• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diensten voor petroleum en gaswinning

Resultaten voor

Diensten voor petroleum en gaswinning - Import export

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzekering voor experts, en nlg. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IKPALAND ENTERPRISES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua en Barbuda

  Het bedrijf PROTOIL TANK FARM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in St. John's, Antigua en Barbuda.

 4. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanje

  Het bedrijf IBERGASÓLEOS S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Badajoz, Spanje.

 5. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Durumtarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, Diensten voor petroleum en gaswinning, Handel, internationaal - adviesbureaus, Goederenbeurzen, en dieselbrandstof. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Duitsland

  Het bedrijf FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, absorbeermiddelen voor drijvende olie, bindmiddelen, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

 2. ADVENT SERVICES

  Duitsland

  Het bedrijf ADVENT SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Dissen A.tw, Duitsland.

 3. T.A.H TRADING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T.A.H TRADING LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Reading, Verenigd Koninkrijk.

 4. LINE X LEVANTE

  Spanje

  Het bedrijf LINE X LEVANTE, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandbeveiligingsapparatuur, en erosiebeschermingssystemen. Het is gevestigd in Alcora, Spanje.

 5. FLUID CONTROL OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf FLUID CONTROL OOD, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Minot, Verenigde Staten.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Het bedrijf PETRO GLOBE OIL SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Birkirkara, Malta.

 1. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  India

  Het bedrijf SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Faridabad, India.

 2. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blusapparatuur, en Blusapparatuur. Het is gevestigd in Csongrád, Hongarije.

 3. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SAND MONITORING SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 4. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 5. ES "HIL NYSHANY"

  Turkmenië

  Het bedrijf ES "HIL NYSHANY", is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten kamer van koophandel en administratief voor handelsondernemingen, dienst van arbeidskracht, en duurzame energiebronnen. Het is gevestigd in Ashgabat, Turkmenië.

 6. GOLD MARK EST

  Jemen

  Het bedrijf GOLD MARK EST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor waterzuivering met magnetische velden. Het is gevestigd in Sanaa, Jemen.

 7. VERMILION REP SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VERMILION REP SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, olieproducten, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Parentis En Born, Frankrijk.

 8. THE ARTUNIS GROUP

  Canada

  Het bedrijf THE ARTUNIS GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Raadgeving aan bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Internationale markttoegang, professionele adviseurs, Diensten voor petroleum en gaswinning, en advies bedrijfsorganisatie. Het is gevestigd in Ottawa, Canada.

 1. SWEDPARTS HAMBURG

  Duitsland

  Het bedrijf SWEDPARTS HAMBURG, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Petrochemische installaties en materialen, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. LLC VIP DIESEL

  Canada

  Het bedrijf LLC VIP DIESEL, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren huisbrandolie voor de landbouw. Het is gevestigd in Novgorod, Canada.

 3. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  India

  Het bedrijf CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekuiping van oliebronnen. Het is gevestigd in Faridabad, India.

 4. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  Het bedrijf LUXPIPETECH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, Olieleidingen en gasleidingen, Diensten voor petroleum en gaswinning, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 5. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PBG SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren geofonen, en Geologisch onderzoek. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Dongying, China.

 7. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mexico

  Het bedrijf IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Villahermosa, Tabasco, Mexico.

 8. PSI

  Tunesië

  Het bedrijf PSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 9. INGEGNERE

  Italië

  Het bedrijf INGEGNERE, is een Distributeur, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren geluiddichte cabines, prefab dakramen, en verlaging van de waterhoudende aardlagen voor sanering. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

 10. TERMAGAS

  Spanje

  Het bedrijf TERMAGAS, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, Propaan, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, en Propaan. Het is gevestigd in ZARAGOZA, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Diensten voor petroleum en gaswinning - Import export

Aantal resultaten

203 Bedrijven