• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • corrosiewerende bekledingen

Resultaten voor

Corrosiewerende bekledingen - Import export

 1. NYLON COLOURS

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NYLON COLOURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, Industriële bekledingen van hars, Polymeren, Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, en industriële vloerbekleding van hars. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. VALDAMARK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Valdamark Ltd is in het VK gevestigde fabrikanten en leveranciers van op maat gemaakte folieverpakkingen en heatseals voor uiteenlopende projecten en toepassingen. Onze fabriek is centraal gelegen in Manchester en biedt een gunstige locatie om zowel nationale als internationale bestellingen te leveren met de kortste levertermijnen binnen onze niche. Het bedrijf verkoopt sinds 1977, we zijn begonnen als een band- en kleefstoffenconverter. De verbeteringen die volgden in de verpakkingstechnologie, hebben ons in staat gesteld om andere expertisegebieden te ontwikkelen. Naarmate onze reputatie op het gebied van klantenservice toenam, hebben we onze tijdige bezorgservice uitgebreid. We zijn eveneens in het bezit van onze eigen op maat gemaakte snijservice en we zijn begonnen met een groot assortiment verbruiksartikelen van premium merken. Onze kernactiviteit is op bestelling gemaakte folieverpakkingen. Oplossingen voor vochtschade en corrosiebescherming zijn een specialiteit, waarbij de nadruk ligt op het indrukwekkende assortiment van Valstrong ® barrière-verpakkingslaminaten.

  Alle producten voor "corrosiewerende bekledingen"

 3. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusland

  Zavod Kronakril is de belangrijkste Russische producent van anorganisch zinkfosfaat - een corrosiewerend pigment voor industriële verven in de vorm van een wit poeder dat een lage toxiciteit vertoont, de hechting verhoogt en de beschermende eigenschappen van verven en vernissen verbetert. De onderneming produceert ook non-food pigmenten en kleurstoffen voor de vervaardiging van verven en vernissen. Het assortiment corrosie-inhibitoren dat door de fabriek wordt geproduceerd, omvat: •KRONPHOS® PZ is het zinkfosfaatdihydraat met een zinkgehalte van 45, 0-52, 0%. •KRONPHOS® PZC is een pigment met een optimale combinatie van zink, fosfor en calcium.. •KRONPHOS® PZM is het basishydraat van zinkorthofosfaat en molybdeen. Het vertoont een verhoogde weerstand tegen corrosiestromen, zowel anionische als kationische eigenschappen. •KRONPHOS® CP is een calciumfosfaat. Het verbetert de anticorrosieve eigenschappen en de hechtingskracht. Sinds 2019 zijn de producten van Zavod Kronakril® gecertificeerd volgens de REACH-norm voor het vrije verkeer in de EU.

 4. ANAF

  België

  Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk. Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.

 5. JELN IMPRÄGNIERUNG GMBH

  Duitsland

  JELN GmbH ontwikkelt en produceert slijtvaste en corrosiebestendige coatings en afdichtkits voor het onderhoud en de fabricage van machines. Daarnaast worden er stootvaste lijmen (voor de bevestiging van slijtvaste keramiek) en lijmen voor de levensmiddelenindustrie geproduceerd. De productgroep impregneermiddelen omvat verzegelingen voor Rapidprototyping, de gieterij en thermisch spuiten. Enkele verzegelingen zijn TÜV-gecontroleerd. Jeln biedt bovendien de ontwikkeling van nieuwe op maat gemaakte producten in samenwerking met de klant aan. Samen met onze partnerfirma's is de complete onderhoudsservice; d.w.z. van het versleten tot en met het voor inbouw gerede onderdeel in het aanbod. Onze producten: Impregneerharsen, epoxyharsen, gietharsen, coatingmiddelen van polyurethaan, epoxyharslijmen, onbrandbare lijmen, antikleefcoating, impregneermiddelen voor gietdelen, metaalimpregnering, slijtvaste coating

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NANOPHYLL - SMART COATINGS

  Canada

  NanoPhyll ontwerpt slimme bekledingen die op bestaande oppervlakken aangebracht kunnen worden. Onze bekledingen zijn zelfreinigend, antimicrobieel, anti-adhesief en anti-graffiti-, en zijn bestemd om een groot aantal industrieën zoals de olie- en gasindustrie, de bouw, de gezondheidszorg en de gemeentediensten te helpen. Het team van NanoPhyll telt experts in materiaal engineering, nano-materialen, polymeer en de biochemie. Onze zelfreinigende technologie wordt geactiveerd door de directe omgeving — met name door het natuurlijke daglicht — zodat het gebruik van krachtige reinigingsmiddelen, oppervlakteactieve stoffen en zuren overbodig wordt. Onze bekledingen verwijderen verontreinigende stoffen zoals stikstofoxide uit de lucht en helpt smog en de bijbehorende zure regen te beperken. De bekledingen van NanoPhyll hechten op stevige wijze op de materialen van de onderlagen waarop ze aangebracht worden, wat de productkwaliteit verbetert en tijd en geld uitspaart daar herhaaldelijke behandelingen overbodig worden. Daarnaast kunnen de allergenen in de gebouwen, verantwoordelijk voor aandoeningen aan de luchtwegen, dankzij onze bekledingen aanzienlijk teruggedrongen worden.

 2. INCAFIN

  België

  Incafin nv is een productiebedrijf van coatings en linings voor het beschermen van staal en beton tegen corrosie. Wij plaatsen zelf in België voor diverse sectoren waar er risico bestaat dat beton - en staalconstructies kunnen worden aangetast. Toepassingen : laad- en losplaatsen, opslagtanks, bufferbekkens, vloerplaten, waterzuiveringsstations, rioleringen... . Al onze beton- en staalbeschermingsproducten zijn gegarandeerd vloeistofdicht , gasdicht en bieden een zeer hoge chemische weerstand voor een breed gamma van chemicaliën. Onze producten kunnen zowel voor renovatie als voor nieuwbouw worden toegepast. Onze twee topproducten zijn Incaline en Sealcoat. Incafin nv heeft exclusief de verdeling in België van Flexcrete Technologies. Flexcrete Technologies heeft in het productengamma herstelmortels, cementgebonden coatings, vloersytemen, ...enz.

 3. HKP EUROPE

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in GVK ( glasvezel versterkte kunststof - polyester ) tank- en apparatenbouw, GVK leidingen, al of niet voorzien van een thermoplastische liner. Verder GVK schoorstenen, overkappingen, druktanks, roosters, bordessen.Wij werken voor de Nederlandse en Belgische markt en vertegenwoordigen o.a. Christen & Laudon te Staffelstein ( Bitburg ), Kurotec KTS te Stade, Roos te Montabauer en Rheinland kunststoffen met zeer grote GVK overkappingen.Onze producten worden vnl toegepast in de chemische industrie, waterbehandeling installaties en rioolwaterzuiveringen. Alle producten zijn zeer hoogwaardig en veelal voorzien van een KIWA ( BRL) of TUV certificaat. Verder voldoen wij aan de Europese normen. Naast de standaard producten leveren wij ook: lavafilters, geurfilters, bio- compostfilters, glasvezel versterkte / kunststof roosters.

 4. AHC BENELUX

  Nederland

  AHC Benelux B.V., met productie eenheden in Eindhoven en Venlo, maakt deel uit van de Material Technology Group van Aalberts Industries. Binnen deze groep zijn de krachten van oppervlaktebehandeling en warmtebehandeling met elkaar gecombineerd. Dankzij een intensieve samenwerking is er nu een uitgebreid assortiment van bewerkingen en behandelingen beschikbaar, die voor alle aspecten van de oppervlaktetechnologie een oplossing bieden. NEDOX, TUFRAM.

 5. GALVACO

  België

  De onderneming Galvaco van de Weert Groep is gespecialiseerd in het galvaniseren en gekleurde elektro-poedercoatings. Galvaco is in staat het volledige proces te verzorgen: van het smidstaal tot de levering van het eindproducten aan de klant of op de bouwplaats. Glavaco van de Weert Groep biedt u de volgende diensten: thermisch verzinken, delta galvaniseren (specialiteit), lakken via elektro-poedercoating, kwaliteitscontrole, diverse verpakkingen en vervoer naar de eindbestemming.

 1. SEAL FOR LIFE INDUSTRIES

  Nederland

  Wereldwijd bekleedt Seal for Life Industries een vooraanstaande positie in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten en diensten die hun toepassing vinden in de corrosiebescherming en afdichting van pijpleidingen.

 2. DUROC

  België

  Duroc introduceert anti-corrosie oplossingen voor metalen. In plaats van standaard oppervlakte technieken aan te bieden, probeert Duroc zijn oplossingen aan de behoefte van de klant aan te passen. Van heel klein tot heel grote orders, van individuele klanten tot de autofabrikant, Duroc kan elke uitdaging aan. Naast de oppervlaktebehandeling verzorgt Duroc ook het assemblage, verpakking, etikettering, opslag, en het transport naar de eindconsument, als gevraagd door de klant

 1. DRES-PLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DRES-PLAST S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Plastificeren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, zandstralen van facades, Corrosiewerende bekledingen, plastificeren, en dekkingslagen voor zwembad. Het is gevestigd in Romagnano Sesia, Italië.

 2. GLORIA KEY

  Wit Rusland

  Het bedrijf GLORIA KEY, is een Multi-Category, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, en galvanische behandelingen. Het is gevestigd in Zhodino, Wit Rusland.

 3. FLYSURF EUROPE

  Bulgarije

  Het bedrijf FLYSURF EUROPE, is een Distributeur, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 4. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Corrosiewerende bekledingen, transportbanden, v-snaren, en transportbanden. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 5. COAT-X

  Zwitserland

  Het bedrijf COAT-X, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sputtertechnieken, en Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in La Chaux-De-Fonds, Zwitserland.

 6. ALFATECH SRL

  Italië

  Het bedrijf ALFATECH SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren corrosiewerende bekleding, niet-giftige bekledingen, antislijtagebekledingen, en antikleeflagen. Het is gevestigd in Fiume Veneto, Italië.

 7. RENWART

  België

  Het bedrijf RENWART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, Schuurschijven, Polijstmiddelen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SWINTON ELECTRO-PLATING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Electrolyse - oppervlaktebehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, chemische vernikkeling, en Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 1. CORROSERVE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORROSERVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële pompen. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 2. SIOPLAST LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SIOPLAST LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, verffabriek, corrosiewerende bekleding, verf tegen roest, systemen voor roestbestrijding, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Verpakkingen, thermoplastische bekleding, thermoplastisch polyurethaan, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en Verpakkingen. Het is gevestigd in Bietigheim-bissingen, Duitsland.

 4. FOTHERGILL COATED FABRICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FOTHERGILL COATED FABRICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Papier - kunstvezel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Schuurlinnen, Bedekken - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Corrosiewerende bekledingen, Schuurlinnen, Bedekken - machines, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 5. DIOSCURI SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf DIOSCURI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 6. ZUGIL-PROJEKT

  Polen

  Het bedrijf ZUGIL-PROJEKT, is een Multi-Category, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalwaterbehandeling, Corrosiewerende bekledingen, Afvalwaterbehandeling, Corrosiewerende bekledingen, galvanische nikkelbehandelingen, en verchromen. Het is gevestigd in Wieluń, Polen.

 7. USTOP LDA

  Portugal

  Het bedrijf USTOP LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigers en elektrische reinigers voor carrosseries auto. Het is gevestigd in Baguim Do Monte, Portugal.

 8. GOGONANO

  Estland

  Het bedrijf GOGONANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Wasmiddelen en zeep, Zeemleer - reinigingsartikelen, Corrosiewerende bekledingen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Wasmiddelen en zeep, Zeemleer - reinigingsartikelen, en Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Kehra, Estland.

 9. CORROCONSULT UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORROCONSULT UK LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk.

 10. CHIMATECH

  Bulgarije

  Het bedrijf CHIMATECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis