• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingen en pakkingen

Resultaten voor

Dichtingen en pakkingen - Import export

 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met bijna 100 jaar ervaring voor maximale precisie: Al in de vierde generatie produceert het in Neurenberg gevestigde familiebedrijf GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG uiterst precieze kogellagers, machineassen, vrijwielen voor klemlichamen, contactloze afdichtingen en elektrische aandrijvingen. De meeste hiervan zijn op maat gemaakt voor speciale toepassingen volgens de wensen van onze klanten en worden op verschillende manieren in een breed scala aan toepassingen gebruikt. Maar we richten ons ook op verdere en nieuwe ontwikkelingen, omdat de visie van het bedrijf altijd op de toekomst is gericht. De productie van monsters vindt dus al plaats onder serieomstandigheden, omdat dit de enige manier is om vanaf het begin van de serieproductie dezelfde kwaliteit te garanderen. De basis en een van de belangrijkste succesfactoren bij GMN zijn echter vooral de gekwalificeerde en betrokken medewerkers die onze potentiële klanten en bestaande klanten vakkundig adviseren voor, tijdens en na de aankoop.

 2. HAARMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Slang- en afdichtingstechniek.Haarmann houdt zich sinds 1994 bezig met de verkoop van producten voor het brede toepassingsgebied van de slang- en afdichtingstechniek. Tot onze klanten behoren gespecialiseerde bedrijven uit allerlei sectoren, bv.: cv-ketelbranche, brandwaardetechniek, medicijntechniek, levensmiddelenbranche, installatiebouw, lucht- en ruimtevaarttechniek, scheepsbouw, productie van huishoudelijke apparatuur, staalfabrieken, glasfabrieken, enzovoort. Klanten richten zich tot ons voor eerste installatie (voor serieproductie), evenals voor onderhoud van productie-installaties. Vaak werken we samen met de klant oplossingen voor problemen uit en ondersteunen we de klant als in de prototypefase met onze knowhow. Ons zeer gemotiveerde team staat graag voor u klaar om een optimale oplossing voor u te bedenken. Wij werken op projectbasis en helpen u graag bij de selectie van materialen voor de betreffende toepassingsgebieden.

 3. BOYD CORPORATION GMBH

  Duitsland

  Boyd Corporation GmbH is een innovatieve converter met 50 jaar ervaring in de verwerking van niet-metalen materialen.We werken nauw samen met onze klanten.Deze stelregels en onze innovatieve productieprocessen garanderen altijd de optimale kwaliteit van uw producten.De symbiose van creativiteit en toewijding aan kwaliteit definieert en inspireert ons succesvolle bedrijfsmodel.Een groot aantal klanten uit een grote verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld vertrouwen dagelijks op ons.De basis van nauwkeurige, klantspecifieke producten is een uitgebreid QM-systeem en een gemotiveerd, flexibel en bekwaam team. Ons leveringsprogramma omvat klantspecifieke gestanste en gebogen onderdelen, b.v.Isolaties, stofbescherming, borstelhouders, hoezen, strooifilms, schilden, afdichtingen, tussenlagen, inserts, schuiven, afstandhouders, panelen, akoestische absorbers, zelfklevende onderdelen en beschermende films.

 4. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Duitsland

  Grüning & Loske GmbH staat voor een succesvolle combinatie van producten en diensten. Goede ideeën, state-of-the-art technologie en een jarenlange traditie als technische handel voegen we toe aan innovatieve oplossingen die allemaal één doel hebben: De optimalisatie van uw inkoopproces. Outsourcing concepten met C-parts management en standaardisatiemaatregelen voor industrie en handel maken hier net zo veel deel van uit als het creëren van rationalisatieconcepten op het gebied van dispatching en logistiek. U kunt vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsgevoel en onze kwaliteit - van het eerste gesprek tot de tijdige levering. Onze visie: we willen serviceleiderschap in dagelijkse activiteiten uitoefenen; we willen het meest klantgerichte team in de technische handel zijn; we willen de meest competente aanspreekpartner zijn voor onze klanten; we willen het goedkoopst mogelijke succes behalen met onze activiteiten voor onze klanten en Grüning & Loske.

 5. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Oostenrijk

  Innovatief, competent en eerlijk ... met dit in gedachten startte een klein team onder leiding van Rudolf Stöffl in 1989 het Oostenrijkse bedrijf RUDOLF STÖFFL GmbH. Het gestaag groeiende bedrijf uit Holzhausen maakte in de begintijd naam als onmisbare maat op de markt. Stöffl GmbH houdt zich voornamelijk bezig met de distributie en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment rubber-metaalverbindingen voor handel en industrie. Gezonde groei en toenemende marktacceptatie scheppen de voorwaarden voor een efficiënte uitbreiding van nieuwe productgroepen. Vanaf nu bieden wij uw klanten: Profielen in de vorm van PVC-randbescherming, afdichtingsprofielen, schuimrubber, kunststof onderdelen zoals buispluggen of afsluitelementen, standaardonderdelen als handgrepen, kabelhulzen en schroefverbindingen, speciale onderdelen voor transportsystemen. De productgroepen zijn uitgebreid met kunststof slangen, PU-goederen en beschermprofielen en rubberen matten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRANK EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het gepatenteerde FRANK-vitrinesysteem - Het FRANK-vitrinesysteem bestaat uit een unieke plug-in technologie die schroeven en afdichtingen overbodig maakt en stof- en luchtdichte opslag mogelijk maakt - zelfs conservering. Subtiele aluminium strips worden nauwkeurig in het randprofiel van de ruiten gestoken. De profielstroken zijn vlak met het oppervlak geïntegreerd en slechts zo breed als de randvoeg van twee 8 mm ruiten.Het resultaat is een stabiele, nauwsluitende verbinding die op elk moment weer kan worden losgemaakt.Het FRANK-vitrinesysteem is verkrijgbaar in glas, acryl of andere materialen.Alle materialen zijn verbonden met dezelfde verbindingsprofielen.Dit betekent dat verschillende materialen gecombineerd kunnen worden.De geprefabriceerde FRANK-vitrine wordt gedemonteerd en goed verpakt geleverd.Het kan in slechts enkele eenvoudige stappen door slechts één persoon worden gemonteerd / gedemonteerd.

 2. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

 3. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

 4. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

 5. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Gasket Italy is de evolutie van een 40-jarige traditie in de sector industriële pakkingen, gecreëerd om de uitdagingen van een steeds veranderende internationale zakelijke realiteit aan te gaan. Wij bieden gewoon de beste kwaliteit op maat van de klant. Onze knowhow die we gedurende vele jaren van activiteit hebben opgedaan, stelt ons in staat om zeer nauwkeurige artikelen te creëren, het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling om hun kwaliteit steeds verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat alleen en uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten, met een garantie van volledig Italiaanse productie en met de Europese oorsprong van alle grondstoffen en halffabrikaten. Een grote productie van spiraalvormige industriële pakkingen, metaalkunststoffen, ringverbindingspakkingen, metalen en gestanste pakkingen (asbest, grafiet, kurk, rubber, PTFE-vrij) in verpakkingen.

 1. DEKA PLASTIC LTD

  Turkije

  Deka Plastic Packing Solutions, gevestigd in 1991 te Istanboel in Turkije, is een pionier op het gebied van verpakkingsmateriaal. Wij zien toe op een efficiënt gebruik van grondstoffen zoals LDPE, MDPE, HDPE, PE, PA en EVOH met onze machines die de extruder technologie doelmatig gebruiken voor een maandelijkse productie van honderden ton. Daarnaast zetten wij ons actief in voor een doelmatig gebruik van grondstoffen en de milieubescherming in onze technologische productiesites om zo het afval tot een minimum te beperken. Onze productie van verpakkingen dekt diverse domeinen zoals: •Verpakking van etenswaren •Verpakking van droge levensmiddelen •Verpakking van reinigingsproducten •Verpakking van textiel • Verpakking van winkeltassen •Verpakking van tasjes •Flexibele verpakking •Rollen verpakking en talloze overige producten die u op onze website kunt ontdekken! Onze R&D onderzoeken dragen bij aan het verbeteren van de productie technologie en de uitvoer van het kwaliteitsbeheer. Wij streven ernaar 100% klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast zetten wij ons in voor een schoner milieu en het behoud van de natuur door gebruik te maken van de laatste technieken en materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  We zijn een totaalaanbieder in afdichtingstechnologie en op veel gebieden, zoals in de engineering, stationaire en mobiele hydraulica, aandrijving en elektrotechniek, installatietechniek, chemische industrie, procestechniek en automotive. Als wereldwijd georiënteerd bedrijf vertegenwoordigen we een partner wiens succes is gebaseerd op klant- en marktgerichtheid , Onze 103 medewerkers in de groep zijn verantwoordelijk voor de sterke groei van het bedrijf door hun klantenservice en hun bereidheid om te innoveren.Alleen al in 2016 kunnen we terugkijken op meer dan 361 miljoen verkochte artikelen.Onze langetermijndoelstelling en de voortdurende groei van het bedrijf sinds zijn oprichting, zijn een stimulans voor ons en een bevestiging van onze strategische oriëntatie en onze productkwaliteit.Op alle drie de locaties zorgen onze toegewijde medewerkers voor kwaliteit, service, innovatie en de best mogelijke oplossing voor elke toepassing.

 1. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

 2. MOVINGROUP S.R.L.

  Italië

  Movingroup ontwikkelt en verkoopt kunststof afdichtingen en op maat gemaakte industriële componenten. Het bedrijf beschikt over een team van gekwalificeerde mensen met meer dan 30 jaar ervaring en technische expertise, opgedaan in de afdichtings- en kunststofverwerkingssector. Movingroup ondersteunt grote bedrijven in de scheepsbouwindustrie, de MKB van hydraulische componenten, fabrikanten van grondverzetmachines, bouwers van industriële installaties en vele anderen. ISO 9001, traceerbaarheid van elke zending.

 3. ELASTOMETALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELASTOMETALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Ottersweier, Duitsland.

 4. DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Siegelsbach, Duitsland.

 6. ELAFORM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELAFORM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Brieselang, Duitsland.

 7. ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Salzhausen/oelstorf, Duitsland.

 8. WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Wenden, Duitsland.

 1. BESCHE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BESCHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber en derivaten, Rubberen fittings, Stalmatten, Vuilafvangende matten, Dichtingsringen, Rubber-metaalverbindingen, en Vormstukken van rubber. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 2. ISO-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISO-CHEMIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 3. KUSCHE KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUSCHE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Neu Wulmstorf, Duitsland.

 4. BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Zeuthen, Duitsland.

 5. SAS STRAUB ARMATUREN SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAS STRAUB ARMATUREN SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 6. PTFE COMPETENCE CENTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PTFE COMPETENCE CENTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Großenhain, Duitsland.

 7. SICO TECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SICO TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Waltershausen, Duitsland.

 8. LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI

  Duitsland

  Het bedrijf LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 9. TECHKON GUMMITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHKON GUMMITECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Igersheim, Duitsland.

 10. PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Denzlingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis