• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diervoeding - materiaal

Resultaten voor

Diervoeding - materiaal - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Yutain Futai is gespecialiseerd in uitrustingen voor varkens; uitrustingen voor schapen / geiten; uitrustingen voor paarden; uitrustingen voor runderen; uitrustingen voor huisdieren, uitrustingen voor pluimvee, enz. Ons bedrijf heeft producten ontwikkeld zoals Farrowing kraam/krat/pen, drink & voedingssystemen, temperatuurcontrolesystemen, oormarkeringsapparatuur, medische apparatuur, apparatuur voor kunstmatige inseminatie, slachtapparatuur, incubatie-apparatuur, uitrustingen voor medische zorg, bouwapparatuur voor boerderijen, vissersjachten & alle andere uitrustingen voor dieren.

 2. MANCA'S PAARDEN SHOP

  Nederland

  De ruiter en paardenshop voor al uw benodigdheden. Van klein en groot. Betaalbare prijzen met leuke acties. Ook voor in en om de wei is er een aanbod. Tevens voor vee zoals koeien, schapen is er aanbod. Vraag hiernaar voor de mogelijkheden deze staan niet op de site! Met o.a. aanbod van de volgende merken: Winderen, paardensnackboxen, Uhlan, N-line en steeds kijkende naar nog meer hele leuke samenwerkingen om voor u als klant het perfecte aanbod te creëren met alle mogelijke disciplines. Ook de shetlanders worden niet vergeten.(mocht dit er nu nog niet opstaan ben ik bezig met een mooie samenwerking. Volg ons ook op facebook om de laatste updates te volgen via training- africhtingsstal Manca. Ook op de webshop elke maand een nieuwe blog te lezen Tevens een afdeling met sale, hierbij worden producten tweedehands aangeboden voor een schappelijke prijs. Sommige dingen zijn nieuw, andere gebruikt. Nieuwsgierig geworden? Check snel de webshop! Tot gauw www.mancaspaardenshop.com

 3. HEROES EN CO

  België

  HEROES & CO is een dynamisch familiebedrijf dat sinds generaties de activiteiten van haar maalderij uitbreidde met de productie van dierenvoeders, de verkoop van meststoffen, boomschorsen, grondverbeteraars, potgrond en dolomiet. HEROES & CO richt zich voornamelijk tot de particulier en professionele tuinaannemers. HEROES & CO is gelegen aan de rand van de dorpskern van Sint-Pieters-Rode en vormt van daaruit een gemakkelijk bereikbare plaats voor de talrijke graantelers uit de buurt die, met hun tractoren, op een vrij gemakkelijke manier hun geoogste granen kunnen leveren zonder zich op de drukke gewestwegen te moeten begeven in de richting van één of ander bedrijventerrein. Door het behalen van het Kwaliteitslabel GMP, gecontroleerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, is het bedrijf het consumentenvertrouwen absoluut waardig. Steeds meer tuinaannemers hebben hun weg gevonden naar Heroes & Co voor boomschorsen, gazonzaden, dolomiet, …. Om nog beter met deze groeiende groep klanten samen te werken, werd in de zomer van 2012 een betoncentrale in gebruik genomen. Deze automatische betoncentrale draait stabilisé, chape en magere beton.

 4. EFFEKTRI

  Nederland

  De nummer 1 omega-3 olie voor paarden en honden in Nederland en Finland! Effektri is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 actief is op de markt voor voedingssupplementen voor honden en paarden. Ons belangrijkste supplement is de omega-3 olie op basis van visolie, aangevuld met natuurlijke antioxidanten en vitamine D. Deze olie produceren we in Duitsland en wordt verkocht in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Canada. De visolie die wij gebruiken is farmaceutische kwaliteit en is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnormen van de Europese Unie. Onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen stoffen die op de FEI-dopinglijst voorkomen. De producten van Effektri zijn de perfecte mix van essentiële omega -3 vetzuren (DHA en EPA uit gezuiverde vis olie), antioxidanten en vitamine D. Voor een gezonde huid- en vachtconditie en bij bewegings- en luchtweg problemen bij paarden en honden. De Effektri producten zijn zowel preventief als indicatief te gebruiken. U kunt de olie bij bepaalde klachten aan het paard voeren om de klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. U kunt ook in een lagere dosering de olie voeren om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen. Onze supplementen zijn verkrijgbaar bij www.effektri.com, via aangesloten specialisten, (dieren)winkels en dierenartsen.

 5. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Nederland

  ttevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Ottevanger Milling Engineers werd opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands bedrijf in particulier eigendom, dat nu wordt geleid door de vierde generatie Ottevangers. Op onze moderne en goed uitgeruste productiefaciliteiten in Aalten en Moerkapelle ontwerpen en produceren we een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast. Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten. De beste oplossingen zijn altijd het resultaat van een nauwe samenwerking met onze klanten, van het eerste programma van eisen tot en met de training en overdracht. Dankzij zijn vakkennis en expertise, opgebouwd in meer dan honderd jaar ervaring, is Ottevanger de ideale partner voor de uitvoering van uw project. Onze deskundigheid ligt in ontwerpen en vervaardigen, in projectbeheer en in graanverwerking. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, zoals: * Diervoederfabrieken * Premix- en concentratenfabrieken * Visvoeder- en huisdiervoederinstallaties * Graanverwerkingslijnen * Biomassa-installaties

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PETSOLUTIONS

  België

  Petsolutions is gespecialiseerd in het leveren van accessoires voor huisdieren aan dierenspeciaalzaken en tuincentra. Wij kiezen voor de beste materialen en al onze producten ondergaan een strikte kwaliteitscontrole. Petsolutions werkt uitsluitend samen met topfabrikanten die het comfort van honden en katten hoog in het vaandel dragen. We kiezen voor unieke designs, trendy en stijlvolle accessoires, die in elk interieur volledig tot hun recht komen. De uitgebreide productenrange van Petsolutions zal in de toekomst snel worden uitgebreid. Daarbij blijft het allerbeste voor uw huisdier ons belangrijkste selectiecriterium. Momenteel leveren wij: Jack and Vanilla: hondenkussens, Mr. Poop: poepzakjes met dispenser en navullingen, WetNooz: eetpotten voor honden en kitten, Italien Plastics: kattenbakken, transporters en toebehoren, Mobli Tabs HD: Voedingssupplement voor soepele gewrichten en spieren, Zolux.

 2. KOIVOERSHOP

  Nederland

  Als specialist in koivoer staan wij bekend om onze ruime selectie voer voor koi. Kies uit de beste merken koivoer, zoals Hikari, Takazumi, Aqua Master en ProBites. Wij werken uitsluitend met leveranciers die de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Elk seizoen monitoren zij het resultaat van de producten en optimaliseren ze zo nodig de samenstelling. Tevens bieden wij voer voor elk seizoen, zodat uw koi op een gezonde manier wordt gevoed en de levensduur van uw vissen wordt verlengd. Direct online uw koivoer kopen kan bij ons binnen enkele minuten. Bestelt u voor 17: 00? Dan heeft u morgen al uw visvoer in huis. Voor overige vragen, of voor het ontvangen van een gedegen advies, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 3. ACTION

  België

  Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 400 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en meer dan 18.000 medewerkers. In onze winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.

 4. VAN REE

  Nederland

  Wij zijn de groothandel voor de dierenspeciaalzaak en kunnen u een grote verscheidenheid artikelen leveren. U vindt bij ons ruim 9 000 artikelen, zowel food als non-food, waarmee wij een totaalpakket voor de dierenspeciaalzaak aanbieden. Nobby is het eigen merk van Van ree. Het bestaat uit een breed uitgebalanceerd assortiment accessoires en snacks voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Nobby kenmerkt zich door kwaliteit in combinatie met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen.

 5. MACROVET

  Nederland

  Macrovet is een webwinkel waar allerlei producten kunnen worden gekocht voor dier, boer en buitenleven. Van diergeneesmiddelen tot -benodigdheden en van ongedierte bestrijding tot afrastering, alles is online te vinden bij Macrovet.

 1. GUIBOR INGENIERIA

  Argentinië

  Het bedrijf GUIBOR INGENIERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, Diervoeding - materiaal, hakmachine, en Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Buenos Aires, Argentinië.

 2. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, Diervoeding - materiaal, uitrustingen voor levensmiddelen voor dieren, pelletinstallaties, en slijtagevrij. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. NUTRIFEED

  Spanje

  Het bedrijf NUTRIFEED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Figueres, Spanje.

 2. HANMAK

  Turkije

  Het bedrijf HANMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor paarden, slabbetje, en voedingsintegratoren voor dieren. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 3. ALMIMET SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ALMIMET SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, Diervoeding - materiaal, en voedermeel voor dieren. Het is gevestigd in PARIS, Frankrijk.

 4. TECNOMEDIANA

  Italië

  Het bedrijf TECNOMEDIANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geisoleerde schuilkelder, hondenhokken, drinkbak, en box voor honden. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 5. CFE GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CFE GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in St Helens, Verenigd Koninkrijk.

 6. DOG BOX

  Italië

  Het bedrijf DOG BOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Acerra, Italië.

 7. KARPA GRUP LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf KARPA GRUP LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokvee, en runderen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BURKON MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf BURKON MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Duitsland

  Het bedrijf WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, is een Multi-Category, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, paardenbox, Rieten omheiningen, box voor honden, en Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Siegenburg, Duitsland.

 2. BAYLE (ETS)

  Frankrijk

  Het bedrijf BAYLE (ETS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diervoeding - materiaal, Landbouwmachines en accessoires, Robots - industrie, Diervoeding - materiaal, Landbouwmachines en accessoires, en Robots - industrie. Het is gevestigd in Rodez, Frankrijk.

 3. DR. GRANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DR. GRANDEL GMBH, en actief in de sector Essences en aroma's voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, Diervoeding - materiaal, Voedingsextracten, Machines en materialen voor maalderijen, Natuurlijke meststoffen, Diervoeding - materiaal, Voedingsextracten, en Machines en materialen voor maalderijen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. SODIMA

  Frankrijk

  Het bedrijf SODIMA, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - landbouw, Diervoeding - materiaal, Silo's - landbouw, en Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in HINX, Frankrijk.

 5. ERGE MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ERGE MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Corum, Turkije.

 6. ORYEM MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ORYEM MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. BIONATURE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIONATURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanvullend voer voor dieren, en magnetische tafels. Het is gevestigd in Arzal, Frankrijk.

 8. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  China

  Het bedrijf WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Wuxi, China.

 9. DE POORTERE HENDRIK

  België

  Het bedrijf DE POORTERE HENDRIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee- en vogelvoer, Diervoeding - materiaal, Vee- en vogelvoer, Diervoeding - materiaal, Veevoeder voor kippen, en tuinartikelen. Het is gevestigd in Wasmes, België.

 10. SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is gevestigd in Suzhou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis