• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diamantgereedschap

Resultaten voor

Diamantgereedschap - Import export

 1. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Meer dan 180 jaar AVOLA - Een merk dat de wereld rond gaat. Kwaliteit, traditie en innovatie zijn de waarden van de machinebouwer AVOLA in Hattingen (aan de Ruhr). Wat is de bedrijfsfilosofie achter deze AVOLA waarden? Voortdurende ontwikkeling en toekomstgericht handelen, gebaseerd op systematisch denken, is wat ons allen drijft, ten voordele van onze klanten. Vandaag zijn deze over de hele wereld verspreid in Duitsland, de Duitstalige landen en de rest van Europa, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Oceanië. Talloze octrooien en gebruiksmodellen, in drie verschillende eeuwen, zijn indrukwekkende indicatoren van de ongebreidelde innovatiekracht van AVOLA. Het uitgangspunt van de onderneming waren machines voor de textielindustrie. Machines voor de landbouw volgden en ongeveer 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste cirkelzaag met een houten frame op de markt. Het huidige productassortiment omvat meer dan 30 zagen en bedient drie verschillende industrieën: de weg- en waterbouw met bouwcirkelzagen, de vuurvaste industrie met steenzaagmachines en de timmerindustrie met afkortzaagmachines voor ondertafels. Miljoenen zagen, accessoires en reserveonderdelen zijn tot op heden verkocht en hebben het AVOLA merk gemaakt tot wat het nu is: Een sterke, competente en betrouwbare partner voor handel en industrie.

 2. SCHOTT DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SCHOTT Diamantwerkzeuge GmbH produceert in de hoogste kwaliteit: Boor-, slijp- en freesgereedschappen voornamelijk volgens de eisen van de klant voor glas, keramiek. Steen-, metaal- en kunststofverwerking en de optische industrie De gereedschappen die voor onze klanten worden vervaardigd, zijn afgestemd op: •de te verwerken materialen • de gebruikte machines • de vereiste productiedoelen Geschiedenis: Het bedrijf werd in 1975 opgericht door de heer Klaus Schott in Stadtoldendorf.Sindsdien permanente uitbreiding van de productie 2004 TÜV ISO 9001 - certificering 2010 tot heden: Diverse onderzoeksprojecten lopen in nauwe samenwerking met technische hogescholen en universiteiten. De doelstelling is: de constante verbetering van bewerkingsprocessen.Nieuwe ontwikkeling van gereedschappen voor het bewerken van nieuwe materialen, met name voor ultrasone toepassingen 2012 - 2017 Installatie van de eerste toolshop-systemen 2018 tot heden Uitbreiding verkoopactiviteiten en uitbreiding applicatietechnologie

 3. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Well Diamond Wire Saws heeft meer dan 33 jaar geleden een snijtechnologie ontwikkeld die meer dan 1.200 klanten wereldwijd heeft geholpen hun gewenste resultaten te bereiken. Nou Diamond-draadzagen zorgen voor gladde oppervlakken met scherpe randen op vrijwel elk materiaal.Het gebruikte "snijgereedschap" is roestvrij staaldraad met diamantkorrels als het ware in de draad ingebed.Dit gepatenteerde inbeddingsproces zorgt voor maximale snijmogelijkheden en een lange levensduur van de draad.De draad is gewikkeld rond een trommel die op een precisie-hefmotor is gemonteerd.Afhankelijk van de grootte van de zaag varieert de lengte van de draad van 10 tot 40 meter.De diameter ligt tussen 0, 10 en 0, 70 mm.Al onze zagen gebruiken zwaartekracht en / of gewichten als een methode om consistente voedingssnelheden te bereiken en te behouden.Bovendien hebben ze allemaal een continue variabele snelheidsregeling voor de draad.

 4. SOLUDIAM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLUDIAM, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, diamantschijven, pneumatische hamer, Diamantgereedschap, en diamantschijven voor marmer. Het is gevestigd in Caux, Frankrijk.

 5. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT BERGER SÖHNE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, Diamantgereedschap, Natuurlijke schuurmiddelen, Richtwielen, Betonsnijder, Golfwielen, DEMANT, Richtwalsen, en Richtapparatuur. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIANAT S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIANAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantbladen, freesgereedschap, en gereedschap voor polykristallijn bewerking. Het is gevestigd in Premariacco, Italië.

 2. LALK GMBH &CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LALK GMBH &CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Statieven, Waterpassen, Statieven, en Waterpassen. Het is gevestigd in Bimöhlen, Duitsland.

 3. WERKZEUGBAU GMBH GLAUCHAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERKZEUGBAU GMBH GLAUCHAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is gevestigd in Glauchau, Duitsland.

 4. NICOLAI DIAMANT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NICOLAI DIAMANT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor diamantdraad, snijgereedschap, diamantgereedschap voor behandeling van marmer graniet en steen., gediamanteerde slijpstenen, diamantschijven, diamantbladen, en diamantschijven voor marmer. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 5. WMC SINTERSTAR AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WMC SINTERSTAR AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, gereedschap van hard metaal, Precisiegereedschap, speciaal gereedschap, Schuurschijven, diamantschijven, en snijmessen. Het is gevestigd in Lotzwil, Zwitserland.

 1. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als een van de technologisch toonaangevende fabrikanten van systeemoplossingen voor slijpen, frezen, snijden en polijsten, heeft LUKAS-ERZETT GmbH & Co.KG, gevestigd in de regio Keulen in de Oberbergischer Kreis, zich gespecialiseerd in het vervaardigen, verhandelen en adviseren van slijp-, frees-, polijst- en snijgereedschappen, aandrijfmachines en een uitgebreid assortiment accessoires. Alle door LUKAS geproduceerde en verhandelde producten staan ​​voor de hoogste kwaliteit zoals goede samenwerking, lange levensduur, uitstekende ergonomie en de beste resultaten bij slijpen, snijden, frezen, polijsten of precisiebewerking.LUKAS streeft ernaar om kwaliteit en veiligheid te combineren met toekomstgerichte antwoorden. De focus ligt altijd op nieuwe ontwikkelingen en technologieën uit een grote verscheidenheid aan industrieën. Met deze instelling zette LUKAS al heel vroeg maatstaven in de markt.

 2. BAUTEC HÖFER - RUHRBAUSHOP E.K.

  Duitsland

  Welkom bij de RuhrBauShop, uw vakhandel voor professionele apparaten en gereedschappen voor alles wat met bouwen, stukadoors, stucwerk, renovatie en groenvoorziening te maken heeft. Wij verkopen alle producten van de fabrikanten KNAUF-PFT, NORTON-CLIPPER, COLLOMIX, EGO, FLEX, DEALSPATEN, JUNG-HENKELMANN, KIP, MÜBA, NEDO, ROFA, WEBER MT en meer dan 100 andere bekende kwaliteitsproducenten. Gespecialiseerd in de internationale pakketbezorging van reserveonderdelen, slijtdelen en accessoires voor reinigingsmachines, diamantgereedschappen, elektrische machines, plakband, snoerloos tuingereedschap en speciaal handgereedschap, verheugen wij ons op uw bezoek aan onze virtuele winkel / magazijn. Omdat onze winkel constant in ontwikkeling is, zijn nog niet alle artikelen online.Dus als u een product dat u zoekt niet meteen kunt vinden, zouden we het leuk vinden als u ons een aanvraag stuurt, zodat we u een aanbod kunnen doen. Vanwege onze internationale oriëntatie zijn alle prijzen netto weergegeven.

 1. GRÄWO DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar vervaardigen wij uiterst precieze frees- en draaigereedschappen met ultraharde snijmaterialen, zoals bijv. PCD en PCBN. Ons productassortiment omvat onder meer PCD/CBN-frezen, wisselplaten, PCD-boren en -stapboren, diamantstiftstenen en graveergraveerpennen met CBN-punten. Deze gereedschappen zijn bij uitstek geschikt voor de bewerking van groene keramiek, koolstof, GRP, aluminium, grijs gietijzer, geharde staalsoorten, kunststoffen en hardmetaal. Wij bieden ook een snelle en kosteneffectieve reparatiedienst voor onze eigen gereedschappen en die van derden. Bijna al onze gereedschappen zijn vacuüm gesoldeerd (vacuümsolderen). Daarom kunnen wij u ook een soldeerservice aanbieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van draaderoderen kunnen wij via onze PCD/CBN-slijpservice snel en materiaalbesparend de gewenste diamantsegmenten uit uw PCD- of PCBN-rondellen snijden.

 2. DIABÜ-DIAMANTWERKZEUGE HEINZ BÜTTNER GMBH

  Duitsland

  Welkom bij DIABÜ® voor gediamanteerd gereedschap Heinz Büttner GmbH. Doeltreffende leverancier uit de steen- en ambachtsindustrie, en fabriceert al meer dan 45 jaar lang, met de meest moderne productieprocedés gediamanteerd gereedschap voor alle toepassingssectoren. Door het integreren van innovatieve technologieën die aan de groeiende vereisten voldoet van onze klanten ten aanzien van ons gereedschap. De geïntegreerde verzekering van kwaliteit bij alle fasen de productie, garandeert het onderhoud van zeer hoge kwaliteit van ons gediamanteerd gereedschap. Evenwijdig hieraan, kunnen onze zeer gekwalificeerde medewerkers u de vooruitgang geven ten aanzien van productietechnieken. Wij hebben al heel snel het basisprincipe in praktijk gebracht, naar gelang iedere fase van een project, is onze prioriteit kwaliteit, en tijdens de gehele samenwerking, zijn onze klanten het enige wat telt.

 3. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Klingspor is een internationaal georganiseerd, efficiënt en innovatief familiebedrijf op de markt voor gereedschappen voor oppervlaktebehandeling en vormgeving door slijpen. De belangrijkste zakelijke gebieden zijn schuurmiddelen op pads, snij- en slijpschijven, slijpschijven, slijpschijven en diamantgereedschappen. Een productassortiment van meer dan 50.000 artikelen en een team van meer dan 460 competente en hooggekwalificeerde vertegenwoordigers, technici en ingenieurs staan ter beschikking van onze klanten om het juiste product voor hen te vinden. Met meer dan 2.800 medewerkers op 36 locaties garandeert Klingspor wereldwijd de vereiste service en klantgerichtheid en is het een synoniem geworden voor kwaliteit en expertise in de markt van slijpgereedschappen.

 4. MAIER GMBH

  Duitsland

  Het uitgebreide productassortiment uit onze eigen productie worden op de markt gebracht onder de merknaam Head-Master.Naast freesgereedschap, verzinkgereedschap en aanschuiners, draaiwerktuigen, kraagtrekgereedschap met drevel en VHM-gereedschap, behoren ook bijzondere gereedschappen tot het productieprogramma.Onze constructie- en projectbewerking garandeert hierbij innovatieve en behoeftegerichte oplossingen, in combinatie met een maximum aan flexibiliteit.De gereedschappen worden uitsluitend in de fabriek vervaardigd die is uitgerust met de modernste technologieën... Als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige precisiegereedschap richten we ons sinds altijd op de verspaningstechnologie.Het technologisch ontwerp en de kwaliteit van de precisie-instrumenten bepalen in hoge mate de efficiëntie en de kwaliteit van de productie.Ook diverse patenten voor verspaningstechnologieën en snijtechnologieën getuigen van de innovatieve kracht van het bedrijf.

 5. DIEWE GMBH

  Duitsland

  Wij bieden op maat gemaakte diamantgereedschappen van de hoogste kwaliteit voor de bouwsector.Want of het nu gaat om beton, asfalt, baksteen, hardsteen, klinker of andere materialen - onze doorslijp- en freesschijven, komslijpschijven, verzinkboren en boren bieden voor elke behoefte de juiste oplossing. Voortdurend onderzoek, een breed scala aan producten, uitgebreid kwaliteitsmanagement, uitgesproken klantgerichtheid en een breed scala aan diensten - dat is de basis waarop DIEWE-tools snel, economisch en nauwkeurig werken mogelijk maken. Na onze baanbrekende diamantslijpschijven “MASTER” en “TWISTER” hebben we ons onderzoek verder geïntensiveerd. Met onze ultramoderne testrobot (KUKA KR125 / 2) ontwikkelen we samen met onze klanten oplossingen op maat.Met onze diamantdoorslijpschijf "DFX TECHNOLOGY" hebben we weer een mijlpaal bereikt op het gebied van snijsnelheid.

 6. DIAMETAL AG

  Zwitserland

  In 1936 werd het bedrijf DIAMETAL AG opgericht in Biel, Zwitserland.Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van hardmetalen gereedschappen, slijtdelen en horlogecomponenten van harde materialen, evenals diamant- en CBN-slijpgereedschappen. DIAMETAL FRANCE werd geopend in Oltingue in 1973 en DIAMETAL ITALIA in Busto Arsizio in 1995. DIAMETAL heeft sinds januari 2009 een eigen dochteronderneming in Nanjing (China). Doordat DIAMETAL hardmetalen snijgereedschappen, slijtdelen en horlogecomponenten met eigen slijpgereedschappen produceert, ontstaan ​​unieke synergieën die door internationale klanten worden gewaardeerd. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling beschikken we over een hoog niveau van technische kennis die we optimaal kunnen inzetten om de problemen van onze klanten op te lossen. Wij bieden producten van de hoogste kwaliteit en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 (download ISO-certificaten). Een Kowema-bedrijf.

 7. RECA BELUX

  België

  Bevestigingsmateriaal, gereedschap en chemische producten. Reca Belux, gelegen te Ternat (dichtbij Brussel), maakt deel uit van de internationale Duitse RECA Group, hoofdacteur op de markt van directe verkoop van verbruiksartikelen, bevestigingsmateriaal en gereedschap aan bedrijven uit de bouw- en metaalsector zowel als onderhoudsdiensten. Producten: Snijgereedschap metaal, snij- en slijpschijven, Arecal sprays, diamantgereedschap, snijgereedschap beton/steen, schroeven, blindklinknagels, metrische schroeven, plaatschroeven, houtschroeven, nagels & smeernippels...

 8. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Duitsland

  Al meer dan 40 jaar voeren wij de wensen van onze klanten uit door zeer gekwalificeerde medewerkers snel, probleemloos en voordelig. Onze producten zijn: Ponsgereedschap, boorgereedschap, CBN-gereedschap, diamantgereedschap, draaigereedschap, draaigereedschap met polykristal diamant (PKD) en CBN-snijden, insteekgereedschap, hard metalen gereedschap, freesgereedschap, hardmetalen beitel met aangezette beitelpunt, verspaningsgereedschap, bijzonder gereedschap, hard metalen verspaningsgereedschap, volhardmetaalboren en nog veel meer.

 1. DTS GMBH - DIAMOND TOOLING SYSTEMS

  Duitsland

  We zijn gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland, en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van precisiegereedschap gemaakt van ultra harde snijmaterialen zoals CVD-D (CVD dikke film diamant), PCD (polykristallijne diamant) en PCBN (kubisch boornitride), en zijn nationaal en internationaal succesvol. Om deze snijmaterialen met hoge hardheid economisch te verwerken, hebben we al vroeg ingezien dat we ons moesten ontwikkelen van de oude productietechnologie "slijpen" naar nieuwe technologieën zoals laserbewerking. Dit productieproces stelt ons in staat om de scherpste snijkanten te bereiken met een zeer hoge dimensionale nauwkeurigheid. Onze hightech tools hebben een centrale functie in de productie van metaalbewerking. Hierin ondersteunen we onze klanten met meer dan 25 jaar optimalisatie-ervaring en een hoge technische competentie en zien we deze nauwe samenwerking als de basis van ons succes.

 2. SADU ABRASIVES

  België

  Sadu Abrasives is a Belgian trading company with a wide assortment of accessories for professional power tools. Our stock consists of 35.000 products, divided over 14 product categories. Mainly: Diamond tools Abrasives Cutting & Grinding discs Flap discs Carbide circular sawblades Our mission is to ensure a high quality at a very competitive price. With more than 35 years of experience in the sector, Sadu has built a customer base in more than 30 countries inside and outside of Europe. Innovation is really important for Sadu. That’s why we are always looking for new products to improve and enlarge our assortment. Thanks to our excellent stock program, Sadu guarantees a fast and reliable delivery. A professional experienced team is ready to answer all your questions. The main advantage of working with Sadu is the fact that we offer a complete assortment. You only need 1 supplier for all your needs. Sadu sells OSA certificated products. Since 2000 the Organisation for Safety of Abrasives aggregates producers who offer safe and accident free abrasives. Every product meets the safety standards.

 3. VAN DEN BUSSCHE

  België

  Van den Bussche profileert zich als een technische alles-onder-één-dak toeleverancier van gereedschappen voor hout, bouw en industrie in heel Vlaanderen. Naast specialistische technische gereedschappen en materialen leveren zij een totaalpakket gekoppeld aan een uitstekende service. Vrijwel alle producten zijn standaard op voorraad. Ze leveren oa : Elektrische gereedschappen : Dewalt, Festool, BOSCH, Hitachi, Flex, Makita, Metabo, Partner ... Houtbewerkingsmachines : Scheppach, Robland... Siliconen en lijmen : Soudal, Rectavit, Promat, Zagen, schuurmiddelen en diamantschijven : Sadu, Leitz, Tyrolit, Carat, Dimas... Schroeven en nagels, lasers en niveaumeters : sokkia, nedo, ... Trilnaalden en omvormers : Rilco, Compressoren en luchtpistolen : Brown, Airpress, Stanley, Bostitch, ...

 4. DIACOM

  België

  Het familiebedrijf DIACOM vervaardigt wereldwijd verkocht diamantgereedschap voor vakspecialisten binnen de bouw & weg- en waterbouw, boorbedrijven, elektriciens, sanitaire installaties, centrale verwarming, ventilatie en airconditioning, tegelaars, enz. Ontdek een breed productassortiment: Nat of droog gediamanteerde schijven en kronen of boren voor alle bouwmaterialen, slijpschijven, polijstplaten, zagen, droog gediamanteerde drevels, specifieke diamantschijven en overige.

 5. ABR TOOLS GMBH

  Oostenrijk

  Wij zijn een wereldwijd opererende onderneming voor de productie van diamantgereedschappen. Volgens de hoogste technische standaard worden muurzaagmachines en boorkoppen door middel van laserlastechniek geproduceerd. Producten: Diamantboorkoppen, betonfreesgereedschappen, diamantgereedschappen, diamantgereedschappen voor kunststofbewerking, diamantvijlen, diamantzaagbladen, draaigereedschap met polykristallijne diamant- (PKD-) en CBN-snijkant, diamantslijpschijven, diamantfreesgereedschap

 6. MAGON HOCHLEISTUNGS-TOOLS GMBH

  Duitsland

  MAGON biedt u een groot productaanbod aan krachtig gereedschap en een uitgebreid accessoireprogramma voor de meest uiteenlopende en veeleisende gebieden van de industrie. Onze producten: • diamantgereedschappen • polykristallijne diamantgereedschappen (PKD-gereedschappen) • freesgereedschappen • freesgereedschappen uit hardmetaal • speciale frezen • schijffrezen • diamantfreesgereedschappen • frezen voor kunststofbewerking • HSC (High Speed Cutting) freesgereedschappen

 7. KEMPENEERS

  België

  Alle kwaliteitsmerken voor vakman en doe-het-zelver. Elektrische gereedschappen, schrijven-en diamantgereedschap, werkkledij, tuingereedschap, ijzerwaren, sanitair en centrale verwarming. Eigen service en hersteldienst.

 8. PALMAERS VAKHANDEL

  België

  De specialisatie situeert zich in diverse artikelgroepen : - Electrisch gereedschappen - Bouwmachines - Werkkledij - Diamantgereedschappen - Bevestigingen - Verhuur van machines - ... Deze specialisatie resulteerde reeds in 2 zusterbedrijven namelijk BILZEN VERHUUR als volwaardig verhuurbedrijf met meer dan 1000 machines in het verhuur park en DIATECHNIX fabrikant van diamantboren.

 9. SL-SOLUTION

  België

  SL-Solution biedt verschillende gereedschappen voor de bouw zoals diamantzaagbladen, diamantboren, doorslijpers, boorstatieven, tafelzaagmachines, vloerzaagmachines, stofbestijding, triplaten en breekhamers. Ze hebben ook een technische dienst en ze geven advies op de werf.

 10. OX GROUP NETHERLANDS

  Nederland

  OX Groep is een van de wereldleiders op het gebied van handgereedschap, diamantgereedschappen en veiligheidsproducten voor de bouw.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Diamantgereedschap - Import export

Aantal resultaten

1.375 Bedrijven