• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dieren en veeteelt

Resultaten voor

Dieren en veeteelt - Import export

 1. AVES PRO

  Italië

  AvesPro is ontstaan ​​uit de passie en ervaring die is opgedaan in het laboratorium en in de fokkerij. De hoogwaardige formules voldoen aan de behoeften van professionele fokkers en liefhebbers en zijn ideaal voor alle stadia van het vogelleven, van fokken, ruien tot rusten. Onze producten bevatten alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om te voldoen aan de voedingskenmerken van de vele vogelsoorten.

 2. SOCIETE JEAN MARC

  Frankrijk

 3. FOREVER HORSES EUROPE

  Nederland

  Forever Horses Europe heeft meer dan 35 jaar ervaring in de industriële vee en vlees sector en exporteert naar alle continenten. Wij exporteren: *levende (drachtige) vaarzen en jongvee: rassen als Holstein, Simmental, Jersey, Brown Swiss. *fokschapen en lammeren voor reproductie van melk en vlees rassen *fokgeiten en lammeren voor reproductie van diverse melk en vlees rassen *sportpaarden : dressuur en spring paarden & pony's, van recreatie tot internationaal niveau *slacht lammeren en schapen *slacht stieren en koeien *fok en slachtvarkens *vogels: zang- en siervogels *vlees: complete karkassen of vlees delen, vers gekoeld, bevroren of vacuüm verpakt Halal, Kosher of E.U. cuts *organiseren van dier transporten per auto, vliegtuig of per boot ( ook deel vrachten) *sperma leveranties voor melkvee, vleesvee, schapen, sexed en non-sexed *embryo service Voor prijs opgave stuurt u ons alstublieft met al uw bedrijf gegevens. Wij offreren u binnen 48 uur. Alleen complete aanvragen met koper gegevens krijgen informatie en prijs opgave.

 4. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 5. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Polen

  Norwichterriërs zijn stoutmoedige, robuuste en actieve honden. Ze zijn geduldig met kinderen en hechten zich aan het gezin. Pups worden met zorg grootgebracht. Wij besteden aandacht aan hun gezondheid en socialisatie. Ze hebben een FCI stamboom en stammen af van kampioen- en Interkampioenhonden. De uitgevoerde gezondheidsonderzoeken: heupgewrichten, knieschijf, ogen, hart, luchtpijp en larynx. Aanleg voor epilepsie. Kopers van pups krijgen volledige documentatie over de fokkerij en ondersteuning van de fokkers op het gebied van gezondheid, verzorging, voeding en opvoeding van de pup.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNION BIO S.R.L.

  Italië

 2. LEUCILLIN

  Verenigd Koninkrijk

 3. ITAGRI

  Italië

 4. CHATTERIE ARMONICAT

  Frankrijk

 5. ADIVETER S.L.

  Spanje

 1. LA FERME DES BISONS

  België

 2. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Turkije

 1. SMARTFARM

  Griekenland

 2. MONTE DO PASTO

  Portugal

 3. INTRADCO GLOBAL

  Verenigd Koninkrijk

 4. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Verenigde Staten

 5. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Zwitserland

 6. BBCI

  België

 7. GREEN LAND

  Spanje

 8. ZOOTECNIA SL

  Spanje

 1. PLUKON MOUSCRON

  België

 2. LA FERME D'ARTAGNAN

  België

 3. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  België

 4. XHAWIRS HORSE FARM

  België

 5. HORSE OF BELGIUM

  België

 6. UNIMARK PET FOOD

  Spanje

 7. HÉLIX SANTA ANA LIVE SNAILS

  Spanje

 8. PROGRESSIVE FARMS

  Oekraïne

 9. ERFA

  Turkije

 10. CORPORATION OVEN

  Oekraïne

Filters

Resultaten voor

Dieren en veeteelt - Import export

Aantal resultaten

6.156 bedrijven