• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingen en pakkingen

Resultaten voor

Dichtingen en pakkingen - Import export

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

  Website Open In New icon
 2. HAARMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Slang- en afdichtingstechniek.Haarmann houdt zich sinds 1994 bezig met de verkoop van producten voor het brede toepassingsgebied van de slang- en afdichtingstechniek. Tot onze klanten behoren gespecialiseerde bedrijven uit allerlei sectoren, bv.: cv-ketelbranche, brandwaardetechniek, medicijntechniek, levensmiddelenbranche, installatiebouw, lucht- en ruimtevaarttechniek, scheepsbouw, productie van huishoudelijke apparatuur, staalfabrieken, glasfabrieken, enzovoort. Klanten richten zich tot ons voor eerste installatie (voor serieproductie), evenals voor onderhoud van productie-installaties. Vaak werken we samen met de klant oplossingen voor problemen uit en ondersteunen we de klant als in de prototypefase met onze knowhow. Ons zeer gemotiveerde team staat graag voor u klaar om een optimale oplossing voor u te bedenken. Wij werken op projectbasis en helpen u graag bij de selectie van materialen voor de betreffende toepassingsgebieden.

  Website Open In New icon
 3. PROPACK DICHTUNGEN UND PACKUNGEN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze basisgedachte: -technisch hoogwaardige materialen met behulp van de nieuwste verwerkingstechnologie combineren - klantgericht advies - uitvoering bijzondere specificaties en vereisten van de gebruikers - constante kwaliteitsgarantie en betrouwbare service. Onze filosofie: wij bieden wetenschappelijke afdichtingsoplossingen voor een beproefde afdichtingsoplossing. De opkomst van nieuwe materialen op de markt heeft er voor gezorgd dat de dop, als klassieker, dat al miljoenen malen gebruikt wordt als afdichtingsoplossing, in een nieuw jasje is gestoken. De gebruiker heeft niet altijd dure, complexe afdichtingssystemen nodig. Met nieuw ontwikkelde machines en systemen - als een belangrijke basis - gebruiken we de nieuwste bevindingen uit de testen en de praktijk. Kwaliteitsbeheer: elk pakket is onderworpen aan regelmatige en zorgvuldige monitoring in alle stadia van het productieproces. Het toegepaste kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van DIN EN ISO 9001: 2008 en wordt jaarlijks gecontroleerd door TÜV Management Service

  Website Open In New icon
 4. METALL & KUNSTSTOFFTECHNIK UDO JANKE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ophangingen en maskering voor oppervlaktetechnologie door Udo Janke.Oplossingen op maat voor een dynamische branche.Ons assortiment accessoires voor oppervlaktetechniek omvat verfhaken, hittebestendige pluggen, doppen van siliconen en EPDM en plakband in de vorm van plakstippen, rechthoeken en individuele vormen van polyester of crêpe op dragerfolies. Naast het standaardprogramma zijn ook individuele oplossingen mogelijk.Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 5. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 100 jaar ervaring voor maximale precisie: Al in de vierde generatie produceert het in Neurenberg gevestigde familiebedrijf GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG uiterst precieze kogellagers, machineassen, vrijwielen voor klemlichamen, contactloze afdichtingen en elektrische aandrijvingen. De meeste hiervan zijn op maat gemaakt voor speciale toepassingen volgens de wensen van onze klanten en worden op verschillende manieren in een breed scala aan toepassingen gebruikt. Maar we richten ons ook op verdere en nieuwe ontwikkelingen, omdat de visie van het bedrijf altijd op de toekomst is gericht. De productie van monsters vindt dus al plaats onder serieomstandigheden, omdat dit de enige manier is om vanaf het begin van de serieproductie dezelfde kwaliteit te garanderen. De basis en een van de belangrijkste succesfactoren bij GMN zijn echter vooral de gekwalificeerde en betrokken medewerkers die onze potentiële klanten en bestaande klanten vakkundig adviseren voor, tijdens en na de aankoop.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOYD CORPORATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Boyd Corporation GmbH is een innovatieve converter met 50 jaar ervaring in de verwerking van niet-metalen materialen.We werken nauw samen met onze klanten.Deze stelregels en onze innovatieve productieprocessen garanderen altijd de optimale kwaliteit van uw producten.De symbiose van creativiteit en toewijding aan kwaliteit definieert en inspireert ons succesvolle bedrijfsmodel.Een groot aantal klanten uit een grote verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld vertrouwen dagelijks op ons.De basis van nauwkeurige, klantspecifieke producten is een uitgebreid QM-systeem en een gemotiveerd, flexibel en bekwaam team. Ons leveringsprogramma omvat klantspecifieke gestanste en gebogen onderdelen, b.v.Isolaties, stofbescherming, borstelhouders, hoezen, strooifilms, schilden, afdichtingen, tussenlagen, inserts, schuiven, afstandhouders, panelen, akoestische absorbers, zelfklevende onderdelen en beschermende films.

  Website Open In New icon
 2. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

  Website Open In New icon
 3. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Grüning & Loske GmbH staat voor een succesvolle combinatie van producten en diensten. Goede ideeën, state-of-the-art technologie en een jarenlange traditie als technische handel voegen we toe aan innovatieve oplossingen die allemaal één doel hebben: De optimalisatie van uw inkoopproces. Outsourcing concepten met C-parts management en standaardisatiemaatregelen voor industrie en handel maken hier net zo veel deel van uit als het creëren van rationalisatieconcepten op het gebied van dispatching en logistiek. U kunt vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsgevoel en onze kwaliteit - van het eerste gesprek tot de tijdige levering. Onze visie: we willen serviceleiderschap in dagelijkse activiteiten uitoefenen; we willen het meest klantgerichte team in de technische handel zijn; we willen de meest competente aanspreekpartner zijn voor onze klanten; we willen het goedkoopst mogelijke succes behalen met onze activiteiten voor onze klanten en Grüning & Loske.

  Website Open In New icon
 4. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Innovatief, competent en eerlijk ... met dit in gedachten startte een klein team onder leiding van Rudolf Stöffl in 1989 het Oostenrijkse bedrijf RUDOLF STÖFFL GmbH. Het gestaag groeiende bedrijf uit Holzhausen maakte in de begintijd naam als onmisbare maat op de markt. Stöffl GmbH houdt zich voornamelijk bezig met de distributie en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment rubber-metaalverbindingen voor handel en industrie. Gezonde groei en toenemende marktacceptatie scheppen de voorwaarden voor een efficiënte uitbreiding van nieuwe productgroepen. Vanaf nu bieden wij uw klanten: Profielen in de vorm van PVC-randbescherming, afdichtingsprofielen, schuimrubber, kunststof onderdelen zoals buispluggen of afsluitelementen, standaardonderdelen als handgrepen, kabelhulzen en schroefverbindingen, speciale onderdelen voor transportsystemen. De productgroepen zijn uitgebreid met kunststof slangen, PU-goederen en beschermprofielen en rubberen matten.

  Website Open In New icon
 5. FRANK EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het gepatenteerde FRANK-vitrinesysteem - Het FRANK-vitrinesysteem bestaat uit een unieke plug-in technologie die schroeven en afdichtingen overbodig maakt en stof- en luchtdichte opslag mogelijk maakt - zelfs conservering. Subtiele aluminium strips worden nauwkeurig in het randprofiel van de ruiten gestoken. De profielstroken zijn vlak met het oppervlak geïntegreerd en slechts zo breed als de randvoeg van twee 8 mm ruiten.Het resultaat is een stabiele, nauwsluitende verbinding die op elk moment weer kan worden losgemaakt.Het FRANK-vitrinesysteem is verkrijgbaar in glas, acryl of andere materialen.Alle materialen zijn verbonden met dezelfde verbindingsprofielen.Dit betekent dat verschillende materialen gecombineerd kunnen worden.De geprefabriceerde FRANK-vitrine wordt gedemonteerd en goed verpakt geleverd.Het kan in slechts enkele eenvoudige stappen door slechts één persoon worden gemonteerd / gedemonteerd.

  Website Open In New icon
 1. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

  Website Open In New icon
 2. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Verified by europages badge

  Gasket Italy is de evolutie van een 40-jarige traditie in de sector industriële pakkingen, gecreëerd om de uitdagingen van een steeds veranderende internationale zakelijke realiteit aan te gaan. Wij bieden gewoon de beste kwaliteit op maat van de klant. Onze knowhow die we gedurende vele jaren van activiteit hebben opgedaan, stelt ons in staat om zeer nauwkeurige artikelen te creëren, het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling om hun kwaliteit steeds verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat alleen en uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten, met een garantie van volledig Italiaanse productie en met de Europese oorsprong van alle grondstoffen en halffabrikaten. Een grote productie van spiraalvormige industriële pakkingen, metaalkunststoffen, ringverbindingspakkingen, metalen en gestanste pakkingen (asbest, grafiet, kurk, rubber, PTFE-vrij) in verpakkingen.

  Website Open In New icon
 3. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn een totaalaanbieder in afdichtingstechnologie en op veel gebieden, zoals in de engineering, stationaire en mobiele hydraulica, aandrijving en elektrotechniek, installatietechniek, chemische industrie, procestechniek en automotive. Als wereldwijd georiënteerd bedrijf vertegenwoordigen we een partner wiens succes is gebaseerd op klant- en marktgerichtheid , Onze 103 medewerkers in de groep zijn verantwoordelijk voor de sterke groei van het bedrijf door hun klantenservice en hun bereidheid om te innoveren.Alleen al in 2016 kunnen we terugkijken op meer dan 361 miljoen verkochte artikelen.Onze langetermijndoelstelling en de voortdurende groei van het bedrijf sinds zijn oprichting, zijn een stimulans voor ons en een bevestiging van onze strategische oriëntatie en onze productkwaliteit.Op alle drie de locaties zorgen onze toegewijde medewerkers voor kwaliteit, service, innovatie en de best mogelijke oplossing voor elke toepassing.

  Website Open In New icon
 4. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 5. AL-GOM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  AI Gom s.r.l. is actief in de sector van technische artikelen die volgens tekening van de klant worden gemaakt en O-ringen van ieder type van elastomeer. NBR, EPDM, siliconen en Viton. De productie van rubberen en metalen artikelen behoort ook tot ons productieprogramma. Daarnaast vervaardigen wij o-ringen met een maximale diameter van 1500 mm. Onze productiestructuur stelt ons in staat om de bestellingen snel af te handelen. Wij produceren ook matrijzen die voor onze activiteit dienen en kunnen samenstellingen leveren die aan de specificaties en het bestek en voorwaarden voldoen.

  Website Open In New icon
 6. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkije

  Verified by europages badge
 7. TP BLAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. SICO TECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. TECHKON GUMMITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. GUMMI-NOLLER-MAIER

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. STRAEHLE GUMMIFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. SAS STRAUB ARMATUREN SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. PTFE COMPETENCE CENTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. KRAFT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. ELAFORM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. ELASTOMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge