• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dieselmotoren

Resultaten voor

Dieselmotoren - Import export

 1. BRAND ENERGY SERVICE

  Nederland

  Verified by europages badge

  Brand Energy Service is een gewaardeerd Nederlands bedrijf met een specialisatie in het leveren van uitzonderlijke Caterpillar motoren, onderdelen en filters. Met meer dan drie decennia aan expertise in de dieselmotorindustrie ondersteunt Brand Energy Service een breed scala aan industrieën die afhankelijk zijn van robuuste, krachtige machines voor hun cruciale activiteiten. Als klein familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. We zijn 24 uur per dag beschikbaar voor service, onderdelenlevering en deskundig technisch advies. Wij richten ons op het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het minimaliseren van de stilstandtijd om de winstgevendheid en efficiëntie van uw apparatuur te maximaliseren. Hier vindt u een greep uit ons productaanbod: - Brandstofinjectoren/-sproeiers cruciaal voor het optimaliseren van de brandstoftoevoer, het verhogen van het motorvermogen en het verbeteren van de brandstofefficiëntie.- Zuigers en drijfstangen stabiliseren en verlengen de levensduur van de motor. - Tandwielen: Onze tandwielen zijn van vitaal belang voor de krachtoverbrenging in machines en zijn ontworpen voor een naadloze werking en een lange levensduur. -Thermostaten: essentieel om de efficiëntie van de motor te behouden en stress te voorkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie! We verkopen niet in Duitsland.

 2. RENATO VARRIALE & C.

  Italië

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE E C. in Napels is een bedrijf dat reserveonderdelen en motoren voor industriële, landbouw-, scheepvaart- en voertuigtoepassingen verhandelt. La Varriale verkoopt motoren van Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre en Idrojet Castoldi. Het bedrijf is dealer van Lombardini F.I.M. te Napels, Caserta en Isernia; Perkins-motoren voor Campania en Potenza.

 3. IRM DIESELPARTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Complete service voor exploitanten van energiecentrales en schepen. Verkoop van onderdelen voor dieselmotoren: SEMT-PIELSTICK SULZER CREPELLE DEUTZ WARTSILA, en voor alle merken stoomturbines. Gespecialiseerd in het herstel en de herverpakking van hydraulische en elektronische regelaars van BOSCH, EUROPA, WOODWARD, HEINZMANN. Voor motoren en turbines en in het herstel en de herverpakking van ABB turboblaasmachines. Distributie, onderhoud, After Sales generatoraggregaten van elk vermogen.

 4. EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is gevestigd in Maria Anzbach, Oostenrijk.

 5. ATLAS NRG TECH, S.L.

  Spanje

  Bij ATLAS NRG, S.L. produceren we elektrodelen met een capaciteit van 5 tot 2500 KVA.We werken met de beste merken op de markt zoals PERKINS, KOHLER, IVECO of VOLVO.We adviseren u volledig gratis over de beste oplossing voor uw behoeften: Transporteerbare stroomopwekkingssystemen, met een bouwaanhangwagen of met een goedgekeurde aanhangwagen.Hybride systemen die zorgen voor de productie van continue, efficiënte en duurzame elektriciteit voor telecommunicatie, geïsoleerde gebieden waar elektriciteitsnetten niet aankomen of waar stroomuitval veel voorkomt.Om het voor onze klanten eenvoudiger te maken om de machine te onderhouden, hebben we een afdeling reserveonderdelen die zowel mechanische als elektrische componenten biedt.We bieden technische ondersteuningsdiensten en aftersales service, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEP (UK) LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  NEP levert Perkins, MTU, Volvo en Cummins stroomaggregaten op diesel van 50Hz en 60 Hz met een uitgaand vermogen van 5 KVA tot 3.500 KVA, ofwel open ofwel met overkapping. NEP is gespecialiseerd in gasturbines, UPS lichtmasten, transformators, dieselpompen en diesel- en gasmotors. Het is een internationaal erkende toonaangevende Britse fabrikant en leverancier van stroomaggregaten, lichtmasten, pompen, engineering apparatuur en reserveonderdelen. Wij voorzien de internationale markt sinds 1978 met de beste producten. Wij leveren aan diverse industrietakken zoals Olie & Gas, de Bouw, de Scheepvaart, de medische, petrochemische, landbouw-, levensmiddelen-, energiesector, de infrastructuur en aan overheden en fabrieken. Onze stroomaggregaten op diesel en gas zijn voorzien van motors en dynamo's van vermaarde merken zoals Perkins, MTU, Cummins, Volvo, Lister Petter en CAT, Stamford, Leroy Somer en Meccalte.

 2. HAMOFA INDUSTRIAL ENGINES

  België

  Hamofa Industrial Engines is gespecialiseerd in het reviseren van dieselmotoren voor industriële toepassingen zoals kranen, generatoren en andere machines. Ook voor motoren van bussen, vrachtwagens en marine toepassingen kan u bij Hamofa terecht. Jaarlijks worden er wereldwijd zo een 900 motoren verkocht. Daardoor heeft Hamofa sinds 2012 ook een afdeling in Florida waardoor de Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse klanten nog beter bediend worden en kan hen kwalitatief de beste service gegarandeerd kan worden. Hamofa beschikt steeds over een grote voorraad gereviseerde ruilmotoren van de meest bekende merken. Maar ook nieuwe en gebruikte motoren behoren tot het gamma, allen met de gepaste garantie. Verder levert Hamofa wereldwijd nieuwe onderdelen, gaande van krukassen tot motorblokken, cilinderkoppen, zuigers, lagers, pakkingen en kleppen. Hierbij heeft de klant keuze uit originele, OEM of after-market onderdelen, snel leverbaar uit eigen voorraad of via de supplychain. Als internationaal bedrijf bezit Hamofa over de knowhow om motoren en onderdelen wereldwijd te verzenden waarbij steeds wordt voldaan aan de strengste veiligheidsnormen. Dit alles zorgt ervoor dat Hamofa steeds snel en efficiënt aan uw vraag tegemoet kan komen.

 3. GEMINIANI SPA

  Italië

  Geminiani spa is gespecialiseerd in de bouw van geluidsarme generatoraggregaten Power Back, klaar voor gebruik, voor fabrikanten in de sectoren van landbouw en industrie. De firma heeft ook een goede reputatie op het gebied van commercialisering en reparatie van landbouwmachines en -apparatuur, dieselmotoren en onderdelen daarvan. Dankzij haar knowhow en de 50-jarige ervaring in het repareren en installeren van dieselmotoren, is de firma Geminiani een referentie geworden voor de fabrikanten van landbouwmachines en industriële machines.

 4. ABATO MOTOREN

  Nederland

  ABATO Motoren is een leverancier van noodstroomaggregaten, dieselmotoren, scheepsmotoren en tractormotoren. ABATO biedt producten aan met een bewezen kwaliteit tegen een scherpe prijs, waarbij klanttevredenheid voorop staat. U vindt in ABATO dan ook een betrouwbare en ervaren partner. ABATO Motoren levert dieselmotoren van alle bekende merken en is hiernaast geautoriseerd en exclusief importeur van Weichai Power noodstroomaggregaten, scheepsmotoren en industriemotoren. ABATO kan u een concurrerende prijs, snelle levering, ruime keuze en hoge service garanderen.Naast aggregaten en motoren op basis van Weichai-Deutz joint-venture motoren levert ABATO ook motoren en generatorsets van andere merken, zoals bijvoorbeeld John Deere, Perkins, MTU en Iveco. ABATO kan onderhoud uitvoeren aan alle merken motoren.Missie“ABATO Motoren wil waarde creëren voor klanten door de meest economische en best passende oplossing aan te bieden”.

 5. HUNTER

  België

  De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd in reparatie van dieselmotoren opstartten. De activiteiten van de onderneming werden uitgebreid met de productie van conversieonderdelen om benzinemotoren van voertuigen, landbouw- en industriële machines te vervangen door dieselmotoren. Dit resulteerde in een aanstelling als exclusief importeur voor Perkins dieselmotoren in 1938. In 1991 is Hunter aangesteld als importeur van FG Wilson stroomgroepen. Hunter is sinds 1992 een zusteronderneming van Kemper en Van Twist, een technische handelsonderneming uit Nederland met een ijzersterke reputatie. Beide ondernemingen verkopen over het algemeen dezelfde producten op basis van exclusiviteitscontracten voor de hele Benelux.

 1. MARANT MOTORTECHNIEK

  Nederland

  Marant Motortechniek is distributeur van FPT (Fiat Powertrain Technologies) motoren voor de industrie, landbouw, energie en scheepvaart in de Benelux. FPT heeft een range dieselmotoren ontwikkeld met een cilinderhoud van 3.2 liter tot 16 liter, welke beschikbaar zijn met StageIIIA (Tier3), StageIV (Tier4), StageV en Euro6 step D emissie certificaten. Wij leveren dieselmotoren in diverse uitvoeringen, voor toepassing in voertuigen, industrie, aggregaten en schepen. Daarnaast leveren wij ook de benodigde motor onderdelen om uw FPT dieselmotor te onderhouden, hiervoor kunt u terecht op onze webshop www.fpt-parts.nl. Op onze webshop vind u onze online catalogus, prijzen en beschikbaarheid. Heeft u interesse in onze motoren neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 2. HURRICANE MOTOREN REVISIE

  Nederland

  Hurricane motorenrevisie is ontstaan 1968 en heeft tot 2001bedrijf gehouden in Haarlem. In 2001 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd van 900m2 in Heerhugowaard. Ook is het machinepark in 2001 verder uitgebouwd. Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige machine merken als Berco, Sunnen, Schenck en Froude. Ook leveren wij de motordelen voor de revisie zoals zuigers, lagers, koppakkingsets, kleppen en nog veel meer. Als motorrevisiebedrijf reviseren wij motoren voor eigenlijk alle doeleinden zoals van een auto, boot of vrachtwagen is of van een WKK (warmtekrachtkoppeling) Wij doen dit in onze werkplaats of op locatie bij de klant. Veel van onze klanten komen uit de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Haarlem en Hoorn. Ook voor deel revisie bent U bij ons aan het goede adres. Voor veel klanten voeren wij deze bewerkingen uit, denk daarbij aan cilinderkop vlakken, cilinderkop afpersen, kleppen slijpen, klepzetels frezen, motorblok boren en honen, cilinders honen, drijfstangen boren en honen en krukassen slijpen.

 1. TOUS MOTEURS DIESEL

  Frankrijk

  TOUS MOTEURS DIESEL is sinds meer dan 30 jaar een onderneming gespecialiseerd in het doorverkopen van nieuwe en refurbished dieselmotoren. U kunt bij ons terecht voor een brede selectie motormodellen voor alle merken. Onze producten zijn onder meer bestemd voor landbouwmachines en machines voor openbare werken zoals heftrucks of kraanwagens. Dankzij ons netwerk van leveranciers met wie we door de jaren heen een degelijke vertrouwensrelatie hebben opgebouwd verbinden wij ons ertoe om de motor te vinden die u nodig hebt. Bovendien kunt u op het advies van ons deskundigenteam rekenen om uw dieselmotor te vervangen. Wij beschikken met name over een voorraad van meer dan 5000 artikelen; zo kunnen wij u binnen de beste termijn en tegen concurrerende prijzen leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en met name voor motorkits. Afhankelijk van het merk bieden wij op onze motoren een garantie van 6 maand tot 2 jaar.

 2. DUMCO

  België

  Onze firma is actief op het gebied van de emissie-bestrijding van dieselmotoren en meer specifiek op het gebied van de roetfilters. Afhankelijk van de eisen die u stelt aan de uitlaatgassen van uw dieselmotor omwille van emissie-regulerende wetgevingen of andere redenen, kunnen wij u steeds specifieke oplossingen aanbieden voor uiteenlopende applikaties zoals auto's, bussen, bestelwagens, vrachtwagens, bouwmachines, industriële en andere nutsvoertuigen. Een beknopt overzicht van de beschikbare technologiën vindt u hier. Heeft u een specifiek projekt omtrent de emissie-problematiek van dieselmotoren, aarzel dan niet ons te contacteren.

 3. ALFAMARINESPAREPARTS

  Nederland

 4. KEMPER EN VAN TWIST DIESEL B.V.

  Nederland

  Kemper en Van Twist is gespecialiseerd in het leveren (en produceren) van onder andere dieselmotoren, gasmotoren en generatoren voor diverse toepassingen. Met ons 175-jarige bestaan zijn wij ervaren in het leveren van uiteenlopende producten in de marine-, noodstroom- en energiebranche van de hoogste kwaliteit. In ons ruime aanbod is een verdeling aangebracht tussen diverse gespecialiseerde afdelingen.

 5. ALFA GENERATORS SL

  Spanje

  Wij maken energiemodules en generatoraggregaten op diesel en gas. Brandveilige motors en allerlei soorten reserveonderdelen. Containers met geluidsisolatie van 20, 40, high cube en energiemodules.

 6. VANDENABEELE

  België

  Voertuigdiagnose - autotechniek - multimedia & telecommunicatie - Diesel - elektromechanica

 7. NELLOS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf NELLOS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is gevestigd in Brittnau, Zwitserland.

 8. TURBOWORKS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TURBOWORKS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Revisie van turbocompressoren, Roetfilter voor dieselmotor, auto-onderdelen, en Personenauto's. Het is gevestigd in Turboworks Ltd, Verenigd Koninkrijk.

 1. AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselmotoren, tuintrekkers voor de tuinbouw, maaiers voor ploegmachines, benzinemotoren, en Dieselmotoren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. STARDEX DIESEL

  Estland

  Het bedrijf STARDEX DIESEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren common rail systeem voor dieselmotoren, injectiepompsysteem voor dieselmotoren, en testbanken voor dieselpompen. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 3. DIESELDB

  Roemenië

  Het bedrijf DIESELDB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren injectiepompsysteem voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 4. TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselmotoren, Dieselmotoren, HVAC beluchtingssysteem, en axiale ventilators. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 5. HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is gevestigd in Rannersdorf, Oostenrijk.

 6. BÜCKER & ESSING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÜCKER & ESSING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is gevestigd in Lingen (ems), Duitsland.

 7. CERDIESEL SPA

  Italië

  Het bedrijf CERDIESEL SPA, is een Distributeur, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsmotoren, dieselmotoren voor landbouwmachines, industriele motoren, en motorruil. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 8. ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S

  Turkije

  Het bedrijf ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuintrekkers, en motorpompen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 9. TIMIK AGRICULTURAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TIMIK AGRICULTURAL LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 10. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italië

  Het bedrijf AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, Torenkranen, stroomaggregaten, Scheepsmotoren, luchtvaartplatformen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis