• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • consumptie-ijsmachines- professioneel

Resultaten voor

Consumptie-ijsmachines- professioneel - Import export

 1. BABBI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

 2. S.A.R. GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S.A.R. Group is opgericht in 1988 en biedt een breed assortiment roomijs- en banketmachines aan. Het bedrijf heeft ook een grote verscheidenheid aan producten, zoals banketbakkersmixen, hoorntjes, wafels, crêpes, wafels. Het beleefde en gekwalificeerde personeel staat tot uw beschikking voor alle verduidelijkingen en adviezen over het gebruik van zowel machines als producten. S.A.R. Group is actief in het gehele land en daarbuiten met erkende ervaring en professionalisme.

 3. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, ijs, verpakte consumptieijs, calorie-arm ijs, Consumptie-ijsmachines, professioneel, IJsmachines, professioneel, distributie voedingsmiddelen, Aardappelchips, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 4. CCF S.R.L.

  Italië

  CCF - Alle vormen van roomijs. We produceren sinds 2007 apparatuur voor ijslolly's, dank zij onze investeringen in technologie en onderzoek en behalen opmerkelijke resultaten met een van de meest succesvolle machines: Gelato by Ghiacciola, een buitengewone automatische machine voor de productie van ijslolly's die de echtheid van het product behoudt dank zij een krachtig, gepatenteerd koelsysteem, dat de productie van ambachtelijk ijslolly's en sorbets bij zeer lage temperaturen mogelijk maakt. PAI – De andere vorm van roomijs! De toonbank met kuipjes wordt in Italië en in het buitenland steeds vaker gebruikt voor het bewaren van ijs, zowel vanwege de geschiedenis die ze vertegenwoordigt, die teruggaat tot de oorsprong van de ambachtelijke ijsman als symbool voor ijs van hoge kwaliteit, als wegens de goede bewaring van het product. De CCF heeft de constructie van deze karakteristieke toonbank vereenvoudigd en de erkende kwaliteit van conservering van het product verbeterd door een eenvoudige maar effectieve technologie toe te passen.

 5. S.A. WATHELET

  België

  WATHELET is sinds 1920 actief in de verkoop van professioneel keukenmaterieel. Ons uitgebreid assortiment omvat onder meer ventilatie- en afzuigapparaten, kookapparatuur, koelapparatuur, alsmede wasmachines of droogtrommels, vaatwasmachines of reinigingsmiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij onze dienstverlening voor adviezen, voor het ontwerp van rvs keukens op maat, alsmede voor de reparatie en het onderhoud van uw apparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALPEDO_(KERVANCIOGLU)

  Turkije

  Het bedrijf ALPEDO_(KERVANCIOGLU), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Kahramanmaras, Turkije.

 2. FRIGOMAT - ER CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf FRIGOMAT - ER CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, IJsmachines, professioneel, en Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Choisy Le Roi, Frankrijk.

 3. DEBREF

  Frankrijk

  Het bedrijf DEBREF, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Roujan, Frankrijk.

 4. LUIGIS GELATO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LUIGIS GELATO, is een Distributeur, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Petersfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. ARSONI COMMERCIAL REFRIGERATION, AND FOOD MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf ARSONI COMMERCIAL REFRIGERATION, AND FOOD MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. ALPEDO

  Turkije

  Het bedrijf ALPEDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Onikisubat / Kahramanmaras, Turkije.

 2. SARL BILECAN

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL BILECAN, is een Distributeur, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 1. FRIGOMAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRIGOMAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, Consumptie-ijsmachines, professioneel, mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie, en ijsmachines voor bars en restaurants. Het is gevestigd in Guardamiglio, Italië.

 2. DELIZIOSA

  Spanje

  Het bedrijf DELIZIOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijs, en ijsbereiders. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. TECHNOGEL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TECHNOGEL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, Consumptie-ijsmachines, professioneel, koelingsinstallaties voor de productie van consumptie-ijs, en mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 4. SALECIC EISTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SALECIC EISTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 5. FRIGOGELO

  Italië

  Het bedrijf FRIGOGELO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bereidingsmachines voor consumptieijs, inrichtingen voor ijsverkopers, mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie, en pasteuriseermachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Azzano San Paolo, Italië.

 6. CARPIGIANI GROUP S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CARPIGIANI GROUP S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, machines en uitrusting voor consumptieijsfabrikanten, Consumptie-ijsmachines, professioneel, mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie, en pasteuriseermachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Anzola Emilia, Italië.

 7. B.S. SRL

  Italië

  Het bedrijf B.S. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, doseerapparaten voor de voedingsindustrie, garnering-vulinstallaties voor de voedingsindustrie, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 8. DRIESEN EQUIPMENT

  België

  Het bedrijf DRIESEN EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor ijsverkopers, en industriële ijsboxen. Het is gevestigd in Zellik, België.

 1. RUFFA ANDREA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RUFFA ANDREA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Caselle Torinese, Italië.

 2. DOGUS MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf DOGUS MAKINA, is een Distributeur, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. FRISANI SPEISEEISTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRISANI SPEISEEISTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Silberstedt, Duitsland.

 4. BIG DRUM ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIG DRUM ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor het conditioneren van ijs, productiemachines van ijs voor winkels, bars, restaurants, vormen voor de consumptie-ijsindustrie, en IJsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Edertal-Giflitz, Duitsland.

 5. L'ODYSSÉE DES GLACES

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ODYSSÉE DES GLACES, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Frejus, Frankrijk.

 6. GEL - MATIC ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEL - MATIC ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Consumptie-ijsmachines, professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, machines voor softijs, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Orio Al Serio, Italië.

 7. SALVI DI SALVI PAOLO & C.S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SALVI DI SALVI PAOLO & C.S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor ijsbereiders.. Het is gevestigd in Vado Ligure, Italië.

 8. ICETEAM 1927

  Italië

  Het bedrijf ICETEAM 1927, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, producten voor ijsbereiders., Consumptie-ijsmachines, professioneel, en bereidingsmachines voor consumptieijs. Het is gevestigd in Anzola Emilia, Italië.

 9. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Duitsland

  Het bedrijf HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Horeca - machines en materialen, Consumptie-ijsmachines, professioneel, Dranken - concentraten en poeders, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Horeca - machines en materialen, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 10. SEHERCONI DOO CONES & BISCUITS

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf SEHERCONI DOO CONES & BISCUITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Maglaj, Bosnië-Herzegowina.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis