• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • containers

Resultaten voor

Containers - Import export

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering is een in KOCAELİ, Turkije gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van warmtewisselaars, cogeneratie- en trigeneratiesystemen en technologie voor uitlaatgassensystemen. Wij hebben een uitgebreid productassortiment; •Buizenwarmtewisselaars • Geribde buisradiator •Drukvaten •Economiser •Recuperator •Warmtewisselaar met dubbele buis •Container voor cogeneratie- en trigeneratiesystemen •Mechanische montage en vervaardiging • Schoorsteen en uitlaatleidingen •Brandstoftank • Uitlaatgas demper •Warmtewisselaar op verbrandingsgassen •Driewegafsluiter omstelkranen Wij beschikken over geavanceerde softwareprogramma's voor het maken van thermische en mechanische berekeningen die ons in staat stellen verwerkingsinstallaties te ontwerpen die voldoen aan de internationale codes en normen. Wij zetten onze uitgebreide engineering en het ontwerpen voort op talloze manieren om de meest efficiënte ontwerpen op het gebied van prestaties, kosten beperken en een laag milieu-impact te verkrijgen en gebruiken CAD-tools. Wij bieden onze klanten met gedetailleerde ontwerptekeningen en schema's in 2D en 3D naargelang hun vereisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. CONTAIN HAUS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Contain Haus is één van de marktleiders in de containersector. Onze firma produceert zowel in Duitsland als in Turkije en is bovendien een toonaangevende R&D onderneming die gebruik maakt van een geavanceerde technologie op dit gebied. Als één van de grootste baanbrekers op het gebied van containers en bouwsystemen werken wij aan de herdefinitie van de normen in Duitsland en in heel Europa. Wij, de onderneming Contain Haus, bieden oplossingen die volledig zijn aangepast aan de behoeftes van onze klanten, door de bouwtekeningen op maat te ontwerpen en zodanig te voldoen aan de wensen. Deze zijn ideaal als kantoorcontainers, wooncontainers of bouwplaatscontainers. Containers en prefab gebouwen worden steeds belangrijker, dit betekent dat de modulaire bouwmethodes langzamerhand de eerste keuze worden, zowel in woongebieden als winkelzones. Als Contain Haus hebben wij ons aangepast aan de bestaande vraag en onze wooncontainers zodanig ontworpen, dat ze ook geschikt zijn voor de winkelzone. Vooral in de productie van de nieuwe generatie zijn de hoge normen ontwikkeld door onze onderneming in lijn met de Duitse norm. Met kantoorcontainers vervaardigd in overeenstemming met de Duitse normen krijgt u een modern kantoor. Voor grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, winkelcentra of openbare gebouwen kunnen we containermodellen met één of meerdere verdiepingen produceren, afhankelijk van uw behoeftes.

 3. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbouw Emmeln richt zich op de productie van offshore containers volgens DNV 2.7-1 en -2, alsook EN 12079. Ontwikkeling en controle/certificering worden daarbij in samenwerking met GL (Germanischer Lloyd) uitgevoerd. Onze producten: Schakelhuizen, brandwerende containers, geluidwerende containers, speciale containers, schakelkast containers. In de offshoresector worden aan containers speciale eisen gesteld waar andere containers niet aan kunnen voldoen. Offshore containers worden gebruikt voor het transport van goederen, maar ook als omhulsels voor machines, systemen en besturingen, als opslagruimten of om mensen op olie- en gasboorplatforms te huisvesten, maar ook op transformatorplatforms.

 4. MT CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MT-container GmbH is een betrouwbaar, dynamisch en succesvol bedrijf in de containerindustrie.Als een van de weinige meesters in de containerindustrie vormen kwaliteit en betrouwbaarheid onze principes voor het verwerken van uw bestellingen.Inzicht in onze klanten en het vermogen hen met jarenlange ervaring en knowhow bij te staan bij hun wensen, vormen het motto van het bedrijf "MT Container GmbH".Onze activiteiten strekken zich uit tot de volgende sectoren: Containerhandel, containerverhuur, containervervoer, onderhoud en reparatie van koelcontainers, koelservice en 24-uurs hulpdienst, pre trip inspection (PTI), opslag- en zeecontainerreparatie, depot- en terminalservices.

 5. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2016 is de firma LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in maritiem goederentransport, met name van oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie enz.), dranken en ook diepvriesproducten zoals schaal- en schelpdieren, vis en vlees. De onderneming is voornamelijk actief voor transporten in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Westelijk Afrika. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHNELL DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een containerbedrijf uit Duitsland en bieden innovatieve en functionele containeroplossingen om onze klanten een eersteklas woonervaring te bieden. Wij produceren en verkopen een verscheidenheid aan containers, waaronder wooncontainers, sanitaire containers, wooncontainers, toiletcontainers, kantoorcontainers, Tiny houses, containers voor vluchtelingenopvang, schoolcontainers, beveiligingscontainers, hutten en zwembadcontainers. Wij leggen grote nadruk op kwaliteit en duurzaamheid om het hoogste niveau van klanttevredenheid te handhaven. Elk van onze containers is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd volgens hoge normen. Wij streven naar innovatie en ontwikkelen onze producten voortdurend om functionele oplossingen te bieden die beantwoorden aan de hedendaagse levensstijl. Ons professioneel en ervaren team staat klaar om onze klanten in alle stadia te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit met u samen te werken om uw behoeften te begrijpen, uw projecten te beoordelen en de juiste containeroplossing te bieden. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke aspecten van ons werk. Daarom gebruiken wij milieuvriendelijke materialen bij de productie van onze producten en hechten wij belang aan energie-efficiëntie. Doe met ons mee om uw bedrijf een ervaring van wereldklasse te bezorgen. Neem contact met ons op voor uw containerbehoeften en laat ons u de optimale oplossing bieden.

 2. EMPAC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma EMPAC GmbH fabriceert flexibele bulkgoedcontainers (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC) en foliebekledingen voor grote kratten (Liner). Oprichting van EMPAC Verpackungs GmbH 1993: Intrede in de NORDENIA Group in 1996: Oprichting van het STARPAC-productiebedrijf in Starogard / Polen 2012: Aftreden van de NORDENIA Group als onderdeel van een management buy-out - voortzetting van activiteiten als EMPAC GmbH met dochteronderneming EMPAC Polska en EMPAC France 2012- 2015: EMPAC Frankrijk als distributeur / VS als distributeur 2017: EMPAC is al 5 jaar in eigendom

 3. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Turkije

  Verified by europages badge

  TEKNIK KONTEYNER, opgericht in 2013, is een toonaangevende fabrikant gevestigd in Istanbul, Turkije, gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer. We zijn gespecialiseerd in kunststof en gegalvaniseerde metalen afvalcontainers met een capaciteit van 80 liter tot 5000 liter. Onze portfolio: •Metalen Gegalvaniseerde Afvalcontainers •Kunststof Afvalcontainers •Ondergrondse Afvalcontainersystemen •Verpakkingsafvalproducten •Bovengrondse Afvalcontainers •Houten Zero Waste recyclingbakken •Kunststof Zero Waste recyclingbakken•Metalen Zero Waste recyclingbakken •Medische Afvalproducten •Zero Waste Recycling Dozen•Verwerkingscentra •Batterijafval •Farmaceutische Afvalproducten •Vuilnisbakken •Kunststof Kratten •Vaten. Bij TEKNIK KONTEYNER zetten we ons in voor de hoogste klanttevredenheid. Door onze zorgvuldige en gedisciplineerde aanpak van ons werk hebben we onze reputatie voor kwaliteit sinds onze oprichting consequent hoog gehouden. Al onze producten, waaronder metalen gegalvaniseerde afvalcontainers, vuilniscontainers, afvalbakken, metalen afvalbakken, kunststof bakken, mobiele afvalbakken, thermisch verzinkte afvalcontainers, afvalbakken, recyclebakken, vuilnisbakken, afvalbakken, kunststof bakken, vuilniswagens, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken en afvalbeheeroplossingen, worden in Turkije gemaakt. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer voor meer informatie!

 4. REILING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij de Reiling Group - uw partner voor uitgebreide recycling en duurzaam materiaalbeheer! Met meer dan 100 jaar ervaring verzamelen en gebruiken we recyclebare materialen op een efficiënte manier om een optimale cyclus voor milieu- en klimaatbescherming te creëren. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en uitgebreide service.Het familiebedrijf Reiling is een van de toonaangevende Duitse recyclingspecialisten voor glas, plastic, hout en fotovoltaïsche modules. ls partner van de industrie, lokale overheden, handel en commercie bieden we ondersteuning van inzameling en verwerking tot de levering van hoogwaardige recyclaten (bijv. scherven, rPET-vlokken en -granulaat, houtsnippers, enz.). De productie en marketing van schuimglasgrind en Revitro (decoratief glas) vullen ons portfolio aan. Op onze 13 Duitse en 6 Europese locaties (Denemarken, Zweden, Polen, Nederland) bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van containerdiensten, afvalverwerking en speciale voertuigbouw.We zijn gecertificeerd volgens ISO 14001: 2015 en ISO 50001: 2018 en streven naar voortdurende verbetering en een verantwoord gebruik van energie en hulpbronnen. Onze moderne technologieën en strenge kwaliteitsnormen garanderen de hoogste productkwaliteit. We hechten veel belang aan de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze werknemers en stimuleren hun ontwikkeling.

 5. CONTAINERTEC.DE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat sinds de oprichting in 2020 eersteklas containeroplossingen biedt voor een breed scala aan vereisten. Ons brede productassortiment omvat kantoorcontainers, wooncontainers, opslagcontainers, portiercontainers, sanitaire containers, douchecontainers, toiletcontainers, invalidentoiletcontainers en verkoopcontainers. Het is onze missie om containers van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze containers zijn robuust, functioneel en flexibel om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende industrieën. We hechten veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn onze containers niet alleen duurzaam, maar ook ontworpen om grondstoffen te besparen. We zijn er trots op dat we onze bijdrage kunnen leveren aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om uw individuele vereisten te begrijpen en aangepaste containeroplossingen te ontwikkelen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en het hoogste niveau van tevredenheid te bieden. Als u op zoek bent naar betrouwbare containers van hoge kwaliteit voor kantoren, woningen, opslag, beveiliging of verkoop, vertrouw dan op Containertec.de. Wij zijn uw eerste keuze voor containeroplossingen die in elk opzicht aan uw eisen voldoen.

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. OAG INDUSTRIES

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn actief in de industriële, civiele en militaire sector voor het ontwerp, de bouw, de verkoop en de verhuur van elektriciteitsgeneratoren, motorpompen, lichtmasten en veld-airconditioners. We nemen ook opdrachten aan die niet binnen de klassieke productienormen vallen. Wij zorgen voor: assistentie na verkoop, opleidingen, training van operators en gebruikers wereldwijd, met stages en cursussen. Gecertificeerd kwaliteitssysteem sinds 1998. ISO 9001 conform: 2015.

 1. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS)

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - toerisme. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, aanhangwagens voor transport van containers, aanhangwagens, aanhangwagen, opleggers voor goederenvervoer, bouwer van aanhangwagens, Containers, en verwijderbare aanhangwagens. Het is gevestigd in Nowe Babice, Polen.

 3. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCO CARBON DIOXIDE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuurijs, bottelen, vervoer, Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuuranhydride, en verstuivers. Het is gevestigd in Wittenbach, Zwitserland.

 4. GESTION CONTAINER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GESTION CONTAINER, is een Distributeur, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehandse containers, Opslagcontainers, en Koelcontainers. Het is gevestigd in Chartres-De-Bretagne, Frankrijk.

 5. BR MODULAIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BR MODULAIRE, is een Distributeur, en actief in de sector Modulaire bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bungalows, modulaire kantoren, container, en modulaire kleedkamer. Het is gevestigd in Cormoz, Frankrijk.

 6. ECONOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECONOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, en Containers - metaal. Het is gevestigd in Bierne, Frankrijk.

 7. SICOM SPA CONTAINERS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICOM SPA CONTAINERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport met containers, woonmodules, transport met containers, Wegtransport met containers, transport en verzendingen, containers voor bewoonbare eenheden, en vrachttransport en verzendingen via land. Het is gevestigd in Cherasco, Italië.

 8. NUOVA FORMIL SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA FORMIL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containervervoer - scheepvaart, geprefabriceerde hangars, Containervervoer - scheepvaart, en industriële keten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. CONDECTA BAUMASCHINEN- UND BAUGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONDECTA BAUMASCHINEN- UND BAUGERÄTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 2. DEUMOBA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEUMOBA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Ense, Duitsland.

 3. BECA METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECA METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, tanks voor koolwaterstof, applicatiesoftware voor de extractie-industrie, werk met landbouwmachines, Constructiestaal, en staalbouw. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Vellahn, Duitsland.

 5. BEKUPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEKUPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, Kisten - kunststof, plastic pallets, schilderpaletten, Stapelbakken, Transportbakken, Transportvaten van kunststof, stapelbare recipiënten voor berging en opslag, en kunststof palletboxen. Het is gevestigd in Ringe, Duitsland.

 6. COOPERATIVA COMUNALE LOGISTICA INDUSTRIALE INTEGRATA - SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOPERATIVA COMUNALE LOGISTICA INDUSTRIALE INTEGRATA - SOCIETA' COOPERATIVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geïntegreerde logistiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Logistiek en opslag, uitvoerbaarheidsonderzoeken, assemblage via onderaanbesteding met overslagdiensten, Logistiek en opslag, en containers. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 7. KARATSIALIS BROS & CO

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARATSIALIS BROS & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Textiel - herwinnen en recycling, Recycling - machines en installaties, Containers, Polyethyleen, plastic, kunstof recyclage, papier, en recycling van papier. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 8. GORI CONTAINER

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GORI CONTAINER, is een Distributeur, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakhuizen en opslagplaatsen, tweedehandse containers, Pakhuizen en opslagplaatsen, en containers voor bewoonbare eenheden. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 9. TIAG INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIAG INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren injecteren, tanks, polyethyleen, abs, logistiek, reservoirs, dobbers, deksels, en Container. Het is gevestigd in Versailles, Frankrijk.

 10. SUPREME TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPREME TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Elmshorn, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Containers - Import export

Aantal resultaten

3.351 Bedrijven