• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dieren en veeteelt

Resultaten voor

Dieren en veeteelt - Import export

 1. UFTER HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft Northlink Trading GMBH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de internationale handel, gespecialiseerd in de import en export van goederen. Onze kracht ligt in het inkopen van artikelen in bulk en deze door te verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. In 28 jaar hebben we sterke partnerships opgebouwd met gerenommeerde merken als Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator en nog veel meer. Ons succes is verankerd in het strategische voordeel van onze Europese locatie, die transportkosten minimaliseert en efficiënte wereldwijde levering garandeert. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We bereiken dit door veilige producten te leveren met een uitgesproken kwaliteit, gebruik te maken van moderne technologieën en hoog opgeleide werknemers te behouden. Toegewijd aan sociale en milieuverantwoordelijkheid streven we ernaar waarde te creëren voor klanten, partners, werknemers, aandeelhouders en de samenleving als geheel. Ons doel is om erkend te worden als een uitmuntend bedrijf op de internationale markt, dat uitblinkt in het verwerken en verkopen van producten van hoge kwaliteit voor verschillende voedingsmiddelen- en commerciële merken. Toegewijd aan het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid, bieden we 24/7 klantenondersteuning en naadloze wereldwijde verzending, waardoor we een snelle levering aan uw deur garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Welcome to European Gulf Co, a trusted leader in the wholesale and distribution of premium halal meat and livestock. With a commitment to quality and authenticity, we bring the finest halal products from the scenic landscapes of Spain and the Netherlands to global markets. Key Features: Premium Halal Meat: Explore a diverse range of premium halal meat cuts, carefully sourced to meet the highest standards of quality and taste. Livestock Excellence: Elevate your offerings with our high-quality livestock, including Dutch Holstein cows, Spanish lambs, and more. Global Reach: As a reliable wholesaler, our international distribution network ensures seamless access to our top-tier halal products worldwide. Halal Certified: Rest assured that all our products are halal certified, reflecting our unwavering commitment to religious and ethical standards. Tailored Solutions: Whether you're a large distributor or a local retailer, we provide customized solutions to meet your unique business needs. At European Gulf Co, we pride ourselves on delivering an unparalleled combination of premium quality, global reach, and personalized service. Join us in savoring the essence of halal excellence, brought directly to your business for an unforgettable partnership. Contact Us: Phone: +31687299400 Email: info@europeangulf.com Website: https: //www.europeangulf.com Choose European Gulf Co for an extraordinary halal experience. Your success is our commitment!

 3. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 4. FOREVER HORSES EUROPE

  Nederland

  Forever Horses Europe heeft meer dan 35 jaar ervaring in de industriële vee en vlees sector en exporteert naar alle continenten. Wij exporteren: *levende (drachtige) vaarzen en jongvee: rassen als Holstein, Simmental, Jersey, Brown Swiss. *fokschapen en lammeren voor reproductie van melk en vlees rassen *fokgeiten en lammeren voor reproductie van diverse melk en vlees rassen *sportpaarden : dressuur en spring paarden & pony's, van recreatie tot internationaal niveau *slacht lammeren en schapen *slacht stieren en koeien *fok en slachtvarkens *vogels: zang- en siervogels *vlees: complete karkassen of vlees delen, vers gekoeld, bevroren of vacuüm verpakt Halal, Kosher of E.U. cuts *organiseren van dier transporten per auto, vliegtuig of per boot ( ook deel vrachten) *sperma leveranties voor melkvee, vleesvee, schapen, sexed en non-sexed *embryo service Voor prijs opgave stuurt u ons alstublieft met al uw bedrijf gegevens. Wij offreren u binnen 48 uur. Alleen complete aanvragen met koper gegevens krijgen informatie en prijs opgave.

 5. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Polen

  Norwichterriërs zijn stoutmoedige, robuuste en actieve honden. Ze zijn geduldig met kinderen en hechten zich aan het gezin. Pups worden met zorg grootgebracht. Wij besteden aandacht aan hun gezondheid en socialisatie. Ze hebben een FCI stamboom en stammen af van kampioen- en Interkampioenhonden. De uitgevoerde gezondheidsonderzoeken: heupgewrichten, knieschijf, ogen, hart, luchtpijp en larynx. Aanleg voor epilepsie. Kopers van pups krijgen volledige documentatie over de fokkerij en ondersteuning van de fokkers op het gebied van gezondheid, verzorging, voeding en opvoeding van de pup.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEUCILLIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEUCILLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzorgingsartikelen voor dieren, bacteriëndodende middelen, en producten voor dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Dorchester, Verenigd Koninkrijk.

 2. ITAGRI

  Italië

  Het bedrijf ITAGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Solarolo Rainerio, Italië.

 3. UNION BIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UNION BIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren insectenwerend middel, Verzorgingsartikelen voor dieren, en natuurlijk product. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 4. UNIMARK PET FOOD

  Spanje

  Het bedrijf UNIMARK PET FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor honden. Het is gevestigd in Fraga, Spanje.

 5. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf SENOL GIDA SANAYI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfkoeken. Het is gevestigd in Sultanhisar, Turkije.

 1. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Turkije

  Het bedrijf WATER CLUBS FOR SHIPPING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Mezitli-Mersin, Turkije.

 2. GREEN LAND

  Spanje

  Het bedrijf GREEN LAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderen, en stoffen van dierlijke textielvezels. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

 1. MONTE DO PASTO

  Portugal

  Het bedrijf MONTE DO PASTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Cuba, Portugal.

 2. HORSE OF BELGIUM

  België

  Het bedrijf HORSE OF BELGIUM, is een Multi-Category, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoeterijen, rasdieren, Stoeterijen, en runderteelt. Het is gevestigd in Pipaix, België.

 3. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrijk

  Het bedrijf GREFFEUILLE AVEYRON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Dieren en veeteelt, en fokvee. Het is gevestigd in Rignac, Frankrijk.

 4. PROGRESSIVE FARMS

  Oekraïne

  Het bedrijf PROGRESSIVE FARMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. BBCI

  België

  Het bedrijf BBCI, is een Distributeur, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokstieren, rasrunderen, en fokrunderen. Het is gevestigd in Hyon, België.

 6. PLUKON MOUSCRON

  België

  Het bedrijf PLUKON MOUSCRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, voedingsveiligheid, Ontwikkelaars, en Kippen slachten. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 7. LA FERME D'ARTAGNAN

  België

  Het bedrijf LA FERME D'ARTAGNAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, boerderijen, boomkwekerij kaasmakerij, Broeden van kippen, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Haccourt, België.

 8. XHAWIRS HORSE FARM

  België

  Het bedrijf XHAWIRS HORSE FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren paarden, en Schapenmelk. Het is gevestigd in Xhendelesse, België.

 1. FABROCA

  België

  Het bedrijf FABROCA, is een Multi-Category, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren rasdieren, rasrunderen, en fokrunderen. Het is gevestigd in Porcheresse, België.

 2. ADIVETER S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ADIVETER S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Reus, Spanje.

 3. LA FERME DES BISONS

  België

  Het bedrijf LA FERME DES BISONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zalen voor congressen en seminars, Agrotoerisme, bizonvlees, Zalen voor congressen en seminars, Agrotoerisme, en Streekproducten. Het is gevestigd in Noville-Lez-Bastogne, België.

 4. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Spanje

  Het bedrijf ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Atarfe, Spanje.

 5. ROYAL CONTINENTALS

  Duitsland

  Het bedrijf ROYAL CONTINENTALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Eigeltingen, Duitsland.

 6. SMARTFARM

  Griekenland

  Het bedrijf SMARTFARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering. Het is gevestigd in Serres, Griekenland.

 7. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  België

  Het bedrijf LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeden van kippen, eendenfilet, ambachtelijke vervaardiging, en kippenvlees. Het is gevestigd in Aubel, België.

 8. ERFA

  Turkije

  Het bedrijf ERFA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor dierenvoeding. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. CHATTERIE ARMONICAT

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATTERIE ARMONICAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in Ste Soulle, Frankrijk.

 10. ZOOTECNIA SL

  Spanje

  Het bedrijf ZOOTECNIA SL, is een Distributeur, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren dierenvoeding en zoötechniek. Het is gevestigd in La Laguna (tenerife), Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Dieren en veeteelt - Import export

Aantal resultaten

5.923 Bedrijven