• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • debietmeters

Resultaten voor

Debietmeters - Import export

 1. LUTZ PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1954 door Karl Lutz en de oprichting van bijna ideale productiefaciliteiten in Wertheim, is dit merk de afgelopen jaren synoniem geworden met complete systemen voor het overbrengen en vullen van vloeistoffen. verschillende industrieën met locaties in Duitsland en in het buitenland. Door de fusie van geselecteerde bedrijven is het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Tegenwoordig heeft de groep bedrijven wereldwijd meer dan 350 mensen in dienst.

 2. FLUX-GERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam FLUX geldt tegenwoordig wereldwijd als handelsmerk voor absolute topklasse in pomptechnologie. Daarbij begon alles in 1950 met de uitvinding van de elektrische vatpomp. Tegenwoordig beschikt FLUX over een omvangrijk, individueel configureerbaar productassortiment. FLUX-pompen worden bijvoorbeeld toegepast in de chemische en farmaceutische industrie, in de machine- en apparatenbouw, in bedrijven die zich bezighouden met galvanotechniek en afvalwaterbehandeling, alsmede in de levensmiddelensector. Of het nu gaat om losse of systeemoplossingen – FLUX-kwaliteit betekent lange standtijden, uitstekend rendement en zeer hoge veiligheid. Naast de excellente productkwaliteit en betrouwbaarheid van FLUX waarderen onze klanten de uitstekende deskundigheid en hoge klantgerichtheid van onze medewerkers. FLUX-GERÄTE GMBH levert pompen in bijna 100 landen.

 3. HÖNTZSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Debietmeettechniek is sinds de oprichting in 1966 onze voornaamste activiteit. Sinds 1976 ontwikkelt, produceert en verkoopt Höntzsch producten op het gebied van stromings- en debietmeettechniek als innovatieve impulsgever van de branche en behoort sinds 2012 tot de ondernemingsgroep van de DMT GmbH & Co. KG in Essen. Höntzsch biedt oplossingen ook voor speciale toepassingsgebieden zoals explosiegevaarlijke ruimtes conform ATEX, voor gassen met bedrijfstemperaturen tot 550 °C, voor door instanties gecontroleerde metingen conform TA Lucht 13 en 17. BImSchV, hoge stroomsnelheden tot 200 m/s of stromingen met veranderende stroomrichting. Het DAkkS geaccrediteerde kalibratielaboratorium rondt het aanbod af. Luchtmassameters (LMM), kalibratieservice voor elektrische meet- en controlemiddelen, ontwikkeling van debietmeters, veilige sensoren voor explosiegevaarlijke ruimtes, persluchtmeting, veilige apparaten voor explosiegevaarlijke ruimtes, persluchthoeveelheidsmeters

 4. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  inotech GmbH heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van testinstallaties voor gasmeters-, test- en kalibreerinstallaties en is wereldwijd een bekwame en betrouwbare partner voor producenten van meetapparatuur en onafhankelijke keuringsinstanties. De afgelopen jaren hebben wij ons ook op het gebied van testinstallaties voor water- en warmtetellers gevestigd en daardoor ons productportfolio adequaat uitgebreid. In onze testinstallaties worden jaarlijks miljoenen van de meest uiteenlopende tellersoorten gekalibreerd. Testinstallaties vormen onze kernactiviteit. Wij koppelen dagelijks onze knowhow aan de wensen van onze klanten om onze producten gestaag te verbeteren. Dit maakt dat wij onze klanten steeds scherp in beeld hebben bij onze totale productontwikkeling en vervaardiging en dat wij altijd op het actuele ontwikkelingsniveau zitten.

 5. GHM MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OPGERICHT: De fusie van GREISINGER electronic, Honsberg Instruments en Martens Elektronik heeft in 2009 geleid tot de oprichting van GHM Messtechnik, een totaalaanbieder van meettechniek en industriële elektronica. RESOURCES Met circa 300 medewerkers en meer dan 35 ontwikkelaars op in totaal zeven locaties (Erolzheim, Regenstauf, Remscheid, Barsbüttel, Owingen, Kassel en Padua/Italië) is GHM Messtechnik in staat een volledige productenportefeuille aan te bieden voor de meest uiteenlopende vereisten die in de meettechniek worden gesteld. VERKOOP Ons verkoopnetwerk strekt zich over heel Duitsland uit en onze buitendienstmedewerkers staan u met uitstekend technisch advies terzijde. Aangevuld met onze dochterondernemingen in Tsjechië, Denemarken en Nederland en verkooppartners in heel Europa, in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika zijn wij wereldwijd aanwezig. Dankzij ons wijdverspreide netwerk kunnen wij klanten optimaal ter plaatse van dienst zijn.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LUPEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lupeg GmbH is een competente partner op het gebied van centrale smeer- en doseertechniek. Wij bieden daarbij niet alleen losse onderdelen, maar zetten ook complete installaties op. Deze worden op verzoek ook door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld. Een uitvoerig advies vooraf moet ervoor zorgen dat de aangeboden oplossing zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldoet. In de afgelopen jaren hebben we geleidelijk meer productgebieden aan het programma toegevoegd.Railsmering, snelle vulsystemen en expanderbouten hebben sindsdien het productportfolio uitgebreid.Daarnaast is het bedrijf al enige tijd actief op het gebied van doseren.Deze sector is sindsdien een belangrijke pijler van het bedrijf geworden en blijft groeien.

 2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Huber Kältemaschinenbau werd in 1968 opgericht door Peter Huber en is sindsdien een familiebedrijf. Op het hoofdkantoor in Offenburg, de Tango-fabriek, werken momenteel ongeveer 300 mensen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide en betrouwbare service met internationale vestigingen en verkooppartners over de hele wereld, 20 jaar geleden zijn we begonnen met de systematische omschakeling naar milieuvriendelijke koelmiddelen. Vandaag bieden wij standaard grote delen van ons assortiment met natuurlijke koelmiddelen en zijn pioniers op het gebied van ecologische en duurzame verwarmingstechnologie. Ons bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers van zeer nauwkeurige temperatuurregelingsoplossingen voor onderzoek en industrie. Onze producten bieden wereldwijd een nauwkeurige temperatuurregeling in proeffabrieken, laboratoria en productieprocessen van -125 tot +425 °C.

 3. PERMASALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw ervaren dienstverleners als het gaat om de zorg voor uw industriële installaties.Verhuizing of onderhoud, ontmanteling of recycling van uw machines of installaties, wij zijn de professionals met het beste materiaal en jarenlange marktervaring. Met stipte levering, ervaren en met de nodige mankracht zorgen wij voor een vlotte projectrealisatie - wereldwijd. Het behoud van uw faciliteiten en waarden en de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen staan altijd op de voorgrond. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Succesvol en betrouwbaar - al meer dan 25 jaar.

 4. DANWELL APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Al jarenlang tekent en produceert Danwell watermeterkasten voor woningen, industrie, warmtemeters, impulsuitgangsmeters. DANWELL geïsoleerde meterkasten beschermen de meter en alle interne technische onderdelen tegen vorst. Gegarandeerde kwaliteit. De geïsoleerde watermeterkast is gemakkelijk te assembleren en te installeren. Isolatie is belangrijk wanneer u uw kast in koude weersomstandigheden wilt installeren. Danwell levert: hydrometers, multimeters, enkele meters, watermeters, watermeterbescherming, vorstvrije meterkasten, elektrische meterkasten, gasmeterkasten, meterkast, meterbescherming tegen slechte weersomstandigheden, geïsoleerde meterkasten, geïsoleerde meterkastbescherming, geïsoleerde meterkasten, vorstvrij geïsoleerde watermeter, meterbescherming tegen vorst, meterkast voorbedekking watermeterkast, meterkast vorstbescherming, antivries watermeterkasten, productie van geïsoleerde meterkasten, fabrikant van vorstvrije watermeterkasten.

 5. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE afkomstig uit de bouw van exploitatiestructuren van de voornaamste vindplaats in Frankrijk, heeft zijn ervaring in dienst gesteld van een innovatiepolitiek die het mogelijk heeft gemaakt zijn activiteiten te diversifiëren, naar de sectoren uit de aardolie en de nucleaire industrie. Fabrikant van aardoliemateriaal API7, API6A, API5CT, afdichtingen, afdichtingsringen, RTJ-dichtingen, afdichtingen metaal/metaal, afdichtingen hoge temperaturen, afdichtingen hoge druk, venturibuizen.

 1. KROHNE MESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KROHNE biedt complete oplossingen voor de procesmeettechniek voor de meting van doorstromingen, peilen, drukken, temperaturen en voor analysedoeleinden. Opgericht in 1921 met hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland, geeft KROHNE wereldwijd werk aan meer dan 3.700 medewerkers.

 2. DELTAFLUID

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELTAFLUID, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, Debietmeters, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Thermometers, adviesbureau gespecialiseerd in debietmeting, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, en Debietmeters. Het is gevestigd in Lacq, Frankrijk.

 1. B.I.O-TECH E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B.I.O-TECH E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Debietmeters. Het is gevestigd in Vilshofen, Duitsland.

 2. SONDERMANN PUMPEN + FILTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SONDERMANN PUMPEN + FILTER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, Centrifugaalpompen, Debietmeters, industriële pompen, Dompelpompen, Centrifugaalpompen, filters, platenfilters, en filterinstallaties. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. PCE BROOKHUIS BV

  Nederland

  PCE Brookhuis is een online shop gespecialiseerd in meettechniek, weegtechniek, regeltechniek en laboratorium techniek. Wij bieden een ruime keuze aan meetinstrumenten voor zowel professionals als particulieren. PCE Brookhuis heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. Of u nu op zoek bent naar een grondweegschaal, een temperatuursensor of een decibelmeter, u vindt het allemaal in onze uitgebreide webshop! Wereldwijd leveren wij aan bouwondernemingen, bouwmarkten, maar ook aan eindgebruikers zoals loodgieters, timmermannen, en ijzerhandeleren. Op zoek naar een laagdiktemeter voor de autolak? Of een anemometer voor het meten van de windsnelheid? Deze artikelen vindt u natuurlijk ook bij PCE Brookhuis. Of wat dacht u van een kleurmeter voor het meten van de kleur van groentes en fruit? Of het wegen van auto's. Je kunt het zo gek niet bedenken of PCE Brookhuis heeft dit allemaal in hun assortiment. Indien het niet op onze website staat maar u zoekt toch iets kunt u altijd contact met ons opnemen en wie weet kunnen we het voor u ontwikkelen?

  Alle producten voor "debietmeters"

 4. ADSENSYS - ADVANCED SENSOR SYSTEMS

  Nederland

  Adsensys staat voor Advanced Sensor Systems. Wij leveren en onderhouden verschillende sensoren voor het bemeten en analyseren van o.a. persluchtinstallaties: debiet/flow, verbruik, dauwpunt, druk, temperatuur, restolie/VOC’s, particles, O2, CO, CO2 etc. Hiervoor kunnen wij een compleet systeem samenstellen of we leveren een enkele sensor met lokale uitlezing. In Nederland en België vertegenwoordigen wij o.a. CS Instruments, Rotorcomp Sensorics, Ultraflux, INT/Thermics srl en AST Sensors. Wij investeren in uw bedrijf door met u mee te denken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past. Adsensys wil niet inzetten op snel profijt, maar op wederzijds vertrouwen. Een goede relatie tussen beide partijen is essentieel voor het goed functioneren van uw en ons bedrijf!

 5. TECFLUID

  Frankrijk

  Meetapparaten voor de industrie. TECFLUID, fabrikant gespecialiseerd in meetapparatuur voor vloeistoffen, startte zijn activiteit in 1974. Sinds de oprichting hebben we alle basiscomponenten die ons aanbod telt, ontworpen en gefabriceerd. TECFLUID ontwerpt en vervaardigt meetapparatuur voor gassen en vloeistoffen met behulp van de meest geavanceerde technieken. Ons productprogramma omvat debietmeters met uiteenlopende doorsnedes, elektromagnetische debietmeters, debietmeters met ultrasonore trillingen, met doel, met omleiding en opengewerkte platen, debietopnemers, waterpasmeting met magnetische transmissie, volumeters en turbines, analoge en digitale elektronica. TECFLUID is gecertificeerd volgens ISO 9001, PED 97/23 CE, ATEX 94/9 CE, Lloyd's Register. We werken elke dag om een complete service aan te bieden die alles omvat, van het instrumentontwerp tot de after-sales service.

 6. BRANDSCHUTZTECHNIK MÜLLER GMBH - AUSSTATTUNG FÜR PRÜFDIENSTE

  Duitsland

  Als klassiek familiebedrijf weten we dat alleen nauwe en langdurige samenwerking succes kan opleveren. Daarom maken onze medewerkers en onze leveranciers deel uit van ons eigen plan van Made in Germany. De focus ligt op u als klant. Brandschutztechnik Müller GmbH. Brandschutztechnik Müller GmbH werd in 1980 opgericht. Vandaag zijn er drie locaties met in totaal 65 medewerkers: Productie - een klassiek machinebouwbedrijf - dat apparatuur produceert voor testdiensten. De brandweervakhandel in Zierenberg en Günthersleben. Bovendien is sinds 1980 het bureau voor Magirus GmbH in het Müllerhuis geïntegreerd.

 7. AQUAMETRO OIL & MARINE GMBH

  Duitsland

  Alle activiteiten en het gehele assortiment zijn afgestemd op de marktsegmenten scheepvaart, industrie en voertuigen. Ons assortiment omvat metingen, prestatiebewaking, speciale vloeistoffen/dosering en behandeling In het marktsegment "Meting" zijn wij uw partner voor olie- en brandstofstroommeters, brandstofmeetoplossingen, dieselverbruiksmetingen en dieselbrandstofbewaking voor alle diesel- en oliegestuurde motoren, aggregaten en boilers. Met onze productportfolio "performance monitoring" bieden wij u volledige oplossingen op het gebied van data-acquisitie, analyse en evaluatie.Fuel Performance System, SPM-schachtvermogensmeters en andere scheepsautomatiseringsgegevensbijv.CO2-rapportage MRV) worden speciaal voor dit doel verwerkt.

 8. SPIRAX SARCO

  België

  Wij leveren kennis, service en producten voor regeling en efficiënt gebruik van stoom en aanverwante industriële fluïda. 100 jaar ervaring met de fabricatie van stoomgerelateerde producten voor verschillende Industriën verzekert onze verbintenis met u: Producten ontwikkeld en gebouwd voor uw toepassing Experten voor advies bij product en toepassing Het beste product / oplossing Verhogen van uw winst door een hogere performantie en lagere kosten. Producten: voedingstanken, stoominjectoren, niveauregelsystemen, deconcentratiespui, staalnamekoelers, conductiviteitsmeters, warmterecuperatie, spuitanken, ontluchtingskappen, bodemspui, spiraflo debietmeters, Gilflo debietmeters, DIVA debietmeters, meetflens debietmeters, microprocessoren & sensoren, pneumatische servomotoren, elektrische servomotoren, thermostatische condenspotten, elektrische condensaatpompen, manometers, ontluchters, luchtbevochtigers, filters, regelaars, clean steam generatoren...

 1. METESCO BELGIE

  België

  Zo werkt Metesco België.Dure meetapparatuur gebruikt u voor het verzamelen van gegevens waarbij de resultaten duidelijkheid moet verschaffen voor latere analyse. Voor de betrouwbaarheid, zekerheid en nauwkeurigheid van uw projecten spelen deze meetresultaten een grote rol. Wij verhuren onze meetapparatuur met advies, support en kalibratie vanuit Nederland. Daarnaast verzorgen wij zelf ook metingen en inspecties aan machines en apparatuur bij u op locatie. Naast het verhuren van test- en meetapparatuur verrichten wij ook metingen, onderzoeken en commissioning bij u op uw werf / locatie of aan boord van schepen of in het buitenland. Op deze manier heeft u gelijk een kundige werknemer ter beschikking met de benodigde apparatuur die op elk moment voor u beschikbaar is, zelfs 's nachts of in het weekend. Wij nemen al uw zorgen op het gebied van meetapparatuur en verrichten van metingen bij u weg. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en al onze producten voldoen uiteraard aan de benodigde producteisen. Dit verzekeren wij door uitvoerige controle wanneer apparaten bij ons geretourneerd worden. Door producten de huren in plaats van te kopen bereikt u gemakkelijk dezelfde resultaten zonder grote investeringen in personeel en nieuwe apparatuur te hoeven doen. Moderne bedrijfsvoering gaat over de ontwikkeling die gaat “van bezit naar gebruik”. Verhuur zorgt er voor dat u altijd over hoge kwaliteit, goed onderhouden apparatuur beschikt. Voor vragen neemt u vrijblijvend

 2. ELMOR

  Zwitserland

  Het bedrijf Elmor is een gespecialiseerde fabrikant van telapparatuur voor onregelmatig gevormde, kleine onderdelen in de millimeter- en submilimetersector. De telapparaten van Elmor worden wereldwijd gebruikt voor het tellen van zaaigoed, maar ook van insecten, mechanische, optische of elektronische kleine onderdelen, implantaten en farmaceutica. De getelde artikelen kunnen met verschillende apparaten verder worden verwerkt: van de eenvoudige vulinstallatie tot de populaire carrouselvulmachines en de automatische verpakkingsmachine. Elmor ontwikkelt en produceert bovendien speciale sorteerapparaten, zoals de Elmor Farbsorter of een gewichtssorteermachine voor losse korrels. Producten: elektronische telapparaten, sorteerinstallaties, sorteermachines voor kleine onderdelen, sorteermachines voor de industrie, sorteermachines voor de verpakkingsindustrie, korrelvorm-analyseapparaten

 3. FLOW-TRONIC

  België

  FLOW-TRONIC levert debietmeters van hoge kwaliteit en debietmetingsapparatuur sinds 1989 voor afvalwater, schoon water, industrieel water of riviertoepassingen. FLOW-TRONIC biedt u een brede keuze aan radar, elektromagnetische, ultrasoon debietmeters en dompeldebietmeters voor sondedoorsnede/snelheid. FLOW-TRONIC is uw enige bron voor al uw behoeften voor het meten van de snelheid van water en stroming. Onze experts zijn beschikbaar voor advies om u te helpen de juiste technologie voor uw toepassing te kiezen.

 4. VEMM TEC MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Over de hele wereld wordt onze meettechniek gebruikt. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld als een internationaal erkende producten voor gasmeettechniek en meettechniek van vloeistoffen. Erkende geavanceerde techniek alsook innovatieve nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen garanderen onze klanten productveiligheid. Kwaliteit, eerlijke prijzen en punctuele levering en een betrouwbare service zijn een onderdeel van onze, op klanten georiënteerde geheelconcepten.

 5. MAGNETROL INTERNATIONAL

  België

  Magnetrol is een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen. Onze voornaamste afzetmarkten zijn de olie- en gas industrie en de chemische industrieën. Daarnaast leveren we ook aan de voedings- en farmaceutische industrieën, zij het in mindere mate.

 6. MAX CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf MAX CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, Sensoren, sondes, transmissiesystemen, Doseerapparatuur - machines en materiaal, en debietmeters. Het is gevestigd in Lavis, Italië.

 7. SEGMENT INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO., LTD

  Australië

  Het bedrijf SEGMENT INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO., LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Sensoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Debietmeters, niveau-opnemers, Vlotterschakelaars, Debietmeters, en Nabijheidschakelaars. Het is gevestigd in Melbourne, Australië.

 8. ENERGOFLOW AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ENERGOFLOW AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Debietmeters. Het is gevestigd in Olten, Zwitserland.

 9. ALPECO LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPECO LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Debietmeters, Pompen, Debietmeters, Pompen, en afsluiters. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 10. HEIFEI COMATE INTELLIGENT SENSOR CO., LTD

  Duitsland

  Het bedrijf HEIFEI COMATE INTELLIGENT SENSOR CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Debietmeters. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis