• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • containers

Resultaten voor

Containers - Import export

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering is een in KOCAELİ, Turkije gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van warmtewisselaars, cogeneratie- en trigeneratiesystemen en technologie voor uitlaatgassensystemen. Wij hebben een uitgebreid productassortiment; •Buizenwarmtewisselaars • Geribde buisradiator •Drukvaten •Economiser •Recuperator •Warmtewisselaar met dubbele buis •Container voor cogeneratie- en trigeneratiesystemen •Mechanische montage en vervaardiging • Schoorsteen en uitlaatleidingen •Brandstoftank • Uitlaatgas demper •Warmtewisselaar op verbrandingsgassen •Driewegafsluiter omstelkranen Wij beschikken over geavanceerde softwareprogramma's voor het maken van thermische en mechanische berekeningen die ons in staat stellen verwerkingsinstallaties te ontwerpen die voldoen aan de internationale codes en normen. Wij zetten onze uitgebreide engineering en het ontwerpen voort op talloze manieren om de meest efficiënte ontwerpen op het gebied van prestaties, kosten beperken en een laag milieu-impact te verkrijgen en gebruiken CAD-tools. Wij bieden onze klanten met gedetailleerde ontwerptekeningen en schema's in 2D en 3D naargelang hun vereisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "containers"

 2. CONTAIN HAUS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Contain Haus is één van de marktleiders in de containersector. Onze firma produceert zowel in Duitsland als in Turkije en is bovendien een toonaangevende R&D onderneming die gebruik maakt van een geavanceerde technologie op dit gebied. Als één van de grootste baanbrekers op het gebied van containers en bouwsystemen werken wij aan de herdefinitie van de normen in Duitsland en in heel Europa. Wij, de onderneming Contain Haus, bieden oplossingen die volledig zijn aangepast aan de behoeftes van onze klanten, door de bouwtekeningen op maat te ontwerpen en zodanig te voldoen aan de wensen. Deze zijn ideaal als kantoorcontainers, wooncontainers of bouwplaatscontainers. Containers en prefab gebouwen worden steeds belangrijker, dit betekent dat de modulaire bouwmethodes langzamerhand de eerste keuze worden, zowel in woongebieden als winkelzones. Als Contain Haus hebben wij ons aangepast aan de bestaande vraag en onze wooncontainers zodanig ontworpen, dat ze ook geschikt zijn voor de winkelzone. Vooral in de productie van de nieuwe generatie zijn de hoge normen ontwikkeld door onze onderneming in lijn met de Duitse norm. Met kantoorcontainers vervaardigd in overeenstemming met de Duitse normen krijgt u een modern kantoor. Voor grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, winkelcentra of openbare gebouwen kunnen we containermodellen met één of meerdere verdiepingen produceren, afhankelijk van uw behoeftes.

 3. SILVERSEA S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  SILVERSEA is een onderneming gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van zeecontainers. De onderneming is ontstaan uit de behoefte om de sector te moderniseren en om de klanten dichterbij een transparante service te bieden. De onderneming streeft ernaar zich constant te moderniseren om mee te gaan met de tijd van digitalisering en zich aan te passen aan de behoeftes van de markt. Het is onze missie om op een efficiënte en creatieve wijze aan de behoeftes van onze klanten te voldoen. Door altijd te focussen op de duurzaamheid van onze producten en diensten, besparing van kosten in de leveringsketen, meewerking aan de vermindering van de koolstofvoetafdruk en ondersteuning van het hergebruik van onze producten op een ecologische manier.

 4. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbouw Emmeln richt zich op de productie van offshore containers volgens DNV 2.7-1 en -2, alsook EN 12079. Ontwikkeling en controle/certificering worden daarbij in samenwerking met GL (Germanischer Lloyd) uitgevoerd. Onze producten: Schakelhuizen, brandwerende containers, geluidwerende containers, speciale containers, schakelkast containers. In de offshoresector worden aan containers speciale eisen gesteld waar andere containers niet aan kunnen voldoen. Offshore containers worden gebruikt voor het transport van goederen, maar ook als omhulsels voor machines, systemen en besturingen, als opslagruimten of om mensen op olie- en gasboorplatforms te huisvesten, maar ook op transformatorplatforms.

 5. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2016 is de firma LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in maritiem goederentransport, met name van oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie enz.), dranken en ook diepvriesproducten zoals schaal- en schelpdieren, vis en vlees. De onderneming is voornamelijk actief voor transporten in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Westelijk Afrika. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMPAC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma EMPAC GmbH fabriceert flexibele bulkgoedcontainers (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC) en foliebekledingen voor grote kratten (Liner). Oprichting van EMPAC Verpackungs GmbH 1993: Intrede in de NORDENIA Group in 1996: Oprichting van het STARPAC-productiebedrijf in Starogard / Polen 2012: Aftreden van de NORDENIA Group als onderdeel van een management buy-out - voortzetting van activiteiten als EMPAC GmbH met dochteronderneming EMPAC Polska en EMPAC France 2012- 2015: EMPAC Frankrijk als distributeur / VS als distributeur 2017: EMPAC is al 5 jaar in eigendom

 2. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION biedt u standaard, gekoelde en gespecialiseerde zeecontainers, gereviseerd en eerste reis, vanuit onze verschillende depots. We kunnen putten uit bijna 30 jaar ervaring om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van havenafhandeling. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 4. SCHNELL DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een containerbedrijf uit Duitsland en bieden innovatieve en functionele containeroplossingen om onze klanten een eersteklas woonervaring te bieden. Wij produceren en verkopen een verscheidenheid aan containers, waaronder wooncontainers, sanitaire containers, wooncontainers, toiletcontainers, kantoorcontainers, Tiny houses, containers voor vluchtelingenopvang, schoolcontainers, beveiligingscontainers, hutten en zwembadcontainers. Wij leggen grote nadruk op kwaliteit en duurzaamheid om het hoogste niveau van klanttevredenheid te handhaven. Elk van onze containers is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd volgens hoge normen. Wij streven naar innovatie en ontwikkelen onze producten voortdurend om functionele oplossingen te bieden die beantwoorden aan de hedendaagse levensstijl. Ons professioneel en ervaren team staat klaar om onze klanten in alle stadia te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit met u samen te werken om uw behoeften te begrijpen, uw projecten te beoordelen en de juiste containeroplossing te bieden. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke aspecten van ons werk. Daarom gebruiken wij milieuvriendelijke materialen bij de productie van onze producten en hechten wij belang aan energie-efficiëntie. Doe met ons mee om uw bedrijf een ervaring van wereldklasse te bezorgen. Neem contact met ons op voor uw containerbehoeften en laat ons u de optimale oplossing bieden.

 5. KRAFT HANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kraft Handel GmbH bouwt containersystemen uit één hand.Van de planning van de fabriek tot de tijdige voltooiing ervan: Wij kennen alle bouwrechtelijke eisen en kunnen daardoor de bouw van uw containerfaciliteit sneller in gang zetten. Naast de standaardmodellen voor containers is Kraft Handel GmbH ook gespecialiseerd in de bouw van installaties met speciale uitdagingen. Van speciale containers tot op maat gemaakte containermodules: Stuur ons een aanvraag met uw wensen, zodat we de haalbaarheid van uw containerproject kunnen verduidelijken. Onze containeroplossingen bestaan uit enkele modules en dubbele containers die naargelang het gebruik kunnen worden uitgerust. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de productie van aanbouwcontainers, zoals containergarages.

 1. PERMASALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw ervaren dienstverleners als het gaat om de zorg voor uw industriële installaties.Verhuizing of onderhoud, ontmanteling of recycling van uw machines of installaties, wij zijn de professionals met het beste materiaal en jarenlange marktervaring. Met stipte levering, ervaren en met de nodige mankracht zorgen wij voor een vlotte projectrealisatie - wereldwijd. Het behoud van uw faciliteiten en waarden en de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen staan altijd op de voorgrond. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Succesvol en betrouwbaar - al meer dan 25 jaar.

 2. CONTAINERTEC.DE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat sinds de oprichting in 2020 eersteklas containeroplossingen biedt voor een breed scala aan vereisten. Ons brede productassortiment omvat kantoorcontainers, wooncontainers, opslagcontainers, portiercontainers, sanitaire containers, douchecontainers, toiletcontainers, invalidentoiletcontainers en verkoopcontainers. Het is onze missie om containers van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze containers zijn robuust, functioneel en flexibel om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende industrieën. We hechten veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn onze containers niet alleen duurzaam, maar ook ontworpen om grondstoffen te besparen. We zijn er trots op dat we onze bijdrage kunnen leveren aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om uw individuele vereisten te begrijpen en aangepaste containeroplossingen te ontwikkelen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en het hoogste niveau van tevredenheid te bieden. Als u op zoek bent naar betrouwbare containers van hoge kwaliteit voor kantoren, woningen, opslag, beveiliging of verkoop, vertrouw dan op Containertec.de. Wij zijn uw eerste keuze voor containeroplossingen die in elk opzicht aan uw eisen voldoen.

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Alle producten voor "containers"

 2. MT CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MT-container GmbH is een betrouwbaar, dynamisch en succesvol bedrijf in de containerindustrie.Als een van de weinige meesters in de containerindustrie vormen kwaliteit en betrouwbaarheid onze principes voor het verwerken van uw bestellingen.Inzicht in onze klanten en het vermogen hen met jarenlange ervaring en knowhow bij te staan bij hun wensen, vormen het motto van het bedrijf "MT Container GmbH".Onze activiteiten strekken zich uit tot de volgende sectoren: Containerhandel, containerverhuur, containervervoer, onderhoud en reparatie van koelcontainers, koelservice en 24-uurs hulpdienst, pre trip inspection (PTI), opslag- en zeecontainerreparatie, depot- en terminalservices.

 3. OAG INDUSTRIES

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn actief in de industriële, civiele en militaire sector voor het ontwerp, de bouw, de verkoop en de verhuur van elektriciteitsgeneratoren, motorpompen, lichtmasten en veld-airconditioners. We nemen ook opdrachten aan die niet binnen de klassieke productienormen vallen. Wij zorgen voor: assistentie na verkoop, opleidingen, training van operators en gebruikers wereldwijd, met stages en cursussen. Gecertificeerd kwaliteitssysteem sinds 1998. ISO 9001 conform: 2015.

 4. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCO CARBON DIOXIDE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuurijs, bottelen, vervoer, Containers, Reiniging, industrieel - machines, koolzuuranhydride, en verstuivers. Het is gevestigd in Romanshorn, Zwitserland.

 6. SICOM SPA CONTAINERS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICOM SPA CONTAINERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport met containers, woonmodules, transport met containers, Wegtransport met containers, transport en verzendingen, containers voor bewoonbare eenheden, en vrachttransport en verzendingen via land. Het is gevestigd in Cherasco, Italië.

 7. CONDECTA BAUMASCHINEN- UND BAUGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONDECTA BAUMASCHINEN- UND BAUGERÄTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 8. DEUMOBA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEUMOBA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Ense, Duitsland.

 1. BECA METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECA METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks voor koolwaterstof. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Vellahn, Duitsland.

 3. BEKUPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEKUPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, Kisten - kunststof, plastic pallets, schilderpaletten, Stapelbakken, Transportbakken, Transportvaten van kunststof, stapelbare recipiënten voor berging en opslag, en kunststof palletboxen. Het is gevestigd in Ringe, Duitsland.

 4. COOPERATIVA COMUNALE LOGISTICA INDUSTRIALE INTEGRATA - SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOPERATIVA COMUNALE LOGISTICA INDUSTRIALE INTEGRATA - SOCIETA' COOPERATIVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geïntegreerde logistiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Logistiek en opslag, uitvoerbaarheidsonderzoeken, assemblage via onderaanbesteding met overslagdiensten, Logistiek en opslag, en containers. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 5. KARATSIALIS BROS & CO

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARATSIALIS BROS & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Textiel - herwinnen en recycling, Recycling - machines en installaties, Containers, Polyethyleen, plastic, kunstof recyclage, papier, en recycling van papier. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 6. GORI CONTAINER

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GORI CONTAINER, is een Distributeur, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakhuizen en opslagplaatsen, tweedehandse containers, Pakhuizen en opslagplaatsen, en containers voor bewoonbare eenheden. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 7. BNS MODULBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BNS MODULBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren containerwoning, wc-containers, en winkelcontainers. Het is gevestigd in Felsberg-Gensungen, Duitsland.

 8. SUPREME TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPREME TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers. Het is gevestigd in Elmshorn, Duitsland.

 9. FLYNTHER BV

  Nederland

  Flynther is een gedreven en dynamische organisatie met veel ervaring in medische productontwikkeling. Wij leveren al jaren kwalitatief uitstekende diabetesproducten aan o.a. zorginstellingen, laboratoria, apotheek ketens en ziekenhuizen. Intussen leveren wij aan klanten binnen en ver buiten Nederland, ook de consumenten bedient Flynther. Ook voor innovatieve producten voor het veilig verpakken, opslaan en transporteren van medisch afval kan u bij Flynther terecht. Bekijk onze website voor meer informatie over onze oplossingen: https: //flynther.nl/categorie/

  Alle producten voor "containers"

 10. INCI PREFABRIC & CONTAINER

  Turkije

  Inci Prefabric & Container werd opgericht in 2018. De moderne en innoverende uitstraling wordt optimaal gecombineerd met een uitstekende knowhow over de behoeften van de markt van moduleerbare bouwtechnieken. Wij bieden vooraf ontworpen bouwoplossingen voor talloze sectors zoals tijdelijke huisvesting van werknemers tot sociale woningbouw en van moduleerbare structuren tot winkelpanden of specifiek ontworpen panden. Wij vervaardigen tiny houses, moduleerbare containers, zonne-energie systemen voor moduleerbare structuren, prefab gebouwen en tal van overige oplossingen die op onze website te zien zijn! Onze moduleerbare containers in bouwpakket en prefab gebouwen zijn ontworpen en verpakt voor eenvoudige montage ter plaatse en voor het beperken van logistieke en transportkosten. Daarnaast bieden wij inspectie- en montagediensten voor de bouw van woonruimtes en diverse moduleerbare prefab gebouwen voor grootscheepse bouwprojecten. Als fabrikant van prefab containers en moduleerbare cabinestructuren in Turkije exporteren wij naar Europa en Afrikaanse landen. Onze staalconstructies en sandwichpanelen zijn gecertificeerd volgens internationale normen. Wij ontwerpen en produceren specifieke projecten om aan de bouwkundige en kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "containers"

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Containers - Import export

Aantal resultaten

3.383 Bedrijven