• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • hazelnoten

Resultaten voor

Detailhandelaar - Hazelnoten

Detailhandelaar
  1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 2010 is ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA gespecialiseerd in het branden van noten. Wij werken op ambachtelijke wijze, zonder conserveermiddelen, additieven of kleurstoffen. Onze producten worden uitsluitend op bestelling geroosterd om de frisse smaak ervan te behouden. Als onze producten worden droog en ZONDER OLIE geroosterd. Wij bieden onze klanten een brede keuze verpakkingen aan: bulk emmers van 3kg of 5kg , Huismerk zakken, maar tevens verpakkingen zoals potten van 300gr of kleine potten en bakjes van 130gr evenals Big bag. Wij bieden u alle types verpakkingen aan om aan uw behoeften te voldoen en wij passen ons aan uw vraag aan. Zoekt u een groothandelaar in gedroogd fruit en noten? Amandelen pistache- en cashewnoten? Gepelde rauwe of geroosterde noten? CROC'ELLA, de ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit en noten staat voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden vakspecialisten (groentewinkels, restauranthouders, banketbakkers, inkoopcentrales, vakspecialisten binnen het restaurantwezen, Horeca) direct geroosterde noten tegen scherpe prijzen! Wij bieden tevens een selectie gepelde rauwe, geroosterde en gezouten of ongezouten noten die Koosjer gecertificeerd zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. ŚLIWA. CUKIERNIA RODZINNA

    Polen

    Het bedrijf ŚLIWA. CUKIERNIA RODZINNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, Koekjes en cakejes, petitsfours van hazelnoten, Voedselpasta, en gesuikerd gebak. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

  3. SPERANDRI

    Italië

    De zoektocht naar kwaliteit en de wens om producten van excellentie aan te bieden, markeren de koers van de Cioccolateria Artigianale Sperandri in Turijn sinds de oprichting in 1979. Om de chocoladetraditie van de stad te respecteren, was het essentieel om apparatuur te kiezen om de prins van ingrediënten uit de Piemonte te bewerken, de Tonda Gentile Piemonte IGP-hazelnoot, die in de werkplaats getoast en gevormd worden. Het dagelijks zoeken naar de perfecte balans tussen respect voor traditie en streven naar innovatie leiden tot de creatie van de delicatessen die ons assortiment samenstellen, waaronder enkele klassiekers uit de Turijnse chocoladefabriek, zoals geëxtrudeerde Gianduiotto, slechts door een enkele chocoladewinkels in de stad geproduceerd, de Cremino Classico en de malse nougat met hazelnoten. Sperandri biedt de mogelijkheid om de verpakkingen van gianduiotti, cremini, chocolaatjes te verpersoonlijken en Paaseieren fraai met de hand te decoreren of op een unieke manier in te kleden.