• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diamanten - industrieel

Resultaten voor

Diamanten - industrieel - Import export

 1. DIOP

  België

  DIOP is een Belgische fabrikant van diamant en CBN gereedschappen voor bijna alle industrieën. Omdat we een klein bedrijf zijn, het stelt ons in staat om zeer flexibel te zijn en direct te beantwoorden aan de wensen en behoeften van onze klanten. Wij zijn specialist in het vervaagdigen van producten voor metaalbewerking, glasbewerking, juwelen en diamantenbewerking, en kunststof en composiet bewerking.

 2. ADT

  België

  Adri Diamond Tools is fabrikant van diamantbewerkingsmachines en gereedschap.

 3. DIPROTEX

  Frankrijk

  Het bedrijf DIPROTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpstenen en schuurstenen, Diamantpoeder, Diamantbewerking - machines en materialen, gediamanteerde slijpstenen, en Slijpstenen en schuurstenen. Het is gevestigd in Saint Egreve, Frankrijk.

 4. DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantbladen, en cirkelzaagbladen. Het is gevestigd in Danyang, China.

 5. SUN MARKETING GROUP

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SUN MARKETING GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Berkeley, Verenigde Staten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Diamanten - industrieel, Messen voor werktuigmachines, en freesbeitels. Het is gevestigd in Besançon, Frankrijk.

 2. HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS

  Duitsland

  Het bedrijf HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Diamanten - industrieel, Gereedschap en ijzerwaren, Natuurlijke schuurmiddelen, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Diamanten - industrieel, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Heitersheim, Duitsland.

 3. EPHOR DISTRIBUTION SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf EPHOR DISTRIBUTION SÀRL, is een Multi-Category, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in Mörigen, Zwitserland.

 4. MANCINI UTENSILI SRL

  Italië

  Het bedrijf MANCINI UTENSILI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, en Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 5. DIATECH S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DIATECH S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, Diamanten - industrieel, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Diamantgereedschap, Diamanten - industrieel, en Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Praha 9, Tsjechische Rep..

 1. CUSTODIAM SA

  België

  Het bedrijf CUSTODIAM SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Ath, België.

 2. GSI HEADQUARTERS AND THE LABORATORY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf GSI HEADQUARTERS AND THE LABORATORY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

 1. DIAMOND INNOVATIONS INC. INTERNATIONAL SALES

  Duitsland

  Het bedrijf DIAMOND INNOVATIONS INC. INTERNATIONAL SALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Diamantgereedschap, Diamanten - industrieel, Handgereedschap - gemotoriseerd, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Diamantgereedschap, en Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. TIANJIN HONGRUN MACHINERY CO,.LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN HONGRUN MACHINERY CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 3. SOURCING HAND INTERNATIONAL LTD.

  China

  Het bedrijf SOURCING HAND INTERNATIONAL LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gesneden granaten. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 4. QUANZHOU JDK DIAMOND TOOLS CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf QUANZHOU JDK DIAMOND TOOLS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Quanzhou, China.

 5. JPT DIAMOND TOOLS

  India

  Het bedrijf JPT DIAMOND TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Aurangabad, India.

 6. FINGLEE DIAMOND TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf FINGLEE DIAMOND TOOLS CO.,LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap en polijstgereedschap voor marmer. Het is gevestigd in Quanzhou, China.

 7. POMDI - HERRAMIENTAS DE DIAMANTE SA

  Spanje

  Het bedrijf POMDI - HERRAMIENTAS DE DIAMANTE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschap. Het is gevestigd in Meco, Spanje.

 8. URMA ROLLS

  Italië

  Het bedrijf URMA ROLLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ventilatoren voor de koelindustrie. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 1. URMA

  Italië

  Het bedrijf URMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, Gereedschap en ijzerwaren, Diamanten - industrieel, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. FOSHAN BK PRECISON TOOL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf FOSHAN BK PRECISON TOOL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Ronggui, China.

 3. VINAY GEMS

  India

  Het bedrijf VINAY GEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Surat, India.

 4. CHENGDU B-TO-O SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHENGDU B-TO-O SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Chengdu, China.

 5. MARCRIST DIAMANTWERKZEUGE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARCRIST DIAMANTWERKZEUGE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, en Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Waldshut-Tiengen, Duitsland.

 6. HESON DIAMANT FEILEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HESON DIAMANT FEILEN GMBH, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, en Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 7. D.S.D. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D.S.D. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren edelstenen voor uurwerken, en halfedelstenen voor uurwerken. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 8. GUVEN FRESH

  Turkije

  Het bedrijf GUVEN FRESH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte appels. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 9. STONE SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STONE SERVICE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamanten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap voor behandeling van marmer graniet en steen.. Het is gevestigd in Misterbianco, Italië.

 10. ALSAMA FOR FOOD

  Egypte

  Het bedrijf ALSAMA FOR FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, en Diamanten - industrieel. Het is gevestigd in Sharkia, Egypte.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis