• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • corrosiebestrijding- chemisch

Resultaten voor

Corrosiebestrijding- chemisch - Import export

 1. KERONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben al verschillende prijzen ontvangen voor onze toonaangevende technologieën, zoals de DUITSE RUWE MATERIAALEFFICIËNTIEPRIJS of de milieutechnologieprijs van de staat Baden-Württemberg. Innovatieve maar gebruiksvriendelijke producten met een hoge gebruikswaarde - Smart Chemicals - zijn ons handelsmerk. Of het nu in de werkplaats, in speciaalzaken of in de industrie is: Met Private Label Chemistry van KERONA krijgt u meerdere bekroonde producten op het gebied van technische spuitbussen. We worden gekenmerkt door fabricage-expertise en jarenlange ervaring in de ambachts- en werkplaatsindustrie.We staan ​​dicht bij de markt en bij gebruikers.We spreken uw taal In ons eigen ontwikkelingslaboratorium werken we aan de producten van morgen en borgen we uw marktleiderschap en innovatie.

 2. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van droogmiddelzakjes en droogmiddeloplossingen zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de bescherming van goederen en producten tegen vocht - "made in Germany"! Door het systematische, berekende gebruik van droogmiddelen kan een groot aantal goederen - geneesmiddelen en levensmiddelen, maar ook machines en textiel - worden beschermd tegen waardeverlies door vocht. Vocht vormt een groot economisch risico voor fabrikanten, vervoerders en afnemers. Verpakking, vervoer en opslag zijn belangrijke punten waar ontoereikende voorzorgsmaatregelen zich kunnen wreken. Een hermetische verpakking is niet voldoende.Wisselende klimaatomstandigheden met wisselende temperaturen tijdens het vervoer over zee gedurende meerdere weken leiden tot condensatie, die corrosie van metalen veroorzaakt.Indien geen beschermende maatregelen worden genomen, zijn schade aan oppervlakken, verminderde opslagmogelijkheden en doeltreffendheid of functionele gebreken alsmede "total loss" de gevolgen. Met TROPACK kunnen risico en sociale verzekering worden berekend! De toepassingsmethode en hoeveelheid variëren per branche, product en geval. De benodigde uitrusting van een zending met droogmiddelen wordt voor elk geval afzonderlijk wiskundig berekend met behulp van een speciaal door TROPACK ontwikkeld programma op basis van DIN 55474.

 3. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

  Alle producten voor "corrosiebestrijding- chemisch"

 4. MAGONTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MAGONTEC Limited is de toonaangevende leverancier van magnesiumlegeringen en producten voor kathodische corrosiebescherming en corrosiebeschermingssystemen voor warmwateropslagtanks met verkoop in Azië, Amerika en Europa.Al meer dan 60 jaar zijn wij de directe leverancier van de wereldwijde auto- en huishoudelijke apparatenindustrie. De Magontec Group, geboren uit het voormalige Norsk Hydro Magnesium, is al de grootste onafhankelijke westerse producent van magnesiumlegeringen.Het dient hoofdzakelijk twee gebieden: Magnesium spuitgieten en verwerking in de auto-industrie en kathodische corrosiebescherming in de warmwateropslagindustrie.Het bedrijf is genoteerd aan de Australian Stock Exchange.

 5. SIKA BELGIUM NV

  België

  Verified by europages badge

  Sika levert chemicaliën bestemd voor de bouwsector en industrie. De onderneming is marktleider in de ontwikkeling en productie van systemen en producten voor het lijmen, voegen, afdichten, geluiddicht maken, versterken en bescherming de bouwsector en auto-industrie. Wij investeren in innovatie om aan de huidige eisen te voldoen en om producten en diensten van hoog niveau te blijven ontwikkelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXCOR KORROSIONSSCHUTZ-TECHNOLOGIEN UND -PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. FRENZEL & HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRENZEL & HENKE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Schmölln-Putzkau, Duitsland.

 3. RSG EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RSG EUROPE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Dessau-Roßlau, Duitsland.

 4. ARNO MARX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARNO MARX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Malterdingen, Duitsland.

 5. FESTEMA BAUDIENSTLEISTUNGS GESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FESTEMA BAUDIENSTLEISTUNGS GESMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Gratkorn, Oostenrijk.

 1. MAT MEDIZINTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAT MEDIZINTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Quitzdorf Am See, Duitsland.

 2. R. E. MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R. E. MÜLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. INDUSTRIELACKIEREREI LEHNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIELACKIEREREI LEHNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 2. HUNDT METALLBAU - OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUNDT METALLBAU - OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Untersiemau, Duitsland.

 3. P&H OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P&H OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Schwarzenbach / Saale, Duitsland.

 4. IBS INDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBS INDUSTRIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 5. PRAXAIR SURFACE TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRAXAIR SURFACE TECHNOLOGIES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 6. HOTHO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOTHO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Seelze, Duitsland.

 7. MC FISCHER U. FUHRMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MC FISCHER U. FUHRMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 8. STRETCHFOLIENPROFI BY ENZENSBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRETCHFOLIENPROFI BY ENZENSBERGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Dietmannsried, Duitsland.

 1. TEKNOS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKNOS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 2. FAID ANTICORROSIONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAID ANTICORROSIONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, reparatiedienst, technische assistentie, Corrosiebestrijding, chemisch, en chemische producten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Portogruaro, Italië.

 3. LAHNER KG.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAHNER KG., is een Distributeur, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 4. PMS W. PULVERICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMS W. PULVERICH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 5. SILICONI COMMERCIALE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILICONI COMMERCIALE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siliconen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Smeermiddelen, silicoon, Corrosiebestrijding, chemisch, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Gambellara, Italië.

 6. ARTHUR HENNINGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTHUR HENNINGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Hagenbach, Duitsland.

 7. LACKIERHAUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LACKIERHAUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Langenau, Duitsland.

 8. MBW GRUPPE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBW GRUPPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, Electro verzilvering, Vernikkelen, verzinken, glanzende chromering, Hard verchromen, persgieten van zink, en Oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Rheinmünster, Duitsland.

 9. MARICAHN GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARICAHN GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Raubling, Duitsland.

 10. KÖLBEL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÖLBEL VERTRIEBS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis