële geschiedenis kon dit familiaal bedrijf zich opwerken tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de Belgische staalsector. Het bedrijf volgt een klantgerichte strategie, waarbij service, know-how en moderne installaties een fundamentele rol vervullen. Voortdurende investeringen in nieuwe technologieën, diversifiëring van het productaanbod en talrijke transportfaciliteiten staan garant voor flexibiliteit en hoge kwaliteitsnormen. Plaatbedrijf Holvoet N.V. in Gent heeft een grote permanente stock van platen en bodems.

 2. TEKSAM COMPANY NV

  België

  Wanneer U een Clark Masts product aankoopt, kiest U voor een bedrijf dat een ongeëvenaarde ervaring heeft in een zeer gespecialiseerd product. De bestaande ontwerpen ontwikkeld in de voorbije jaren voor commerciële, civiele en militaire organisaties tonen duidelijk aan dat wij onze verantwoordelijkheid uiterst serieus nemen voor onze huidige en toekomstige klanten. Met haar eigen Research & Development afdeling investeert Clark Masts continu in de optimalisatie van het huidige productenassortiment alsmede in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. Onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen. Clark Masts heeft intussen wereldwijd een plaats gevonden in vele verschillende toepassingen, of het nu gaat om een mast gemonteerd op een voertuig of aanhangwagen, gebouw/shelter of op een driepoot voor grondopstelling. Clark Masts heeft zeker de beste oplossing voor U.

 3. DISTEEL

  België

  Disteel is de grootste constructiestaal leverancier van België. De firma biedt een breed portfolio van staalproducten: platen (warmgewalst, gebeitst, koudgewalst, warmbadverzinkt of elektroverzinkt glad of getraand in diverse kwaliteiten voor verschillende toepassingen, van standaard tot fijnkorrelig met hoge elasticiteitsgrens voor koudevervorming of lasernijden); bandstaal; profielstaal en balken; handelsstaal; buizen en koudgewalste profielen; netten en betonijzer; en diverse andere staalproducten.

 4. AKP

  België

  AKP is gespecialiseerd in zowel de realisatie van industriële gebouwen, staalconstructies als plaatbewerking. Ook bieden ze volledige projectontwikkeling op maat aan. Ze werken op verschillende gebied: Bouwwerken (Winkelpanden, Garages, Industriehallen, Woningen, Agrarische Gebouwen), Staalconstructies (Deze afdeling is ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van trappen en bordessen voor industriële toepassingen. En dit zowel voor de eigen projecten als voor staalstructuren in opdracht van derden), Plaatbewerking (In hun afdeling plaatbewerking verzorgen zeIn onze afdeling plaatbewerking verzorgen wij het knip- en plooiwerk van verschillende materialen : staal, aluminium en inox), Projectwinkeling (De bouwwereld is constant in beweging. AKP speelt op een flexibele manier in op veranderende trends. Voor hun projectontwikkelingen zijn ze steeds op zoek naar nieuwe geschikte bouwgronden en bestaande gebouwen die kunnen omgevormd worden naar handelspanden.

 5. HEUVELMAN STAAL BELGIË

  België

  Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel handelt in walserijproducten zoals balkstaal, stafstaal, ronde buizen, profielbuizen en platen. Het staal is afkomstig van producenten uit de hele wereld, is getoetst aan Europese normen en wordt indien gewenst geleverd met fabriekscertificaat. Wij leveren allerhande staalproducten en toebehoren, staalprofielen, metalen, bouwstaal, handelstaal, ...

 6. BREEDVELD STAAL B.V.

  Nederland

  Breedveld Staal is een groothandel in staal producten. Breedveld Staal werkt met een nauwkeurig samengesteld assortiment nieuwe staalproducten, voor staalverbruikers. De voorraad van Breedveld Staal bestaat voornamelijk uit constructie staal, maar ook roest vrij staal (rvs), aluminium en bij producten zoals lasbochten, fittingen etc. De kleinste aanpassing is voor Breedveld Staal geen enkel probleem! Dankzij een zeer goed geoutilleerd wagen- en machinepark maakt Breedveld Staal alle beloften waar. Telkens weer even flexibel en betrouwbaar.

 7. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en groothandel van en met blank staal.We leveren perfect blank staal, dat een permanente zelfinspectie ondergaat.Kwaliteit wordt niet alleen verzekerd op papier.Wij garanderen u foutloze goederen die u probleemloos kunt verwerken.We kopen onze grondstoffen, gerold rond staal, in bij alle bekende West-Europese staalfabrieken zoals Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko en Swiss Stell.

 8. ADK D.O.O.

  Slovenië

  ADK is een fabrikant van complexe staalstructuren - mobiele kranen, mijnbouw apparatuur, rupskranen, hydro apparatuur - voornamelijk van fijnkorrelig staal. We zijn al 20 jaar onderdeel van de toeleveringsketen van de Liebherr groep. We zijn instaat projecten vanaf de eerste stap (ontwerp) tot de laatste stap (montage) uit te voeren.wij beschikken over de volgende certificaten: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA score voor kredietwaardigheid. We zijn de officiële wederverkoper van Sumitomo in de Balkan.

 1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Scholz Edelstahl GmbH, een dochteronderneming van Scholz AG, is sinds de stichting in 1991 een begrip geworden als leverancier van kwalitatief hoogwaardig staal. Ons bedrijf neemt een vooraanstaande plaats in als leverancier aan de smeedindustrie, aan machinebouwers en toeleveranciers. Intussen profiteren klanten overal in Europa van onze veelomvattende diensten en de voorbeeldige service bij onze eersteklas producten.

 2. SO.CONSTRUCT

  België

  so.construct is een KMO met een zeer uitgebreide know-how op gebied van allerhande staalconstructies. We zijn gespecialiseerd in het produceren, oprichten en afwerken van bouwprojecten met een stalen structuur voor land- en tuinbouw en KMO. We bouwen alsook staalconstructies voor woningbouw, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Voorbeelden van realisaties zijn: Loodsen, Stallen, Aardappelloodsen, Varkensstallen en KMO-gebouwen.

 3. CSM - ZWARE METAALBOUW

  België

  CSM nv, met vestigingen in Achel en Hamont, werd in 1964 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van engineering, fabricage, conservering en montage van staalconstructies. Door hun enorme knowhow zoeken de ontwerpingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staaltoepassingen in internationale projecten. CSM houdt zich bezig met zes productgroepen: hoogbouw, architecturaal, industrieel, casing/ducting, bruggen en pretparkattracties.

 4. AMESCO

  België

  Amesco is een metaalconstructiebedrijf, ijzersterk in constructies en installaties voor industriële toepassingen. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een ploeg van ervaren medewerkers. Amesco is gespecialiseerd in staalconstructies, installaties (material handling), montage en onderhoud van metaalconstructie.

 5. HERCON

  België

  Hercon is gespecialiseerd in Industriële gebouwen (Garages, Industriehallen, Agrarische gebouwen, Winkelpanden, Woningen), Staalconstructies (Trappen, Bordessen), Metalen dak -en wandbekleding, Tussenvloeren, Renovaties, Cellenbeton en betonpanelen.

 6. WILLEMS STAALCONSTRUCTIES

  België

  Een rendabele partner voor High-grade staalconstructies Willems Staalconstructies N.V. is een internationaal georiënteerd staalconstructiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar ervaring heeft in de engineering, productie en levering van staalconstructies.

 7. BREUGELMANS

  België

  CW Breugelmans BVBA werd opgericht in 1947 door Henri Breugelmans. De activiteiten beperkten zich tot draai- en freeswerken van metalen constructies. Het constructiewerkhuis onderging echter een grote uitbreiding toen het werd overgenomen door John de Landsheer, die met hart en ziel het bedrijf zeer lange tijd draaiende hield. De huidige werkzaamheden beperken zich niet enkel tot draai- en freeswerken: intussen omvatten deze ook plaatbewerking, laswerken, allerhande maatwerk, ...

 8. NIFRA STAALBOUW

  Nederland

  Nifra doet aan Productie en Montage van staalconstructies, trappen, balustrades en serieproducten voor de gehele bouwsector

 9. STEYAERT - HEENE

  België

  Groothandel van staal & ijzer.

 10. STAALBOUW JABEKON PANNINGEN B.V.

  Nederland

  Staalbouw Jabekon Panningen bv is een constructie bedrijf in het noorden van Limburg. Al meer dan 25 jaar sterk in zwaar.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis