• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diensten voor petroleum en gaswinning

Resultaten voor

Diensten voor petroleum en gaswinning - Import export

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzekering voor experts, en nlg. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IKPALAND ENTERPRISES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanje

  Het bedrijf IBERGASÓLEOS S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Badajoz, Spanje.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, en dieselbrandstof. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. T.A.H TRADING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T.A.H TRADING LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Reading, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SAND MONITORING SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Het bedrijf PETRO GLOBE OIL SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Birkirkara, Malta.

 3. FLUID CONTROL OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf FLUID CONTROL OOD, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 4. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 5. LINE X LEVANTE

  Spanje

  Het bedrijf LINE X LEVANTE, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandbeveiligingsapparatuur, en erosiebeschermingssystemen. Het is gevestigd in Alcora, Spanje.

 1. ADVENT SERVICES

  Duitsland

  Het bedrijf ADVENT SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Dissen A.tw, Duitsland.

 2. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blusapparatuur, en Blusapparatuur. Het is gevestigd in Csongrád, Hongarije.

 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Duitsland

  Het bedrijf FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, absorbeermiddelen voor drijvende olie, bindmiddelen, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

 2. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  Het bedrijf LUXPIPETECH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Olieleidingen en gasleidingen, Diensten voor petroleum en gaswinning, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 3. VERMILION REP SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VERMILION REP SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, olieproducten, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Parentis En Born, Frankrijk.

 4. SWEDPARTS HAMBURG

  Duitsland

  Het bedrijf SWEDPARTS HAMBURG, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Petrochemische installaties en materialen, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. INGEGNERE

  Italië

  Het bedrijf INGEGNERE, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren geluiddichte cabines, prefab dakramen, en verlaging van de waterhoudende aardlagen voor sanering. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

 6. TERMAGAS

  Spanje

  Het bedrijf TERMAGAS, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, Propaan, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, en Propaan. Het is gevestigd in ZARAGOZA, Spanje.

 7. AIR ENERGI

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIR ENERGI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren personeelswerving. Het is gevestigd in Moscow, Verenigd Koninkrijk.

 8. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PBG SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren geofonen, en Geologisch onderzoek. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. OMV-INDOIL D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf OMV-INDOIL D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Diensten voor petroleum en gaswinning, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Donji Stupnik, Lucko,Zagreb, Kroatië.

 2. MORGAN UTILITIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MORGAN UTILITIES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Diensten voor petroleum en gaswinning, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Rugby, Verenigd Koninkrijk.

 3. MEDOLIV S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEDOLIV S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, plantaardige industriele olien, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 4. JADRANSKI NAFTOVOD D.D..

  Kroatië

  Het bedrijf JADRANSKI NAFTOVOD D.D.., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Diensten voor petroleum en gaswinning, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 5. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, mechanische en elektromechanische afleesschermen voor controle-instrumenten, gasturbines, Turbocompressoren, en stoomturbines. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 6. TANAFT SP ZOO

  Zwitserland

  Het bedrijf TANAFT SP ZOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, brandstof, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Warsaw, Zwitserland.

 7. G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. INDUSTRIAL & MUNICIPAL PROJECTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INDUSTRIAL & MUNICIPAL PROJECTS LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Paisley, Verenigd Koninkrijk.

 9. SASOL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SASOL GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. A-SYSTEM

  Oekraïne

  Het bedrijf A-SYSTEM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis