• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diervoeding - materiaal

Resultaten voor

Diervoeding - materiaal - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Verified by Europages badge

  Yutain Futai is gespecialiseerd in uitrustingen voor varkens; uitrustingen voor schapen / geiten; uitrustingen voor paarden; uitrustingen voor runderen; uitrustingen voor huisdieren, uitrustingen voor pluimvee, enz. Ons bedrijf heeft producten ontwikkeld zoals Farrowing kraam/krat/pen, drink & voedingssystemen, temperatuurcontrolesystemen, oormarkeringsapparatuur, medische apparatuur, apparatuur voor kunstmatige inseminatie, slachtapparatuur, incubatie-apparatuur, uitrustingen voor medische zorg, bouwapparatuur voor boerderijen, vissersjachten & alle andere uitrustingen voor dieren.

  Website Open In New icon
 2. MANCA'S PAARDEN SHOP

  Nederland

  De ruiter en paardenshop voor al uw benodigdheden. Van klein en groot. Betaalbare prijzen met leuke acties. Ook voor in en om de wei is er een aanbod. Tevens voor vee zoals koeien, schapen is er aanbod. Vraag hiernaar voor de mogelijkheden deze staan niet op de site! Met o.a. aanbod van de volgende merken: Winderen, paardensnackboxen, Uhlan, N-line en steeds kijkende naar nog meer hele leuke samenwerkingen om voor u als klant het perfecte aanbod te creëren met alle mogelijke disciplines. Ook de shetlanders worden niet vergeten.(mocht dit er nu nog niet opstaan ben ik bezig met een mooie samenwerking. Volg ons ook op facebook om de laatste updates te volgen via training- africhtingsstal Manca. Ook op de webshop elke maand een nieuwe blog te lezen Tevens een afdeling met sale, hierbij worden producten tweedehands aangeboden voor een schappelijke prijs. Sommige dingen zijn nieuw, andere gebruikt. Nieuwsgierig geworden? Check snel de webshop! Tot gauw www.mancaspaardenshop.com

 3. EFFEKTRI

  Nederland

  De nummer 1 omega-3 olie voor paarden en honden in Nederland en Finland! Effektri is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 actief is op de markt voor voedingssupplementen voor honden en paarden. Ons belangrijkste supplement is de omega-3 olie op basis van visolie, aangevuld met natuurlijke antioxidanten en vitamine D. Deze olie produceren we in Duitsland en wordt verkocht in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Canada. De visolie die wij gebruiken is farmaceutische kwaliteit en is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnormen van de Europese Unie. Onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen stoffen die op de FEI-dopinglijst voorkomen. De producten van Effektri zijn de perfecte mix van essentiële omega -3 vetzuren (DHA en EPA uit gezuiverde vis olie), antioxidanten en vitamine D. Voor een gezonde huid- en vachtconditie en bij bewegings- en luchtweg problemen bij paarden en honden. De Effektri producten zijn zowel preventief als indicatief te gebruiken. U kunt de olie bij bepaalde klachten aan het paard voeren om de klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. U kunt ook in een lagere dosering de olie voeren om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen. Onze supplementen zijn verkrijgbaar bij www.effektri.com, via aangesloten specialisten, (dieren)winkels en dierenartsen.

 4. HEROES EN CO

  België

  HEROES & CO is een dynamisch familiebedrijf dat sinds generaties de activiteiten van haar maalderij uitbreidde met de productie van dierenvoeders, de verkoop van meststoffen, boomschorsen, grondverbeteraars, potgrond en dolomiet. HEROES & CO richt zich voornamelijk tot de particulier en professionele tuinaannemers. HEROES & CO is gelegen aan de rand van de dorpskern van Sint-Pieters-Rode en vormt van daaruit een gemakkelijk bereikbare plaats voor de talrijke graantelers uit de buurt die, met hun tractoren, op een vrij gemakkelijke manier hun geoogste granen kunnen leveren zonder zich op de drukke gewestwegen te moeten begeven in de richting van één of ander bedrijventerrein. Door het behalen van het Kwaliteitslabel GMP, gecontroleerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, is het bedrijf het consumentenvertrouwen absoluut waardig. Steeds meer tuinaannemers hebben hun weg gevonden naar Heroes & Co voor boomschorsen, gazonzaden, dolomiet, …. Om nog beter met deze groeiende groep klanten samen te werken, werd in de zomer van 2012 een betoncentrale in gebruik genomen. Deze automatische betoncentrale draait stabilisé, chape en magere beton.

 5. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Nederland

  ttevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Ottevanger Milling Engineers werd opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands bedrijf in particulier eigendom, dat nu wordt geleid door de vierde generatie Ottevangers. Op onze moderne en goed uitgeruste productiefaciliteiten in Aalten en Moerkapelle ontwerpen en produceren we een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast. Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten. De beste oplossingen zijn altijd het resultaat van een nauwe samenwerking met onze klanten, van het eerste programma van eisen tot en met de training en overdracht. Dankzij zijn vakkennis en expertise, opgebouwd in meer dan honderd jaar ervaring, is Ottevanger de ideale partner voor de uitvoering van uw project. Onze deskundigheid ligt in ontwerpen en vervaardigen, in projectbeheer en in graanverwerking. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, zoals: * Diervoederfabrieken * Premix- en concentratenfabrieken * Visvoeder- en huisdiervoederinstallaties * Graanverwerkingslijnen * Biomassa-installaties

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PETSOLUTIONS

  België

  Petsolutions is gespecialiseerd in het leveren van accessoires voor huisdieren aan dierenspeciaalzaken en tuincentra. Wij kiezen voor de beste materialen en al onze producten ondergaan een strikte kwaliteitscontrole. Petsolutions werkt uitsluitend samen met topfabrikanten die het comfort van honden en katten hoog in het vaandel dragen. We kiezen voor unieke designs, trendy en stijlvolle accessoires, die in elk interieur volledig tot hun recht komen. De uitgebreide productenrange van Petsolutions zal in de toekomst snel worden uitgebreid. Daarbij blijft het allerbeste voor uw huisdier ons belangrijkste selectiecriterium. Momenteel leveren wij: Jack and Vanilla: hondenkussens, Mr. Poop: poepzakjes met dispenser en navullingen, WetNooz: eetpotten voor honden en kitten, Italien Plastics: kattenbakken, transporters en toebehoren, Mobli Tabs HD: Voedingssupplement voor soepele gewrichten en spieren, Zolux.

 2. KOIVOERSHOP

  Nederland

  Als specialist in koivoer staan wij bekend om onze ruime selectie voer voor koi. Kies uit de beste merken koivoer, zoals Hikari, Takazumi, Aqua Master en ProBites. Wij werken uitsluitend met leveranciers die de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Elk seizoen monitoren zij het resultaat van de producten en optimaliseren ze zo nodig de samenstelling. Tevens bieden wij voer voor elk seizoen, zodat uw koi op een gezonde manier wordt gevoed en de levensduur van uw vissen wordt verlengd. Direct online uw koivoer kopen kan bij ons binnen enkele minuten. Bestelt u voor 17: 00? Dan heeft u morgen al uw visvoer in huis. Voor overige vragen, of voor het ontvangen van een gedegen advies, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 3. VAN REE

  Nederland

  Wij zijn de groothandel voor de dierenspeciaalzaak en kunnen u een grote verscheidenheid artikelen leveren. U vindt bij ons ruim 9 000 artikelen, zowel food als non-food, waarmee wij een totaalpakket voor de dierenspeciaalzaak aanbieden. Nobby is het eigen merk van Van ree. Het bestaat uit een breed uitgebalanceerd assortiment accessoires en snacks voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Nobby kenmerkt zich door kwaliteit in combinatie met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen.

 4. ACTION

  België

  Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 400 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meer dan 18.000 medewerkers. In onze winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.

 5. MACROVET

  Nederland

  Macrovet is een webwinkel waar allerlei producten kunnen worden gekocht voor dier, boer en buitenleven. Van diergeneesmiddelen tot -benodigdheden en van ongedierte bestrijding tot afrastering, alles is online te vinden bij Macrovet.

 1. TUINCENTRUM HERBOTS

  België

  Tuincentrum Herbots in Linter biedt u topkwaliteit dierenvoeding voor kleine en grote huisdieren. Honden, katten, pluimvee, paarden en ook voor schapen vindt u bij ons alles wat u nodig heeft om uw dieren van goede voeding te voorzien.

 2. GUIBOR INGENIERIA

  Argentinië

 3. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. DOG BOX

  Italië

 5. RENÉ TOY

  Frankrijk

 6. BURKON MAKINE

  Turkije

 7. TECNOMEDIANA

  Italië

 8. CFE GROUP

  Verenigd Koninkrijk

 9. NUTRIFEED

  Spanje

 10. HANMAK

  Turkije

 1. ALMIMET SA

  Frankrijk

 2. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Duitsland

 3. DR. GRANDEL GMBH

  Duitsland

 4. BAYLE (ETS)

  Frankrijk

 5. NOVIAL

  Frankrijk

 6. RAW BRIGHT INTERNATIONAL

  Egypte

 7. DE POORTERE HENDRIK

  België

 8. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  China

 9. ORYEM MAKINA

  Turkije

 10. XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD

  China