• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dichtingsringen

Resultaten voor

Dichtingsringen - Import export

 1. REINLE GUMMI & KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ideeën in goede handen.Reinle Technik GmbH is sinds 2000 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm DIN EN ISO 9001.Sinds vele jaren leveren wij aan onze partners uit de industriële techniek, auto- en elektro-industrie op maat gemaakte oplossingen. Met de nieuwste fabricagetechnieken worden flexibiliteit, snelheid en competentie, evenals de inzet van alle medewerkers, ideeën en eisen nauwkeurige technische onderdelen gemaakt van rubber en kunststof. Wij produceren en verwerken voor u: Gestempelde onderdelen - profielen - vormdelen - met acryl afgewerkte onderdelen - kunststoffen - elastomeren - cellulaire materialen - acrylglas.Wij leveren technische bouwproducten: Montageschuimen voor montage, thermische isolatie en geluidsisolerende maatregelen, siliconen voor speciale toepassingen, tapes leggen, kurkstapelschijven.

 2. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

 3. OHRMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OHRMANN MONTAGETECHNIK verenigt afdichtingsmontage met automatisering. OHRMANN MONTAGETECHNIK is gespecialiseerd in apparaten, stations en verkoopautomaten, evenals complete automatiseringsoplossingen voor de levering en installatie van afdichtingen. Sinds de oprichting in 1986 zorgt OHRMANN MONTAGETECHNIK ervoor dat afdichtingen snel, betrouwbaar, reproduceerbaar en automatisch worden ingevoerd en geïnstalleerd.Dit geldt niet alleen voor O-ringen, maar ook voor lipseals en andere afdichtingsgeometrieën tot complexe gegoten afdichtingen.Het portfolio met oplossingen omvat: • Gestandaardiseerde assemblageapparatuur, semi-automatische en volautomatische machines voor binnen-, buiten- of frontale montage van afdichtingen • Integratiemodules en -stations: een modulair systeem voor de levering en installatie van afdichtingen voor integratie in volledig automatische systemen • Complete automatiseringsoplossingen, ontworpen als een roteerbare indexeertafel, longitudinaal overdrachtsysteem of als een robotcel

 4. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  1919: Hans Langguth sticht een bedrijf voor vlakke afdichtingen.Vandaag: Slimme groei vestigt het bedrijf als één van de toonaangevende aanbieders in de technologie voor afdichting en isolatie, alsmede van innovatieve systeemoplossingen voor warmtebeheer.Morgen: En we hebben nog veel meer plannen.Onze aanpak is de geïntegreerde oplossing: -Warmte geleidende materialen - THERMACORE warmtebeheer-oplossingen - isolerende folies en afdichtingsmaterialen - bevestigingsbeheer - consultancy en engineering - productontwerp, materiaalverwerking, proces georiënteerde levering vanaf het begin tot het einde.Wij leven en werken volgens een eenvoudig concept: van projectidee en ontwikkelingsstart tot serieproductie en productlevering zijn definitie en controle absolute parameters. Gelijktijdig auditeren wij onze partners net zo regelmatig als wij onze eigen certificaties proactief en continu verbeteren.

 5. TRYGONAL GROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRYGONAL GROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is gevestigd in Sachsenheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BESCHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESCHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber en derivaten, Rubberen fittings, Stalmatten, Vuilafvangende matten, Dichtingsringen, Rubber-metaalverbindingen, en Vormstukken van rubber. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 2. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Dichtingsringen, Pendels, Glijlagers, Kogellagers, naaldlagers, rollagers, scharnierogen, en Kogelbussen. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 3. SKF SEALING SOLUTIONS (SCHWEIZ) GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SKF SEALING SOLUTIONS (SCHWEIZ) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is gevestigd in Frauenfeld, Zwitserland.

 4. KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Technische textielen, Dichtingsringen, percolators, zeef, Technische textielen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Geesthacht, Duitsland.

 5. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIBA INDUSTRIAL BEARINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, lagerbussen, lagerschalen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Osterode, Duitsland.

 1. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Duitsland

  Sinds de ontwikkeling van de eerste afdichtingen voor toevoer- en afvoerlijnen in 1961 hebben we veel innovatieve oplossingen ontwikkeld. Onze serieproducten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en lekdichtheid, evenals door onze op maat gemaakte producten, die we graag voor u produceren volgens uw vereisten. Producten, inclusief op maat gemaakte artikelen, zijn klaar voor verzending binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Al meer dan 55 jaar staat de naam "Rabeneick" voor kwaliteit en veiligheid.

 2. STARLIM SPRITZGUSS GMBH

  Oostenrijk

  Ontwikkeling en productie in opdracht van siliconen- en meercomponentdelen in spuitgietprocedé. Alles in een hand - van idee tot kant-en-klaar-product. De drie principes van starlim//sterner – groei, ontwikkeling en menselijkheid – zijn voor ons meer dan alleen trefwoorden. Zij definiëren de kern van onze onderneming en hebben ons vanaf het begin als kleine familieonderneming begeleid tot onze promotie tot internationaal marktleider in ons segment. Onze producten: Siliconen-metaal-verbindingen, siliconendichtingen, rubberen dichtingen, dichtingsringen, vouwbalgen, vloeibaar-siliconen-precisievormdelen, siliconenvormdelen voor de medische techniek, rubberen vormdelen, microspuitgietdelen uit kunststof, O-ringen uit siliconen

 1. METRIC SEALS HANDELS GMBH

  Duitsland

  Ons door de eigenaar geleid bedrijf is gevestigd in het noordwesten van Duitsland, in de buurt van Bremen en Hamburg.Sinds 1994 distribueren wij als groothandel in reserveonderdelen kwaliteits- en hoogwaardige producten in binnen- en buitenland.Wij leveren onder andere fabrikanten van bouwmachines en landbouwvoertuigen in de afdichtingssector van de hydraulische cilinder.Asafdichtingen en olie-afdichtingen maken ook deel uit van ons assortiment.We zijn in staat om originele en identieke onderdelen van bekende afdichtingsfabrikanten en speciale maten in grotere hoeveelheden te leveren, evenals om pakkingsets te assembleren volgens uw wensen. Onze jarenlange leveranciersbasis stelt ons ook in staat om speciale verzoeken die ons assortiment overtreffen veelbelovend te beantwoorden. Met ongeveer13.000 afzonderlijke artikelen zijn we zijn in staat om onze klanten snel van de nodige reserveonderdelen te voorzien.Ons team adviseert u graag, ook in de volgende talen: Duits, Engels, Frans Russisch.

 2. THEODOR CORDES GMBH & CO.KG

  Duitsland

  De Cordes Group is al decennialang een van de belangrijkste fabrikanten van elastomere afdichtingssystemen op het gebied van rioolbouw, tunnelbouw, industrie, ambacht, bouw, machinebouw en andere en staat bekend om haar hoogwaardige producten en snelle service. Of standaardafdichtingen nu massaproductie zijn of op maat gemaakte profielen, frames en afdichtingssystemen, de sterke focus van Cordes op de behoeften van de klant is buiten onze grenzen bekend. Drie productielocaties met uitgebreide productie- en opslagcapaciteiten stellen ons in staat sneller te zijn dan andere en gegarandeerd op tijd te leveren. Ons kwaliteitsmanagement volgens DIN EN ISO 9001: 2015, de externe controle van onze producten en de strikte naleving en controle van de toepasselijke normen documenteren ons hoge kwaliteitsniveau. Bij Cordes definiëren we kwaliteit door middel van onze hoogwaardige producten, maar ook door ons dagelijkse werk en onze service.

 3. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

  Duitsland

  Seals-shop biedt een breed scala aan Trelleborg dichtingen die zo goed mogelijk aan uw behoeften voldoen.Bij ons vindt u een breed scala aan hydraulische afdichtsystemen van allerlei soorten, uit hoogwaardige thermoplasten, polymeer en elastomeer. Onze afdichtingen zijn ontworpen om de best mogelijke prestaties voor uw toepassing te garanderen. Daarom vertrouwen we uitsluitend op kwalitatief hoogwaardige afdichtingsfabrikanten.

 4. EAGLEBURGMANN BELGIUM

  België

  U krijgt bij ons een professioneel technisch en commercieel advies in verband met het ontwerp, de selectie en de aanbeveling van dichtingen, hun toepassing en de dienst na-verkoop. Hiernaast biedt Burgmann BVBA: productie van pakkingringen en statische dichtingen, installatie, service en reparatie van mechanische asafdichtingen en verzorgingssystemen, voorraad van volledige dichtingen en onderdelen, technische ondersteuning en opleiding.

 5. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

  Duitsland

  Het bedrijf KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, Vormstukken van rubber, Dichtingsringen, afdichtingsringen van rubber, en rubberen membranen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 6. TECHNICO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNICO GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is gevestigd in Westerkappeln, Duitsland.

 7. IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE

  Duitsland

  Het bedrijf IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulmachines, en lassen met laser. Het is gevestigd in Weissach Im Tal, Duitsland.

 8. ECOGECKO L ANDREAS UND MATTHIAS LUTHE GBR

  Duitsland

  Het bedrijf ECOGECKO L ANDREAS UND MATTHIAS LUTHE GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 1. B & H SRL

  Italië

  Het bedrijf B & H SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector GPS. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, telemeters, instrumenten voor het meten van lengte, oppervlakte en volume, Dichtingsringen, en niveaus. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 2. EAGLEBURGMANN GERMANY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EAGLEBURGMANN GERMANY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is gevestigd in Wolfratshausen, Duitsland.

 3. SEALEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEALEX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele buizen, en spirometrische dichtingen. Het is gevestigd in Ellesmere Port, Verenigd Koninkrijk.

 4. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Duitsland

  Het bedrijf VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, en Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. ABMI

  België

  Het bedrijf ABMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, Dichtingsringen, Kogellagers, precisiemechanica, Tandraderen, Dichtingsringen, en Kogellagers. Het is gevestigd in Deux-Acren, België.

 6. DICHTELEMENTE ARCUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DICHTELEMENTE ARCUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, en Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 7. HOFFMANN GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFF-FORMTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HOFFMANN GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFF-FORMTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schakels, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbindingen, hydraulisch, Dichtingen en pakkingen, Pakkingen, Dichtingsringen, Verbindingen, hydraulisch, Dichtingen en pakkingen, Pakkingen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 8. TECHNÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbindingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen en pakkingen, Dichtingsringen, Dichtingen en pakkingen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Morancé En Beaujolais, Frankrijk.

 9. SATTLER GMBH ELASTOMER & POLYMER TECHNOLOGIE

  Duitsland

  Het bedrijf SATTLER GMBH ELASTOMER & POLYMER TECHNOLOGIE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, Pakkingen, Dichtingsringen, dichtingen voor tractoren, Dichtingen, Pakkingen, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Wächtersbach, Duitsland.

 10. LOGUMA, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf LOGUMA, S.R.O., en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Antifrictielagers, Dichtingsringen, Glijlagers, Antifrictielagers, en Dichtingsringen. Het is gevestigd in Levice, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis