• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingen en pakkingen

Resultaten voor

Dichtingen en pakkingen - Import export

 1. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Grüning & Loske GmbH staat voor een succesvolle combinatie van producten en diensten. Goede ideeën, state-of-the-art technologie en een jarenlange traditie als technische handel voegen we toe aan innovatieve oplossingen die allemaal één doel hebben: De optimalisatie van uw inkoopproces. Outsourcing concepten met C-parts management en standaardisatiemaatregelen voor industrie en handel maken hier net zo veel deel van uit als het creëren van rationalisatieconcepten op het gebied van dispatching en logistiek. U kunt vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsgevoel en onze kwaliteit - van het eerste gesprek tot de tijdige levering. Onze visie: we willen serviceleiderschap in dagelijkse activiteiten uitoefenen; we willen het meest klantgerichte team in de technische handel zijn; we willen de meest competente aanspreekpartner zijn voor onze klanten; we willen het goedkoopst mogelijke succes behalen met onze activiteiten voor onze klanten en Grüning & Loske.

 2. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Innovatief, competent en eerlijk ... met dit in gedachten startte een klein team onder leiding van Rudolf Stöffl in 1989 het Oostenrijkse bedrijf RUDOLF STÖFFL GmbH. Het gestaag groeiende bedrijf uit Holzhausen maakte in de begintijd naam als onmisbare maat op de markt. Stöffl GmbH houdt zich voornamelijk bezig met de distributie en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment rubber-metaalverbindingen voor handel en industrie. Gezonde groei en toenemende marktacceptatie scheppen de voorwaarden voor een efficiënte uitbreiding van nieuwe productgroepen. Vanaf nu bieden wij uw klanten: Profielen in de vorm van PVC-randbescherming, afdichtingsprofielen, schuimrubber, kunststof onderdelen zoals buispluggen of afsluitelementen, standaardonderdelen als handgrepen, kabelhulzen en schroefverbindingen, speciale onderdelen voor transportsystemen. De productgroepen zijn uitgebreid met kunststof slangen, PU-goederen en beschermprofielen en rubberen matten.

 3. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

 4. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

 5. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRANK EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het gepatenteerde FRANK-vitrinesysteem - Het FRANK-vitrinesysteem bestaat uit een unieke plug-in technologie die schroeven en afdichtingen overbodig maakt en stof- en luchtdichte opslag mogelijk maakt - zelfs conservering. Subtiele aluminium strips worden nauwkeurig in het randprofiel van de ruiten gestoken. De profielstroken zijn vlak met het oppervlak geïntegreerd en slechts zo breed als de randvoeg van twee 8 mm ruiten.Het resultaat is een stabiele, nauwsluitende verbinding die op elk moment weer kan worden losgemaakt.Het FRANK-vitrinesysteem is verkrijgbaar in glas, acryl of andere materialen.Alle materialen zijn verbonden met dezelfde verbindingsprofielen.Dit betekent dat verschillende materialen gecombineerd kunnen worden.De geprefabriceerde FRANK-vitrine wordt gedemonteerd en goed verpakt geleverd.Het kan in slechts enkele eenvoudige stappen door slechts één persoon worden gemonteerd / gedemonteerd.

 2. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil is een snelgroeiend bedrijf in Turkije dat al meer dan 30 jaar geëxtrudeerde afdichtoplossingen van PVC, TPE en TPV maakt. Het bedrijft ontwerpt en vervaardigt afdichtingen gebruikt in talloze verschillende sectoren en hoofdzakelijk voor binnendeuren, buitendeuren, branddeuren en ramen in de fabriek te Hadımköy, Istanboel. Het bedrijf heeft een oplossingsgericht bedrijfsmodel ontwikkeld waardoor het bedrijf multidimensionaal kan denken en snel specifieke resultaten kan bereiken voor veel afdichtingsoplossingen. De prioriteit van Plastfit is om de meest nauwkeurige afdichtingsoplossingen te realiseren voor de meest kritieke toepassingen van hun klanten. Plastfit is echter toegewijd aan de missie, omdat het begrijpt hoe belangrijk elk van zijn producten is voor het eindproduct en streeft ernaar om elk product een onderdeel van het geheel te maken. Plastfit past zijn machines en productielijn voortdurend aan om zijn klanten een constante productkwaliteit te bieden en voortdurend de nieuwste innovaties te verbeteren. Met het principe van het leveren van nauwkeurige afdichtingsoplossingen als kernwaarde, streeft het bedrijf ernaar een betrouwbare leverancier te worden voor langdurige partnerschappen. De visie van het bedrijf is om duurzame afdichtingsoplossingen naar alle benodigde punten te brengen onze ervaring te actualiseren op een manier die altijd modern is. Plastfit richt zich volledig op afdichtingsoplossingen en sluit zich nauw aan op uw wensen. #wefitanywhere

 3. BOYD CORPORATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Boyd Corporation GmbH is een innovatieve converter met 50 jaar ervaring in de verwerking van niet-metalen materialen.We werken nauw samen met onze klanten.Deze stelregels en onze innovatieve productieprocessen garanderen altijd de optimale kwaliteit van uw producten.De symbiose van creativiteit en toewijding aan kwaliteit definieert en inspireert ons succesvolle bedrijfsmodel.Een groot aantal klanten uit een grote verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld vertrouwen dagelijks op ons.De basis van nauwkeurige, klantspecifieke producten is een uitgebreid QM-systeem en een gemotiveerd, flexibel en bekwaam team. Ons leveringsprogramma omvat klantspecifieke gestanste en gebogen onderdelen, b.v.Isolaties, stofbescherming, borstelhouders, hoezen, strooifilms, schilden, afdichtingen, tussenlagen, inserts, schuiven, afstandhouders, panelen, akoestische absorbers, zelfklevende onderdelen en beschermende films.

 4. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 100 jaar ervaring voor maximale precisie: Al in de vierde generatie produceert het in Neurenberg gevestigde familiebedrijf GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG uiterst precieze kogellagers, machineassen, vrijwielen voor klemlichamen, contactloze afdichtingen en elektrische aandrijvingen. De meeste hiervan zijn op maat gemaakt voor speciale toepassingen volgens de wensen van onze klanten en worden op verschillende manieren in een breed scala aan toepassingen gebruikt. Maar we richten ons ook op verdere en nieuwe ontwikkelingen, omdat de visie van het bedrijf altijd op de toekomst is gericht. De productie van monsters vindt dus al plaats onder serieomstandigheden, omdat dit de enige manier is om vanaf het begin van de serieproductie dezelfde kwaliteit te garanderen. De basis en een van de belangrijkste succesfactoren bij GMN zijn echter vooral de gekwalificeerde en betrokken medewerkers die onze potentiële klanten en bestaande klanten vakkundig adviseren voor, tijdens en na de aankoop.

 5. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn een totaalaanbieder in afdichtingstechnologie en op veel gebieden, zoals in de engineering, stationaire en mobiele hydraulica, aandrijving en elektrotechniek, installatietechniek, chemische industrie, procestechniek en automotive. Als wereldwijd georiënteerd bedrijf vertegenwoordigen we een partner wiens succes is gebaseerd op klant- en marktgerichtheid , Onze 103 medewerkers in de groep zijn verantwoordelijk voor de sterke groei van het bedrijf door hun klantenservice en hun bereidheid om te innoveren.Alleen al in 2016 kunnen we terugkijken op meer dan 361 miljoen verkochte artikelen.Onze langetermijndoelstelling en de voortdurende groei van het bedrijf sinds zijn oprichting, zijn een stimulans voor ons en een bevestiging van onze strategische oriëntatie en onze productkwaliteit.Op alle drie de locaties zorgen onze toegewijde medewerkers voor kwaliteit, service, innovatie en de best mogelijke oplossing voor elke toepassing.

 1. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

 2. SATI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sati srl distribueert sinds 1965 de beste merken industriële afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek. Expertise en ervaring in de levering van industriële technische artikelen, groot magazijn met meer dan 35.000 artikelen op voorraad, onmiddellijke service. Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Milaan vindt u een breed assortiment lagers, afdichtingen, smeermiddelen, trillingsdempers, pakkingen en andere industriële technische artikelen.

 1. MOVINGROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Movingroup ontwikkelt en verkoopt kunststof afdichtingen en op maat gemaakte industriële componenten. Het bedrijf beschikt over een team van gekwalificeerde mensen met meer dan 30 jaar ervaring en technische expertise, opgedaan in de afdichtings- en kunststofverwerkingssector. Movingroup ondersteunt grote bedrijven in de scheepsbouwindustrie, de MKB van hydraulische componenten, fabrikanten van grondverzetmachines, bouwers van industriële installaties en vele anderen. ISO 9001, traceerbaarheid van elke zending.

 2. TECHKON GUMMITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHKON GUMMITECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Igersheim, Duitsland.

 3. PTFE COMPETENCE CENTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PTFE COMPETENCE CENTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Großenhain, Duitsland.

 4. GUMMI-NOLLER-MAIER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUMMI-NOLLER-MAIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 5. ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Salzhausen/oelstorf, Duitsland.

 6. RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF SCHWARZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Siegelsbach, Duitsland.

 7. LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 8. KUSCHE KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUSCHE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Neu Wulmstorf, Duitsland.

 1. DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Denzlingen, Duitsland.

 3. STRAEHLE GUMMIFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRAEHLE GUMMIFORMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Köngen, Duitsland.

 4. TP BLAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TP BLAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Wenden, Duitsland.

 6. ISO-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISO-CHEMIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 7. BESCHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESCHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber en derivaten, Rubberen fittings, Stalmatten, Vuilafvangende matten, Dichtingsringen, Rubber-metaalverbindingen, en Vormstukken van rubber. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 8. ELASTOMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELASTOMETALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Ottersweier, Duitsland.

 9. BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Zeuthen, Duitsland.

 10. ELAFORM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELAFORM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Brieselang, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis