• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • barbecue kruiden

Resultaten voor

Dienstverlener - Barbecue kruiden

Dienstverlener
  1. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

Filters

Resultaten voor

Dienstverlener - Barbecue kruiden

Aantal resultaten

1 Onderneming

Landen

Type bedrijf